Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26151) Ijk válasza 89Csabi89 (#26150) üzenetére


Ijk
nagyúr

" Samsung saját 3d videói mentek rajta, de eszméletlen lenyűgöző volt."

Soha nem értettem mi a lenyűgöző azokon a demókon amit az áruházban, világos környezetben látni. Olyan mesterkélt, műanyag a kép, hogy 5 percig nem bírom nézni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#26152) 89Csabi89 válasza Ijk (#26151) üzenetére


89Csabi89
tag

Nekem pl 1-1 film videó eréig nagyon is bejön az a "műanyag" kép, de szerintem nem én vagyok így egyedül, persze hosszútávon más kérdés, de nem is a színeit emeltem ki hanem a 3d hatást :D

(#26153) DM-Fan válasza 89Csabi89 (#26150) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Nehezen tudom elképzelni hogy a Pana 3d-je 5x nagyobbat szólna mint amibe a szemüveg kerül, de még egy 1.2 -szeres szorzód se tudok elképzelni hiszen eszméletlen látványos volt, de mint írtam majd megbizonyosodok róla saját szememmel"

Olyasmiről próbálod meggyőzni magad, amit még nem is láttál! Nem számszerűsíteném, hogy hányszor jobb, pusztán annyit mondok, hogy látványosan többre képes a Pana a saját szemüvegével, mint amit a Samsung TV-i tudnak 3D-ben. Számomra az egész jelenlegi 3D egyenlő a parasztvakítással, egy fillért nem adnék érte, annyira művi. A Hobbit 48p HFR 3D-je volt az első olyan 3D-s élményem, amire azt mondom, hogy ebben már van valami.

"Nem nem fontos a smart, de ha már van tudjam használni, vagy akkor ne legyen, de azért mert rá van írva smart ne fizessek többet!"

Na, pontosan emiatt a mentalitás miatt hal ki hamarosan a plazma, mint technológia. Igazából nincs is szükséged a Smart-ra (kvázi lehet, hogy azt sem tudod, mire jó), de azért inkább azt a készüléket választod, amelyikben ott van. Ez a második legnagyobb parasztvakítás a TV-piacon. Persze, vannak használható funkciók, pl. Skype, esetleg Picasa, de igazából sosem vágytam arra, hogy ezeket TV-n bizergáljam. Ott van rá az asztali PC, az iPad, stb. Egyetlen jelenlegi TV sem fogja kiváltani a személyi számítógépet, legalábbis egy darabig még nem, így jelenleg ezeket fölösleges funkcióknak érzem, amivel az LCD-piac rukkolt elő, hogy ledolgozza a képminőségbeli lemaradás miatt elszenvedett hátrányát. Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy lassan le is áll a plazmák fejlesztése, hiába veszik át a Smart-baromságokat.

Ha rám hallgatsz, akkor a 3D-t is hanyagolod! Két szemüveggel biztos nem szállnék bele, hamar meg fogod unni/nem nagyon van tartalom és utána csak ott fog porosodni!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#26154) Kernel válasza gomzol (#26145) üzenetére


Kernel
nagyúr

...kár, hogy nincs közvetlen scart-bemenete, így a jóféle, vastag Hama-kábelem előnye gondolom elvész az átalakító vékony tyúkbelén keresztül...

Ember nem veszi észre a különbséget, például épp a rövid szakasz miatt is, ami alacsony paralel kapacitást és soros impedanciát képvisel, meg egyébként is. SCART-ról meg amúgy is le kellene majd állni.

Pláne, még az lenne a vicc, ha a SCART nem is RGB-módban üzemel, hanem csak kompozit, ezt nem említetted.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#26155) Ijk válasza 89Csabi89 (#26152) üzenetére


Ijk
nagyúr

Keress valami bemutatótermet, és próbálj ki néhány készüléket rendes, sötétített környezetben különböző tartalmakkal. Úgy könnyebb dönteni.
A kérdés az hogy hol van ilyen bolt, ahol hozzáértő, segítőkész eladók vannak.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#26156) dgyuri0123 válasza 89Csabi89 (#26152) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

És mindezt mennyiért láttad? Mármint a lenyűgöző képminőséget

Mert a Pana 50ST50 kb 260 és a képminőségét nemigen lehet űberelni ennyi pénzért.
Samunál, egy Panát megközelítő minőség úgy 500k körük lenne. Megéri?
De még ennyi pénzért is sok mindenben elmarad az 50ST50-től. Főként, ha leginkább a képminőségre koncentrálunk.

"csak a zene van"

(#26157) trident1


trident1
tag

Tudom nem ide tartozik de szerintetek megér egy xbox 360 40.000 forintot?Ajándék volt lg tv-hez.

(#26158) M_AND_Ms válasza 89Csabi89 (#26150) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

" eszméletlen lenyűgöző volt"
Hát nem tudom. Számomra eszméletlen szar. Nagyon zavar a felezett felbontásból eredő "csíkozódás" , ami a homogén felületeken ordít. Szépen látszik, hogy egy szemnek csak minden második, vagy első sor jut és hiába várják, hogy az agyban összeáll egységes képpé, nálam nem állt. Tetézte mindezt a folyamatosan széteső térbeli élmény és a helyette megjelenő kuszaság. Biztos, hogy nem velem van a baj, mert a moziban tudom élvezni, mindenféle zavaró mellékhatás nélkül.

Amíg ez a tv-s 3d, addig rám ne számítsanak, addig maradok az élő 3d-nél és a két szép szememmel kibámulok az ablakon, úgy élvezem a térélményt.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#26160) Voice24 válasza DM-Fan (#26153) üzenetére


Voice24
őstag

Szerintem azt az idézett smartos mondatot rosszul értelmezted.
A fórumtárs nem azt írta, hogy neki mindenáron smart tévé kell, hanem azt, hogy ha egyszer már ráírják, akkor az valóban nyújtson is valamit. Vagyis amennyiben olyan tévét választ, amire ez rá van írva, akkor ki is tudja használni ezt az opciót (és ebben tudomásom szerint a Panának még elég jó lemaradása van).
Tudom, ne ez legyen az elsődleges szempont egy tévé vásárlásánál, de nem is mondott ilyet a fórumtárs, tehát (bár nem szorul védelemre) szerintem semmi gond nincs a mentalitásával...

(#26161) 89Csabi89 válasza dgyuri0123 (#26156) üzenetére


89Csabi89
tag

Kezdjük ott az LED Tv volt, és kifejezettem a 3d élményre írtam a lenyűgözőt, de mint minden ez is viszonyítás kérdése egy csecsemőnek egy fűszál is lenyűgöző (-: Lehet én is így vagyok bár nem hiszem :D.

DM-Fan : Részben igazad van ---> Smart kuka lehetne , de ha a ES7000 Samuból indulok ki, mert kipróbáltam, akkor akár lehet is jövője fejlesztésekkel finomíttatásokkal.

3D: Nincs sok tartalom, de azért csak akad... és ha már a TV is tudja miért ne néznék rajta, de szemüveg nélkül elég nehézkes, és mivel többnyire barátnőmmel filmezek, érdekes lenne az 1 szemüveg, de azért néha a család többi tagja is csatlakozna vagy a haverok. Jah és mivel nem évente vesz az ember tv-t gondolni kell előre is és én azt gondolom jővőre kétszer annyi 3d film lesz mint ebben az évben, és valódi 3d-ről beszélek nem az ilyen utólag átalakított filmekről. De akkor ajánlj nekem egy olyan TV-t ami hozza a most elvárt minőséget 50" és nincs benne se smart se 3D.

260 k a Pana + 40 a már 300.000 HUF :D Amit még akkor se adnék egy Tv-ért ha lenne annyim :D Viszont a Samut megkapom 200 ért szemüveggel, mondjuk ott se mindegy melyiket mind1 is... Jó rosszabb a minősége kérdés mennyivel? Lehet észre se veszem , vagy észreveszem de 1 év múlva az ST50 is kb ott lesz az akkori sláger tv-hez képes mint most a Samu az ST50 -hez képest. Igazság szerint a gyártók jól csinálják, mert ha kijön az új bevonják a régi forgalmazását, pedig de vennék egy tavalyi tévét fele annyi vagy még kevesebb lovéért mint a mostaniak :D Két év múlva mennyit fog érni a most vett Tv-m ? Negyed annyit, vagy annyit se?

Most mondok egy jó példát legalább is remélem az lesz : Veszek egy tv- most 200 ért meg 3 év múlva 200 ért az 400., akkor 3 évig rosszabb 3 évig jobb tévém lesz mint az aki vesz most 300 ért :D Viszont neki 6 év múlva megint 300 ért kell vennie és spóroltam 200 ezret amit másra költhetek :D Hülye példa tudom, de ez kb olyan mint amikor megjelenik egy film a moziba, van aki elmegy megnézni mert nem bír várni, vagy megnézi online gagyi minőségbe, én pedig ink. megvárom hogy megjelenjen DVD-n ill. ma már BD-n, és megnézem itthon :D

Vártam volna szívesen, hogy lentebb mennyen kicsit az ára az St50-nek és olyan 220k körül elcsípnem, de hiába ha plusz 40 et ki kell adni a szemcsikért, és ha valakinek a 200k a plafon akkor az a plusz 40 ezer is rengeteg.

(#26162) Gabor970 válasza 89Csabi89 (#26150) üzenetére


Gabor970
addikt

a 3D-vel kapcsolatban hozzátennék annyit, hogy ha a 3D fontos szempont, akkor ne feledd, hogy a letölthető MKV 3D filmek felejtősek, nem is érdemes velük foglalkozni, plusz méret nagyon kell a 3D-hez. Tehát min 50" és 3D képes BD lejátszó, gyakorlatilag megvett filmmel. (vagy van DB íród, kétrétegű írható nyersanyaggal?)

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#26163) 89Csabi89 válasza M_AND_Ms (#26158) üzenetére


89Csabi89
tag

A moziban passzív a technológia, nah az felezi a 1080 sort. De javítsatok ki ha tévedek :D Lehet hogy jobb hosszútávon a passzív technológia, de még nem minimum 4k tévékbe építik be elérhető áron, akkor marad az aktív, és ha már van 3d a tv-n akkor szeretne is az ember nézni pár filmet :D 3D-be nem néznék egész nap műsort :D, de egy két filmet szívesen hetente :D

(#26164) 89Csabi89 válasza Gabor970 (#26162) üzenetére


89Csabi89
tag

Így van ezeknek a feltételeknek szeretnék is megfelelni, és már csak a TV hiányzik :D Jah azt nem is mondtam, hogy ami most van egy 720p Samsung LCD tv 66 centis képátlóval (amit 3m ről nézünk xD), szóval szerintem elég nagy élmény lesz bármilyen tv-t is veszek :D

(#26165) DM-Fan válasza 89Csabi89 (#26161) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Smart kuka lehetne , de ha a ES7000 Samuból indulok ki, mert kipróbáltam, akkor akár lehet is jövője fejlesztésekkel finomíttatásokkal."

Szerintem ne foglalkozz vele! Bőven megleszel nélküle, ne ez legyen a fő szempont. A TV dolga a minél jobb megjelenítés, nem az ilyen sallangok. Forgathatjuk ezt akárhogy, hogy ha már ráírják, akkor tudja, de a lényeg nem változik. A legtöbb, filléres médialejátszó is nyújtja már azokat a smart dolgokat, amiket a TV-k, márpedig médialejátszóra ígyis-úgyis szükséged lesz a kadenciahelyes lejátszáshoz, mert speciel a TV-k beépített lejátszója ugyanúgy nem teljesértékű, mint ahogy a smart funkciói. Egyiké sem! De nem is kell ezt elvárni. Könyveld el magadban, hogy ezek a funkciók csak vevőcsalogatóak, de igazán jól nem használható egyik sem.

Samsung-ból 200 eFt-ért se nagyon kapsz 3D plazmát, tekintve, hogy a belépő 3D-s modell, az 51E550 már önmagában is 205 eFt alsó hangon és ebben a legtöbb helyen még nincs benne a szemüveg. De valóban: látványosan olcsóbb, mint a Panasonic 50ST50, de utóbbi látványosan jobb is. Neked kell eldönteni, hogy ez megéri-e az anyagi többletet. Ha a Panához nem veszel szemüveget, már nem olyan brutális a különbség árban. A szemüveget egyébként később is meg tudod venni, ha már lesz hozzá anyagod/lejátszód, szóval nem kell egyszerre kiadni a pénzt. De mondom: a 3D a jelenlegi formájában igencsak lehúzás és parasztvakítás, nem véletlenül mondjuk itt neked többen. Hidd el: a lila köd hamar felszáll, utána meg csak tologatod majd a drágán megvett szemüvegeket a polcon. De veheted eleve a Panasonic 50UT50-et is 220 eFt-ért szemüveg nélkül, azon nincs bevonat, kevesebb a csatlakozója és funkciókban is szegényebb, de még mindig jobb minőséget ad, mint az E550, mintegy 15 eFt-tal többért. Persze, szemüvegek ehhez sem járnak és ugyanannyiba kerülnek, mintha az ST50-hez vennéd.

"Lehet észre se veszem , vagy észreveszem de 1 év múlva az ST50 is kb ott lesz az akkori sláger tv-hez képes mint most a Samu az ST50 -hez képest."

Nem abból indulnék ki, hogy 2 év múlva milyen lesz az ST50 minősége, hanem abból, hogy a mezőnyben most speciel föntebb van, mint az olcsóbb Samsung. Ez az előnye 2 év múlva is meglesz a jelenlegi Samsung-gal szemben. Egyébként nem kell kételkedni: a 2010-es modellévű 50G20-amat most sem cserélném le, mert tökéletesen elégedett vagyok vele, hiába volt némi fejlődés képminőségben, közel sem annyi, ami egy cserét indokolna, ráadásul még 3 év garanciám is van hátra az 5 évből. Szóval azért nem eszik azt olyan forrón, hogy akár évente is cserélhetne TV-t az ember. Nem olyan látványosak azért ezek a fejlesztések, hogy ez indokolja az évenkénti cserét!

"Most mondok egy jó példát legalább is remélem az lesz : Veszek egy tv- most 200 ért meg 3 év múlva 200 ért az 400., akkor 3 évig rosszabb 3 évig jobb tévém lesz mint az aki vesz most 300 ért"

Ja, csak 3 évig rosszabbat nézel, és 3 év múlva is a rosszabbat veszed meg az akkori 300 eFt-oshoz képest. Ugyanott vagy! De így nem lehet gondolkodni! Meg kell nézni mit tud az egyik, mit a másik és az alapján mérlegelni, hogy neked szükséged van-e a pluszra.

A 3D-hez még: a passzív technológia sajnos látványosan rosszabb, mint az aktív, ezt tudomásul kell venni!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#26166) Gabor970


Gabor970
addikt

hónapok óta keresek egy bizonyos aktív hangfalpárt a TV-hez, azokra az esetekre, amikor nincs komolyabb igény a hangminőségre. TV nézés teszem azt :) És ma végre jókor néztem jó hirdetési oldalra! Nos megtörtént az előre utalás az ismeretlenbe, látatlanba :) Eladó az imént küldött sms-t, hogy már postára adta, hallgassam sokat majd, mer neki nem volt rá lehetősége sajnos. Ok, ez nem 210e Ft, azért nem parázok az esetleges veszteség miatt sem, de nem hinném, hogy nagyon csalódnék.
[link]

Ha megjön (állítólag péntekre) akkor írok tapasztalatot, néha másnak is volt itt igénye egyszerű és olcsó kis léptékű hangjavításra.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#26167) gomzol válasza Kernel (#26154) üzenetére


gomzol
tag

Akkor jó. ;)
Amúgy RGB-n megy, de tervezem az átállást HDMI-kimenetes beltérire, vagy mediacard-ra.

(#26168) DM-Fan válasza Gabor970 (#26166) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hát, a TV hangsugárzójánál biztos, hogy nagyságrendnyivel jobb lesz! Ennyit megér. Mondjuk előre nem utalnék, erre találták ki az utánvétet!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#26169) Kernel válasza DM-Fan (#26168) üzenetére


Kernel
nagyúr

Csak ezzel inkább ne bosszantsuk például azokat a Vaterás eladókat, akiket párszor már megszívattak a trehány vásárlók, akik rendelgetnek össze-vissza, majd az utánvétes csomagot pofátlanul nem veszik át. Ezzel csak annyi a gond, hogy feladási oldalon emiatt költség keletkezett, ami tisztán az eladó kára.

Így persze az eladók többnyire már nem is hajlandók utánvéttel postázni. Én úgy vagyok vele, hogy párezer forintokat simán érdemes kockáztatni előreutalással, általában megéri a jó üzlet, komolyabb összeget meg csak személyesen.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#26170) cdl válasza 89Csabi89 (#26150) üzenetére


cdl
senior tag

Nézd már meg a Samsung 51E6500 tipusát szerintem.
Árban 260000 körül van, jár hozzá szemüveg(az enyémhez 4 van), Smart.
Képminőségben kicsit lehet az ST50 alatt.
Nem panaszkodnak a sávosodásra, kevésbé hajlamos a ghostra.
Szerintem mindenképpen alternatíva lehet az ST50 mellett.

(#26171) DM-Fan válasza Kernel (#26169) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Persze, nyilván, az utánvét csak akkor működik, ha a két fél abszolút megbízik egymásban. De sajnos ugyanez igaz az előreutalásra is! Márpedig inkább az eladó kockáztassa a feladási költséget, mint a vevő a termék teljes árát! Szerintem. Persze, ha az eladó szemszögéből nézzük, akkor nyilván nem, de én biztos, hogy nem utalnék előre már 5 eFt-ot sem, mert az én kockázatom így már eleve nagyobb, mint az eladóé, akinek vagy van valós áruja, vagy nincs. De tényleg az a legjobb, ha helyben van az eladó és a vevő is, így mehet minden személyesen. Nagyobb összegnél ezt nem is szabad máshogy!

Get Moded!

(#26172) mayday00 válasza cdl (#26170) üzenetére


mayday00
őstag

Samsung PS51E530

Samsung PS51E550

Kb milyenek? Pana UT50 el van egy versenyben? Vagy a pana valamelyest jobb?
Csak a képminőség érdekel.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#26173) DM-Fan válasza mayday00 (#26172) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Te olvasol is? Erről szólt a topic az elmúlt órákban, napokban! Legutóbb kerek 8 HSZ-szel följebb beszéltem róluk.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#26174) mayday00 válasza DM-Fan (#26173) üzenetére


mayday00
őstag

Mostanában nagyon nem figyeltem a topikot részletesen..
Ezért kérdeztem újra, elnézést kérek.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#26175) Voice24 válasza Gabor970 (#26166) üzenetére


Voice24
őstag

Úgy rémlik, mintha Kanizsa környéki lennél: múltkor, december elején a kanizsai Tescoban véletlenül láttam meg, hogy az Orion HT550 9.990-re volt leakciózva, két doboz volt belőle. Elég jó véleményeket írtak a hangjáról.

(#26176) Dorian válasza Gabor970 (#26166) üzenetére


Dorian
félisten

Nekem úgy rémlik, hogy ezek között a kis izék közt ez a típus kiemelkedik hangminőségileg. 6000-ért meg ingyen van.

mayday00:
Olvass vissza épp most (is) volt róla szó!

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#26177) Gabor970 válasza Dorian (#26176) üzenetére


Gabor970
addikt

igen, épp amiatt kerestem pont ezt. Ritkán lehet találni eladó darabokat.

Voice24: nekem nem kell 5.1. Annak a szubja sem jó szubnak, a szatelitekről meg mit is gondolhatnánk, már a mérete miatt is.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#26178) cdl válasza mayday00 (#26172) üzenetére


cdl
senior tag

Samsung PS51E530
Samsung PS51E550
Pana 50UT50-
Samsung 51E6500
Pana 50ST50

Képminőségben kb így következnek.
Árban is ez a sorrend kb.
Ha belefér a költségvetésbe, az utolsó kettő közül választanék.
Ha nem, vedd amelyiket ki tudod fizetni.

(#26179) mp54 válasza 89Csabi89 (#26163) üzenetére


mp54
senior tag

de egy két filmet szívesen hetente
Honnan tervezed beszerezni ezeket a 3d-ket, hosszabb távon...???

[ Szerkesztve ]

(#26180) s7evcsenko válasza 89Csabi89 (#26163) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Igen a moziban valóban passzív a technológia, viszont ott a felezett képsor problémát tudomásom szerint azzal orvosolják, hogy 2 vetítőt használnak, 1-et a bal, 1-et a jobb szemnek, így ott ezzel meg is szűnik ez a gond. Ezt ugye otthon nehéz lenne megvalósítani.
De javítsatok ki ha tévedek.

(#26171) DM-Fan:
Persze kockázatos előre utalni, csak szinte semmivel sem kockázatmentesebb az utánvét.
Ugyanis, ha a csomagban egy féltégla lapul, akkor Te épp úgy át vagy verve, mint ha előre utalnál és nem kapnál semmit. A postás az életben nem fogja Neked igazolni, hogy tégla volt benne, sőt valószínűleg meg sem várja míg kibontod, mert nem dolga. Addig nem adja oda a csomagot, amíg ki nem fizeted, úgyhogy ez sem épp kockázatmentes.
Előre utalás után, ha nem kapsz semmit, az a postán is látszik, erre tudsz hivatkozni peres úton.
Persze itt ugyan úgy lehet tégla is a csomagban. :B

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#26181) 89Csabi89 válasza mp54 (#26179) üzenetére


89Csabi89
tag

Akkor havonta, csak mondtam valamit :P A tv amit majd megveszek 5 év múlva is velem lesz ez szinte 100% :D Szóval nem aggódom, hogy nem tudom majd kiszolgálni az igényeimet 3D filmekkel :D

(#26182) DM-Fan válasza 89Csabi89 (#26181) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

5 év múlva a 3D sem ez lesz már, ami ma, elhiheted. :K

s7vcsenko: de akkor legalább van egy csomagod, meg egy fél téglád. :P

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#26183) spiky03


spiky03
veterán

Vállalkozna valaki egy 3D-s szemüveg tesztre? :)

Megint elkértem kollégától az ő Samsung SSG-3100GB szemüvegét, és kipróbáltam azokkal a tartalmakkal, amiket a Market-ról lehetett letölteni. Volt itt NASA, meg jegesmedvék, meg van egy felnőtt tartalmas demó videó is. :D, de egyiknél sem éreztem a 3D-s hatást, pedig a +18-as cuccnál a lábak kijöttek volna a képből. :DDD.
Nah van valaki aki rendelkezik azzal a másik Samsung szemüveggel, meg valaki aki a Panasonic szemüveggel és megnézhetnénk, hogy melyik mit is tud.
Így végre kiderülne, hogy tényleg megéri-e azt a 20 ezret a Pana, vagy nem. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#26184) jada


jada
csendes tag

Sziasztok

Van egy Panasonic TX-P42UT30E tv, ehhez szeretnék egy wifi adaptert, de a gyárit túl drágának tartom.
Tudtok ajánlani valamit?
Mert nekem ajánlottak egyet (D-Link DWA-131 Wireless N Nano hálózati USB adapter) csak erről semmit nem találok, hogy müködik vele vagy nem? Kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm a válaszokat,
jada

(#26185) bigdady válasza jada (#26184) üzenetére


bigdady
nagyúr

keress rá, asszem: Netgear

(#26186) jlaudio válasza DM-Fan (#26008) üzenetére


jlaudio
tag

Koszi a segitseget, egyebkent en is gondolkoztam kulso medialejatszon, csak azok a franya anyagiak, a tv-re is honapokig gyujtogettem :( Hiaba a mai vilagban tul nagy elvaras, hogy kijavitsanak egy ilyen bagatel hibat ami egyebkent is szoftveres (mint a legtobb muszki cikknek ami szoft fut, tehat 99%) az e-book reader Nook-omra is egy eve varom, hogy kiadjak a frissitest ami vegre hasznalhatova tenne a konyvek elrendezeset, de szerintem nem lessz belole semmi, hiaba mamar tul nagy elvaras, hogy tokeletes arut kapjal a penzedert, ez azert regen nem igy volt...

(#26187) jada válasza bigdady (#26185) üzenetére


jada
csendes tag

Kösszi

Ezt találtam Netgear WNDA3100-200PES 600 Mbps Wireless Dualband (2.4GHz or 5GHz) adapter.
12900Ft az extrémbe.
Remélem ez az...

[ Szerkesztve ]

(#26188) Ijk válasza jlaudio (#26186) üzenetére


Ijk
nagyúr

Pedig érdemes venni egy rendes médialejátszót.
Én egy popcornhour a210-est vettem a 42x20-hoz, ami szinte a legalapabb belépő plazma, miközben a lejátszó már erős középkategória. Sokan meg a 250-300 ezres készülékeken szórakoznak a beépített ócskasággal, esetleg a szájukat húzva vesznek egy 20k-s lejátszót.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#26189) Gabor970 válasza spiky03 (#26183) üzenetére


Gabor970
addikt

meg ha valaki rendelkezik 3D BD playerrel. Ha már tesztelni akartok, akkor legyen hozzá tartalom is! Ne a szar SBS 3D-vel kínlódjatok!

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#26190) Kernel válasza s7evcsenko (#26180) üzenetére


Kernel
nagyúr

Nem offolnék, de inkább tudjál róla, a kézbesítő ilyenkor köteles tűrni, hogy a jelenlétében felbontsd a csomagot, és nem nehéz kiengesztelni sem, egy kis borravalóval. Persze, én sem szoktam ezt elvárni, de azért volt már rá példa. Egyszer egy céges rendelésnél is, ahol bizonyos félreértéstől tartottam, ezért inkább megnéztem az árut. És persze nem vagy köteles átvenni, fizetni, ha nem stimmel valami.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#26191) Dorian válasza Ijk (#26188) üzenetére


Dorian
félisten

A jelenlegi tévémhez én is erős túlzásnak tartom a Dune D1-et.
De februárban tuti veszek egy ST50-et... ;]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#26192) pkaresz


pkaresz
senior tag

Sziasztok!

Aki szeretne egy kis sávosodás mentes pazar színvilágú, de érzelmileg nem egyszerű filmet,s szeretné a plazma adta csodát megnézni, az szerezze be többek között ezt!
Samsara BD50
Szöveg és feliratmentes képvilág zenével.

Aki látta igazolhatja!

Én 50"G30 on néztem.

Üdv: Karesz

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#26193) spiky03 válasza Gabor970 (#26189) üzenetére


spiky03
veterán

Akkor azok is felezettek, amiket tv markejéből lehet letölteni, ilyen demók? Azok kb 2-3 percesek csak.
Jelenleg nincs 3D BD lejátszóm, ha valaki megvenné az LG-met akkor vennék egy Pio BDP-150-et, az már jó lenne forrásnak. :)
Nah meg addig itt van a laptop, igaz azt még nem kötöttem rá a tv-re, hogy bírja-e a 3D-t.
De egy i3-as provi 4GB rammal, és 1 Gigás videókartyával csak vinne valamit.

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#26194) s7evcsenko válasza Kernel (#26190) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Szerintem meg Te vagy tévedésben!
Addig meg sem kapod a csomagot, amíg ki nem fizeted!!! és egyáltalán nem kell neki megvárnia, míg Te kibontod... nálam még egyszer sem várták meg, pedig kis borravalót mindig adok.
Persze, ha Te felajánlasz Neki egy kis jutalmat, hogy legyen a tanúd gond esetén, az más tészta, erről nem tudok nyilatkozni!

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#26195) Kernel válasza s7evcsenko (#26194) üzenetére


Kernel
nagyúr

Borravaló nélkül is köteles megvárni, és nem vitatkozom a témában.

20 éve rendelek TV-alkatrészeket, volt alkalmam kitapasztalni. Olyan is volt egyszer, hogy a postás maga bontotta fel a csomagot, hogy megmutassa a tartalmát, mert nem akartam átvenni, ugyanis tévedésből küldte nekem az egyik cég. Megnéztük a tartalmát, tényleg ismeretlen cuccok voltak benne, összepakolta, elvitte, ennyi.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#26196) DM-Fan válasza jada (#26187) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ott van az egyértelműen:

NETGEAR WNDA3100 v.2 lesz jó hozzá.

Get Moded!

(#26197) Kernel válasza pkaresz (#26192) üzenetére


Kernel
nagyúr

Hasonló egyébként a Baraka, ugyanaz a rendező, szintén 65 mm-es negatívra forgatták.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#26198) pkaresz válasza Kernel (#26197) üzenetére


pkaresz
senior tag

Igen, igen , láttam!
Egy mondat, a filmről!
"A 'szamszára' szanszkrit szó, lényege az élet örök körforgásában változó jelenségek mélyebb értelmezése."

Üdv.

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#26199) Dorian válasza Kernel (#26197) üzenetére


Dorian
félisten

Ill. Oliver Stone-nak is van egy trilógiája ami szintén hasonló. Quazi trilógia vagy valami ilyesmi a címe.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#26200) Voice24 válasza Kernel (#26195) üzenetére


Voice24
őstag

Azt, hogy köteles-e megvárni, nem tudom, de két dolgot találtam erről:

- Az utánvétes csomag átvétele, kifizetése előtt maximum a csomagolás sértetlenségét, épségét ellenőrizhetjük,
- Az utánvét kifizetése után van csak lehetőség a csomag kibontására, de hogy ezt a postás köteles-e megvárni, azt nem tudom. Magánvéleményem szerint amúgy a kifizetéssel és átvétellel a címzett és a posta közötti jogviszony megszűnt, ha nem az van a dobozban, amit vártunk (ha amúgy sértetlen volt a csomag), ahhoz a postának semmi köze, tehát maximum a feladóhoz fordulhatunk a gondunkkal.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.