Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25401) Lehiñito


Lehiñito
senior tag

Sziasztok.
Lehet, hogy nektek már nem újdonság de én most találtam rá az andoidos iMediaShare programra. Azt kell mondjam nagyon hasznos tud lenni, hogy a telefonon tárolt videókat zenéket és képeket megjelenítsd a tévén. A youtube és egyébb integrált aplikációjairól (ami közt van HD-is) nem is beszélve.

[ Szerkesztve ]

(#25402) BBéci válasza Lehiñito (#25401) üzenetére


BBéci
titán

Van egy Androidos telefonom, most arról írok, viszont sem zenék, sem videók nincsenek rajta. Mi lehet az oka?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#25403) janos666 válasza Ijk (#25397) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Kicsit kevesebből is meg lehet azt oldani, mondjuk ~30k-ból, de abból a router oldal talán már most is elég jó, vagy csak fejleszteni kell, nem nulláról beszerezni, hisz valamiféle router azért szokott lenni a háznál.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#25404) janos666 válasza kenguru99 (#25394) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A képernyő teljes átlagos fényerejét korlátozó algoritmus.
Melyik évből származó U? Ha U30, akkor csak a fehéregyensúly állítható még a szervizmenüben. Ha UT50, akkor arról most tárgyaltuk ki, hogy mi mindent tud.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#25405) kovadika válasza DM-Fan (#25369) üzenetére


kovadika
őstag

Miért ne lenne keresnivalója? A legolcsóbb full hd modelljük, nekem egy 42-es ut50-em van és mikor vettem 170 volt az st meg 220, azért az annyira nem elhanyagolható különbség(főleg nekem, ez az első tvm).

(#25406) Ijk válasza janos666 (#25403) üzenetére


Ijk
nagyúr

Egy acces point 20k, a 10k-s routerek meg hát... Igazából még csak ilyen olcsó routerekkel volt dogom, de hogy nem csinálnék velük nagy adatmennyiségű átvitelt az egészen biztos. Ez a 5-15k-s kategória böngészéshez, esetleg youtubehoz megfelelő. Még egy 0-24 torrentet sem bíznék a wifijükre.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25407) janos666 válasza Ijk (#25406) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az AP butább eszköz is lehet, mint a router, és konkrétan egy olcsóbb féle routert érdemes AP-nek konfigurálni. Pl. egy szimultán dual-band router oszthatja a netet, és egy 1 rádiós 300Mbps router pedig AP-t játszhat (célszerűen ez is jó, ha nem is szimultán, de azért dual-band, mert akkor lehet választani, hogy a központi routerből melyik rádiót dedikálod erre a célra).
Pl. WDR3600 vagy WDR4300 mint router és WR841N vagy WR2543ND mint AP.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#25408) Lehiñito válasza BBéci (#25402) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Nem arra gondoltam, hogy a telefonra letöltött egész estés filmeket így nézzem végig a program segítségével a tv-n. Pl. akinek nincs videókamerája és esetleg szokta használni a telefonját néha néha videófelvételre, annak lehet kényelmesebb megoldást jelenthet megnézni a felvételeket akár többedmagával a tv-n, mint egy 4”-os kijelzőn.

(#25409) Khelben válasza Ijk (#25406) üzenetére


Khelben
nagyúr

Pont ma mérgelődtem századszorra, hogy a t-home által mostanában osztogatott zte modem-router egyszerűen leáll, amikor elindítom a torrentet. Eltűnik a wifije, mintha kikapcsoltam volna. Úgyhogy aki arra számít, hogy majd egy wifi routerrel kiváltja az összes otthoni vezetéket, az csalódni fog (vagy mélyebben kell a zsebébe nyúlnia). Előtte a tplink routerem is ugyanezt csinálta, az meg az adsl kapcsolatot dobta el, amikor egy letöltés beindult. És csak 20mbites a netem, tehát nem az az észveszejtő sebesség.
Úgyhogy most úgy vagyok vele, hogy amit lehet, azt vezetékkel kötök be, a wifi meg megmarad a telefonoknak.

(#25410) Warpig válasza M_AND_Ms (#25381) üzenetére


Warpig
aktív tag

Így van. Nem véletlenül írtam azt.

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#25411) mayday00 válasza Ijk (#25390) üzenetére


mayday00
őstag

inkább nem vitatkozok nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25412) Octopus21


Octopus21
aktív tag

Hali!

Este futtattam a TV-n a fehérmosást, de reggelre semmi változás nem történt.
Amúgy azt elfelejtettem említeni, hogy ez a beégés inkább világos háttérnél látszik pl. világoskék égbolt. Nem tudom számít e valamit. Nézem a változó képtartalmakat, de egyelőre semmi változás. A TV beállításaiban valóban kicsit meg volt nyomva a kontraszt de a fényerő nem. Most levettem a kontrasztot is 15-20-ig.

(#25413) mayday00 válasza Khelben (#25409) üzenetére


mayday00
őstag

Jó tanács..Tőlem aki benne van jópár éve.
Ha ki akarod használni a max sávszélességet, pl ,,warez"
A wifis marhaságokat felejtsd el..
UTP kábel, modem gép között, minden fullon jön, semmi akadás stb.

Teszt.
Nézd meg wifin, illetve UTP kábel a sebességet, pl speedtest..Próbáld ki..
Wifin lassabb....wifi csak azért jó mert nincs vezeték,,kényelmesebb"
De minden másban fel sem veszi a versenyt a kábellel.
Nekem itthon szépen ki van építve kábellel a internet minden géphez..
Meg lehet oldani szépen, nem bonyolult.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25414) Khelben válasza mayday00 (#25413) üzenetére


Khelben
nagyúr

Milyen warezre gondolsz? Nem warezolok, filmeket meg zenéket töltök le.
Este mikor ledőlök a kanapére a notebookkal, akkor nem akarok vezetéket, olyankor wifi kell. Az emeletre se húztam fel vezetéket a gyerekeknek, oda is jó a wifi. A letöltést meg nemsokára a nas fogja intézni a padláson, ott lesz összekötve a routerrel.

[ Szerkesztve ]

(#25415) Viktor81 válasza Spancer RE (#25386) üzenetére


Viktor81
senior tag

Szia !
Barmelyik mellett dontesz, az aktualis arra szamolj ra +15%-ot. Ez az 5 ev garancia dija. Erdemes megvenni, mert ennyi ideig biztosan nyugodt lehetsz es ha veletlenul "beut valami" nem uszod meg ennyibol. Ez az "akcio" csak a Panashop-nal (Video-Part Kft.) elerheto.

(#25416) M_AND_Ms válasza Warpig (#25410) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Hát akkor te valamit nagyon tudsz. Csak(!) a UPC adja HD-ban a Sport1-et. Ez tény! És egyelőre nem adják át semelyik más szolgáltatónak sem: [link] (sőt a Diginél nagyon kicsi a valószínűsége, hogy bármikor is lesz)

Az, hogy ott a hd logó a bal felső sarokban attól az még sima sd-ben jön. Nézz utána: minden a tv kiírja, hogy hd-e, vagy sem az adott adás.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25417) mayday00 válasza Khelben (#25414) üzenetére


mayday00
őstag

Kábel egyértelmű.
Én mit hoztam ki itthon a rendszerből.

warez = pont amit írtál letöltés..

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25418) M_AND_Ms válasza Octopus21 (#25412) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Az ghost lesz még. Igen, ezek főképp világos (kék, sárga, szürke, stb) homogén képtartalomnál látszanak.
Tévézz csak nyugodtan tovább, de fordíts nagyobb figyelmet erre a logóra, amíg ki nem mosódik magától (fehér mosás jó, csak tök felesleges): pl.: ezen az adón most mindenképp zoomolj, vagy kapcsold át a túlpásztázást (ez jó esetben pont annyival teszi arrébb a logót, hogy ne a már ott lévő ghostot erősítse).
De nem kell parázni! Amikor nálunk a család X-Faktort, Valóvilágot és Barátok köztöt nézett, akkor szereztem egy makacsabb Rtl Klub ghostot. Ezután ezt az adót csak zoomolva nézhették és pár hét alatt eltűnt. Azóta megint megy rendesen és nincs ghost. A focivb-t meg úgy néztem, hogy egyik nap be-, míg a másik nap ki volt kapcsolva a túlpásztázás. Így minden nap máshol volt a logó és az előző nap esetleges, gyenge ghost szépen eltűnt. De ezt is csak azért csinálta, mert tudtam, hogy hetekig naponta jó sokat azt az egy adót fogom nézni és az már veszélyes lehet. Általános tv-zési szokásoknál nem kell ennyire sem figyelni

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25419) gomzol


gomzol
tag

Akit esetleg még mindig érdekel a Hobbit és a benne használt felvételi technika.

(#25420) Octopus21 válasza M_AND_Ms (#25418) üzenetére


Octopus21
aktív tag

Ok. Köszi. Akkor még reménykedek. Azóta oda sem kapcsoltam a TV-t arra az adóra. Azt nem értem, hogy pár óra alatt ilyen ghostot csinált, akkor mi lett volna ha napokig csak azt nézem. Az a fura, hogy pl NatGeo HD-t sokkal többször néztem, és mégsem annak a logója égett be. Inkább most filmezek minden este BD-ről, amúgy sincs soha semmi érdekes a TV-ben, max ezeken az ismeretterjesztő csatornákon. Azokat szeretem is nézni, de most már félek a logóktól.

(#25421) Hsanyika1 válasza Viktor81 (#25415) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

Ez igaz. Megéri garancia kiterjesztés ,sőt ajánlott.Euronicsban azt mondták ,hogy náluk a kiterjesztett időszakra a munkadíjat ,szállítást nekem kell fizetni!A plusz gari az alkatrész árát fedezi csak! :F

(#25422) M_AND_Ms válasza mayday00 (#25417) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

"warez = pont amit írtál letöltés.."
A letöltés miért warez? Általánosságban ezt így ki lehet mondani? Mint, ahogy a torrentre is ráhúzták, hogy illegális? Miért? Sok nagy szoftvergyártó torrenten keresztül terjeszti a termékeit.
Nem a művelet és nem az alkalmazott technika az illegális, hanem jelen esetben az, hogy a letöltött anyagra nincsen jogosultságod.
Megjegyzem a magyar törvények szerint letölthetsz filmet, de te fel nem kínálhatod másoknak, hogy ők töltsék le tőled. Kicsit faramuci ez így, de ez a tényszerű. Tehát, azzal, hogy letöltöd, nem követsz el jogsértést. ha torrenten keresztül töltöd, akkor nagy valószínűséggel visszaosztod, tehát jogsértést követsz el. De ez megint nem a torrent, mint technológia illegális mivoltát jelzi. (ennyi erővel a konyhakést is be lehetne tiltani, mert több ember is megöltek vele)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25423) mayday00 válasza Octopus21 (#25420) üzenetére


mayday00
őstag

Milyen készüléked van?Hogy még pár órát sem lehet tv-t nézni...:(
Tied a élő példa..

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25424) Khelben válasza M_AND_Ms (#25422) üzenetére


Khelben
nagyúr

Idén változott a szerzői jogi törvény és engedi a feltöltést is bizonyos határig. A letöltés eddig is, ezután is legális, azért fizeted az artisjus matricákon a jogdíjat az adathordozók után. Sokan hápognak, hogy az artisjus milyen szemét egy szervezet meg micsoda dolog, hogy fizetni kell a cd-k, hdd-k, stb. után, de nem veszik észre, hogy nálunk a legfelhasználóbarátabb a szerzői jogi törvény, pont emiatt. Meg lehet nézni az USA-t, ahol pár mp3 megosztásáért milliós kártérítéseket fizettetnek, nem hiszem, hogy bárkinek jobb lenne az.

(#25425) M_AND_Ms válasza mayday00 (#25423) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Mire példa? Nyugodtan lehet vele tv-zni akár egész nap. Ahogy az autónál is oda kell figyelni, hogy pl.: amikor több órányi autópályás , 130-as menet után megállsz, akkor pár percig alapjáraton járatod a motort, hogy hűljön (milyen autó ez, hogy nem lehet vele egyből megállni?)
Megsúgom a vadi új tv-mmel végignéztem az egész 2010-es foci vb-t és akkor semmit se állítgattam (zoom, stb) és mégsem lett beégésem. És lehet, hogy volt egy makacsabb ghost ,de nem okozott problémát

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25426) Warpig válasza M_AND_Ms (#25416) üzenetére


Warpig
aktív tag

Nálam ez is a helyzet, nem HD. Csak a felirat. De ismerősömnél, az elmondása szerint(!) az NFL meccs HD-ban jött, Digikábelen. Lehet, hogy ő téved, saját szemmel nem láttam, elhittem neki. (egyébként direkt felhívtam, hogy mi a helyzet ezzel a dologgal, de ezek szerint benézte ő is. Te tapasztaltad saját szemeddel?)
Miért gondolod, hogy nem lesz a diginél HD sport1?

[ Szerkesztve ]

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#25427) M_AND_Ms válasza Khelben (#25424) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

"pár mp3 megosztásáért milliós kártérítéseket fizettetnek"

Ez a röhej. Ráadásul az elmaradt haszon és a kár nem ugyanaz. Márpedig nem sok kár érte őket, csak nem jött be az elvárt haszon. De a büntetőjog nem szokott az elmaradt haszonnal foglalkozni, azt max polgári peres úton lehet perelgetni, már ha sikerül.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25428) M_AND_Ms válasza Warpig (#25426) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Nem jött az hd-ban! A sávszélesség kiosztást nem kapcsolgatják egy adón a műsorok között. Az vagy hd, vagy nem az. A műsoranyag az változhat. Ezt jelzi is több hd adó, hogy akkor kirakja a hd logót (pl m1, Sport1), míg másoknál mindig kint van (pl: Tv2). De hd logó kint van az sd streamben közvetítettben is.
De hiába, ha az adott szolgáltató csak az sd streamet kapja, akkor abból sehogy sem lesz hd. Márpedig a Digi az sd-t kapja, azt vette meg. A Sport1-nél meg egyelőre nem is kapta meg más, csak a Upc.

Mint írtam, a tv-k egyértelműen megmondják, milyen streamet kapnak.

Azért vagyok szkeptikus, mert a Diginél most elvi és presztízs kérdés, hogy mi van, és mi nincs. (lásd Discovery csatornák esete) És félek, hogy ellenséget látnak egy újabb hd sportadóban az ő saját Digisportjukkal szemben, vagyis nem akarnak hozzájárulni annak nézőszám növekedéséhez, hisz azzal a saját pozíciójukat gyengítik egy esetleges közvetítési jog megszerzésekor.

Amúgy Digi előfizető vagyok, tehát saját szemmel látom, hogy nem hd

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#25429) Warpig válasza M_AND_Ms (#25428) üzenetére


Warpig
aktív tag

Rendben, tisztul a kép.
Abban viszont nincs igaza a Diginek, hogy nézőket veszít a saját 2 csatornája. Mivel más bajnokságok, más sportágak mennek a Sport tv-n, mint náluk. Inkább arra kéne törekedniük, hogy kiszolgálják az előfizetőiket... De ez már tényleg nagyon off.
Köszi a segítséget!

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#25430) janos666 válasza Octopus21 (#25412) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az éjszakai fehérmosás alatt mit értünk? Teljes képernyős fehér, vagy görgetés?
Eközben mennyi volt a kontraszt? Ha magas kontraszt beállítással okoztál IR-t, akkor alacsony kontrasztú beállítással sokkal lassabban fog kikopni. Nem akkor kell visszavenni a kontrasztot, mikor már ott a folt, de már nem tartod ott a statikus képelemet, hanem fordítva kéne (persze ha előre nem tudod, hogy ottfelejted majd, akkor már mindegy).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#25431) Octopus21 válasza mayday00 (#25423) üzenetére


Octopus21
aktív tag

50ST50

(#25432) Octopus21 válasza janos666 (#25430) üzenetére


Octopus21
aktív tag

A TV-n van egy ilyen, hogy elinditja a fehérmosást, ami egy fekete háttéren balról jobbra görget egy fehér "függőleges" téglalapot folyamatosan.

Igen kontrasztot előtte vettem vissza :S Akkor pont rosszul csináltam?

Próbáljam meg magas kontraszton ugyanezt?

(#25433) mayday00 válasza Octopus21 (#25431) üzenetére


mayday00
őstag

Kajakra így ghostosodik, lehet nálad be is égett?
Ilyen hamar..alig használtad a készüléket.

tv nézésre inkább a lcd, esetleg crt, s filmnézésre ideálisabb a plazma.
Legalábbis én így értelmezem a sok itteni hozzászólásból.

Plazmát sem szabad elhamarkodottan vásárolni szerintem. Meg kell fontolni.
Octopus21 példája bizonyítja. Gondolom tiszta ideg vagy, hogy mi lesz a készülékkel.
Mondjuk érthető.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25434) Ijk válasza Octopus21 (#25432) üzenetére


Ijk
nagyúr

Pontosan mióta tart a ghost?
Nekem több mint egy hétig benne volt anno. Elég volt annyi hogy nem járattam a retket, kimosódott.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25435) Octopus21 válasza Ijk (#25434) üzenetére


Octopus21
aktív tag

Kb. 1 hete vettem észre. Azóta én sem kapcsoltam oda :(

(#25436) janos666 válasza Octopus21 (#25432) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A beépített görgetésnek mindegy, az semmilyen beállítást nem vesz figyelembe (pontosabban csak a szervizmenüs alapértékeket). Viszont nem is olyan hatékony, mint a teljes képernyős fehér. Főleg a 2011-es modelleken, mert a '12-eseken már sokkal nagyobb ez a fehér téglalap.

A TV lejátszójával loopolható fehér videó.

A kontrasztot most ne vedd vissza változó képtartalomhoz. Minél magasabb kontraszttal járatod, annál hamarabb fakul ki. (Persze a szemed ne égesd ki, csak oda tekerd vissza, ahol jól esik. De ne vedd lentebb, mint ahol egyébként tartani szereted.) És ha adsz neki még egy estét fehér képpel, akkor ahhoz húzd a plafonig a kontrasztot és fényerőt Kiemelt módban, Warm fehéregyensúllyal. (Mondjuk úgy is visszavág belőle tisztességesen az ABL, de mindegy. Így jobb, mint ha ~2x világosabb téglalap görög, ami viszont legfeljebb a képernyő harmadát vagy sokkal kevesebbet tölt ki.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#25437) Octopus21 válasza mayday00 (#25433) üzenetére


Octopus21
aktív tag

Nekem is nagy meglepetés ez, mivel előtte olvastam sokat és mindenhol azt írták, hogy ilyen már nem fordul elő plazmáknál. Többnyire én is filmnézésre használom, nade ha van egy hír vagy egy film a tv-ben, hadd nézzem már meg rajta azokat is. Kár, hogy ezt a jelenséget nem tudták kiküszöbölni a plazmáknál, mert a képe nagyon tetszik. Sajnos meg is szűnik a gyártásuk :s

(#25438) Gabor970 válasza mayday00 (#25433) üzenetére


Gabor970
addikt

Annyi csak, aki retekklubot néz, annak egy jó lcd kell. Szerintem ezt fontold meg mindenképp! Érdemes lenne kicsit az lcd fórumon körüljárnod, hátha mégis van olyan lcd, ami nem hozza azokat a hibákat, ami miatt nem tetszett neked! :K ;]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#25439) Ijk válasza Octopus21 (#25437) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hol írták azt hogy nem éghet be?

Lehet nézni rtl-klubot, csak minden alkalomkor kell neki egy alapos mosás, tehát ha megnézel egy logómentes 16:9-es filmet vagy sorozatot, az már elég több óra rtl-klub ellen.

Gabor970: RTL klubra crt a legjobb. Egy használt szélesképernyős sony, tökéletesen jeleníti meg azt az SD tartalmat.

Dorian: Ez így is van egy bejáratott készüléknél, de akkor van baj, ha megy a retek akárcsak fél órát, kikapcs, másnap megint megy a retek és ez így huzamosabb ideig.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25440) Dorian válasza Ijk (#25439) üzenetére


Dorian
félisten

Plazmája válogatja. Most néztük végig a teljes Macskafogó 2-t az RTL-en, más csatornára átkapcsolva 1 perc múlva 30 cm-ről sem látom a logó nyomát. :)

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#25441) mayday00 válasza Octopus21 (#25435) üzenetére


mayday00
őstag

Retek klubra jó a öreg crt is:)

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25442) Gabor970 válasza mayday00 (#25441) üzenetére


Gabor970
addikt

Neeee mester! Ott a nagy lapostévéd, oszt majd pont fókuszt nézed egy nyomorult crt-n? Nemááá! No meg minden évben van bikicsunáj is, oda tényleg valami lcd kell majd neked!

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#25443) mayday00 válasza Gabor970 (#25442) üzenetére


mayday00
őstag

Igazad van :) lcd ben van beégésgátló, ezért jó.
Mehet 20éven keresztül akkor sem ég bele semmi. Max kosz ha nem törlöd időközönként.
S nem kell idegeskednem, hogy jön a szellem, nyugodt vagyok..
Tv nézés Lcd vs plazma 1:0.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25444) kovadika válasza mayday00 (#25443) üzenetére


kovadika
őstag

Persze az lényegtelen, hogy a plazmán ezerszer jobban néz ki a tévé adás(és minden más), az nem szempont. Egy kicsit oda kell figyelni főleg bejáratás alatt.

[ Szerkesztve ]

(#25445) Octopus21 válasza janos666 (#25436) üzenetére


Octopus21
aktív tag

Köszi. Egy kicsit félek ettől azért :S Egész éjjel nyomjam ezt a fehér képet? És ha ez is beleég?:) Az nem lenne valami jó. Tehát ha ezt nyomatom egész éjszaka, akkor toljam fel maxra a kontrasztot? :S Nem veszélyes ez?

(#25446) mayday00 válasza Octopus21 (#25437) üzenetére


mayday00
őstag

Közösen perelni kellene a gyártót..Erre gondolt valaki?

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25447) Gabor970 válasza mayday00 (#25443) üzenetére


Gabor970
addikt

na ugyeeee! Még a beégésgátló! Ejj, az tényleg jól jönne nálad. Meg kell ezt jól fontolni, tuti.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#25448) mayday00 válasza kovadika (#25444) üzenetére


mayday00
őstag

Már aki néz tv adást :)

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25449) kovadika válasza mayday00 (#25446) üzenetére


kovadika
őstag

Persze egy olyan dolog miatt, amire feketén fehéren felhívják a figyelmet a használatiban. Sok sikert! Tényleg az lcd-t javaslom neked, nem is értem mit trollkodsz itt állandóan. :U

[ Szerkesztve ]

(#25450) M_AND_Ms válasza mayday00 (#25443) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Mér nem veszől te elcédét, he? Nem ég belle a lógó, nem is romlik el, jó is benne a kép és sok is van bellőlle a bótban.
Sőt, ne is elcédét vegyél hánem ledeset'e! Az az igazi menő. A smartos háromdés! ;]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.