Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76001) BBéci válasza Citroware (#75992) üzenetére


BBéci
titán

GT60 képminőségét még a 8-as sorozatú Samsung LCD-k sem érik el, csak megközelítik, viszont jóval drágábbak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#76002) Lajos1966 válasza attisport (#75997) üzenetére


Lajos1966
tag

Azt nem teljesen értem,hogy lehet ennek a tv-nek a valós kontrasztja 20000:1,míg egy ST60-asnak meg 11000:1.
Az én ST50-em kontrasztja 8600:1.Hogy van ez?
Különben nem olyan rossz az a tv szerintem úgy általánosságban.
Más:nekem egy PV80 volt (az csak HD Ready) az ST50 előtt és nem igazán érzékeltem a sokat emlegetett vízszintes utánhúzást (nem tudom a pontos kifejezést),amit én is észre-észreveszek főleg futballmeccsek esetén.Pedig a régi tv-n is nagyon sok focit néztem.

[ Szerkesztve ]

(#76003) Citroware válasza BBéci (#76001) üzenetére


Citroware
addikt

Én ezt néztem ki: Sony Bravia KDL-55W829B, ráadásul a másik topikban szintén ajánlották.

Egy ilyen mennyire marad el vajon képminőségben?
Oké, elfogadom, nem olyan szép a képe. De cserébe sosem kell félnem a beégéstől, nincs ghosting, nincs "villogás".
Azt kell mérlegelni, hogy vajon megéri-e az a kompromisszum ezekért az előnyökért cserébe. Ha nem olyan egetrengető a képminőségbeli különbség, akkor szerintem megéri. Arra, amire én használom.

[ Szerkesztve ]

(#76004) BBéci válasza Lajos1966 (#76002) üzenetére


BBéci
titán

Az egyik (a 20000:1) csak az adatlapon olvasható adat, a másik műszerrel mérhető, mi van ebben furcsa? Az ST50-re 1000000:1-et írtak, ha jól emlékszem, de lehet, hogy annál is többet.

(#76003) Citroghost
Több ismerősömnek ajánlottam azt a Sonyt, a maga nemében kiváló, de a GT60 (nekem is olyanom van) sokkal jobb képminőségű, elég csak a kb. hatszoros kontrasztot említeni.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#76005) arcitec válasza patakidr (#75951) üzenetére


arcitec
addikt

Nálam is dettó u.a a helyzet, kb 1200 óra van a GT60-ban, bár már tényleg csak bizonyos háttéren épp hogy észreveszem , mert tudom hol kell nézni.Volt 94 cm talán 2007 körüli típus pana plasma hd ready érdekes annak semmi sem számított. Semmi beégés rajta, pedig játék is ment ...
A GT60 érzékenyebb vigyázni kell rá, bár eleddig az is kijelenthető, hogy csak a DIGI féle jobb alsó sarok AP karika hagyott nyomot. MÁS NEM. Játék is ment rajta ( autó versenyek DIRT2-3, Need for speed) igaz nem 4 órakat erre vigyázva lett max 1-2 , de inkább 1 órákat és figyelve volt azért, nehogy baleset legyen, de nem is történt.Az LCD-ről csak annyit azt dicsérje mindenki az LCD topikban de ne itt. Mert jó 1 éve a legújabb kb 4-500eft-os LG-t akarták dukmálni és pont ott volt mellette egy plasma, u.a képtartalommal kinagyított borostás arc, pedig nem GT60 volt, szépen lehetett látni a szőröket, az LCD-n meg egy nagy összefolyt misch-match.... :Y . Mutatván, az eladó (LG belső) azonnal eltünt ...
Aki kiváló képet akar annak a pana plasma, nincs is miről beszélni.-A legújabb technológiák meg még elérhetetlenek.

[ Szerkesztve ]

(#76006) mp54 válasza Citroware (#75996) üzenetére


mp54
senior tag

Figyelmedbe ajánlom BBéci nem régi tanácsát (nem kerestem vissza): ha már nem plazma, hanem LCD, akkor Sony és legalább 700-as sorozatú.

Szerk.: nem olvastam tovább...

[ Szerkesztve ]

(#76007) oil120


oil120
senior tag

Kis segítséget kérnék!
Számomra új, de közel 1 éves GT60-at használok T-home kábel tv-vel conax modulon keresztül.
Többször előfordul, hogy programújságból tv csatornára váltáskor, vagy egyszerű csatorna váltáskor elsötétül a kép, természetesen hang sincsen és onnantól a kikapcsolással tud visszatérni.
Ma TV2 HD közben is egy pillanatra elment minden, de akkor azt írta nincs jel. Nem gondolnám szolgáltatói hiba lett volna. Ha a koax csatlakozásnál lenne hiba az is másképpen jelentkezne.
Másik, szintén TV2 HD-nál a az alul futó hír sor mintha periodikusan jiggerelt volna vízszintesen. más csatornán nem tudtam még megnézni.
Előre is köszi a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#76008) Pazini válasza oil120 (#76007) üzenetére


Pazini
csendes tag

Ezt mondtam neked a 75816. számú hsz.-ban. Ezt a jelenséget neveztem én lefagyásnak. A GT60-as szériát nem lehet normálisan használni CI modullal, szolgáltatói chipkártyával, T-home kábel előfizetéssel.
Én szinte csak ezzel a panaszommal abajgattam a nagyra becsült társaságot, de süket fülekre találtam. :)
Eddig. Sorozatos "tesztekkel" kizártam, hogy az én konkrét tv-m hibás. Azon csodálkoztam, hogy mivel a T-home az egyik legnagyobb szolgáltató, hogyhogy nem panaszkodott erre senki?

(#76009) Petykó78 válasza Citroware (#76003) üzenetére


Petykó78
tag

Nálam is hasonló a helyzet. Sokat (egészségtelenül sokat) játszottam GT60-on és ez miatt fontolgattam is az LCD-re váltást. Eddig megúsztam beégés nélkül, de tudom mivel jár ez. Viszont ha elindítok egy filmet, elbizonytalanodom.
Ha nálad tényleg nem szempont a filmezés, akkor a linkelt Sony a legjobb kompromisszum emberi áron. Egy jól kiválasztott felhősödésmentes panellel egész elviselhető lesz a váltás és mehet az egész éjszakás multi.

(#76010) kokobe válasza Citroware (#75993) üzenetére


kokobe
senior tag

Ha màr lcd-t vennék semmiképpen se vennék samsungot nagyon el vannak maradva a sonytól...

<---AMD___ATi--->

(#76011) Spancer RE


Spancer RE
aktív tag

Sziasztok!

A kérdésem nem kapcsolódik szorosan a plazma tv témakörhöz, de mivel ilyen tv-m van, ide írom.
Szóval adott egy Pana 42ST50 és falra szeretném szerelni.
Az emag-nál most akciósak a fali tartó konzolok.
Az alábbi listából melyiket válasszam, ha azt szeretném, hogy masszív legyen és (nem feltétel) dönthető is legyen (szabad egyáltalán plazmát döntögetni?) ?

A lista: [link]

Köszi a tippeket!

[ Szerkesztve ]

(#76012) Gyulus76 válasza oil120 (#76007) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

Az én GT60-am is ilyen idős, és időnként én is belefutok ebbe a problémába. Nem hiszem, hogy a szolgáltató sara lenne. Én Tarr-os vagyok. Általában forrásváltáskor jelentkezik, de szerencsére nem túl gyakori. Érdekes egyébként, hogy ha ilyenkor megy egy felvétel, annak nem okoz gondot, tehát amit élőben nem mutat a tévé, azt felvételről megteszi.

Más.

Mint említettem, Tarr Kft-s vagyok. A szolgáltató pár hete újra osztotta a csatornákat. A tévét újra hangoltam, és most az tűnt fel, hogy a HD csatornáknál nem működik rendesen se a felvétel, se a timeshift, amikkel korábban semmi gond nem volt. Mindkettőnél az történik, hogy valahonnan időkódot rendel a felvételhez, pl. a kezdő időpont 17:42:35, ami innen nő, de a végét a felvétel hosszában méri a tévé. Mivel a kezdő timecode nem 0:00:00, ha megállítom az élő adást, ezután se elindítani, se bármerre tekerni nem lehet, csakis kilépve a funkcióból visszatérni az élő adáshoz. Ha felvételt készítek, a jelenség ugyanez, hibás a kezdő timecode. A felvételt lejátszani le tudom, de tekerni ezt se lehet, a lejátszási pozíció a végén áll az OSD szerint, mivel a kezdő timecode nagyobb, mint a felvétel hossza.

SD-nél nincs ilyen gond.

Mi lehet a hiba oka?

(#76013) DM-Fan válasza Spancer RE (#76011) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Lehetőség szerint olyat vegyél, ami masszív és legalább 5-8 cm-re eltartja a TV-t a faltól, hogy mögötte is tudjon áramolni a levegő. Pl. ilyesmit, ha a listából kell választani. Mondjuk én inkább olyat vennék, ami 65"-os méretig fogadja a készülékeket, mert szignifikánsan nem drágábbak azok sem és sosem tudhatod, mikor váltasz nagyobb modellre. Akkor már nem kell majd konzolt is cserélned.

Dönteni döntheted, erre nem érzékeny a plazma sem (szállítás közben nem ajánlott a rázkódás miatti felületi feszültség okán), bár sok értelme nincs, sosem használtam a konzolom ezen funkcióját, mivel ha eleve megfelelő magasságba fútod fel, akkor szükségtelen.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#76014) oil120 válasza Gyulus76 (#76012) üzenetére


oil120
senior tag

Köszi a választ!
Nekem a T-home-nál nincs problémám a HD adások felvételeivel, gondolnám a Te szolgáltatód adja azt a rossz időkódot.

(#76015) B.attila


B.attila
tag

sziasztok

ha valaki találkozik véletlenül valahol (akár külföldön) még eladó új 65VT60-al kérem szóljon

vagy 42GT60 ez használtban is érdekelhet

Köszi
:R

Cuore Sportivo

(#76016) Dudee válasza Spancer RE (#76011) üzenetére


Dudee
senior tag

Nekem van egy eladó Melconi Stile konzolom. Jobb cucc, mint egy hama. P50G20hoz használtam. P55höz már nem passzolt.
Faltól ad egy kis távolságot, ahog DMFan is írja. Írj privátot, ha érdekel.

(#76017) Gyulus76 válasza oil120 (#76014) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

Most már nekem is nagyon határozottan ez az érzésem. Csináltam egy gyári visszaállítást, mindent újra beállítgattam, és ugyanúgy rosszul működik a HD felvétel. :(

SD továbbra is jó.

Az a gáz, hogy felhívtam a szolgáltatót, de csak süketeltek, hogy biztos rosszul van beállítva a tévén az óra, meg hogy bár a saját set top boxuk is tud rögzíteni, ilyen szolgáltatásuk nincs, ezért nem is vállalnak felelősséget, a januári csatorna rendezés során pedig csak a frekvenciák változtak, a jelfolyam nem.

Szóval keresek olyan tévétulajdonosokat, akik a Tarr Kft. szolgáltatását élvezik, és ugyanígy szívnak a HD adások rögzítésével, mint én. Vagy ha valakinél ugyanez hibátlanul megy, az is érdekel. Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#76018) flash- válasza kokobe (#76010) üzenetére


flash-
veterán

pláne hogy olyan műanyag színei vannak hogy hányinger...
nekem csak egy dell u2311h monitorom van(bár (e)H-IPS 100% srgb lefedettség , 16.7 millió színárnyalat (1 milliáros palettából)
- 3x10 bites színkezelésés és kalibrált) de nem nagyon látok olyan lcd-t aminek a képe(film esetén) egyszerre naturális,kontrasztos, szépen szinezett és éles lenne...(mint a monitoromnak..)

valszinű nincs is nagyon olyan lcd(vagy led) tv 100-200k között ami verne egy ilyen ips monitort?...

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#76019) Thomyyyyy


Thomyyyyy
tag

Sziasztok!

Melyik most a legjobb megvásárolható 55"-os plasma tv? Jól tudom, hogy már csak LG van?

Tamás

(#76020) robi-k válasza Thomyyyyy (#76019) üzenetére


robi-k
őstag

Már senki nem gyárt plazmát, az LG sem. Plazmából már csak megmaradt raktárkészletek vannak.

(#76021) geucsa válasza Thomyyyyy (#76019) üzenetére


geucsa
tag

Westendben a Media Markt-ban láttam sok plazmát, de csak LG-t.
Illetve a BaSys-nál van még Pioneer.

(#76022) Dudee válasza geucsa (#76021) üzenetére


Dudee
senior tag

Pioneer plazma...üzletben? Biztos ez?

(#76023) sinick


sinick
senior tag

Sziasztok!

Van egy 50GT60-as plazmám, amin használom a HDD-re való adásrögzítés funkciót. Más eszközön ugye a tévé DLNA szolgáltatásán keresztül tudom megnézni a rögzített műsort. Mivel a HDD-t kisajátítja a tévét szükség lenne arra, hogy néha a felvett műsort más eszközre lementsem (helyi körzeti tévéadás vagy néhány reklámmmentes ritka film, amit szülkeim esetleg el is kérnének tőlem).

Ezt jelenleg csak VLC media playerrel tudom megoldani, de abban picit macerás. Tud valaki olyan alkalmazást, amivel DLNA streamet tudok menteni?

Tudom, hogyy picit OFF, de azért itt teszem fel a kérdést, mert - ahogy olvastam - gyártók között eltérőek a DLNA illetve rögzítés (tárolás, kódolás) kezelése. Első körben 60-as tulajoktól érdeklődöm, aztán majd húzok át a DLNA-s topikba! :)

Köszi:

sinick

[ Szerkesztve ]

(#76024) geucsa válasza Dudee (#76022) üzenetére


geucsa
tag

100%
Hívd fel őket.
Törökbálinti outlet.

(#76025) Dudee válasza geucsa (#76024) üzenetére


Dudee
senior tag

Nekem nem kell, köszi :) Csak felfigyeltem rá.
Viszont ki tudja milyen darabok lehetnek azok...

(#76026) geucsa válasza Dudee (#76025) üzenetére


geucsa
tag

Van rá 12 hónap garancia.

(#76027) cszn válasza geucsa (#76026) üzenetére


cszn
őstag

És valaki megkérdezte már? Egy raktárnyi KRP-500 van ott vagy miféle készülékek? :DDD

(#76028) geucsa válasza cszn (#76027) üzenetére


geucsa
tag

PDP-5000EX 50"-os monitor biztosan van, mert az a honlapjukon is fent van 250000-ért.

(#76029) bogabi válasza geucsa (#76026) üzenetére


bogabi
senior tag

Kérdés, hogyan fogod érvényesíteni? Ha jól tudom, a Pio 2008/2009-ben felhagyott a plazmával. Így a "legújabb" Pio plazma is minimum 6 éves.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#76030) BBéci válasza sinick (#76023) üzenetére


BBéci
titán

Elméletileg, amit egy GT60 rögzített, azt semmi más nem tudja lejátszani, egy ugyanolyan GT60 sem. Tudtommal a gyakorlatban is így működik.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#76031) sinick válasza BBéci (#76030) üzenetére


sinick
senior tag

Dehogynem tudja más. Persze nem közvetlenül a HDD-ről, hanem a tévé médiaszerver szolgáltatásán (DLNA-n) keresztül. Azon kersztül még a tuneren jött jelet is élőben nyomja bármire. Időnként használom is Windows Media Playerrel vagy VLC Media Playerrel. VLC-vel rögzíteni is tudom, csak azzal kicsit macerás. Itt csak az a kérdés, hogy van-e jobb megoldás rögzítésre a VLC helyett.

(#76032) Dudee válasza sinick (#76031) üzenetére


Dudee
senior tag

erre még nem is gondoltam :)
ha találsz valami jó megoldást, akkor szólj, néha jól jöhet.

(#76033) propeee


propeee
csendes tag

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék tőletek.
Plazma tv-t szeretnék vásárolni mozizáshoz és konzol mellé. Mindenképp nagyméretű tv-t szeretnék, nálam ez fontos. Elég nagy a szobám, az ágy is elég messze van a tv-től, ha mozizni szeretnénk (3,5-4m), így csak 50" feletti méret jöhetne szóba, ahogy a "nézési távolság" táblázatot nézegettem.
A rossz hír az, hogy anyagilag viszont meg vagyok kötve 240e Ft-nál. Ennél húztam meg a határt, amit még ki tudok fizetni érte.
Két lehetséges kiszemeltem van eddig, de szívesen fogadok tanácsokat is:

1. Samsung PS58C6500
2. LG60PB660V

Tudom, hogy a két "leggyengébb" gyártóról van szó a szegmensben, de mint írtam az anyagi határaim kötnek és emiatt kompromisszumot kell kötnöm.
Ami még fontos, hogy a Samsung nem új, 2 éves és bolti demó tv, de 2 évet így is adnának gariba.
Az LG viszont vadiúj!
Igazából a használat mozi és konzol terén kb 50-50% lenne. Huzamosabb ideig nem szándékozom játszani( értsd 4-5 óra egyhuzamban).
Vagy érdemes lenne inkább LED tv téren szétnézni? Nekem a plazma képe sokkal természetesebbnek, élettel telibbnek tűnik, ezért is szeretném.

[ Szerkesztve ]

(#76034) drnet válasza propeee (#76033) üzenetére


drnet
aktív tag

Nekem ilyen LG-m van. Biztos nem választottam volna helyette egy boltban lestrapált Samut.

(#76035) propeee válasza drnet (#76034) üzenetére


propeee
csendes tag

és neked hogy szolgál a tv-d? 220e Ft-ért jó vételnek tűnik... :/
nagyon kevés tesztet találtam csak az LG-ről... viszont a visszajelzések alapján nem találkoztam kirívó panasszal!

[ Szerkesztve ]

(#76036) Dorian válasza propeee (#76033) üzenetére


Dorian
félisten

Samsung PS58C6500 az 2010-es model, tehát ha nem került valami időhurokba, akkor nem igazán 2 éves. Tehát amelyik bolt ezt mondta, annak sóval behinteni a helyét.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#76039) M_AND_Ms válasza sinick (#76031) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Androidon a BubbleUpnp felkínál egy Download menüpontot a rögzített filmeknél. Kipróbáltam, de 1,5 giga után leállítottam.
Valami hasonló kliens kellene Windows alá is.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#76040) anonym1s válasza sinick (#76031) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.

Nekem gt50 van de nekem dlna keresztul sem jatsza le a felvett musorokat. Probaltam laptoppal (win7), androiddal, es media lejatszoval. A tartalmat (felvett musorokat) eleri mind, ki is irja a fajl hosszat perc/masodpercben, de egyik sem jatsza le.
Elarulod hogyan csinalod hogy neked lejatsza, es meg rogziteni is tudod a gepre?

(#76041) anonym1s válasza M_AND_Ms (#76039) üzenetére


anonym1s
őstag

En is kiprobaltam, elkezdi letolteni a fajlt, majd amikor a vegere er, kiirja hogy nem sikerult a letoltes.
Probaltam ezen kivul egyeb dlna programokat is androidon, de mindegyikkel ugyanez volt a helyzet.

(#76042) fefe65 válasza anonym1s (#76041) üzenetére


fefe65
csendes tag

Szia!
Szerintem nem a file-t kell letölteni, hanem a streame-t felvenni, amit a tv tesz ki a hálózatra.
Még én sem próbáltam, de ez után már engem is érdekel.
Üdv: Feri

[ Szerkesztve ]

(#76043) fefe65 válasza fefe65 (#76042) üzenetére


fefe65
csendes tag

Lehet, hogy ezt a funkciót csak a vt60 tudja.

(#76044) M_AND_Ms válasza fefe65 (#76042) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ez már így tényleg macera.
Nekem már ez is urizálás: felvett műsort nézhetek mobilon, bárhol a lakásban.

(A Gt60 is tudja)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#76045) sinick válasza anonym1s (#76040) üzenetére


sinick
senior tag

A lejátszáshoz semmi extra nem kell. Be van kapcsolva a tévén a DLNA szerver és van egy alap, de updatelt magyar 64 bites Win7 Prof-fal telepített asztali PC-m van. Windows Media Playerrel le tudom játszani a felvett műsorokat és az éppen nézett tévéncsatornát. A hdd-re lementéshez VLC-t (2.1.5 verzió) használok (a kodekpakk beágyazott, így kodekekkel sincs szétcseszve a PC-m).

Lementéshez Windows Media Playerben a műsorlelemre jobb klikk, majd Tulajdonságok és a műsorelem URL-ét kimásolom vágólapra. Ezután VLC-ben Média főmenü, majd Hálózati műsor megnyitása. Címsorba URL beillesztés vágólapról, majd Lejátszás átállátása Átalakításra és Átalakítás opció helyett Nyers bemenet kiírása (ha valamilyen átkódoláson hagyom, akkor egyszer csak lefagy), utána célfájl megadása (az adatfolyam BDAV-ban jön, így mts vagy m2ts kiterjesztés adok), majd Indítás. Állapotjelzés nincs, a fájl akkor van kész, ha mérete negyobb, mint nulla. Menet köben lehet kérni élőképet is, de szerintem ha nincs léőkép, akkor gyorsabb (nem mértem és nem is esküszöm meg rá, de szerintem harmadannyi idő).

(Nálam viszont a media lejátszóval van az, mint nálad. A Mede8er 1000-es tartalmát DLNA-n látom, mint Te, viszont a WMP nem tudja lejátszani valami olyasmi hibaüzenettel, hogy nincs meg a fájl. Ez mondjuk mobileszközeimre hiányzik illetve hiányozna, ha azokon videóznék. De azokon nem videózok!)

Szerk.: Szóval nálam működik, viszont igazából annyi a macera, hogy ki kell keresni és kopizni a DLNA elem URL-jét és nem dobja fel a VLC. A VLC lejátszási listája viszont kifagy, ha UPNP eszközöket keres.

[ Szerkesztve ]

(#76046) Dudee válasza sinick (#76045) üzenetére


Dudee
senior tag

minőségben olyan végeredményt kapsz, mint amilyen a TV-n volt?
Ha a kimentett állományt a TV-vel játszanád le, akkor ugyanolyan lenne, mint a saját vinyójáról?

Köszi!

(#76047) sinick válasza Dudee (#76046) üzenetére


sinick
senior tag

Nyers bemenet kiírását választom, így a VLC nem nyúl bele. Azt, hogy a tévé szórás közben átalakítja-e, azt nem tudom. Szemre ugyanaz a minőség. Kábeles Digi-n egy 2 órás Full HD adatfolyam kb 12GB aminem videója AVC (High@L4.0), VBR 30 Mbit, illetve 3 db hangsáv, amik CBR 2 illetve 6 csatornás 384 kbps-os sávok (plusz egy teletext feliratsáv [???], ami nem tudom mire jó).

(#76048) Kernel válasza sinick (#76047) üzenetére


Kernel
nagyúr

A MinDigTV-nél is van bekapcsolható TXT-felirat, rendesen írja a képhez a magyar vagy angol szöveget, amikor van. Fekete alapon, jó csúnya betűkkel, persze ez készülékfüggő is. Alapértelmezett nyelv a menüben állítható, aktiválható. Van olyan set top box, ami beüzemelés után alapból írja ezeket a ronda szövegeket, úgy kell külön kilőni.

A kábeles DIGI legtöbb adója kártya nélkül nézhető. A csak kártyával fogható adások rögzített anyagai azonban jogvédettnek minősülnek, kíváncsi lennék, hogy az is streamelhető DLNA-n?

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#76049) anonym1s válasza sinick (#76045) üzenetére


anonym1s
őstag

Kossz a leirast.
Probaltam ezt is tegnap, de nem mukodik. Nem fer hozza semmi a tv altal felvett fajlokhoz, csak latjak hogy ott vannak, de nem lehet sem lejatszani,sem menteni oket.

Itt egy kepp az egyik fajlrol. Gondolom a hely lenne az url, de ezt beirva a halozati musor megnyitasba a vlc kiirja hogy a bemenet nem nyithato meg.

[ Szerkesztve ]

(#76050) anonym1s válasza anonym1s (#76049) üzenetére


anonym1s
őstag

Itt a kep:

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.