Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13001) Möhe válasza DM-Fan (#12998) üzenetére


Möhe
addikt

"A Vida Zoltán vezette csapat által tervezett egységes arculat alapmotívumait a tűz, a víz, a levegő és a föld jelképrendszere adja, mindegyik alapja a kör."

forrás: [link]

szerk: az számomra is rejtély hogy a magyar miért homlok egyenest szembe megy a külföldi nézetekkel? A tengeren túli, esetleg az Európai csatornáknál gond nélkül egy szolid logóval megelégednek,nekünk meg villogni kell hozzá nem értéssel megspékelve. :W

[ Szerkesztve ]

(#13002) madgie válasza Möhe (#13001) üzenetére


madgie
titán

Akkor az M2 színeit a libaf*s ihlette? :D

(#13003) Mezga Aladár válasza lemmy9 (#13000) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Adnál egy linket írok én is

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#13004) M_AND_Ms válasza Möhe (#13001) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Azért az ízig-vérig európai Eurosport, Euronews, SportTv, de a világ minden táján jegyzet Natgeo és társai sem figyeltek nagyon a szolíd logókra. A NatgeoWild nemrég erősítette 100%-osra az addig halvány logóját.
Szóval, ez nem csak magyar probléma.

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#13005) -HajTömeg- válasza Mezga Aladár (#13003) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

kozonsegszolgalat@mtva.hu

Alias: Júzer error

(#13006) Mezga Aladár válasza -HajTömeg- (#13005) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

kösz :)

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#13007) madgie


madgie
titán

Ha már hisztek a mesékben (én ugyan nem), miért nem csináltok valami onlány petíciót? Pár ezer ember alákarcolja, ha FB-n osszátok, és arra nem is lehet fogni, hogy a spamszűrőben fennakadt.

(#13008) FefeeX válasza DM-Fan (#12955) üzenetére


FefeeX
veterán

Azt hiszem kezdünk 20:10 felé állni, ahogy nézem a hozzászólásokat, és ebben csak az a gáz, amit te magad csináltál a szádból...
De alapvetően a probléma az, hogy sem értelmezni nem tanultál meg, plusz itt a téma lefutása után jó idővel is arcoskodsz.
Azt mondtátok, hogy az erősítő semmit sem ér. Ennek ellentmondtál már a felturbózza a jelet hozzászólásodban is (lehet hogy ez neked semmit sem ér, de akinek enélkül adása sincs, annak az ez is bőven istenes, amíg nem lesz más). Én nem azt mondtam, hogy általánosságban nincs igazatok abban, hogy ahol normál antennával van jeled, ott felesleges az erősítő. Azt mondtam, hogy amit ebből általánosítottatok (az erősítő semmit sem ér) az egy óriási urban legend. Egy nyelvtant és statisztikát nélkülöző nagyképű általánosítás. És mégegyszer jelzem, Te magad bizonyítottad ezt az ominózus válaszodban. A többinél pedig végig a képzelt ellenségeddel vitatkoztál, aki olyat állított szerinted, amit én soha nem állítottam. Cáfolj meg nyugodtan, ha tudsz, de nem hiszem, hogy sikerülni fog.

(#13009) FefeeX


FefeeX
veterán

Felül kell bírálnom magam, miután láttam élőben az új logókat a tévében is. Tudom, hogy azt mondtam, hogy tetszenek, de akkor még csak ezeket a mindenhol kiállított 3D mintákat láttam. Amiknél a kör szerintem nem ennyire fehér, inkább olyan... Na nem tudom, minden esetre a tévében elég csúnya, nagy, és nem olyan, mint amiket egy hete mutogatnak már mindenhol.
Viszont azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy elég nyomás hatására tesznek rá egy 30-40% átlátszóságot, amivel még talán jobban is nézne ki...

(#13010) Chrys_


Chrys_
addikt

Most vettem észre, hogy a német ZDF HD cserélgeti a logo pozícióját :C

(#13011) Toobee


Toobee
veterán

Nálatok is gerjedős hangja van az M1HD-nak? Nézhetetlen...többi csatorna ok.

https://barbieripnk.hu/

(#13012) FefeeX válasza Chrys_ (#13010) üzenetére


FefeeX
veterán

Jó hír, hogy az M1 is cserélgeti a felső sarkokat. Mondjuk nem tudom milyen gyakran de tegnap bal felsőben volt most meg jobboldalt van.

Toobee: Állítsd ki az equalizereket a hangról... Alapvetően nem is tudom ilyeneket egy tévébe miért raknak pláne alapértelmezettre. Nagyanyáméknak is ez volt a bajuk sokáig

[ Szerkesztve ]

(#13013) Zozzy válasza Toobee (#13011) üzenetére


Zozzy
aktív tag

Gerjedős az M1 hangja most, de csak mióta az F1 közvetítés megy. Előtte jó volt.

(#13014) Toobee válasza Zozzy (#13013) üzenetére


Toobee
veterán

Az anyjuk picsáját! Akkor megnézek egy filmet, azért annyira nagy fanatikus nem vagyok, hogy ezt a szemétláda gerjedést hallgassam. A reklám is jó volt, csak a közvetítés a szar.

https://barbieripnk.hu/

(#13015) zsigus válasza Toobee (#13014) üzenetére


zsigus
őstag

Nálam már rendben van. Az MTVA facebook oldalán volt egy kis lázadás rögtön. :)

[ Szerkesztve ]

(#13016) Toobee válasza zsigus (#13015) üzenetére


Toobee
veterán

Már mindegy, elvesztettek egy embert, aki még a reklámokat is megnézné. Úgyse láttam még a Vasöklöt, a végeredményt meg netről sasolom majd. Azért a futamot megnézem, persze, ha nézhető/hallgatható minőségben adják...

https://barbieripnk.hu/

(#13017) Csabroncka válasza FefeeX (#13008) üzenetére


Csabroncka
addikt

Kb. 3 napja írtam ide, akkor teljesen normálisan leírtam, hogy mi alapján tapasztalod meg azt, hogy az erősítő csak felerősíti a jelet, javítani nem javít rajta! Nézd már meg, hogy milyen bit-hiba aránnyal dolgozik a tv-d. Tőlem azt hiszel, gondolsz amit akarsz, de a hülyeséget ne szajkózd.

Csomóan a szärral dobálóznak, azt hiszem -e topik célja is az, hogy értelmes válaszokat adjunk egymásnak!

"in medias res"

(#13018) szacsee


szacsee
nagyúr

Ne tököljetek a logókkal.

Itt lehet csinálni petíciót. FB-n reklámozva simán tetemes aláírót lehet gyűjteni. Talán az online szaksajtó is ráharap.... PH, HWSW, SG stb...
Azt ellenőrizzétek, hogy nem adathalász oldal-e, a többi simán megy.
Kb ilyen címmel: Le a logókkal!
Kb ilyen leírással kivitelezhető:

" A kereskedelmi és közmédiában is a televízió csatornákat logókkal jelölik. A marketing áldásos hatása mellett, hogy a bekapcsolódó néző egyből tájékoztatva van, hogy mely csatornát nézi sajnos vannak negatív hatásai is.

A fejlődő technológia velejárója, hogy a képcsöves televíziók eltüntek és helyüket a plazma és LCD televíziók vették át.

A plazma televíziók egyik hátránya, hogy egy idő után beégés "ghosting" keletkezik a csatornák logójától. Emiatt sajnos a tulajdonosok zoomolni kénytelenek, ha ezt a jelenséget el szeretnék kerülni. Emiatt a műsor egyes részletei nem annyira élvezhető számukra, mint a hagyományos tv-t nézők számára, akik nem kényszerülnek a zoomolásra a logók miatt.

Petícióm célja, hogy megfelelő mennyiségű aláírás esetén a médiáknak eljuttatva foglalkozzanak is a kérdéssel.

A logók eltüntetése a fő cél, illetve amennyiben ez nem lehetséges, akkor az agresszív logók lecserélése a fejlett országok mintájára, ahol enyhébb, de még látható logóval tájékoztatják a nézőt és valamelyest tekintettel vannak a plazmatelevíziók tulajdonosaira."

Ha összejön a sok aláírás, akkor lehet menni kopogtatni, ha nem érdemleges a válasz, akkor illetékes hatóságnál kopogtatni... :)

[ Szerkesztve ]

(#13019) fokukac


fokukac
nagyúr

Sziasztok, most kapcsoltam be a tévét, és láttam, hogy milyen ügyesen elcseszték a logót a közszolgálati adóknál is. Örülök neki nagyon.
tiszta fehér karika, tiszta fehér betű, plazmabarát, gyönyörű.

Ui. amúgy nem tudom, az F1 közvetítés HD-e, mert logó az nincs, de nem tűnik annak. Lehet, hogy a magyar TV nem tud HD-ban közvetíteni egy sporteseményt?

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#13020) DM-Fan válasza Csabroncka (#13017) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Rádásul még ő mondja, hogy általánosítunk, meg hogy szerintünk "semmit nem ér" az erősítős antenna. Direkt végigolvastam az antenna szóra szűrve a tapasztalatokat és a találatok kb. 95%- arról szól, ahol leírják a fórumozók, hogy tapasztalatuk szerint rosszabb az erősítős antennával a helyzet. Magam sem írtam mást pár nappal ezelőtt itt, vagy akár itt sem. Ahogy elnézem, semelyikünk nem írt olyat, hogy "semmi nem ér", csupán azt, hogy tapasztalataink szerint sokszor rosszabb vele az eredmény, mint egy jó, valamint jól elhelyezett passzív antennával (az erősítős tetőantenna megint más történet, arról is ejtettünk szót, mint lehetséges alternatíváról), amivel többre megy az ember. Ezt igazolja a tegnap linkelt cikk írójának tapasztalata, antennaszerelő ismerősöm véleménye is. de szerinte kaegorikusan kijelentettük, hogy semmit nem ér. Végig lehet olvasni a találatokat.

A személyeskedésről meg még mindig nem akar leszokni, ugye.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13021) fokukac válasza fokukac (#13019) üzenetére


fokukac
nagyúr

Uui. most vettem észre, hogy a két Duna TV-logót is ugyanígy elcseszték...
gratulálok.

remélem, jó sok pénzt nyert valami haveri kreatív-cég ezzel a logóval...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#13022) Toobee válasza fokukac (#13021) üzenetére


Toobee
veterán

Biztos lehetsz benne...

https://barbieripnk.hu/

(#13023) zsigus válasza fokukac (#13019) üzenetére


zsigus
őstag

Ezen én is csodálkozom. Viszont ahogy most nézem az Olimpiát az tuti HD, szóval valószínűleg az F1 is, csak (még) nem írják ki.

[ Szerkesztve ]

(#13024) DM-Fan válasza zsigus (#13023) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ne is adjatok tippeket, mert még a végén az élő felirat alá odaírják tömör fehérrel azt is, hogy HD!

Get Moded!

(#13025) zsigus válasza DM-Fan (#13024) üzenetére


zsigus
őstag

Ha olvasnák a fórumot az MTV munkatársai lehet, hogy egy-két dolgot már megváltoztattak volna. :)

Viszont én az eddigi HD felirattal sem voltam teljesen kibékülve, bár még nem okozott problémát (most már nem is fog), de jogos, remélem legalább ezt nem erőltetik (Nincs kizárva, hogy a saját készítésű műsoraik legtöbbje HD-s lesz nemsokára, és nem lesz szükség megkülönböztető jelzésre. De lehet, hogy csak bilibe lóg a kezem.).

(#13026) fokukac válasza DM-Fan (#13024) üzenetére


fokukac
nagyúr

tényleg, az zsír lenne :DDD

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#13027) norral


norral
aktív tag

Senki ne menjen a mom parkba feliratosan batmant nézni. A legszarabb vetítésem volt az elmúlt néhány évben.

Homályos, inhomogén kép. RECSEGŐ hang az egyik jobb hátsó hangszóróból. Szánalom. Erősen gondolkoztam, hogy felállok, de barátnőm unszolására maradtam.

A 6. teremben voltunk. Annyira szar volt a kép, hogy néha nem tudtam eldönteni kit látok. A sötét jelenetekben csak a sötétet lehetett látni.

A film egyébként nem rossz, igaz nem is különösebben jó. Van benne egy két fejfogós ostobaság, meg egy két jó jelenet is. Jobb a nagy átlagnál.

(#13028) laszlo168 válasza szacsee (#13018) üzenetére


laszlo168
senior tag

A plazma televíziók egyik hátránya, hogy egy idő után beégés "ghosting" keletkezik a csatornák logójától. Emiatt sajnos a tulajdonosok zoomolni kénytelenek, ha ezt a jelenséget el szeretnék kerülni.

Én ettől egyszerübb megoldást javaslok, el kell kapcsolna arról az adóról.

(#13029) FefeeX válasza DM-Fan (#13020) üzenetére


FefeeX
veterán

Alapvetően az urban legend erre a hsz-re vonatkozott. Amit Te egyből magadra vettél, mint személyed elleni támadás, és ferdítve a tényeken, úgy kezdtél el velem beszélni, mintha a hátsó részedből rántottak volna ki, olyanokkal dobálóztál, amiket sosem tagadtam, közben mindig próbáltad bizonygatni, mekkora hozzáértetlen marha vagyok. Aki visszaolvas, láthatja, nem véletlen szólaltak fel mellettem többen. Azt meg, hogy egy idő után felvettem a lekezelő stílusodat, sajnálom és emiatt bocsánatot is kérek.

(#13030) Grawens


Grawens
senior tag

Sziasztok!
A következő dolog történedett ma. A szóban forgó TV egy 2011.03. hóban vásárolt LG 50PK350. Ma du. kapcsolnám be (mivel F1 időmérő) és nem hajlandó, tehát azt csinálja, hogy kattog párat ahogy szokott is, majd bejön a szürke kép ahogy szokott de csak 1mp-re és eltűnik, majd újra ezt csinálja és visszaáll készenlétbe. :Y Délelőtt még működött, majd ki lett kapcsolva. Vajon mi történhetett? Tapasztalt valaki már ilyet? :F Nagyon úgy fest, hogy ebből szerviz lesz.

(#13031) FefeeX válasza Csabroncka (#13017) üzenetére


FefeeX
veterán

Hol mondtam hülyeséget? De most komolyan? Egyszerűen annyit írtam amit megírtam az elején, hogy erősítés nélkül 4 antennából 1-el sem adott jelet, bárhogyan, bárhova pakoltam. Erősítéssel meg igen. Egy szóval nem mondtam, hogy az erősítő az SDből HDt csinál, vagy hogy a jelminőséget javítja. Azt mondtam, ami megtörtént és igaz, és ami ellent mond a korábban írt dolognak, hogy pénzkidobás, öngól, hogy szó szerint idézzek és ami azt jelenti az értelmezésem szerint, hogy nem ér semmit.
Erre jött DM-Fan és bulldog módjára megpróbált lejáratni minden eszközzel, a számba adva pont ilyen marhaságokat, hogy én ezt meg azt állítom. Keressetek vissza és linkeljetek már ilyet pls.
Amit írtál tudomásul vettem és köszönöm, és csak annyit tettem hozzá, hogy jobb mint a semmi, hogyha valakinek erősítő nélkül nem jönne be semmi.

(#13032) BBéci válasza FefeeX (#13029) üzenetére


BBéci
titán

Melletted senki nem állt ki, ez egy szakmai fórum, nem a személyekedés és sértődés játszótere.
Csupán páran megemlítették az erősítős antennákkal kapcsolatos pozitív tapaszalataikat. Viszont egyikük sem próbált ki jó minőségű, nagyobb nyereségű, jobb vételi helyre felszerelt passzívat. Mindenki az elektromosoktól várja a csodát. Ugyanakkor negatív tapasztalatok is előkerültek szépszámmal.
Le kellene zárni ezt a parttalan vitát, amit folyamatosan Te gerjesztesz!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13033) FefeeX válasza BBéci (#13032) üzenetére


FefeeX
veterán

ó igen, én gerjesztem...
itt már rég személyes adokkapokra állt át egy két ember...

és most hadd ne kelljen kikeresnem azt is mikor az első hsz-ével úgy leosztott (nesze neked személyeskedés), hogy másnak is feltűnt, hogy ez erős volt. Tehát igen, mellettem. Mint ahogy Te meg egyértelműen személyesen mellette. Amit meg is értek. Csak pont ezt a részt kellene hanyagolni végre.

[ Szerkesztve ]

(#13034) StLui válasza Csabroncka (#13017) üzenetére


StLui
veterán

Most azért megkérdezném akkor itt Gödön mit javasolsz, dobjam ki a 15eFt-os antennát és a kb 10eft-os erősítőt, mert erősítő nélkül nem volt élvezhető képet produkáló jel, és vegyek egy 500Ft-os teszkósat, vagy faragjak egy antennakábelt, mert azzal kell legyen jel, vagy pedig ha csak erősítővel van nézhető adás akkor úgy ne nézzem mert az szar?
komolyan azért az überokos, túl sokat tudó szakemberek meg tudják nekünk prosztóknak mondani mit kell lássuk :C vagy ez :R vagy ez :W nem is tudom

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#13035) StLui válasza FefeeX (#13033) üzenetére


StLui
veterán

Tehát meg kell állapítani, aki erősíti a jelet az antennájáról az egy hülye, és aki bármilyen okkal nem plazmát azt pedig emberszámba sem szabad venni, mert ugye lcd-t valaki bottal sem piszkálna, esetleg a sony csúcsmodeljét de azt is csak valami hosszú bottal. Mondom ezt a második felét úgy hogy én is plazmát fogok venni, de egyáltalán nem a képminőség miatt, hanem csak a nagy méret kedvezőbb ár okán, a feketét konkrétan letojom a mostani lcd-n is.

Mindezt már csak azért írtam, mert két három ember már tényleg gondolatrendőrséget szeretne játszani :U

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#13036) BBéci válasza StLui (#13035) üzenetére


BBéci
titán

Ha személyeskedni, másokat savazni, becsmérelni kell, nem mész a szomszédba ötletekért, séróból vágod a sértegetést.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13037) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

pana g30e tvn a szerviz menut hogy lehet elocsalogatni? vmi BIZTOS, tapasztalt mod kellene, mert nem mukodik minden fellelheto mod :-(

masik kerdes: 46" g30 180k
42" gt30 200k

melyiket vennetek, es miert?

esetleg 42" g30 150k

a g30asok mintadarabok, mennek jopar honapja, ezert kellene a szervizmenu, h megnezhessem mennyit mentek.

a gt dobozos...

(#13038) StLui válasza BBéci (#13036) üzenetére


StLui
veterán

:) ez a kedvencetek, ez a személyeskedő duma

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#13039) BBéci válasza CoolBoy323 (#13037) üzenetére


BBéci
titán

42 colost csak akkor vennék, ha 1,5-1,7 méterre lenne tőle a kanapém.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13040) CoolBoy323 válasza BBéci (#13039) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

TV nezes is lesz rajta a szo hagyomanyos ertlemeben :)

Es ha jobb a gt, akkor azt valasztanam, a mostanitol ugyis nagyobb lesz, es nincs fel millam egy TVresajnos...

(#13041) vMk^


vMk^
csendes tag

Tudom, hogy nem antennás topic, de látom sok a vita erről is.
Tessék még egy tapasztalat.
Társasházban lakom és természetesen a háztetőn van antenna, központi erősítővel, minden lakásba kábelezve stb. Eddig ezt használtam. Az analóg régebben jó volt, az utóbbi időben nem. A digitális vétel szintúgy, csak az természetéből adódóan a rossz vétel miatt értékelhetetlen volt. Egyre jobban zavart a dolog.
Ma előkerült egy darab coax kábel. Olvastam itt-ott, hogy megblankolva egy darab coax is milyen jó antenna lehet.
A legközelebbi adó torony ~70km-e van, ami nem mondható közelinek. Sebaj, kipróbálom.
Hát kicsit elcsodálkoztam, mert a vétel tökéletes. Eddig csak az "A" muxba tartozó csatornák jöttek be, mostmár az összes. Nem gondoltam volna.
Azt hittem, hogy egy normális antenna, a ház tetején, jó rálátással, antenna szerelő által felszerelve, beállítva többet ér, mint egy 1 méteres coax, 10 centi blankolással. De nálunk nem.
Biztos vagyok benne, hogy sok embernél, meg ez nem működne, a hely adottságai miatt.
Tehát mindenki csinálja, úgy, ahogy neki a legjobb. :DD

(#13042) vMk^


vMk^
csendes tag

Most, hogy látom az Euronews-t rájöttem, hogy talán ennek találták el legjobban a logóját. Egy gyönyörű és nem kicsi teli fehér kör alatta a felirattal. :C

(#13043) lfabian válasza vMk^ (#13041) üzenetére


lfabian
tag

Ez így igaz.A hétvégi házban,csak erősítős antennával tudtam megoldani a tévézést! :F

fabi

(#13044) Gabor970 válasza vMk^ (#13041) üzenetére


Gabor970
addikt

szerintem van egy közelebbi adó, esetleg a városodban egy átjátszó, amiről nem tudsz. Kizártnak tartom a vételt 70km-ről blankolt koaxxal.
A réi analóg tetőantenna rendszer a házon meg lehet már rég nem üzemel. Meglepne, ha azt az utóbbi 10 évben karbantartották volna. Megkérdezhetem a várost?

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#13045) #03969024


#03969024
törölt tag

Egy kis adalék antenna ügyben: A Börzsönyből (kb 60km) Bp.-re egy ilyennel

megfelelő volt a vétel, most Vác mellől kb 35 km egy ilyen antenna

van lustaságból a padláson, 50m (!) koax-al, s tökéletes a vétel. Ha van megfelelő rálátás, akkor meg lehet oldani, rálátás nélkül pedig csak nagy szerencsével. Van a vételnek szakirodalma, tessék olvasgatni, s nem bedőlni a digitális csodaantennáknak!

[ Szerkesztve ]

(#13046) vMk^ válasza Gabor970 (#13044) üzenetére


vMk^
csendes tag

Lehet, hogy igazad van, de én nem tudok róla. A tetöantenna rendszer müködik, de a karbantartásban én sem hiszek.:) A város pedig Szolnok.
Juteszembe, ha lenne valami városi szintü erösítés, akkor jónak kellene lennie a tetöantennával is.
Nem értek én ehhez, csak a saját tapasztalatom tudom leírni.
Update: szobaantennával sem volt ilyen jó a vétel.

[ Szerkesztve ]

(#13047) Gabor970 válasza vMk^ (#13046) üzenetére


Gabor970
addikt

Szolnokon konkrétan tegnaptól van DVB-T adás.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#13048) vMk^ válasza Gabor970 (#13047) üzenetére


vMk^
csendes tag

Ne viccelj velem. :D Amikor megvettem a tévét áprilisban bekötöttem a tetőantennát és tökéletesen működött a digitális vétel. Csak a "C" muxba tartozó csatornák nem jöttek be.

Csak azért írtam le a tapasztalatom, hogy érdemes megpróbálni mindent. Mindenkinek.
Természetesen nem lehet előre látni, hogy kinek mi válik be.

(#13049) Gabor970 válasza vMk^ (#13048) üzenetére


Gabor970
addikt

ettől még igaz, hogy tegnaptól van a városotokban is sugárzás, tehát tegnaptól valszeg bármivel jön a vétel. Nem is átjátszó, hanem közepes teljesítményű törzsadó. -vagy gerinc- ? :) mindegy, szal az országos lefedettséget biztosító.

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#13050) vMk^ válasza Gabor970 (#13049) üzenetére


vMk^
csendes tag

Köszönöm a pontosítást. Igen, erről lehet szó.
Ellenben a tetőantennás dolgot akkor sem értem. Annak is tökéletesnek kéne lennie, mivel 2 hete még az volt. De igazából így már nincs létjogosultsága.:)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.