Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz #75912448 #18000 üzenetére
Fassbender zseniális volt, ha más miatt nem is, már kizárólag az ő játéka miatt 100%-ig megéri megnézni a filmet!
erdoke: széria lesz ez, ha engem kérdezel, még az is lehet, hogy trilógia. A következő rész már bejelentett státuszú.
Get Moded!
-
DjKoxi
senior tag
Nekem azok a filmek tetszenek amiket ha nézek, nem azt várom, hogy mikor lesz vége. Nem tanulni akarok, nem művelődni, hanem szórakozni! Élvezni a látványt, a hangot, a 21. század adta lehetőségeket. Nem a logikát, az értelmet keresem egy filmben. Inkább azt, hogy szórakoztasson, kikapcsoljon, feledtessen minden hétköznapi problémát.
Mióta megvan a vetítő, a szórakoztató élményfaktor nagyságrendekkel emelkedett -
nagyúr
válasz Drakuf #17991 üzenetére
Nagyon látványos és tetszetős ez a Quadski, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal jobban járnál árban és funkcióban is egyaránt, külön jetski-vel és quad-dal. Tutira nem tud annyit ez a hibrid megoldás, mint a "célhardverek", nyilván tele van kompromisszummal. Viszont, ha üldöznek a rendőrök autóval, simán meglógsz a vízen, amíg a vizirendőrök megérkeznek!
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Dolgozok, asszony kozben hazament. Elso benyomasa az volt a tvrol (50st50), hogy nagy de mar kezd tetszeni neki
-
xtevo
őstag
válasz kalmanchris #17934 üzenetére
Köszi! Ez nagyon szimpatikus: Panasonic TX-P42UT50E, ahogy néztem specifikációk alapján is nagyon komoly. (Nagyobbat nem akarok venni, kitagadnak a családból ... ősök most vettek 40"-os led tv-t, nem vagyok tőle elájulva)
Mennyire valószínű, hogy leesik az ára 150k köré? Amúgy így most durván 170k-ért is jó vétel? -
xtevo
őstag
válasz DM-Fan #18007 üzenetére
Köszi! Nem sietek, ha eddig vártam, akkor 1-2 hónap már semmi. Amúgy az eddig kinézett Samsung 40ES6100-hoz képest óriási szakadék van a két tv között, pedig árban (szinte) semmi.
Esetleg privátban tudtok olyan boltot ajánlani, ami megbízható, és esetleg részletfizetési lehetőség is adott?
-
Dare2Live
félisten
válasz DM-Fan #17995 üzenetére
Én leginkább a hülye, ostoba karakterektől örültem meg. Legjobb/kedvencem közülük a mindenfajta hightech kütyükkel felszerelkezett térképész... aki persze eltéved.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
addikt
Sziasztok!
Egy kis történetet osztanék meg vásárlással kapcsolatban.
Mamám kitalálta kell neki egy lapos tv a régi helyett.Mivel én plazma hívő vagyok,azt vettem volna,de mivel mamámnak kell az ő igényeit próbáltam szem előtt tartani.Elmentem az madaras tescoba és végignéztem az olcsóbb lcd-et,mivel a limit 90k volt.Meg is talált az egyik eladó aki egyből nekiállt osztani az észt:-Ledes LCD ami sokkal jobb az lcd-nél,mert a háttérvilágítás úgy van megoldva és emiatt jobb
-LCD kevesebbet fogyaszt emiatt azt ajánla,mert a plazma sokat fogyaszt
-90-110k egy 32" lcdEnnyiért nem akartam lcd-t mert nincs értelme lecserélni rá egy CRT tévét és kidobni 90k-t.Ehelyett mondtam az eladónak az a plazma kell ami 43" Samsung(450 tipus) és 109k.Többet már nem is láttam azt az eladót,keresnem kellett egy másikat aki szó nélkül hozott egyet a raktárból
Mamámnak beállítottam a fényerőt alacsonyra(talán 45%,lejjebb nem lehetett venni,mert sötét már a kép).Képernyővédőt ha egy bizonyos tartalom maradna sokáig.Pixeleltolást kikapcsoltam mert nem szünteti meg a ghsotot.
szerk: ja és én vittem el a saját kocsimban ami egy Fiesta.Nem kis mutatvány volt a 43"-os tv berakni állítva
Igazából csak olvasom a forumot,de remélem jól döntöttem és jól állítottam be
[ Szerkesztve ]
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok ma vettem egy 82cm 3d led tv-t rá kötöttem a gépre és a betűk meg ilyenek nagyon csúnya homályosak rajta, de a kép videó meg szép rajta, hdmi-vel kötöttem rá a pc-re az lehet baj ?
... No sacrifice, No victory ...
-
Dare2Live
félisten
válasz grabber #18014 üzenetére
nekem a kedvenc tescosom hajvágohoz kapcsolodik. Pont ott volt gondoltam megkérdezem melyiket ajánlja egy philips meg vmi noname volt nálam.
Aszondta ő a nonamet választaná mert azon nincs konverter és a 230V direktbe belemegy és erősebb. Itt kicsit besokaltam és csendben megköszöntem eljöttem. Nemmondtam neki, hogy bázz ha egy ilyenben a 12Vs motornak erölködnie kell akkor már durván tépi a hajad, de ha fürdőben használod és mi (is) ~99%ban ott akkor nem mindegy, hogy 12V megy a vezetékben vagy 230V. Arról nem akartam még szólni neki, hogy a Philips az önélező így ~végtelenségig lehet használni míg azon tipusok amik nem ott 2-3-4évente cserélni kell a fejet aminek se a beszerzése se az ára nem ajándék. Na totál off szoval kussolok.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
addikt
válasz liszi70 #18016 üzenetére
Nem Minek ilyen nagy,meg drága.120k volt 4 év garival.De a mamák kedvében járni lehetetlen,valamit elképzelnek és ha picit se úgy van már sz@r minden Nem számítottam másra.De így legalább előrelépés minőség és méret szempontjából is,az lcd nem lett volna az.Pénzkidobás.
Dare2Live: Milyen lehet a felvételi teszt egy műszakis eladónak?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Kis OLED offolás...
Ez egyre "biztatóbb". Ma jöttem rá, hogy a Galaxy S i9000 AMOLED kijelzője sem tartja egész stabilan a fényerőt. Fullscreen ~120 cd/m^2-re hangolás után kisebbre méretezve a képet (fekete kerettel) felemelkedik 130-ra. Na jó, ez lófasz a plazma ABL-hez képest, de minden estre szerintem lehet még itt OLED-nél is line bleeding és floating brightness. Arról nem is beszélve, hogy a fehér szín is elég szépen változik a fényerővel (már ha direkt tekergetem a fényerőt). Szóval majdnem minden negatívum meglesz, ami a plazmánál is.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nagyúr
válasz janos666 #18021 üzenetére
Azon fogok röhögni, ha még szappanopera effektet és cloudingot is produkálni fog, miközben beég.
Egyébként miért is gondoljuk azt, hogy az hibátlan technológia? Mert vékony és hajlékony? Ugyan már emberek! Annak is meg lesz a maga gyíkja, ami még hosszú évek és kemény pénzek után fog majd a legjobbá fejlődni (talán).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz janos666 #18023 üzenetére
"...olyan kontrasztot nyom, hogy elbújhat mellette a 9.5G Kuro"
Az lehet, de biztos lesz más, ami meg rosszabb lesz, mint az eddigi technológiákban. Ugyanúgy járunk ezzel is, mint az LCD-Plazma őrülettel, a gyártók hülyét csinálnak belőlünk, évente kijönnek majd egy kis változással dupla áron, mi meg majd jól megvesszük az újabb és újabb típusokat az OLED-ből is, mert az egy kicsivel jobb lesz, mint az előző. (Nem vagyok benne biztos, hogy nincs már meg az a technológia, amit 3-4 év múlva dobnak majd piacra.)
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz liszi70 #18025 üzenetére
Az teljesen normális, ha be van ütemezve előre pár évre. Az a gáz, mikor előbb fut ki valami, mint hogy piacra is került volna, amibe már beleölték a pénzt...pénzünket... mert közben jött a következő divat, amit meg kellett lovagolni.
Pl. most a PDP is hamarabb kikophat a piacról, mint hogy megkapták volna a consumer termékek is, ami járna nekik. - És ezzel együtt ugye mi is, ahogy kifizettük az évek során a korábbi kutatás-fejlesztés költségeiket.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
janos666
nagyúr
válasz madgie #18027 üzenetére
Ja nem... Azt vettem csak most észre, hogy az APL-től is függ a fényerő.
De ez nem igazán durva, és szabad szemmel szinte lehetetlen lenne kiszúrni, mert úgy még a plazma féle ABL sem olyan durva, ez meg ahhoz képes hangyányi.
(A pupilla is leköveti, ha sokkal kevesebb fényt kap, így esélyed sincs abszolút "méréshez" használni, és eleve nem túl nagy a különbség.)A fehéringást már az elejétől láttam, nyáron szórakoztam is a méricskélésével SGS2-n. Azt már csak mellétettem a felsorolásba, mert hogy az is van ám plazmán is, csak ott meg az a kisebb mértékű (bár azért elhanyagolhatónak nem mondanám).
Csak továbbgondoltam még azt a fényerő ingást, hogy TV méretben mi lehet még abból. Főleg ha nyerni kell a "ki fogyaszt 5W-al kevesebbet" versenyt is.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Warpig
aktív tag
Az öko móddal kapcsolatban kérdeznék! Mi az álláspontotok? Mi az értelme? Csak a fogyasztást csökkenti?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
nagyúr
válasz Warpig #18031 üzenetére
A fogyasztást nappal, világos környezetben növeli, hiszen felnyomja a fényerőt, este csökkenti, hiszen az alapállapottól lejjebb veszi a fényerőt. Én kikapcsoltam, így is elég nappal a fényerőm, este jól jönne, mert lehetne visszább venni, de kapcsolgassa akinek két anyja van. A jól beállított, esetleg kalibrált képet elcseszi, mert le-fel állítgatja magától a fényerőt.
-
vtechun
veterán
felmerült bennem két kérdés az újdonsült 50ST50-el kapcsolatban. lehet-e olyat, hogy a tv bekapcsolásakor automatikusan a hdmi2-esen legyen? ill. van-e valami gyorsgomb az elalvás kapcsolásra? a régi LG LC41-esemen volt erre külön gomb.
-
Warpig
aktív tag
válasz vtechun #18033 üzenetére
Be tudod lőni, hogy melyik source legyen az alapértelmezett.
Sajnos nincs dedikált gomb az kikapcsidőzítőhöz ez nekem is szívfájdalmam. Bár ha onnan közelíted a kérdést, hogy inkább mozizáshoz használják/od a készüléket, akkor nincs is értelme.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
-
nagyúr
A P-NR zajszűrést ki kell kapcsolni? Vagy mikor érdemes használni?
Köszi!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz vtechun #18033 üzenetére
A megoldás a hotel mód: janos666 már leírta
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
erdoke
titán
válasz madgie #18030 üzenetére
Nézd meg az i5 kijelzőjét, érezhető előrelépés a 4/4S-hez képest. Majdnem hozza az új iPadet.
(#18032) liszi70
Könnyebb az öko módot kapcsolgatni, mint a redőnyt húzgálni... Valószínűleg ezért találták ki. Tévézéshez szerintem megteszi, ha pedig mozizás van, akkor kikapcsolom.(#18038)
Azt inkább kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
vtechun
veterán
Logitech termekekre akcio van edigitalban, 20% kedvezmeny, meg is rendeltem a harmony600-at es kifizetem azzal a 21000 ftnyi utalvannyal, amit a mastercard mobile akcion belul vettem 11 ezer ftert
-
aktív tag
-
nagyúr
válasz M_AND_Ms #18039 üzenetére
És ez a Hotel-mód nem tartalmaz különböző korlátozásokat? Oké, hogy HDMI2-n indul, de ha beállításokat vagy funkciókat rögzít, elállíthatatlanná tesz (mi más értelme lenne a Hotel-módnak), akkor csak egy korlátolt, funkció és beállítás-szegény tévénk lesz, nem?
(#18045) Litván Zongora
Gondolom, táp-zúgásról lehet szó.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz Litván Zongora #18045 üzenetére
Ne venti, hanem a plazma tipikus zugasa
-
kalmanchris
tag
válasz vtechun #18047 üzenetére
Tápzaj.
Páran - de korántsem a többség - már panaszkodtak erre. Nem tudom, esetemben adott egy U20-as. Ilyen problémám még nem volt. Csak akkor hallani, ha világos képtartalomnál fölé hajolok. Egyébként tv nézés közben még nem figyeltem fel rá. Pedig volt halk meccs és filmnézés, miközben mögöttem a barátnőm aludt.
Persze ez nem neoPDP-s panel... -
nagyúr
válasz kalmanchris #18049 üzenetére
Nekem is U20 van, én sem hallottam soha tévézés közben! Érkezik nemsoká' az 50ST50, nem mondom, hogy nem parázok amiatt, hogy amit az U20-on egyáltalán nem tapasztaltam (beégés, ghosting, tápzúgás, melegedés, villogás) azt egy NeoPDP-vel szerelt panel esetén fogom-e és mennyire érzékelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest