Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25501) BBéci válasza milszab (#25499) üzenetére


BBéci
titán

ST50 képminőségét, saccra 800000 és 1M közötti összegből tudod vetítve előállítani. 2-300-ból - újonnan - legfeljebb belépő LCD TV minőség hozható össze, amit a nagy képfelület még elviselhetetlenebbé tesz. Ráadásul a falakat és a mennyezetet is sötétre kell festeni, különben a kontraszt 80-90%-a elvész.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#25502) DM-Fan válasza z123456789 (#25495) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Mindegy, milyen minőségű anyaggal járatod be! Egyébként azért szép számmal lehet találni 1.78:1 vagy 1.85:1 képarányú filmeket a maiak között is, hogy csak pár közkedvelt példát mondjak: Avatar, Bosszúállók, Batman Dark Knight Rises IMAX-jelenetei (kb. egy órányi a filmből ilyen). De pl. ott van a szintén viszonylag friss Fertőzés c. film, vagy a klasszikusok között a Terminator első része, a Bolygó neve: Halál, jópár animációs film, a romantikus filmek, drágák és vígjátékok nagy hányada, stb. Ott az IMDB, fölslattyogsz rá és megnézed, hogy melyik film milyen képarányú!

milszab: sajnos 250-300 eFt-ból csak nagyon kompromisszumos, belépő szintű fullHD vetítőt kapsz és akkor még nincs normális vásznad sem, ami legalább olyan fontos komponens és az is beleszalad 150-200 eFt-ba! Nem olcsó mulatság a projektorozás!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25503) DM-Fan válasza kolosszus87 (#25498) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Ennél érdekesebb azonban, hogy a típus neve S60, ami az eddigi gyakorlat szerint egy olyan tévét jelöl, amely nem képes 3D megjelenítésre. Furcsa, de szerintünk logikus döntés lenne a 2D-s szettek visszaemelése a termékpalettára; a Panasonic idén ugyanis szinte csak 3D-s plazmatévéket dobott piacra, amelyek hiába nyújtottak (nyújtanak) kiváló képminőséget, magas áruk miatt csak nehezen tudták (tudják) felvenni a versenyt az LCD-tévékkel."

Ekkora bullshit-et leírni! Nem érzett fájdalmat a hülyeség hatására a cikkíró?

Nézzük már meg, hogy tavaly (idén) mennyibe került utolsó áron egy csak 2D-t tudó 50G30 és most mennyibe kerül egy nála teljesítményben már az alacsonyabb modellkategória ellenére is többet nyújtó, eleve 3D-s 50ST50! Csakmert utóbbi már most olcsóbb és még megy is lejjebb az ára! De meggyőződésem, hogy a szintén 3D-s, azonos modellosztályba tartozó 50GT50 sem fog szignifikánsan többe kerülni 2-3 hónap múlva, mint tavaly kivonáskor a csak 2D-t tudó 50G30.

Aztán meg olyat leírni, hogy a plazma a magas ára miatt nem képes felvenni a versenyt az LCD-vel! :Y Akárhonnan nézem, nonszensz! Nézze már meg a kedves cikkíró, hogy mennyiből tud megvenni az 50ST50-hez csak alulról közelítő képminőséget produkáló 50"-os 3D LCD-t, aztán kicsit szálljon már magába! Az a baj, hogy az ilyen hozzá nem értők határozzák meg a piacot is, ezért van válságban a plazmatechnológia - mivel nem veszik az ilyen bullshit cikkek és marketing hatására. :W Egyébként az LCD-piac ugyanolyan válságban van, mint a plazmapiac, csak azon több a haszon, így fel sem merül a szanálása.

Eddig se vettem komolyan ezt az oldalt, mert a TV-kalibrálás esetében is nagyon amatőrök, de ezek után még annyira sem fogom!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25504) Dexar007 válasza DM-Fan (#25502) üzenetére


Dexar007
veterán

Nem biztos,hogy kell neki a full hd. Pont a napokban néztem egy 3d hd rdy projektort (Acer 5360BD), használtan megáll 120-130ban+ a motoros vászon ami nálunk a szekrény elé ereszkedne le az szintén kijönne ugyanennyiből.Cserébe lenne egy 120"-os képátlóm,amit 5 méterről néznénk,aminél már a táblázat szerint elmosódik a ready vs full hd közötti különbség.

Otthoni környezetben viszont még sajnos nem láttam egy projektort sem,viszont azon gondolkozok,hogy rendelek egyet valamilyen nagyobb webshopból, és kipróbálom (úgy,hogy nem szedek le róla semmi fóliát) aztán másnap visszavinném..ugye 8 napom van rá.. Nem tudom, hogy ez így mekkora köcsögségnek számít.. :B

Give me your cum,bull!

(#25505) DM-Fan válasza Dexar007 (#25504) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Cserébe lenne egy 120"-os képátlóm,amit 5 méterről néznénk,aminél már a táblázat szerint elmosódik a ready vs full hd közötti különbség."

120"-nál az 5 méter már pont határeset! Ráadásul lazán figyelmen kívül hagytad azt a tényt, hogy az olcsó projektorok közel sem képesek olyan képminőséget sem nyújtani, mint egy belépő plazma, szóval nem csak a felbontással lenne ott probléma. A nevezett projektort meg nem merném filmnézésre javasolni. Állóképek vetítgetésére talán.

"Otthoni környezetben viszont még sajnos nem láttam egy projektort sem"

Na, ez viszont látszik a HSZ-edből! Hallgass a tapasztaltabbakra: projektort ennyiből nem érdemes - mi több: nem szabad, ha már megszoktad a plazma által nyújtott minőséget és annál nem szeretnél lejjebb menni!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25506) Ijk válasza Dexar007 (#25504) üzenetére


Ijk
nagyúr

Az a projektor iskolába való powerpoint előadást mutogatni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25507) Dexar007 válasza DM-Fan (#25505) üzenetére


Dexar007
veterán

De majd januárban lehet rendelek egyet..csak tesztnek.Nem okozok ezzel senkinek sem különösebb kárt, és most az a 1.5-2 óra mire egy film lemegy,nem hinném, hogy annyira számítana a lámpának.

ijk.: Azzal a projektorral azért elég sok ember meg van elégedve.Sőt olyat is olvastam,hogy valaki egy félmilliós projektor "mellé" vette, persze kizárólag 3D vetítésére,mert talán annál annyira nem zavaró a képminősége.

Give me your cum,bull!

(#25508) Ijk válasza Dexar007 (#25507) üzenetére


Ijk
nagyúr

A 70k-s LCD-kel is sokan meg vannak elégedve.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25509) DM-Fan válasza Dexar007 (#25507) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ilyen gyorsan talpra álltál a Samsung plazmával történt fiaskó után (tudtommal még az sem futott le), hogy bele mersz vágni egy másik eleve bukásra ítélt projektbe? :F Te tudod, a Te pénzed, de majd azért emlékezz vissza, hogy mi szóltunk többen!

Mi van már a hibás TV-vel?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25510) z123456789 válasza Dorian (#25497) üzenetére


z123456789
addikt

(#25497) Dorian
OK!Köszönöm!

(#25502) DM-Fan
Rendben, köszönöm a tippet. :)
Akkor ha jól sejtem attól függ ez az arány dolog, hogy hogyan lett leforgatva a film.Ha jól emlékszem már ezt tárgyaltátok, de nem találom a szövegekben. :(

Üzemórás kérdésemre valaki?

(#25511) anonym1s válasza DM-Fan (#25484) üzenetére


anonym1s
őstag

Lehet felreerthetoen magyaraztam valamit. Leirom reszletesen hogy van ez.
Berakom a pendrive-ot a tevebe amin van egy teljes kepernyos fekete tesztkep, kijelolom ezt a tesztkepet, megnyomom az OK gombot es elsotetul a kepernyo (ilyenkor meg nem az a szep melyfekete, hanem csak nagyon sotet szurke), de ilyenkor meg van egy menu a kijelzon (arrol hogyan mozoghatok a kepek kozott meg hogyan kapcsolhatok at diavetitesre) de par masodperc mulva eltunik ez a menu a kijelzorol es a kepernyo teljesen besotetul, korom fekete lesz, semmit nem lehet latni a szobaban este. Aztan ha most megnyomom pl. a mute gombot, akkor a bal also sarokban megjelenik egy piros szinu mute felirat es azonnal vilagosabb lesz az egesz kepernyo, nem csak a mute felirat ahogy azt en varnam. Ezt ne ugy kepzeld el hogy vilagos lesz a kepernyo, hanem ugy, hogy nem marad az a szep korom fekete, hanem vilagosabb lesz az egesz kepernyo, es nem csak a mute felirat. En azt varnam hogy ilyenkor a mute felirat keruljon a kepernyore, es mashol maradjon olyan prima fekete a kepernyo mint amikor eltunt az a menu kepernyorol es korom fekete lett a kepernyo.
Probaltam videot csinalni rola, de ehhez keves a telefonom kameraja.

[ Szerkesztve ]

(#25512) DM-Fan válasza z123456789 (#25510) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Természetesen, a képarányt eleve a nyersanyag és a használt objektív határozza meg, ez ugye maga rendezői koncepció. Máshogy kell díszletet tervezni, bevilágítani, máshogy kell mindent és mindenkit beállítani. Bonyolult. Viszont sajnos olyan is előfordul, hogy leforgatnak egy filmet 2.40:1 képaránnyal, leadja így a mozi, majd adathordozón mondjuk csonkolva, 1.85:1 képaránnyal jelenik meg, aminek mondjuk sok TV-tulaj örül, hogy így nagyjából kitölti a film a teljes panelt, viszont ezzel ugye egy csomó képi infót elbukott, ami eredetileg ugye ott van a filmen. Volt nem egy ilyen megjelenés idén is, sajnos. :((

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25513) BBéci válasza Ijk (#25506) üzenetére


BBéci
titán

Valahogy úgy.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#25514) DM-Fan válasza anonym1s (#25511) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Beállítás függő is ennek a mértéke, de valahol ez a legtöbb kijelzőnél megfigyelhető jelenség. De ennek a méretéke elhanyagolható kell legyen, ezért is írtam, hogy szerintem a beállításaiddal is gond van.

Get Moded!

(#25515) BBéci válasza anonym1s (#25511) üzenetére


BBéci
titán

Érthetően elmagyaráztam ennek az okát.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#25516) Dexar007 válasza DM-Fan (#25509) üzenetére


Dexar007
veterán

Még nem futott le.Alkatrészt tegnap adták fel,jövő héten meg kell,hogy kapjam.Utána pedig már csak pár nap és kiderül,hogy a pára volt a gond,vagy eleve hibás tv-ről volt szó..Ha az utóbbi akkor majd pereskedünk.(kijelzőcsere 232ezer)

Amit most akarok az nem "project" ..nem veszek vásznat, csak egy projektort,amiről még a fóliát sem szedem le,aztán majd kipróbálom otthon fehér falra vetítve, hogy milyen képet ad. Másnap visszaviszem,visszakérem a pénzt (bukom nyilván a postaköltséget 2000ft kb) , aztán majd eldöntöm,hogy kell-e ez nekem..

Acer 5360 teszt akit érdekel esetleg

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#25517) Hsanyika1 válasza z123456789 (#25495) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

(#25518) 89Csabi89


89Csabi89
tag

Üdv. Tv-t szeretnék vásárolni, elsőnek Led tv-be gondolkoztam, de aztán eszembe jutott hogy van ez a plazma is át kéne rágnom magam rajta, és megtetszett a dolog :D Sokáig részletezhetném az érveim, de nem akarom a lényeg 40 Colos Samukat nézegettem pl Es6100 Es7000 és a kettő között, nézegettem én a 46 Colosakat is de jóval jóval drágábbak voltak ugyan ezen típusok az ES7000 100.000 Ft-al. Igen samsung párti vagyok legalább is a led tévéknél ez így volt. Szóval szeretnék egy plazma tv-t minimum 46" de lehet nagyobb is 3D ma már alap, smart nem létkérdés, de ez is alap már ebben a kategoriában :D És amit szánnék rá MAX: 200.000 FT ez a felső plafon. Mit ajánlanátok? Esetleg ha 200 felett van amit ajánlana valaki, akkor annyit tudok tenni hogy várok, gondolom nem is kell túl sokat hisz megy szépen lefele az áruk. Jah és ami nem szimpatikus a plazmában hogy ennyire figyelni kell rá, és ez a beégés se túl bizalomgerjesztő, ráadásul 500 óra bejáratás az rengetek :D

Előre is köszi mindekinek :D

Jah és én ezt néztem ki : http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=pcdreamshop&tcskod=pcdreamshop1238850452&alcsoport=PS-51E550&title=PS-51E550

[ Szerkesztve ]

(#25519) BBéci válasza Dexar007 (#25516) üzenetére


BBéci
titán

Fehér falra egy 8000000 forintos high-end vetítő is fos képet nyom.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#25520) z123456789 válasza Hsanyika1 (#25517) üzenetére


z123456789
addikt

Anyám!!!! :)
És ezzel nem cseszhetek el semmit?
:Y

(#25521) Hsanyika1 válasza z123456789 (#25520) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

DE IGEN!!!CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE ÓVATOSAN!!!

(#25522) z123456789 válasza Hsanyika1 (#25521) üzenetére


z123456789
addikt

pfff!
És ez GT50-esen is így működik?Csak mert liszi-nek ST-je van. :F

(#25523) Hsanyika1 válasza z123456789 (#25522) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

igen de csak szépen nyugodtan óvatosan nehogy baj legyen!

(#25524) Hsanyika1 válasza anonym1s (#25511) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

üdv ez csak álló képnél van?Szerintem a védelem miatt módosít fényerőn.

(#25525) anonym1s válasza BBéci (#25515) üzenetére


anonym1s
őstag

A leírt esetekben azért fekete a panel, mert kvázi kikapcsolja magát, minimálisra veszi a cellák gerjesztő feszültségét.

Ha erre gondolsz, akkor en nem ertem, hogy amikor megnyomom pl. a mute gombot, miert nem hagyja kikapcsolva azokat a cellakat ahol nincs semmilyen keptartalom.
Ilyenkor csak azokat a cellakat kene bekapcsolni ahol a mute felirat van es az osszes tobbinek kikapcsolva kene maradni, nem?

(#25526) z123456789 válasza DM-Fan (#25502) üzenetére


z123456789
addikt

(#25502) DM-Fan
A TRON elvileg 1,78:1 arányú, mégis amit leszedtem, az "csíkos".Akkor most mi van?
Bocs ha megint a hülyeségem miatt nem találok "haza". :F

(#25523) Hsanyika1
OK!Sikerült, Köszönöm! 18 és fél óránál tartok még csak. :Y :D

(#25527) anonym1s válasza Hsanyika1 (#25524) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
TX-P50X50B a tevem tipusa (elfelejtettem neked valaszolni az elobb, bocs)
Mozgo kepnel mindig van a kepernyon a korom feketenel vilagosabb tartalom, ezert mozgo kepnel nem is tud leesni a fekete szint arra mint amikor a fekete tesztkepnel eltunkik minden a kepernyorol.

[ Szerkesztve ]

(#25528) Rotor82


Rotor82
aktív tag

Sziasztok!

Ma jött meg a "kicsike": Samsung PS51E550. :)
Óriási! Pláne a 40"-os LCD után.
Gondoltam írok pár sort a 3D-ről, de csak mint "átlagjúzer"... Tehát nem vagyok "szaki".

Én azt hittem/olvastam, hogy a beépített lejátszójával nem fog boldogúlni a 3D-s tartalmak világában, csak ha PC-ről küldöm a jelet 1.4-es HDMI-n át a TV-re. DE NEM! (BOX-om ill BR lejátszóm nincs.)

Nos nekem mind a két féle módszer teljesen simán lejátssza az SBS 3D-s filmeket! :) Pc-ről amúgy Power DVD12-vel játszottam le, de felesleges macera, mert a külső vinyóról is tök jól mennek a 3D-s tartalmak!
Egyébként ~5-20Gigás SBS MKV-k ~10- 17.000kbps sűrűségűek voltak, ha ez számít valamit.

TV képminőségről néhány szót:
Kábelszolgáltatóm a DIGI, a lépcsőházig üvegszálas optikán érkezik a jel. A HD-s tartalmak szépek nagyon, de az SD tartalmaktól nem vagyok elájulva. Kb ugyanazt a szintet hozza, mint a másik szobában a Samsung LCD-m (LE40-B653).

A fényerőt nem nagyon veszem 50%-fölé, mert ugyebár kímélni kell az első párszáz órában.

További szép estét mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#25529) kolosszus87 válasza DM-Fan (#25503) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Ne pörgesd túl magad, nem ér annyit. :) A lényeg csak az volt számomra, hogy visszajöhetnek a csak 2D-ben nyomuló modellek. Olyan szempontból meg nem állít hülyeséget,hogy az egyszerű proli-parsztnak aki elmegy tv-t vásárolni fingja nincs az egész témáról, minőségről, stb. Megveszi a legolcsóbb lcd-t ami az útjába akad. Azokhoz képest meg valóban drágák a Pana plazmák, márpedig az értékesített tv-k túlnyomó részt a hozzá nem értőkhöz kerülnek. Az biztos, hogy nagyon kíváncsi vagyok a következő Pana plazma szériára, mert márciusban akarok venni, egyenlőre az 50"-os ST50 van a célkeresztben, de ki tudja mit hoz a jövő.

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#25530) mayday00 válasza Rotor82 (#25528) üzenetére


mayday00
őstag

Érdeklődnék, lcd hez képest milyen a képe?:)

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25531) Dorian válasza kolosszus87 (#25529) üzenetére


Dorian
félisten

Az emberek túlnyomó többségét egyszerűen nem érdekli a képminőség (úgy ahogy a hangminőség sem) Nem kell ezért leparasztozni őket, egyszerűen más dolgok fontosabbak nekik, mások a szempontjaik.
Haver is most hívott, hogy odaadta a plazmáját az anyjának, ő meg vett valami smart-tévét. És milyen jó, mert lehet rajta skypolni meg mindenfélét.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#25532) z123456789 válasza 89Csabi89 (#25518) üzenetére


z123456789
addikt

Erre várjál szerintem!
50" alá ne add!
Panasonicban gondolkodj!Mindenki azt ajánlja.Én is azt hittem hogy samu led-et kell vennem.Két hete vagyok boldog Pana tulaj. :) Igaz kb 3-4 hónapot vaciláltam. :D
Mindegy milyen plazmát veszel, a beégésre mindegyiknél kell figyelni.De talán ez az egyetlen hátránya az LCD-vel szemben.
A többi pontosabb érvet a többiektől megkapod.Én egy egyszerű tulaj vagyok internetes böngészéssel a hátam mögött. :)

(#25533) Hsanyika1 válasza anonym1s (#25527) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

Érdekes :F teljes sötét környezetben is ezt produkálja?Nem üzleti üzemmódban van?

(#25534) kolosszus87 válasza Dorian (#25531) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Nem is bántásnak szántam a parasztot, az már más kérdés hogy manapság szitokszóként a "bunkó" szinonímája lett. A paraszt mezőgazdasággal foglalkozó ember, s ebből kiindulva én is az vagyok.

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#25535) Rotor82 válasza mayday00 (#25530) üzenetére


Rotor82
aktív tag

Hát nyilván szebb, smoothabb, de még meg kell találni az optimális beállításokat.

(#25536) Ijk válasza 89Csabi89 (#25518) üzenetére


Ijk
nagyúr

Samsung 51E550.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25537) anonym1s válasza Hsanyika1 (#25533) üzenetére


anonym1s
őstag

Hogy erted a teljes sotet kornyezetet? A kepernyon, vagy a szobaban?
Ha vilagos van a szobaban akkor nem annyira feltuno, de nem vilagosban szoktam mozizni.
Ha a kepernyon levo sotet kornyezetre gondolsz, azt ITT leirtam.

Termeszetesen otthoni uzemmodban van.

Ja, egy masik dolog:
Van a menuben egy olyan hogy "Side Panel". Ez gondolom azokat a fekete csikokat jelenti, ami akkor van a kepernyon alul-felul vagy ket oldalt ha nem 16:9 tartalmat nezek. Na ennek nalam van 4 fokozata, ki/alacsony/kozepes/magas, de en hiaba kapcsolom ki vagy magasra, a csikok ugyanolyan fenyerejuek maradnak. Ez normalis?

[ Szerkesztve ]

(#25538) mayday00 válasza Rotor82 (#25535) üzenetére


mayday00
őstag

Válaszideje mennyi? Mert sehol sem látom...Vagy mindegyiknek 0.001 ms?

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25539) Ijk


Ijk
nagyúr

Egyébként miért ilyen drága az 55ST50? 50-es gyártósor nagy, az 55-ös kicsi?
Egyszer ha lecserélem a tv-t, nekem 55" lenne pont az ideális méret. Ha most vennék, akkor 60E550-et választanám, habár 42"-hoz képest az 50 is elég szép változás. De azért egy 55-60" az már a hűha kategória lenne.
Remélem a következő években javul a helyzet ezen a téren.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25540) Rotor82 válasza mayday00 (#25538) üzenetére


Rotor82
aktív tag

Én sem tudom. Valaki hátha megmondja itt neked.

(#25541) mayday00 válasza Rotor82 (#25540) üzenetére


mayday00
őstag

Lehet ez nagyobb, meg jóval olcsóbb mint a 50es pana, de én inkább arra gyűjtögetek.
Nem vásárolok elhamarkodottan, inkább várok még 1-2 hónapot s akkor veszem meg a 50es panát.
Plazma gyártásban a Pana a első, ez egyértelmű. Én inkább a drágább, de jobb panát veszem majd meg.. :R

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25542) kovadika válasza mayday00 (#25541) üzenetére


kovadika
őstag

Ki mondta, hogy ezt vedd meg?

(#25543) Hsanyika1 válasza anonym1s (#25537) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

Változni kellene. "ki- sötét-közép-fehér" oldal panel ez szokott leni.

[ Szerkesztve ]

(#25544) anonym1s válasza Hsanyika1 (#25543) üzenetére


anonym1s
őstag

Szerintem is valtozni kene. Akkor ez egy hiba lehet.

(#25545) DVlad


DVlad
őstag

A #1-be bekerülhetne egy dinamikusan változó méretû keretes, amiben azok névsora lenne, akiket tilos etetni. Brutális a helyzet egy pár topikban, sajnos ebben is.

(#25546) Hsanyika1 válasza Hsanyika1 (#25543) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

anonym1s: Szerintem csinálj egy gyári resetet.Kapcsold tru-cinemára ,és figyeld így.Majd esetleg szervízt hívni.

[ Szerkesztve ]

(#25547) StLui válasza Viktor81 (#25500) üzenetére


StLui
veterán

7éves az autónk, TD, és soha nem foglalkoztam ilyenekkel és semmi baja, vittem a kötelező szervizekre és kész, hallottam róla, bmw szervízes barátom szerint is városi legenda

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#25548) mayday00 válasza kovadika (#25542) üzenetére


mayday00
őstag

Senki sem mondta.
De gondoltam mivel jóval olcsóbb a samu mint a pana, ezért nem is lehet olyan jó a két készülék.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#25549) DM-Fan válasza anonym1s (#25537) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Továbbra is azt mondom, hogy valami nincs rendben a TV-del!

"Van a menuben egy olyan hogy "Side Panel". Ez gondolom azokat a fekete csikokat jelenti, ami akkor van a kepernyon alul-felul vagy ket oldalt ha nem 16:9 tartalmat nezek. Na ennek nalam van 4 fokozata, ki/alacsony/kozepes/magas, de en hiaba kapcsolom ki vagy magasra, a csikok ugyanolyan fenyerejuek maradnak. Ez normalis?"

Persze, hogy normális, tekintve, hogy a neve is mutatja: SIDE panel, ezért ennek csak a 4:3-as TV-adásoknál van jelentősége, mégpedig a KÉTOLDALT levő csíkok színét állítja a feketétől a szürkén át a fehérig. A 2.40:1 és hasonló képarányú filmeknél alul-felül látható sávnak ehhez nincs köze!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25550) Chrys_ válasza DM-Fan (#25477) üzenetére


Chrys_
addikt

Eddig összesen 1-2 filmet találtam (azok közül, amelyek érdekelnek is) egyszerre német és magyar vonatkozással is. Nekem a német megy, az angol jóval gyengébben.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.