Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78001) DM-Fan válasza bogabi (#78000) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Tisztában vagyok vele, hogy kinek és mire írtad, amit írtál. Nyilvánosan tetted, engedtessék meg, hogy ennek folytán reagálok rá. Amit pedig reagáltam, fenntartom, mert lemmy9 rögtön a mondandója elején hangsúlyozta, hogy a saját szempontja szerint írja, amit ír, plusz ő sem írt semmi olyat, hogy ne szabadna TV-t nézni a készüléken, pusztán hangsúlyozta, hogy véleménye szerint ez a készülék már-már célhardver, ebben pedig teljesen igaza van.

Get Moded!

(#78002) Gabor970 válasza DM-Fan (#78001) üzenetére


Gabor970
addikt

...mármint véleményed szerint is célhardver. Az, hogy igaza van-e, egész más kérdés. Nem hinném, hogy bármelyikünk vehetné a bátorságot, hogy ezt eldöntse, vagy azt gondolhatná, hogy birtokában van az "igazságnak"

Elkezdtem gondolkodni a nekem tetsző utóbbi pár év filmjein. Nem tudok 10-nél tovább eljutni. Ilyenek jutottak eszembe:

Leggyorsabb indián, Életrevalók, Bakancslista, Gran Torino, Senki többet, Eredet, nehezen folytatom... biztos még kb volt ugyanennyi ami már nem jut eszembe cím szerint.

800 film???

természetesen én is néztem sok mást, de azokat nem tartom sokra. Legutolsó talán a Kódjátszma volt. Na azt nálam elcseszték azzal, hogy meleg propagandát csináltak belőle. Érdekes volt a sztori, de nem nagyon érdekelt volna belőle az a rész, hogy a pasi meleg vagy sem.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78003) DM-Fan válasza Gabor970 (#78002) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A készülék célhardver mivolta már a technikai specifikációiból is levezethető, amelyek közül igen sok tételnek nem a TV-adás kapcsán van jelentősége. Mindemellett TV-készülékek közül nem sok másikat tudnék hirtelen mondani, ami alkalmasabb volna akár méretét, akár képességeit tekintve mozicélra, pár OLED van, ami meg tudja szorongatni. Ezek objektív tények.

A filmeket illetően viszont abszolút szubjektív szempontok alapján akarsz igazságot kimondani. Attól, hogy számodra 10 film nyújt csak maradandó élmény (hozzáteszem, nekem az általad felsoroltak közt is van, amit nem akarnék egynél többször látni), még nem jelenti azt, hogy másnak viszont nem lehet 100-200 vagy akár 800 kedvenc filmje. Merítési lehetőség van egy pár milliós bázisból, aminek töredékét se láttad/láttuk. Csak az elmúlt 2-3 évből lazán összeszedek 20 címet, amelyek már azóta BD-n is itt figyelnek a polcon. Csak az egyébként oly mostohán kezelt sci-fi műfajban is van 5 igen erős cím az elmúlt 2-3 évből.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#78004) bogabi válasza DM-Fan (#78001) üzenetére


bogabi
senior tag

Ígérem nem írok többet ebben a témában, mert teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetet...

Célhardver, az. Mondjuk a távirányítója, az igen, célhardver (bár, ha jobban belegondolok, mégiscsak célhardver lesz ez, mert képet jelenít meg és hangot ad ki, de pl. kereket cserélni vele nem lehet, meg blankolni sem jó, mint a kombinált fogó). Ti emelitek misztikus magasságokba ennek a TV-nek a használatát, pedig sehol az user manulaban nem láttam olyat, hogy ne lehessen rajta TV műsort nézni, meg olyat sem, hogy csak és kizárólag Full HD anyag mehet rajta, az is lehetőleg BD, mert egyébként ugrik a garancia. Lószart. Ez egy TV, aminek egy évvel ezelőtt a legjobb - illetve majdnem a legjobb, mert ugye van ZT is - volt a képminősége a TV-k között. Hogy egyesek otthon áhítattal leborulnak előtte minden este, esetleg titokban simogatják, vagy imákat suttognak el érte, az más tészta, de ez egy TV, akárki akármit mond. Nem több. Akinek van rá pénze (és nem sajnált kiadni egy kisebb vagyont), megveszi/megvette, és azt néz rajta, amit akar és ami jólesik neki. De azért leoltani másokat, mert TV műsort is mer nézni rajta, sőt, még sznobnak is nevezni emiatt a másikat, az egy bődületes baromság.

Tudom, hogy ez a post is teljesen felesleges, veled nem lehet vitázni, mert most megint írsz majd egy még hosszabb postot - lehetőleg sokkal hosszabb legyen, mint az enyém, mert abból látszik igazán, hogy kinek van igaza és ki a legény a gáton.

Amúgy nincs harag, tisztelem a topikban végzett ismeretterjesztői munkádat, csak most nem állhattam meg, hogy ezt ne írjam meg.

Peace

Eladó ASUS RT-AX58U v2 router. A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#78005) kpal válasza Dexar007 (#77997) üzenetére


kpal
veterán

:C :DD

Antónia Oláh:Én is így lennék vele. :K

(#78006) Mezga Aladár válasza bogabi (#78004) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

"Hogy egyesek otthon áhítattal leborulnak előtte minden este, esetleg titokban simogatják, vagy imákat suttognak el érte, az más tészta, de ez egy TV, akárki akármit mond. Nem több. Akinek van rá pénze (és nem sajnált kiadni egy kisebb vagyont), megveszi/megvette, és azt néz rajta, amit akar és ami jólesik neki. De azért leoltani másokat, mert TV műsort is mer nézni rajta, sőt, még sznobnak is nevezni emiatt a másikat, az egy bődületes baromság."

:C :DD

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#78007) DM-Fan válasza bogabi (#78004) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Ti emelitek misztikus magasságokba ennek a TV-nek a használatát, pedig sehol az user manulaban nem láttam olyat, hogy ne lehessen rajta TV műsort nézni, meg olyat sem, hogy csak és kizárólag Full HD anyag mehet rajta, az is lehetőleg BD, mert egyébként ugrik a garancia. Lószart."

Ismételtem kérdem: hol láttál olyat leírva bármelyikőnktől is, hogy nem LEHET rajta TV-adást nézni, vagy hogy csakis kizárólag fullHD anyag mehet rajta? Egyébként sem emeljük misztikusabb magasságokba a TV ahhoz képest, ahol ténylegesen van. A többi amit írtál meg simán blődség, de gondolom ezt Te is érzed.

Mindössze annyi történt, amit magad is említesz: mindenki úgy használja, ahogy akarja és páran le is írtuk, hogy mire használjuk, milyen forrással és meg mertük jegyezni, hogy egy ilyen szintű TV ilyen anyagokat érdemel. Asszem abban sem lehet vita köztünk, hogy gyengébb minőségű forráshoz, vagy háttértévézéshez tökéletesen megteszi egy mondjuk méretben azonos, de harmadannyiba kerülő plazma is, ahogy topictársunk írta is, hogy pontosan ennek okán adta el az ST60-asát is, mert még azt is túlzásnak érezte TV-adásokra.

"De azért leoltani másokat, mert TV műsort is mer nézni rajta, sőt, még sznobnak is nevezni emiatt a másikat, az egy bődületes baromság."

Khm, már ne is haragudj, de légy kedves, lapozz már vissza és nézd már meg, hogy pont a "TV-adás pártiak" kezdtek itt el személyeskedve sznobozni! Ismét leírom: senki nem oltott le senkit amiatt, hogy mit néz a saját készülékén. Saját igényeihez kell mindenkinek igazodni, ez kinek alacsonyabb, kinek magasabb. Ez a TV (kategóriájánál és áránál fogva is) igényes, képminőségre fogékony vásárlóknak készült. Ezért lehet sokunknak furcsa, mikor valaki megveszi háttértévézéshez - erre meg engedtessék már meg rácsodálkozni. Hogy kicsit sarkos példával éljek, rácsodálkozunk arra is, amikor valaki Lexus-szal hordja a cementet: az se lehetetlen, de valljuk be, igen szokatlan.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#78008) bogabi válasza DM-Fan (#78007) üzenetére


bogabi
senior tag

A fenébe, csak nem lett 2x olyan hosszú, mint az enyém. :)

Eladó ASUS RT-AX58U v2 router. A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#78009) modflow


modflow
veterán

Sziasztok!

Ez mitől lehet? Régebben kb. 1-szer volt ilyen egy fél évben, de mostanában kb. kétszer csinál ilyet egy hónapban.
Így sípol vagy 30 -40 másodpercig, majd újraindul.

Videó

[ Szerkesztve ]

(#78010) Gabor970 válasza DM-Fan (#78003) üzenetére


Gabor970
addikt

Hol akartam igazságot kimondani?

Kimondottan ügyeltem arra, lássék, hogy szubjektív vélemény.

Azt gondolom, neked a TV azért annyira magasságos, mert pénztárcádhoz képest nagy összeget szántál rá. Természetes, hogy ha neked ez fontos hobbi (ahogy látható pl a sok megvásárolt BD okán is) akkor többet jelent neked, mint egy átlag hétköznapi használónak. Ami készülék nálunk a családban van, az meg azért lett ugyanaz a darab, mert ott nem lett kevesebb pénze a vásárlónak attól, hogy vett egy ilyen TV-t. Mégis minek vett volna rosszabbat, ha semmit sem kell megvonnia magától így sem.

Ha én minden lehetőségemet összekaparva, erőmön felül vásárolnék egy mondjuk csöves SE erősítőt, legyen valami 300B csövekkel, akkor az nekem lenne ilyesmi. Lehet nem is akármit hallgatnék meg rajt, s naponta leporolnám, biztosan búra alatt is tartanám....

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78011) Beni2360 válasza modflow (#78009) üzenetére


Beni2360
félisten

Bocs de ezt nem tudom kihagyni. :R
Biztos megérkezett a felcsúti kisvasút új járata.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#78012) DM-Fan válasza Gabor970 (#78010) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nemcsak azért tartom becsben, mert sok ideig kellett dolgoznom, hogy megvehessem ezt a TV-t, hanem azért is, mert ez már egy olyan szintű készülék, amit nem üt-vág úgy az ember, mint egy hétköznapi használati tárgyat. Harmadrészt meg azért is, amit írsz, nevezetesen, hogy ez az elsődleges hobbim. Nekem kiemelten fontos, hogy amit nézek, azt gyakorlatilag az elérhető legjobb minőségben lássam. Nyilván nem ettől lesz jó egy film, de az élmény még teljesebb így.

Ettől függetlenül minden holmimat megbecsülöm, még az apróbb tárgyakat is, vigyázok a dolgaimra, engem így neveltek, ezt láttam példaként. Valószínű ez valahol összefügg a minőségre való törekvéssel is. Aki tölem adott esetben megvesz valamit használtan, az baromira jól jár, mert szalonállapotban kapja meg az adott dolgot, aminek még az eredeti csomagolása is megvan. Más kérdés, hogy szökőévben egyszer fordul elő, hogy eladok valamit.

Get Moded!

(#78013) krx21 válasza DM-Fan (#78012) üzenetére


krx21
nagyúr

Evvel így vagyok én is... Szeretem a műszaki cikkeket, ezért vigyázok is rá. Van is 2-3 barátom aki mindig arra vár, hogy eladjak valamit... :DDD
Egy kérdés: Sehol nem lehet kapni már plazmát?

[ Szerkesztve ]

(#78014) Dorian


Dorian
félisten

Szerintem a tárgyaink használati tárgyak, úgy is kell kezelni őket. Ostobaság misztifikálni vagy szerelmesnek lenni beléjük.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#78015) DM-Fan válasza Dorian (#78014) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én sem ezt mondom. Szerintem más dolog megbecsülni a tárgyat és vigyázni rá és más dolog, ami írsz. Hidd el, ugyanolyan önfeledten tudom úgy is használni a TV-t is, hogy odafigyelek rá.

Get Moded!

(#78016) krx21 válasza Dorian (#78014) üzenetére


krx21
nagyúr

Ez nem ostobaság, hanem hobbi , szenvedély, lelkesedés. .. Ez mind olyan tulajdonság amitől igazán emberek vagyunk. Ha minden döntésünk csak raciónális érzelmektől mentes lenne, robotok lennének.. . :K

[ Szerkesztve ]

(#78017) Sifre válasza Dorian (#78014) üzenetére


Sifre
senior tag

Véleményem szerint a plazma TV-k nem tartoznak az átlagos használati tárgyak közé mivel már nem kaphatóak és egyelőre nincs alternatívájuk épeszű áron. Én két éve 190000Ft-ért vettem a 42ST50-et, és nem szívesen gondolok bele hogy jelenleg miket lehet kapni ennyiből ha neadjisten elromlana.

Persze ha valakinek több pénze van TV-re az biztos nem aggódik mióta van OLED is a piacon.

(#78018) Clever0 válasza Sifre (#78017) üzenetére


Clever0
senior tag

Mintha valahol azt olvastam volna, hogy az OLED esetén csak színek és a fekete jobb az LCD-nél, a mozgásmegjelenítése nem kiemelkedő. (Vagyis ugyanúgy lassan tud kép tartalmat váltani?)

(#78019) balisz válasza Clever0 (#78018) üzenetére


balisz
senior tag

Így van, mindkét technológia sample and hold megoldást alkalmaz a képfrissítéshez, ami azt jelenti hogy az egész képet kint tartja a TV amíg frissít a következőre. Ez azt ereményezi hogy a retinádban elmosódik a mozgó objektum képe mivel a szemed a képfrissítés közben is követi a mozgást. (Régebben az LCD-éknél a lassú pixel válaszidő is probléma volt, de mára ez rengeteget fejlődött).

Úgy próbálják csökkenteni a gyártók az ilyen jellegű motion blur-t hogy a képrissítések közé fekete frame-eket raknak, így kevésbé érzékeled az elmosódást. Filmek esetén teljesen jó eredményt produkál ez a megoldás is, úgyhogy nem kell nagyon aggódni.

[ Szerkesztve ]

(#78020) modflow válasza Beni2360 (#78011) üzenetére


modflow
veterán

No de most komolyan. Ez a hiba mitől lehet?

(#78021) balisz


balisz
senior tag

Hogy reagáljak az utóbbi napok komment-eire is: szerintem addig egészséges ez a fajta "csak minőségi tartalmat nézek csakis csúcskészüléken" hozzáállás amíg nem vesz el az élvezetből más esetben. Pl. havernál szenvedés nélkül végig tud nézni az ember egy filmet akár rosszabb minőségben, LCD tévén is vagy megnéz egy filmet (vagy meghallgat zenét) akkor is ha csak rosszabb minőségben elérhető. Ha valaki nem képes egy filmet vagy adást élvezni csak azért mert LCD-n van vagy rossz a képminősége akkor ott már szerintem bajok vannak.

Sajnos ha tudat alatt is, de az ilyen emberek lenézően beszélnek azokkal akik szerintük nem megtelő módon csinálják gyakorlatilag ugyan azt amit ők maguk is. Érdemes lenne az ilyen stílusú megnyilvánulások előtt átgondolni azt, hogy mindenkinek kicsit más az értékrendje és az ami nekünk fontos az másnak már nem annyira. Lehet úgy is nyilatkozni az SD adásokról, hogy közben nem állítjuk be azokat az embereket alsóbbrendűnek akik azt nézik.

A sznobizmust egyébként meg nem kéne használni ebben a kontextusban, mert nem azt jelenti amire itt egyesek használják, hanem azt hogy valaki megjátssza a minőségre törekvőt, amire szerintem itt nincs példa.

[ Szerkesztve ]

(#78022) Beni2360 válasza modflow (#78020) üzenetére


Beni2360
félisten

Én csak egy egyszerű plazma felhasználó voltam 6 évig, nálam nem fordult ilyen elő.
Ebből kifolyólag nem tudok segíteni.
Talán a sok plazma guru tud válaszolni de valószínű pontos márka és típusszám megjelölés szükségeltetik. :K

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#78023) PHenis válasza balisz (#78021) üzenetére


PHenis
senior tag

Nem válasz akart lenni.

Szerintem itt olyasmiről van szó, hogy vesz az ember egy Ferrarit (vagy tetszőleges nagyon drága autót) aztán elmegy vele a Tesco-ba tejért, vagy olcsó parízerért.
Meg lehet tenni, a Ferrari is autó 4 kerékkel kormánnyal meg mindennel mint egy Matiz vagy egy Swift. Csak az emberek furán néznek ilyenkor, mert ilyenek.

Vagy megveszed az Armani öltönyt és nem fürdesz csak havonta.

Vagy a BB Passport topikban megkérdezed hogy miért nem fut a Candy Crush Saga. (bocs fiúk)

;]

Nem tudom mi a jelenség neve, de én is tapasztaltam már. :D

[ Szerkesztve ]

(#78024) kpal


kpal
veterán

Ezen a hétvégén csak a F1 -et nézem és érzem, hogy nagyon kicsi már az 50 " :DD 65" kell ;]

[ Szerkesztve ]

(#78025) B.F.G. válasza kpal (#78024) üzenetére


B.F.G.
senior tag

Eszméletlen futam volt :C aki nem látta és szereti az F1-et nézze meg!

(#78026) kpal válasza B.F.G. (#78025) üzenetére


kpal
veterán

Bizony :K Tavaly kint voltam a célegyenesbe ,most kicsit bánom nem mentem,de bőséges közvetítés kárpótolt. Én még a következő futamig Belgiumig vagy 3x megnézem .

[ Szerkesztve ]

(#78027) Gabor970


Gabor970
addikt

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata LG 50PK550 tévével?
Ismerősnek kellene használt plazma, 100e-ért látok eladót.

Köszönöm!

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78028) bucsher válasza kpal (#78026) üzenetére


bucsher
őstag

Remélem LCD-n néztétek! :)

In the pipe - five by five!

(#78029) echterion válasza bucsher (#78028) üzenetére


echterion
nagyúr

Én igen (nem voltam otthon). :P

**********

(#78030) Norbi 72 válasza Gabor970 (#78027) üzenetére


Norbi 72
veterán

Nekem 50PK350-es van,5 éves,14.000 óra,és hibátlan.Feketében kicsit gyenge,de ár-érték aránya megfelelő.

Ferrari,végre! :C

[ Szerkesztve ]

(#78031) bucsher válasza echterion (#78029) üzenetére


bucsher
őstag

Az nem jó! Meggyőződésből kéne, nem kényszerből! :P

In the pipe - five by five!

(#78032) jones965


jones965
Modder

Tudnátok abban segíteni, már ha megfelelő hely a kérdésem felvetésére, hogy mit érhet egy Pioneer PDP -507XA televízió hozzávaló PDP SA50 hangfalakkal? :)

(#78033) B.F.G. válasza bucsher (#78028) üzenetére


B.F.G.
senior tag

A futamot természetesen az UT50 -en, de ez a mostani verseny, még egy crt-én is izgalmas lett volna... a korábbi versenyeken simán bealudtam.. :U az utóbbi kettő hihetetlen izgalmakat hozott... :Y :C

[ Szerkesztve ]

(#78034) fi:zi'k válasza jones965 (#78032) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Inkább itt. ;)

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#78035) jones965 válasza fi:zi'k (#78034) üzenetére


jones965
Modder

Köszi! :)

(#78036) echterion válasza bucsher (#78031) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez most olyan eset volt, mint a Móricka viccben a béka meg a hajó esete. :))

[ Szerkesztve ]

**********

(#78037) kpal válasza bucsher (#78028) üzenetére


kpal
veterán

Ha azon nézem akkor másik topikba írok :DDD F1-et LCD nézni bűn :D

[ Szerkesztve ]

(#78038) Skipper


Skipper
tag

Sziasztok!

Egy 2011 novemberi gyártású (gari nincs) Samsung PS64D8000-esbe érdemes belevágni?
Mennyi lehet kb a reális ára?
Ez a modell hozza a Panák képminőségét nagyságrendileg?

(#78039) kpal válasza Skipper (#78038) üzenetére


kpal
veterán

jó fogáson láttad ? Ha az, én sokkallom az árát ,amúgy elég jó tv én is olyanra vadászok lassan. 2 hónapja kb volt fen olyan az 200e ment el olyan sokáig hirdette (250-ról indult.) az ország másik felében az illető. Amit most híredet valaki az itt van a megyében. Én biztos 200e többet nem adnék érte ,mert elvégre nem tudható az előélete .

[ Szerkesztve ]

(#78040) Skipper válasza kpal (#78039) üzenetére


Skipper
tag

Igen, az árát én is sokallom picit.
Maga a TV?

(#78041) kpal válasza Skipper (#78040) üzenetére


kpal
veterán

Úgy tudom csak a tv volt ,mert szemüveget nem írt. ( Bár lehet csak én vagyok olyan, akit a 3D nem izgat, így a szemüveg hiánya se. ) szemüveggel se adnék 200e-nél többet. Pana képminősége az más szint de alapjában elég jó jobb mint az LG , és ezt LG tulaj ként írom. :B
Az én tvm se ér 50e már ,sőt láttam olyan elvetemültet enyémtől idősebbet árul 175e -ért. :Y

[ Szerkesztve ]

(#78043) juve34212


juve34212
csendes tag

Sziasztok!

Nagy-nagy bánatom van.
Egy - eddig kitűnően működő - 2010 decemberében vásárolt TX-P50G20E Panasonic plazmámba ma takarítás közben beledőlt a hangfal, és sajnos csúnyán megrepedt... azóta se kép se hang! :(
Azt szeretném megtudni, hogy szerintetek létezik még ilyen, hogy "panel-csere" (2015 decemberig még van rá gari... ezt nem a gari-igény miatt írom, csak talán gari időn belül még talán van alkatrész-ellátás)... illetve, hogy szerintetek érdemes-e vele foglalkozni - mármint a panelcserével, vagy (ki se merem mondani) kuka???
Illetve ha "vége a dalnak", akkor van ötletetek, hogy milyen más készülék, tudná feledtetni bánatom????

Köszi előre is...

(#78044) DM-Fan válasza juve34212 (#78043) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Sajnos ez nem garanciális javítás lenne és egy panelcsere várhatóan olyan költség volna (ha egyáltalán abszolválható), amiből most kapnál egy azonos méretű, átlagos (ugyanakkor a G20-tól azért sokban elmaradó) LCD-t újonnan, minimum 2 év garanciával. Szerintem nem lenne gazdaságos a javítása, arról nem is beszélve, hogy minimum egy hónapot várhatnál a dologra, de lehet, hogy keveset is mondtam, mert a jóval kisebb és kevésbé körülményesen szállítható elektronika-cserére is legalább ennyit kell várni. Alkatrésznek esetleg el lehet sütni az ép részeit, elektronikáját, tápegységpaneljét.

A rossz hír ugyanakkor az, hogy 300 eFt alatt nem nagyon kapsz olyan LCD-t, ami fel tudna érni ehhez a plazmához képiekben.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#78045) Mezga Aladár válasza juve34212 (#78043) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Volt hasonló tapasztalat, egy 42ut50 tv.
1 hetes korában felborult, pofára, az ott levő szerszámokra.
A javítási árajánlat majdnem megegyezett a készülék új árával.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#78046) MasterMark válasza Mezga Aladár (#78045) üzenetére


MasterMark
titán

Pedig le lehet csavarozni hátul. Egyébként hogy történt?

Switch Tax

(#78047) Gabor970 válasza juve34212 (#78043) üzenetére


Gabor970
addikt

A paneljei kb 20ezret megérnek, ha nem működés közben történt, és hibátlanok maradtak. Amugy sajna szinte bizonyos, hogy kuka. Nézz körül használtak közt. Van eladó 50VT20 is épp, vagy 55VT30 ha jól rémlik. Láttam már G20 eladót is, igaz jellemzően 42-es, de türelemmel biztos kerül 50-es is. Jofogas, vagy itt a hardverapro.. Esetleg vatera, bár ott gázosabb sokszor.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78048) B.F.G. válasza juve34212 (#78043) üzenetére


B.F.G.
senior tag

Sajnálom kár érte! :(

(#78049) Mezga Aladár válasza MasterMark (#78046) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

A kollégám alkotta.
Letette a szőnyegre, talp nélkül, egy bútornak támasztva.
Készítette elő a csuklós fali-konzolra helyezését.
Közben egy másik munkatárs, a bútort odébb rakta.
Nem látta a neki támasztott plazmát.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#78050) M_AND_Ms válasza Mezga Aladár (#78049) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Mert a plazmatévék olyan aprók... Hmm....

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.