Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70001) Gyulus76 válasza DM-Fan (#69999) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

A nyűgjei ellenére persze, hogy elégedett vagyok a GT60-nal. Sok szempontból előrelépés volt. Én csak azt sajnálom, hogy nem MINDEN szempontból. Árban egyébként nem sokkal volt drágább, mint a PV70, bár ha a tényleges bekerülési költséggel számolok, jelentősebb a különbség.

Abban vitathatatlanul igazad van, hogy mindenkinek előre célszerű fejlesztenie, máskülönben keserű lehet a szájíze. Én se szívesen tenném már vissza a PV70-et, és nyilván a korábbi hozzászólásomban említett személyek sem úgy boldogok, hogy VT60-ról váltottak Technika LCD-re. :DDD

(#70002) DM-Fan válasza Gabor970 (#70000) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez rendben is van, hisz mindenkinek mások a preferenciái, anyagi lehetőségei, igényei és attól még mondhatja a saját, korábbi készülékére, hogy őt az kielégíti. Erre is írtam, hogy a lehetőségeibe senkinek nincs jogunk beleszólni. De ettől függetlenül magad sem állítasz olyasmit, hogy alig van eltérés, vagy hogy adott áron nem jó az adott készülék. És gondolom pláne nem tennél ilyet, ha nem is tudtál volna meggyőződni élőben arról, hogy mi is áll a specifikációk mögött.

Gyulus76: olyan TV-d nem is igen hiszem, hogy valaha is lesz, amivel minden szempontból elégedett leszel. Én is bele tudok kötni a VT60 jónéhány dolgába, de ettől függetlenül tudom, hogy sokkal jobb készüléket nem tudtam volna találni a céljaimra.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#70003) Gyulus76 válasza DM-Fan (#70002) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

Amúgy én is elfogadtam már a nyűgjeit, és azóta boldogabb vagyok vele. Úgy fogom fel, hogy ha évek múlva le akarom cserélni, legalább lesz még hová fejlődni. :)

(#70004) Dorian válasza Gyulus76 (#70003) üzenetére


Dorian
félisten

Olyan ez, mint a nők ;]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#70005) DM-Fan válasza Gyulus76 (#70003) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez így van, teljesen egyértelmű, hogy jócskán van még feljebb, csak az irány kérdéses és most van némi bizonytalanság a szegmensben, de majd túllendülnek ezen is, ehhez kétség sem férhet, csak az időtáv a kérdéses.

Get Moded!

(#70006) hunspikey válasza Dexar007 (#69921) üzenetére


hunspikey
őstag

Fejezd már be azt, hogy Jánossal példálózol amikor én konkrétan személyesen kaptam infót tőle, amikor nálam járt VT60-at megnézni, illetve egy kérdésben dönteni, hogy mennyire sokat fejlődött a Pana VT60.

Én nem tudom te honnan szedted ezeket az infókat, de biztos, hogy légből kapott vagy szándékosan félremagyarázott.

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#70007) Gabor970 válasza DM-Fan (#70002) üzenetére


Gabor970
addikt

Ha jobban belegondolok, ez az adott áron jó vagy rossz kérdése nem egyszerű. Ha csak egy számot nézünk, és azt, hogy azon az összegen milyen egyéb készülékek vannak, akkor nem nehéz dönteni. Amikor a sokrétű életünk mindenegyebére költendő pénzekről van szó, akkor már sokkal nehezebb azt mondani, ez megér ennyi pluszt, az meg nem ér meg. És aztán mindenkinek más a pénztárcája ezt tovább nehezíti.
Szokásom ez a mondat: "Ha ettől nem lesz kevesebb pénze" nekem azt jelenti, hogy bármi másra ami korábban ez élete része volt jut ugyanannyi, mintha nem vette volna meg. Pl az alább emlitett 65VT60 ilyen dolog az adott helyen. Node ilyen helyzetben, nem is érdemes mérlegelni. Illetve ott még az volt a mérlegelés, legyen-e inkább 60ZT60, esetleg amerikából legyen-e hozatva 65ZT60, vagy várjunk két évet mig lehet 65" méretben OLED, és addig ne költsünk sokat, csak pl egy 60-as LG plazma legyen-e átmeneti megoldásnak. Nem beszélve a vetitő gondolatáról...
Mivel lassan nem marad más lehetőség, mint az LG plazmái, én személy szerint kiváncsi vagyok rájuk. Szeretném mindegyik idei modellt megnézni 60"-es verzióban, valamint a samu H5000-t is. Nekem 300e fölött amúgy is érdektelen bármely modell. a cetelemes megoldással 225e Ft-os 60PB660 LG viszont továbbra is furdalja az oldalam, de sajna nem láttam még saját szemmel.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70008) Gyulus76 válasza Dorian (#70004) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

Mondtam is tegnap az asszonynak, hogy lassan megérik már egy cserére. :D

(#70009) Dexar007 válasza DM-Fan (#69999) üzenetére


Dexar007
veterán

Teged valahol egy oriasi lepkehaloval kergetnek..

Senki sem mondta,hogy nem jobb.Arrol volt szo,hogy minimalisan jobb,ami nem eri meg az arkulonbozetet.
Mint ahogy minden elektronikai cikknel,legyen az telefon,laptop-barmi, kozep-felso kategoria felett mar csak nuanszok vannak es nem feltetlenul eri meg a ketszeres arat,legyen az barmilyen jo is.

hunspikey: Olvass vissza.Ott van tole az idezet,ami az 50-es szeriara vonatkozott ugyan,de tobben probaljak meg mosni a kezuket ettol fuggetlenul.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70010) Gabor970 válasza Dexar007 (#70009) üzenetére


Gabor970
addikt

hozzáteszed, hogy szerinted, és máris rendben van. Nade kijelenteni kategorikusan, hogy nem éri meg...??? Ki tehet ilyent? Ki veheti a bátorságot, hogy azt gondolja az ő véleménye az igaz követendő irány.
Nem éri meg? Annak nem éri meg, aki a fejét vakarja, hogy el tudja-e vinni a családot idén egy hétre a balatonra, annak meg megéri, aki csak azért nem viszi háromszor egy hétre a tengerpartra, mert csak kétszer egy hét szabit tud kisajtolni. Csak egy példa, de ezer más okot mondhatnék.
Nekem sem éri meg amúgy.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70011) hunspikey válasza Dexar007 (#70009) üzenetére


hunspikey
őstag

Nem kell visszaolvasnom semmit- ismerem - találkoztunk elég sokszor- ő kalibrálta már a VT50-emet is - és tudom mi a véleménye. Egy g20 ipari hulladék egy vt60-hoz képest - annyi a fejlődés.

Amúgy meg vannak nálad jobban szituált emberek akiknek az éri meg amelyik az elérhető legjobb.

[ Szerkesztve ]

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#70012) Gabor970 válasza hunspikey (#70011) üzenetére


Gabor970
addikt

Szegény DM-Fan ipari hulladékot nézett évekig? :)
Igen, itt már én is látok némi bibit, hogy ő is boldogan dőlt hátra, mikor az 50G20-at kiszállították, örömmel nézte évekig. Ezt az örömmel filmezést nem árnyékolhatja be, hogy most a VT60 sokkal jobb. Nem hiszem, hogy most azon járt volna az esze: derossz, hogy éveken keresztül nem tudtam ilyen minőségben filmezni, mint most tehetem végre.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70013) Dexar007 válasza Gabor970 (#70010) üzenetére


Dexar007
veterán

Termeszetesen szerintem.
A gond az,hogy ide nem videofilek irogatnak,hanem egyszeru atlagemberek akik szeretnenek egy tv-t vasarolni,olyan is van aki CRT-rol valtana. Na,nekik pl kurvara folosleges 50GT60-at ajanlani,amikor ott van a 60-64"-os Samsung,mert azt is boven szepnek fogjak latni,es nem utolso sorban legalabb nagynak is.
Persze vannak olyan "elmebetegek",akik az elozo szerias tv-juket kepesek lecserelni egy ujra. Telefont is van aki havonta-kethavonta valtogat,ha nekik ez jo szorakozas,es megeri bukni az elozo keszuleken,hogy egy arnyalattal jobbat vegyenek akkor lelke rajta.

hunspikey: Janos G30-at hasznalt,es ha visszakeresed,akkor olyat is irt,hogy ,,gondolkodas nelkul lecserelne egy ST50-re"ha lenne olyan ember aki cserelne vele. ;)

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70014) bogabi válasza hunspikey (#70011) üzenetére


bogabi
senior tag

Hát, ha ezt még akkor mondod, amikor DM-nek is G20-a volt, lehet, leharapta volna a fejed ;]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#70015) Gabor970 válasza Dexar007 (#70013) üzenetére


Gabor970
addikt

Veled sincs más baj, csak nem tudod a világot a saját szemüvegeden kivül máshonnét nézni.
Elmebetegek? Mindenkinek megvan a maga hóbortja, és ez igy van jól. Attól senki sem elmebeteg, hogy neki más fontos, mint neked. Én pl egy ideje szeretem a mechanikus órákat. Van egy 14 éves még quarz elég jóféle citizenem, aminek semmi baja, nagyon pontos, háromévente elemcsere, és tuti. Mégis vettem már egy Seiko 5-öst, mert megtetszett, aztán vettem egy 42 éves Tissot-t mert szintén megtetszett, épp egy éve várt alkatrészre, de most úgy néz ki végre elkészül, kb 40e Ft-ba fog fájni. Mindkét utóbb emlitett óra teljes hülyeség, ha onnét nézzük, hogy van egy harmadik órám régebbről, aminek sem baja, nem ronda, nem pontatlan. Én is elmebeteg lennék? Nem, ez a mostani hóbortom.
Nem videofilek irogatnak? Szerintem meg olyanok is, és nem csak olyanok.
Amúgy én is inkább 60" bármilyen plazma, mint 50" bármilyen plazma. Nekem a méret fontosabb.
Amúgy meg tudod mutatni most épp hol van hivatalos belföldi Samsung viszonteladónál bármilyen 60-64-es plazma?

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70016) Dexar007


Dexar007
veterán

,,Amúgy meg vannak nálad jobban szituált emberek akiknek az éri meg amelyik az elérhető legjobb."

Nem tudtam,hogy ide a felso 10.000 is irogat. ;]
Mert az alatta levo egyszeru "parasztok",mindenkepp valaminek a karara fogjak feltorni a malacperselyt.Hogy az most eppen a sokadik Kanari ut,vagy valami mas,azt csak o fogja tudni.Mivel ha nem igy lenne,akkor nem ugy kezdene a mondandojat,hogy ,,MEGERI-E".Hanem,hogy mikent lehetne a legnagyob ZT60-at amcsibol megrendelni.

Gabor970:Jo ez egy kicsit eros volt,elismerem.
De akik CRT-rol vagy LCD-rol valtanak,azok gondolom nagyon nem videofilek,es nagyon nem ez a hobbijuk,es szerintem nagyon nem szeretnek evente-ketevente tv-t cserelni. Igy nekik az elerheto legjobb ar/ertek aranyu tv-t kell ajanlani,ami meretben is kitunik a mezonybol.Mivel a nappalijukban nincs mas tv mellette,es elotte egy gagyi volt,ezert barmelyik mai plazmat szepnek fogjak latni,az mar csak egy plusz - nem is akarmilyen-,hogy nagynak is. Mivel mindenkinek ez tunik fel eloszor,nem pedig az,hogy,,jajj de szepen csillant meg dzsoni depp-nek az arcszorzete".

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70017) Dexar007 válasza Gabor970 (#70015) üzenetére


Dexar007
veterán

60-64-es plazmat nem tudom honnan tudnal mar szerezni.
De en meg mindig visszasiratom,hogy az egyik 60"-os E530-ast 210 ezerert adtam el.Ami a mai napig messze-messze ar/ertek bajnok. :)

Give me your cum,bull!

(#70018) DM-Fan válasza Gabor970 (#70007) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nyilván, pontosan ezért írtam, hogy ez abszolút egyénfüggő. Nekem se 2 havi spórolás eredménye a VT60, hanem több évnyi kuporgatás gyümölcse, sokat is forgolódtam miatta, de aztán megnyugtattam magam, hogy ezt szeretem a legjobban csinálni, ez a fő érdeklődési köröm és végülis egy hosszútávú befektetés és nem a számtól vettem el a falatot vele.

Ettől függetlenül engedtessék meg, hogy erősen cáfolj, amikor balaki zéró tapasztalattal olyat mond, hogy minimálisan jobb csak ennél vagy annál és hogy az nem érheti meg a felárat. Az első fele szemenszedett hazugság, az utóbbi fele meg - ahogy magad is nagyon szépen levezetted - szubjektív.

A szubjektivitástól függetlenül általánosságban is kijelenthető, hogy a felsőkategóriás készülékek (LED-LCD, OLED, plazma együtt), méretét és tudását tekintve az egyik legjobb (ha nem A legjobb) választás volt a VT60. És itt nem az a kérdés, hogy ki tudja megfizetni, vagy ki nem, hanem az, hogy adott pénzből milyen más alternatívád lenne azonos szinten.

Get Moded!

(#70019) balisz válasza Dexar007 (#70016) üzenetére


balisz
senior tag

Sokáig én is CRT-t használtam (kb. 2010-ig) aztán egy kis ideig LCD-t és utána jött az első plazma a Panasonic U30 személyében.
A te elméleted szerint teljesen elégedettnek kellet volna lennem vele, de nem így történt pedig a CRT után még nagynak is tűnt.
Egyszerűen fakónak tűnt a fehér és szürkének a fekete, pedig nem láttam azon kívül egy plazmát sem úgyhogy mégcsak összegasonlítási alapom sem volt.
Egyszerűen vannak akik érzékenyebbek a képminőségre és zavarja őket a gyengébb kép. Szerintem nekik éppen, hogy a gyengébb modelt nem kéne ajánlani, mert úgysem lennének elégedettek vele.
Lehet, hogy amit mondasz sok emberre igaz, de ne általánosíts, mert nem tudhatod más embernek mire van szüksége és milyen képminőséget vár el.

(#70020) DM-Fan válasza Dexar007 (#70009) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Neked teljesen mindegy, hogy egy vagy hogy tíz ember mondja, hogy nem nüanszok szólnak az általad egyébként soha nem látott készülékek javára, hiába nyilatkozik az általad folyton egy hozzászólása útján hivatkozott, kalibrálással foglalkozó személy ellentétesen az általa ismert topictársaknak, akkor is juszt is mást állítasz. Reménytelen eset vagy, komolyan.

Gabor970: nem gondolnám, hogy a G20 ipari hulladék lenne, de értem, hogy hunspikey kolléra mire utalt ezzel és visszautalnék arra, amit tegnap is írtam: minden készülék nyilván a maga idejében értékelhető a leginkább sokra és mivel akkor ez volt az egyik legjobb elérhető minőség, evidens, hogy akkor odáig voltunk érte, meg vissza. Az is törvényszerű, hogy a fejlődés nem áll meg és bizony 3-4 év fejlesztés ma nagyon komoly, látható eredménnyel jár, ezt példázza a VT60 (meg unblokk a 60-as széria) és annak tükrében bizony a G20 teljesítménye már jóval szerényebb, mint a saját idejében. Ipari hulladéknak semmiképp nem nevezném, egy jó középkategóriának titulálnám jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#70021) Dexar007 válasza DM-Fan (#70020) üzenetére


Dexar007
veterán

Azert nyilatkozik mast mert nem akarja,hogy megverjek. ;] A lenyeg,hogy mit ir : szo elszall az iras megmarad alapon. ;) Ja,es velemenyt sem er utolag megvaltoztatni,mert ami nem tunt fel rogton,azert nem erdemes folosleges tizezreket kiadni.

balisz.: Nem lehet,hogy azert tunt szurkenek a feher,mert eddig csutkara csavart lcd-t hasznaltal? :) A szurke feketet egy uj keszulekkel sem tudtad/tudod athidalni,mivel mindegyiken szurke meg sajnos.

Give me your cum,bull!

(#70022) Gabor970 válasza Dexar007 (#70021) üzenetére


Gabor970
addikt

hát ha az új LG OLED-nek olyan feketéje van, mint amilyen a Lumia 800-as telefonomnak volt, akkor ott igencsak nem szürke az a fekete, hanem az végre tényleg igazán fekete. Ráadásul az a készülék még kapható is, most már szinte minden magára adó boltban ott figyel egy db.

Szóval én örülni tudnék ha pár év alatt (nem több mint 3) egy 55-ös OLED készülék kb 300e Ft-ba beleférhetne.

Néztem a különböző OLED megoldásokat, én nem tudom miért lenne rossz, ez a fehér ledes megoldás szinszűrővel. Legalább egyenletesen öregszik a panel (legalábbis egyenletesebben)

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70023) Dexar007 válasza Gabor970 (#70022) üzenetére


Dexar007
veterán

Erre en megint csak azt mondanam,hogy lehet akarmilyen 8K-s OLED hiperszuper tv,ha 55" meretben lesz csak kaphato elfogadhato aron,akkor en nem fogom lecserelni a 65"-os ST-t. :)

#70024 lepkehalo? ;]

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70024) DM-Fan válasza Dexar007 (#70021) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Elfondolkodnék újra a helyedben, hogy ki is az elmebeteg.

Get Moded!

(#70025) balisz válasza Dexar007 (#70021) üzenetére


balisz
senior tag

Kb. két filmet néztem meg az LCD-n, azután kiderült, hogy az nekem nem való (azokat is normális beállításokon)
Jelenleg GT60-om van és elég jelentős a feketeszint különbség az U30-hoz viszonyítva. Egy darabig használtam ST50-et is, ahhoz viszonyítva, valós képtartalom esetén már nehéz különbséget találni a feketeszintben.

[ Szerkesztve ]

(#70026) Dexar007 válasza balisz (#70025) üzenetére


Dexar007
veterán

Legalabb te elismered,de itt vannak olyanok is akik ordito kulonbsegekrol beszelnek tovabbra is,es nem veszik eszre magukat.

Give me your cum,bull!

(#70027) Gicz válasza Dexar007 (#70023) üzenetére


Gicz
addikt

Az előbb Te megad írtad hogy a lehető legjobb ár/érték arányú TV-t kell ajánlani annak aki idejön.

A baj ott van, hogy Te akarod megmondani neki hogy mi az Érték.
Neked a méret az érték, másnak meg a nüansznyival jobb képminőség. (legyen az csak szabad szemmel nem is látható és műszerrel is csak alig kimutatható eltérés)

Egyszerűen NEM a Te tiszted ezt eldönteni, és ezt nem vagy hajlandó megérteni. Innen ered az egész vita már napok óta.

300ból én 50ST60 helyett vehettem volna 42GT60-at, meg 60colos LG-t is. Ezeksszerint elmebeteg vagyok hiszne nem a legnagyobbat vettem...

[ Szerkesztve ]

(#70028) Gabor970 válasza Gicz (#70027) üzenetére


Gabor970
addikt

. törölve.. +1 akart lenni, csak nagy lett a kép :)

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70029) hunspikey válasza Gabor970 (#70012) üzenetére


hunspikey
őstag

Szerintem ti csak azért vagytok itt tényleg, hogy trollkodjatok. Melyik része nem világos annak, hogy 2014-ben ki lehet jelenteni, hogy a VT60-hoz KÉPEST ipari hulladék egy g20?

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#70030) Dexar007 válasza Gicz (#70027) üzenetére


Dexar007
veterán

Szoval te hajlando vagy sulyos tizezreket ott hagyni egy muszerrel alig kimutathato kepminosegbeli elteresert? :)
Tovabbra is azt mondom,hogy aki ideteved,annak csak egy tv kell,es nem fog a kijelzore recskazni,mert az egyik egy hajszallal jobb. Ellenben ha 10"-lal nagyobb,azt nap mint nap eszreveszi.

LG plazmat mar regen lattam,de ha lett volna 60-64"-os Samsung,akkor nyilvan jobban jartal volna vele mint az ST60-nal,mert remelem azt vetted nem pedig a babamozi GT60-at. :)

hunspikeyEgyik resze sem vilagos.Mert nem ipari hulladek egy G20-as meg mai szemmel nezve sem,sot az LCD-k tobbseget rohogve veri. Persze azok is mind ipari hulladekok. ;]

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70031) Gabor970 válasza hunspikey (#70029) üzenetére


Gabor970
addikt

Véleményem szerint nem lehet kijelenteni, hogy a G20 2014-ben ipari hulladék a VT60-hoz képest. (csak a VT60-at láttam)
Amennyiben ezt ki lehet jelenteni, akkor a ma üzletben kapható LCD készülékek 98%-a szintén ipari hulladék. Hiszen a G20 azoknál jobb (gondolom)
Kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy 2014-ben a BMW 530d-hez képest, minden 5 mill alatt kapható autó ipari hulladék.
Legalább Dexar szintű túlzásnak vélem.

Node ezzel kapcsolatos okfejtéseket én ezennel abbafejezem (fiam 3 éves-kori szóhasználata)

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#70032) DM-Fan válasza Dexar007 (#70030) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Tovabbra is azt mondom,hogy aki ideteved,annak csak egy tv kell,es nem fog a kijelzore recskazni,mert az egyik egy hajszallal jobb. Ellenben ha 10"-lal nagyobb,azt nap mint nap eszreveszi."

Ebben rohadt nagyot tévedsz, mert ha nem csak 2 évente néznél be a topicba trollkodni (mondjuk jobb is, hogy nem teszed gyakrabban), akkor láthatnád, hogy pontosan inkább az a jellemző, hogy az adott áron elérhető legjobb képminőség szokott lenni a fő szempont (ez nem csoda, hisz pont ezért veszünk plazmát) és kevésbé a méret, sőt, nagyon sokan elmondják, hogy nem is tudnak nagyobb méretet elhelyezni, mint 50"-t. Márpedig szerintem azzal sem igazán vagyunk vádolhatók, hogy 50"-ban VT60-at javasolnánk, mert mi magunk is le szoktuk írni, hogy ott inkább GT60.
De mindenki el is szokta mondani, hogy mik az elvárásai és ahogy már sokan leírták neked: ehhez semmi közöd, nem erőletetheted rá az agymenésedet mindenki másra, majd mindenki eldönti, hogy neki mi a fontosabb. Pontosan ezért szoktunk leagalább 2-3 alternatívát adni, hogy mik a lehetőségek, mit minek az oltárán lehet feláldozni.

De persze trollkodni könnyebb, mint olvasni és gondolkodni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#70033) Dexar007 válasza DM-Fan (#70032) üzenetére


Dexar007
veterán

Te nem ugy volt,hogy nem irsz tobbet? ;]

Persze, le szoktatok irni 2-3 alternativat,csak altalaban a Samsungok a sor vegen kullognak,mikozben atlagfelhasznalasra boven jobb alternativa egy 60-64"-os,mint egy 50"-os GT60.Ennyi a lenyeg. Raadasul abban a tudatban vasarol az illeto GT60-at,hogy a tobbinek a kepminosege egy fos hozza kepest.Mikozben ez egyaltalan nem igaz. :U
Atlagfelhasznalas ertsd.: Jobb esetben kizarolag hd- 1080i remelhetoleg- adasokkal eteti.NAPPAL(!),ahol meg a 10x-es feketeszintebeli kulonbseget sem lehet latni. Estenkent pedig letolt 1-2 mkv-t,jobb esetben 1080p-seket.
Ez meg a jobbik eset.Erre a felhasznlasra pedig teljesen folosleges a jobb kepminosegu keszuleket ajanlani.

Give me your cum,bull!

(#70034) M_AND_Ms válasza Dexar007 (#70033) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Igazad van!

(Talán végre befejezed)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#70035) Gicz válasza Dexar007 (#70033) üzenetére


Gicz
addikt

NAPPAL a samuk kilőve, mivel nincs rajtuk szűrő és szartse látni rajtuk.

Te mi a fenének nem vettél egy 234234524" vásznat valami 200 ezres projival ha améret a lényeg és semmi más nem számít? :U

[ Szerkesztve ]

(#70036) Dexar007 válasza M_AND_Ms (#70034) üzenetére


Dexar007
veterán

En mar tegnap befejeztem,de egy ket embernek meg mindig nem tetszik amit irok. Altalaban az elite kategoriasoknak nem. ;]

Gicz : Most azt tervezem,par heten belul meglesz.

Ja,mellesleg ST50-en sem latni szart se, nappal.Sotet jeleneteknel ugyan ugy elfogy mint a szuro nelkuliek. Vilagos jeleneteknel pedig mindketto hasznalhato.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#70037) Hsanyika1


Hsanyika1
senior tag

Már csak idén vehetsz plazmatévét[link]

(#70038) Dorian válasza Dexar007 (#70036) üzenetére


Dorian
félisten

Nyisd ki a szemed. Teljesen jól használható nappal is az ST50, ha nem direkt süt rá a nap. Nálam az egyik oldalfal tiszta üveg...

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#70039) Dexar007 válasza Dorian (#70038) üzenetére


Dexar007
veterán

Nalunk 3 ablak van,plusz egy ajto szinten uvegbol a teraszra.
Nappal nem kezdenek bele egy sotet filmbe,mert a felerol lemaradnek. Igaz,nincs is kedvem belekezdeni,mert filmhez teljes sotetseg kell.
De pl az elobb Far Cry 3-nal is imadkoztam,hogy ne sotetedjen ram,mert melle fogok loni,es megesznek a vadallatok. :D

Give me your cum,bull!

(#70040) Dorian válasza Dexar007 (#70039) üzenetére


Dorian
félisten

Ez igaz, sötét filmbe fényes nappal nincs értelme belekezdeni, ez bármi más tévével így van. De nemsötét filmet simán lehet nézni, vagy tévét, ami jellemzőbb is világosban.
Filmet, ami kicsit jobban is érdekel viszont eleve sötétben érdemes nézni, függetlenül attól, hogy milyen tévénk van. Az a jó, ha csak a film adja a fényt és a környezet sötétbe burkolózik, nem vonja el a figyelmet.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#70041) Gyulus76


Gyulus76
aktív tag

Nézzük a tévét a feleségemmel. Kérdem tőle: Megbarátkoztál már az új tévével? A válasz: Ugyanolyan, mint a régi. :D

Szóval az ő szemében a GT60 nem jobb semmivel, mint a PV70, pedig még nagyobb is lett.

(#70042) BBéci válasza Dorian (#70040) üzenetére


BBéci
titán

Így van. Ezért csodálkozom, amikor LED szalagot tesznek a TV hátuljára, vagy ambipúrosat vesznek. ;]

(#70041) Gyulus76
Ha az én feleségem is olyan lenne, el sem jutottunk volna az esküvőig. :(
Szokott segíteni a tesztelésben, észreveszi a látható és hallható apró különbségeket is.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#70043) Dorian válasza BBéci (#70042) üzenetére


Dorian
félisten

Én a Samsung mögé tettem ledszalagot. Jót tett a kvázi-fekete szintnek.
A mostani Panánál nincs erre szükség.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#70044) DM-Fan válasza Dorian (#70043) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez a tipikus "optikai tuning". :B

Hozzáteszem, herótom volna tőle! Ha elkezdek filmet nézni, az az első, hogy rohanok, hogy a legapróbb fényforrást is kinyírjam. Még az erősítőn is kikapcsoltam menüből a kijelzőt és a potméter-megvilágítást, a BD-lejátszón nem különben.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#70045) Khaosz55 válasza TraceR (#69955) üzenetére


Khaosz55
addikt

Ezt a hangolás előtt vagy utána kell megcsinálni? Csatorna frissités nem elég ? Ott nem lehet megadni a nyelvet?

(#70046) lemmy9 válasza BBéci (#70042) üzenetére


lemmy9
őstag

Ez kemény :F :DD
Én úgy is elvettem, hogy nem ért a műszaki dolgokhoz.

[ Szerkesztve ]

Szerintem!

(#70047) BBéci válasza lemmy9 (#70046) üzenetére


BBéci
titán

Az, hogy kiváló a látása és a hallása valakinek, az nem jelenti azt, hogy ért a műszaki dolgokhoz. Egyébként meglepő mértékben ért hozzá, családi vonás. Éppen ezért igényel kép- és hangminőségben is egy viszonylag magas szintet. Például MP3 és DivX kizárva.
De ha a hobbijaim és a munkám teljesen hidegen hagyja a mellettem élő embert, az már nagy gáz, akkor nincs közös nevező.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#70048) Gyulus76 válasza BBéci (#70047) üzenetére


Gyulus76
aktív tag

És azt ki mondta, hogy hidegen hagyja? Szereti a filmeket, és szereti a jó képet. De ő a józan ész a családban, ezért a véleménye az, hogy hülyeség 350eFt-ot fizetni egy ilyen tévé cseréért, és szerinte a DVD-k is tökéletesek otthonra, fölösleges a BD. De nem azért, mert vak, csak igyekszik takarékos lenni. De ettől még támogatja a hóbortjaimat.

Szóval egy ilyen fricska miatt nem kéne leírni senkit! Az meg az én dolgom, hogy miért vettem el.

(#70049) kleinguru válasza BBéci (#70042) üzenetére


kleinguru
addikt

Már nem azért, de az "ambipúros" cucc nem kicsit hozzá tud tenni az élményhez :U

Vannak olyan helyzetek, amikor bekapcsolni sem érdemes (talán ezek vannak többen), de a fenti állítás szerintem továbbra is igaz:K

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#70050) adodaniel válasza BBéci (#70047) üzenetére


adodaniel
őstag

Annyira arrogáns vagy, hogy az valami eszméletlen... Az én párom pl. rendszeresen youtube-ról hallgatja a zenét, hiába vagyunk legalább a spotifyra előfizetve. Meg se fordult a fejemben, hogy e miatt ne kérjem meg a kezét. :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.