Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#4039) NyMRooD válasza Wesder (#4033) üzenetére


NyMRooD
őstag

Neked valamiért nagyon a bögyödben van a Sony, hogy folyamatosan keresed, hogy miért lehetne - burkoltan - szidni őket. A nem tudják, meg a nem akarják között elég nagy a különbség, de erre a lassú, apránként történő leleplezésre lehetett számítani, most ők vannak a nyeregben, miért siessék el, főleg, hogy az aktuális gennél is hasonlóan csinálták és bevált nekik, hogy mindig az MS után léptek (és ki is jelentették, hogy hasonló stratégiát fognak követni most is). Arról nem is beszélve, hogy a mostani >100 milliós ps4 tulaj többségét minimálisan sem érdekli a konzol kinézete/hűtése/TFlops/etc, ők a játékokért veszik meg. Én már-már örülök, hogy ilyen lassan haladnak a leleplezéssel (mind a két oldalon), így nem ültem fel a hypevonatra és elkerülhetem az impulzív vásárlást, majd kb ~1 évvel a megjelenés után megveszem a kettő közül az egyiket, 1-2 évvel rá meg a másikat.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.