Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #127349 üzenetére
Foglalkoznak külön is a kontrollerrel, és garanciális ügyintézésnél elég csak azt eljuttatni a szervizbe, meg persze a számlát és/vagy garancialevelet. Az odaszállítása az sajnos önköltséges, bár ha előzetesen felhívod őket, akkor megpróbálhatsz futárt kérni tőlük, de valószínűleg vissza fognak utasítani. De javítás/csere után már ingyenes a visszaküldés.
Ha van a közeledben Sony márkaszerviz, akkor rajtuk keresztül is intézheted, de úgy kicsit lassabb lesz az ügymenet.
Cserélni is szoktak, nem mindenáron csak javítják, de ilyen hiba az könnyen orvosolható, vagyis a csere az nem indokolt. -
Sirandrish
legenda
válasz Kendek #127351 üzenetére
Akkor majd felhívom őket. Mármint leegyeztetni, nem a futárért pitizni
Köszi
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
raziel01
veterán
válasz Sirandrish #127349 üzenetére
Triwarden:
Azt szokták mondani, hogy te odajuttatod saját költségen, ők meg ingyen küldik a javítottat/újat.
Legutóbb még azt mondták, hogy nincs idejük bevizsgálni meg javítani annyi érkezik ezért inkább cserélik újra. Dobozt nem kapsz hozzá csak egy kis zacskóban van benne az új.
Nekem a jack csatlakozó volt rossz. Kb 8 nap alatt meg is jött az új tőlük.
Felhívni nem fontos/nem érdemes. Fel se veszik általában.
Én se beszéltem velük. A csomagban legyen benne a számla vagy garancialevél. Illetve egy papír amin az adataid vannak plusz a hibajelenség.[ Szerkesztve ]
-
-
raziel01
veterán
válasz Sirandrish #127354 üzenetére
De igen. Konzolvilágnál én csak a blokkot tudtam lemásolni mivel garanciajegy nem volt a csomagban. Elfogadták azt is.
Amúgy visszaküldik a papírokat is hozzátűzve a munkalappal amin szerepel, hogy mit javítottak/cseréltek.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
_drk
addikt
válasz oriic #127357 üzenetére
Kiszámított egyáltalán 23-ra?
Csak most jelentették be és ők se mondtak semmi pontosat. Kaptunk egy perces trailert és annyi. Akkor van játék éven belül ha már gameplay-t is mutatnak.
Pláne most már hogy minden játékhoz kell vagy 6 év fejlesztés, az előző meg 2019 év vége tehát most 3 éves.
Közben meg Kojima ugrál össze vissza azóta is, én teljesen ledobbentem hogy a nagy Xbox-ozas után a playstation-nek csinál exkluzívot.
Én akkor se fogok csodalkozni ha 2025ben jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
DS-hez nem feltetlen kell 5-6 ev. Horizon-hoz se kellett. Rengeteg modell, animacio, game logic, gameplay, stb mar keszen van, azokat nem kell ujra megcsinalni, kitesztelni, stb.
Ha nem telik el sok ido az alapjatek meg a folytatas kozott (ertsd: nem kell uj motorral, uj asset-ekkel, nullarol epitkezni, nem valtoztak az elvarasok iranyitas meg gameplay oldalon sokat az eltelt idoben, raadasul eleve modern az alap is), az nagyon sokat levesz a varhato fejlesztesi idobol.
Pl Forbidden West-re is eleg volt nekik ~4 ev nullarol, pedig ott volt extra szivatas boven (prevgen kompatibilitas, covid).Ha nem dobnak ki kb mindent, amitol DS a DS, akkor meglepne, ha tobb, mint 3-4 ev kene nekik hozza, plane ha megvan az eredeti fejlesztogarda.
Persze ez arra vonatkozik, ha nincsenek az eroforrasok agyatlanul szetdobalva mindenfele, ebbe nagyon konnyen beleszolhat az, amit irtal a hsz vege fele.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Sirandrish
legenda
Nah hivatalosan is véget ért az első nagy kaland PS5ön a Ragnarök személyében!
Nagyon kafa volt, de hát nem is vártam mást.
Platina nemigen lesz belőle, mert az új Valkűrkirálynőről hallani is elég voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #127362 üzenetére
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Sirandrish
legenda
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #127364 üzenetére
Készül a PS5 remaster, de addig is! Végy egy üveg vodkát, utána jó lesz a PS4 verzió is.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Gran Turismo 7 most megéri 17.000-ért?
Gran Turismo Sport megvan, tudom, hogy a játékmenet nagyon hasonló ahhoz.
Vagy inkább használtan vegyem 10 körül? -
ImACeltic
őstag
Valóban nem volt olyan jó állapotban a Forbidden West megjelenéskor, mint ahogy ahhoz hozzá szoktunk a Sony játékoknál, de reteknek azért nem mondanám. Ugyanitt nagy pacsi a fejlesztőknek, hogy elég tempósan dobálták ki a patcheket és még az élsimítás technikájukat is lecserélték a performance módban, hogy az ne zizegjen. Meg is kapta a legszebb játéka "díjat" a Digital Foundry-tól.
Kíváncsi vagyok, hogy a Burning shores dlc hoz-e valami technikai, látványbeli újítást, mint anno a Frozen Wilds, főleg, hogy ugye ez a dlc PS5 exkluzív lesz.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz cross56 #127377 üzenetére
Alternatívája nincs ezen a platformon, nekem megérte anno a teljes árat is digitálisan. De nem hibátlan, gagyi és elavult menürendszer meg prezentáció, egyébként a vezetési élmény csillagos ötös. Pár ezer forintos kedvezmény szvsz nem sok vizet kavar hónapok múlva, ha most szeretnél versenyezni, akkor vedd meg most. De ha a lemezes is szóba jöhet, meg nem zavar a cserélgetés/meghajtó hangja, akkor feleslegesen minek költeni a pénzt.
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Szerintetek megérné lecserélni a jelenlegi Acer B247Ybmiprx monitort egy Dell S2722DGM-re?
Elég jó áron van most a kiszemelt, a maga ~80eFt-os árával.
Bevallom, csábít a nagyobb méret, a QHD felbontás (mióta a PS5 is támogatja főleg) és az árcédula.Hibrid módban használnám, hol a PC, hol a PS menne rajta.
Negatívum, hogy a HDR-t, VRR-t nem tudja.
4k @ 120Hz No
4k @ 60Hz No
1440p @ 120Hz Yes
1440p @ 60Hz Yes
1080p @ 120Hz Yes
1080p @ 60Hz Yes
HDR No
VRR NoA HDR-t és a 4K-t meghagynám a TV-nek, viszont a 120 Hz-et élvezném, amikor a TV "foglalt".
Én jó kompromisszumnak érzem, ha nem szeretnék erre most többet költeni. -
TrishtanAG
senior tag
Semmi baj nem volt vele a megjelenéskor a zizegű fűn kívül (ami peccsenként változott, hogy éppen felbukkant-e ). Emellett egyszer láttam benne egy randon megkergült NPC-t, amivel például egy Ubi játékban évekkel a megjelenés után is lehet találkozni.
www.adventuregames.hu
-
zozika84
őstag
válasz TrishtanAG #127380 üzenetére
Meg az orrod előtt töltődtek be ellenfelek,épületek.
Ja és a 60 Fps mód is kaki voltPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
thrill
tag
válasz TrishtanAG #127380 üzenetére
Kar volt akkor ennyit foltozgatni
https://horizon.fandom.com/wiki/Horizon_Forbidden_West_Updates
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok.
Történt velem valami egészen furcsa ma este. Nincs PS-em és nem is volt. Kaptam két e-mailt, hogy erősítsem meg a friss PlayStation regisztrációmat. Megmondom őszintén, mostanában volt egy rokonom, akinek segítettem PS-t vásárolni karácsonyra, de nem értem, mi történhetett most. Volt régebben, hogy haveroknál PS-eztünk, talán ott is regisztrálhattam az e-mail címemmel, de totál kiesett. Ilyet nem szoktam csinálni, de megerősítettem az e-mail címemet. Azt gondoltam, talán csak egy megerősítő e-mail, hogy "élek még" stb. PS exkluzív játékokkal játszottam PC-n többet is. Az e-mail címek nem tűnnek fake-nek, mert azóta megpróbáltam más e-maillel is regisztrálni (saját), de ugyanezek az e-mail-ek jöttek oda is.
Gyorsan meg is akartam változtatni a jelszavamat. Viszont a születési dátum nem stimmel. Van most valami Sony átverés? Minek használják az e-mail címem? Szerintetek ennek mi értelme van? A Sonynak írtam egy e-mailt, nem tudom mi lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Bogyi007
veterán
válasz Skynet258 #127222 üzenetére
Kiegészítés az Mpow fülesre - Nintendo Switch esetében is működik vezeték nélkül és persze PC-n is.
Xboxhoz kell csak a madzagolás, de mivel elég hosszú így az se probléma igazán...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #127370 üzenetére
Dede, csak nincs hivatalosan megerősítve. Állítólag lesz venne egy Sirandrish nevű új bengáli tigris!
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #127372 üzenetére
A Genshin féle artifact meg material farming sok időt elvesz, I feel you bro.
-
Sirandrish
legenda
-
-
bbuffy
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #127390 üzenetére
Mert nem mindenki szereti a lemezes macerát, és annyira nem érdekli a difi az ügy érdekében.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
TrishtanAG
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz TrishtanAG #127393 üzenetére
Mondjuk rekordsebességgel jutottak el 1.05-től 1.18-ig. Biztos azért, mert olyan jó állapotban jelent meg.
Meg ha rákeresek a linkelt oldalon a progress kifejezésre, akkor 47 találatot hoz, aminek a nagyrésze quest progress-szel kapcsolatos javítás, szóval na... nem egy Cyberpunk, de egy agyonpolírozott játék első fél éve nem így néz ki.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
thrill
tag
válasz TrishtanAG #127393 üzenetére
Nem igazan az a lenyeg, hogy voltak patchek, mert persze mindenhez vannak. Hanem hogy milyen hihetetlen merteku hibajavitas tortent, nem veltlen linkeltem epp a patch notes listat.
Konkret fagyasok, rengeteg popup, egymasba logo objektek, rossz frame rate resolution modban, scriptelesi problemak es meg sorolhatnam. Ha egybe se futottal bele szerencses vagy, vagy nem a launchkor jatszottal, esetleg nagyon alacsonyan van az ingerkuszob. Meg egy honappal kesobb is pofozgattak.
Minden Sony exkluzivval jatszottam az utobbi idoben launch kornyeken es egyik sem volt ilyen gyaszos allapotban, talan csak a Days Gone. Habar azzal masfajta gondok voltak.
Bad Pritt: valoban nem a legbugosabb jatek volt, boven voltak gyaszosabbak. Sony mercevel merve viszont tenyleg rossz volt. Valszeg sokan ezt nem kepesek elfogadni, mert egy Ubi jateknal pl szinte termeszetes, hogy igy nyit. A PS exkluzivoktol viszont nem ezt szoktuk meg, hanem a szinte perfect polisht, mar a review idoszakban is.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Kukucs,
a PS5-öm használtan vettem jó pár hete (nem volt új sehol), nincs már rá garancia.
Bp-en az albérletben használom, de az ünnepekre hazahoztam, itthon viszont a gyerekek alszanak este, ezért egy HyperX Cloud Alpha fejhallgatót használok a kontrollerbe bedugva. 1 kontroller járt a géphez, és karira jött egy kamuflázs is mellé.
Az eredeti kontrollernél már észreettem, hogy néha besz@r a hang rajta! TV-n rendesen adja, de a kontrolleren keresztül egyszercsak gagyi lesz. Jelenleg csak a Spired-Man-nal játszom, így más játékkal ezt nem is tutam megtapasztalni. A PS5 újraindítása után a hang helyreállt.
Most kari után kipróbáltam az új kontrollerrel is, és annál is előjött! Kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a kontrollert, a másikat be, és lám jó lett!
Ebből arra következtetek, hogy nem a kontrollerrel van a gond. Próbáltam ilyenkor a fejhallgatüt kihúzni, és egy (AGV) fejhallgatót bedugni, és azzal is sz@r a hang ilyenkor, tehát nem a fejhallgató a rossz.Mi lehet a baj? Lehet ez később még rosszabb is? Mi lehet a megoldás?
Nyilván a 2 kontrollerrel a hibát el tudom hárítani, de ez tüneti kezelés, nem megoldás!
Minden tippnek örülnék!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Bad Pritt #127394 üzenetére
A megjelenéstől játszottam, és tényleg fura, mert konkrétak két mókás dologgal találkoztam a végéig.
Aloy táncolt egy jót a megjelenés napján:
https://youtu.be/ZSqC73IRjv4
Egy hónappal később meg egy igazi ubisoftos NPC is bekerült a játékba:
https://youtu.be/CRfliltZgjAMondjuk amilyen sebességgel haladtam a napi 2 óra játékkal, biztos mindig javították a nagyobb dolgokat, mire odértem
Amúgy poén, de például egy a Tsushimában évekkel a megjelenése után is vannak problémák.
Itt a játék elején bebugzik egy küldetés és láthatatlan falat rak a játékos és a továbbvezető út közé:
https://youtu.be/fGCk9d-RfK4
Vagy például az összes tűznél leesik a füsteffekt, ha forgatjuk a kamerát, ami duplán vicces, tekintve, hogy van küldetés, ahol a távolban lévő füstöt kéne keresni.www.adventuregames.hu
-
thrill
tag
válasz TrishtanAG #127398 üzenetére
Valoban, a Tsushima sem (volt) hibatlan produkcio. Ott viszont inkabb csak tenyleg kisebb, latvany problemak vannak/voltak zomeben. De erdekes hogy ilyen merteku meg most is benne van.
A HFW viszont konkretan botranyos volt. Nem egy fagyasom volt az egyik hatalmas robot dino boss meg ki be jarkalt a sziklakba.
(szoval a “semmi baj nem volt velet” azert tulzasnak erzem, plane a sajat videoidat is figyelembe veve
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz thrill #127399 üzenetére
Zero Dawn-ban kb 2 hónapja, amikor azt a baromi nagy kardfogút kellett megölni, konkrétan bebuggoltam egy sziklába, és csak restart checkpoint segített. Szerencsére a kardfogút nem kellett újra megölni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest