Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz thrill #56319 üzenetére
Az első 3 Sony exk (akkor még a detroit is az volt), a DS-t meg a Sony pénzelte és az is konzol exk (egy ideig timed exk). Viszont a Returnalnál is a sony a kiadó, szóval jah, megerőltethették volna magukat... Bár engem annyira nem érint, mert tudok angolul, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Wesder
félisten
válasz thrill #57035 üzenetére
Szàmomra azért volt rossz, mert addig volt egy hangyafsznyi esély egy SunsetOD2-re, most hogy a Sony-nàl vannak, még annyi sem, mert a Sony-t nem érdekli. Ha jól tudom az első résszel is a Sony-t keresték meg elöbb, de nem kellett neki. Sikertelensége a jàtéknak is csak a szànalmasan rossz konzol startnak volt köszönhető.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz thrill #57257 üzenetére
Amíg nem vette meg őket a Sony bàrmire készíthettek volna jàtékot. Felvàsàrlàs elötti exklúzivitàs oka csupàn az volt, hogy az IP tulajdonjoga a Sony-nàl volt.
A ND màs téma mert a 4 Crash jàtékot az Universal alatt hoztàk létre, utàna meg megvette őket a Sony.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
válasz thrill #57257 üzenetére
Eddig az volt a baj, hogy Xboxon nincs mivel játszani, nincs játék ugyebár, ezt lehetett hallani vérPiStikéktől.
Ami nyilván exklúzívokra vonatkozott. Mostantól a jövőben megjelenő Doom, Wolfenstein, Fallout, TES, Starfield átkerül oda, mint exklúzív. Most akkor ez a baj?
Tehát akkor a lényeg az, hogy semmisejó.Én örülök neki, hogy vásárolgatnak, folytassák csak, egyrészt kell a konkurencia a Sonynak, mert a PS3 idején ők aludtak el nagyon, az Xbox One idején meg a zöldek. A Sony felébredt 2013-ban, most felébrednek a zöldek, ezzel szerintem semmi gond nincs. Menjen csak az exklúzív háború, ezzel én csak nyerek, két géppel.
Szerk.: egyébként a Bethesda eléggé lejtőre hajtott a Fallout 4 óta, a 76-ról ne is beszéljünk, egy új főnökség igen is reményre ad okot, én nem szeretnék egy butított TES 6-ot kapni. Remélem majd az MS pénze és más főnökséggel ez elkerülhető.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Wesder
félisten
válasz thrill #57348 üzenetére
GamePass Playstationön ugyanolyan szolgàltatàs lenne, mint az EAPlay, vagy ha egyszer majd úgy dönt az Ubi és lesz Ubisoft+
A pókembert példàul nagyon szépen kisajàtította magànak a Sony, miközben ő is csak liszenszeli a Marveltől, mert a jàtékra nincs kizàrólagos joga.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
eeXaa
addikt
válasz thrill #61499 üzenetére
Elolvasva, ezek mind csak egy firkász találgatásai... aminek a nagyrésze lehet nem is lesz igaz....
Rendszeresen nézem a Jaffe streamet, tudom hogy nincs birtokában semmilyen benfentes infónak... Mumbauer rég nincs a sony nál, azóta meg rengeteg minden változott... igazából az egész csak okoskodás.....
...vagy csak ki akarják ugrasztani a sony-t a bokorból, hogy kezdjen el közölni konkrétumokat a köv. 1-2 évről. -
ImACeltic
őstag
válasz thrill #61496 üzenetére
Teljes egészében nem olvastam el a cikket, de többen úgy hozzák le a dolgot, hogy fejlesztés alatt van egy új Uncharted. [link]
Kendek
Én úgy olvastam, hogy egyszerűen elkaszálták a Days Gone 2-őt. Még ha ez korábban is volt, az előtt mielőtt besegítettek volna más projektbe, nem hiszem, hogy most mégis zöldet kapna a folytatás. Pedig én nagyon örülnék neki, nagyon bejött a Days Gone és kíváncsi lennék hogyan folytatnák a sztorit.A The Last of Us Remake pedig nekem is kicsit felemás öröm. Ma is szerintem bőven játszható a Remastered verziója és csinálhatnának új IP-t ez helyett. Azonban nyilván úgy rendelem majd elő - ha tényleg igaz a hír -, hogy beszakad az egerem gombja, mivel egy ilyen zseni játékot látni akarok PS5-ös minőségben is.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
válasz thrill #61532 üzenetére
Schreier tweetjeit nem látom mert letiltott. Korábban tuti írtam neki egy tweetje alá mert nem tetszik az állandó kötözködése a fejlesztőkkel szemben. Pedig még csak nem is anyázós stílusba írtam neki, én olyat nem szoktam csinálni.
Azért nem olvastam el a teljes cikket és más, vázlatos tweetekből tájékozódtam inkább mert épp akkor csak gyorsan akartam tájékozódni. Ilyenkor többnyire megbízható emberek tweetjeit szoktam olvasni összegzés céljával. Lehet most pont nem sikerült nekik pontosan vázlatot írni.
-
ImACeltic
őstag
válasz thrill #61536 üzenetére
Nem egy adott cikke tartalma miatt írtam neki, hanem úgy összességében a dögkeselyű mivolta miatt.
Oknyomozó újságíró, oké, de hadd ne legyen már mindenkinek szimpi az, hogy itt császárságnak titulálja a céget. Az meg hogy letilt mert nem értek vele egyet és ezt le is írom, az OW Zoly szint.
Elhiszem, hogy a játékfejlesztők munkája sem egyszerű, de azért ne úgy nézzük ezt mintha más melóhely nem lenne szopós. Túlórázás, főnöki nyomás, munkakörülmények, faszfej kolégák, esetleges zaklatások. Bitch please, ismerős mindegyik.
-
ImACeltic
őstag
válasz thrill #61539 üzenetére
Én nem szoktam türelmetlen lenni, nyugodtan fejlesszék a játékokat addig amíg kell. De szerintem kicsit túl van fújva ez a lufi. Ha annyira szar lenne fejlesztőnek lenni, akkor nem állna több száz emberből az ND se, hanem ott hagynák őket, de nem úgy, hogy ezután hálálkodnak az eddigi munkáért és dícsőítenék a stúdiót, amiből elég sokat szoktam látni Twitteren.
-
hombre[EU]
veterán
válasz thrill #61550 üzenetére
a megoldás a modern eszközök,mint pl. a Promethean AI vagy a ubisoft féle ML/DL animációs rendszer
Life, Uh, Finds A Way
-
Marky18
aktív tag
válasz thrill #61550 üzenetére
El kell tudni valasztani a kiadot a fejlesztotol. A kiado az, aki pusholja a kiadast, nekik kell felepiteni a megjelenesig a hypeot, hogy az elso heten mar boven profitot termeljen a jatek. Attol kezdve, hogy a launch idoszak leporgott, oket nem erdekli a jatek, rafordulnak egy ujabb projektre.
Ezzel szemben a fejlesztocsapat ala van rendelve a kiado uzletpolitikajanak, tartaniuk kell a hataridoket, le kell szallitaniuk a trailerekhez a renderelt videokat, akar egy jatszhato demot is. A fejlesztes ideje alatt erosen priorizalniuk kell, mert minden csuszas kokemeny kotberrel jar.
Ezert SZAR az AAA manapsag. A suru menetrend miatt muszaj kihagyni featureket, megvagni a jatekot, hogy legyen DLC, bele kell zsufolni oda nem illo mikrotranzakcios mechanikakat es emiatt a valodi kreativitas hatterbe szorul, a jo iparosmunkat tobbre ertekeli a kiado.
2000 es 2010 kozott a nagy kiadok jatekai egymassal versengtek, mindegyik hozott olyan ujitasokat, olyan meroben mas jatekelmenyt, ami miatt meg ma is eloveszik az emberek. Mikor fogunk egy futoszalagon keszult jatekot elovenni? Evente megkapjuk tokre ugyanazt a jatekot csak epp a koritest kicsit megcsavarjak.Tokeletesen ki van merve az, hogy lehet minimalis munkaval a legtobb penzt lehuzni a tudatlan jatekosokrol.[ Szerkesztve ]
-
Marky18
aktív tag
válasz thrill #61567 üzenetére
A te irasod inditotta meg a gondolatot a fejemben, csak ezert voltal cimezve
A gond azzal van, hogy a DLC-k mar a fejlesztes elejen szerepelnek a roadmapben, mert igy lehet meg egy boostot adni a leulo eladasoknak. A Cyberpunk eseteben tok jol latszik, hogy kicsit mindig megprobaljak felpiszkalni az erdeklodest, bedobnak a koztudatba egy uj patchet, DLC-t, vagy csak nyilatkozik valamelyik fejes.
Semmi baj nem lenne a DLC-kkel, ha az tenyleg ad pluszt a jatekhoz, egyik legjobb pelda a Spider-Man 3 DLC-je, ami egy tok jo epizodikus kis folytatas volt, a fo sztoritol nagyjabol fuggetlenul es mar a launchkor lehetett tudni, hogy lesz ilyen es talan volt komplett csomag is, ami tartalmazta. -
RangerFox
Topikgazda
válasz thrill #61572 üzenetére
Talán egy héttel ezelőtt volt egy cikk, hogy a Sony továbbiakban is kiáll a Media Molecule mellett, pedig a LBP3 és a Dreams se sikerült kifejezetten jóra. Most meg a Housemarque elkészíthette első komolyabb címét, a Returnalt. Szóval valamilyen szinten továbbra is vállal kockázatot a Sony, ezzel demonstrálva, hogy a kis csapatoknak is van lehetőségük kitörni. Egy törölt projektből ilyen messzemenő következtetéseket levonni szerintem felesleges.
-
Zoleee83
addikt
válasz thrill #61577 üzenetére
Igen, adnék nekik még egy esélyt, ami sokkal kevesebbe kerülne a Sony-nak az elsőhöz képest, mert nem nulláról kell kitalálni mindent, már adott az összes item, a történet, szinte minden, ezen kellenne reszelni, nem pedig kukába dobni.
Persze legyenek új IP-k, de nem kéne eldobni az amúgy jó játékokat.
(Csak halkan kérdezem meg az a Death Stranding, amitől rétegebb' játékot nem tudok jelenleg mondani, azzal mi a helyzet? Pedig az is top 3 sokunknál). Néha be kellene vállalni a Sony-nak is, hogy nem minden 10x-es profittal magy.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz thrill #70123 üzenetére
Azért egy 6.4-es FHD+ AMOLED nem olyan rossz arra hogy 4K képeket nézegessen rajta az ember, és igen se a Remaster Pókember se a Morales nem teljes értékű PS5 jàték.
-
Wesder
félisten
válasz thrill #70127 üzenetére
Van baj...
Igen, miutàn véletlen kihagytam a mondatból a PS5 szót, szerkeszteni meg màr nem tudtam, így nem került bele. Megnézhetem én a 4K monitoron is, ami még csak nem is OLED, meg HDR-t sem tud, de gondolom ott sem lesz Rivetnek szőre a screenshoton. Én az adot frame-et kritizàltam, és nem a jàtékot. Egyébként meg jàték közben pont lesz@rja majd az ember, mert nem ezeket fogja figyelni. Photomode-ban meg természetesen minden meseszép lesz, mert az a dolga. Ügyesen összeraktàk ezt a màsfél jàtékot a Morales-szel. Volt rà idejük. A Ratchet 16-ban lett kész, a Spiderman meg 18-ban.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz thrill #70127 üzenetére
Direkt megnéztem nagyban hogy a te kis mizóza lelked megnyugodjon és az adott pontok ugyan úgy homàlyosak. Valami nem stimmel azzal a frémmel. Egyébként meg mint írtam jàték közben pont lesz@rod majd.
-
ImACeltic
őstag
válasz thrill #73676 üzenetére
Az insider, aki leakelte a csütörtöki eventet, az szerintem nem konkretizált, hogy mi lesz az, PSX vagy State of Play, ezt már az emberek szőtték hozzá a leakhez.
Amúgy igen, nem mondott semmi konkrétat most a Playstation, hogy mi lesz még a nyáron, de szerintem továbbra is egyértelmű.
-
cyberkind
félisten
válasz thrill #81712 üzenetére
Én senkinek se hiszek, csak akkor, ha látom valamilyen szinten a produktumot, mivel annyira megy a bullshit ebben az iparban, és ez csak egyre rosszabb. Az tuti, hogy nem zárták be a Bend-et, de messze nem olyan szabadság van ott, mint a DG előtt, és az első trailer abból 3 évvel a megjelenés előtt jött, ezen logika mentén, jó messze van az ő játékuk is.
Én kedvencem a CDPR feje, ő a leghitelesebb és legjobb, imádom amikor a nyilvánosság elé kell állnia.
( )
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz thrill #81716 üzenetére
Csak az utólagos kommunikációból tippelem, amik gyakorlatilag arról szóltak (kivétel az utolsó), hogy ők mennek besegítős csapatnak a ND-ba meg még nem tudom kihez, mert a DG ennyire nem hozta azokat a számokat, amiket a Sony akart, de nem ez történik elvileg (nem tudom hol meg kinél olvastam, de lehet, hogy pont a Kotaku volt). Meg ugye ott volt a játék rendezőjének(?) a kifakadása is.
Fórumokat ilyenre nem olvasok, csak játékokhoz.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz thrill #91727 üzenetére
Azért remélem tisztàban vagy azzal hogy az előfizetéses modellek hogy működnek, és sikerességükhoz bent kell tartani az előfizetőt. Singleplayer jàtékokkal nem lehet. Ezt most vagy nem érted, vagy csak nem akarod érteni. Én nem temettem a "Spartacust", mert pont hogy azt szeretném hogy sikeres legyen. A Sony jelenlegi jàtékaival nem lehet működtetni a GamePass modelt. Vagy az lesz hogy a mostani singleplayer jàtékaik kapnak valami multi módot is, ezzel kitolvàn a jàtékidőt azoknak, akik a story utàn még jàtszanànak, (GoW elbírna egy jó kis horda módot 4 fős Co-opban) vagy pedig a single jàtékok mellett lesznek külön multira kihegyezett jàtékaik is. Jimbo màr tavaly mondta hogy megvan nekik a GamePass a vàlaszcsapàs szóval ezt a "pletykàt" én nem tudom annak kezelni. Lesz Sony GamePass (igazàból mindegy milyen névvel) csak idő kérdése.
Szerk.
Az hogy felb@szod magad màs ember(ek) véleménye miatt, az csak a sajàt hülyeséged. Lehet szépen tovàbbgörgetni, vagy Prémiumot venni és rögtön nem lesz 200 a vérnyomàsod.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz thrill #91730 üzenetére
Àltalànossàgban beszéltem az előfizetéses szolgàltatàsokról. Kell valami, ami folyamatosan bent tartja az előfizetőt, màshogy nem működik. Egy 20-30 óràs singleplayer jó esetben 2 havi előfizetés. Azt meg ugye màr mondanom sem kell hogy olyanért fognak előfizetni, ami màhol nincs.
Ez azért remélem tiszta.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz thrill #91730 üzenetére
Szerintem a Playstation gamepass vagy hogy a francba fogják hívni, nem lesz annyira ütős ajánlat, mint a jelenlegi Xbox gamepass. 300ft/hó meg a legálisan olcsósított éves/több éves gamepass promócióra nincs rákényszerülve a Sony, ezért egyből keményen elfogják kérni a havidíjat, de okos megoldások nélkül.
-
Wesder
félisten
válasz thrill #91739 üzenetére
Ott csúszik el a dolog hogy GamePass hasznàlatàhoz nem kell Xbox.
Szerk.
Ezt az eladni a mostani konzolt, hogy megvegyem a màsikat, sose értettem. Ha egymàs mellé teszed őket, összevesznek, vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz thrill #96839 üzenetére
Azt ne mondd nekem hogy a "Sony àtmegy Sega-ba" az nem egy ostoba gondolat. A Sony közel sincs olyan helyzetben, mint amilyenben anno a Sega volt a Dreamcasttel + mivel a CoD-ban a Single csak mutatóban van, nem fogjàk lekötni, és bukni a PS eladàsok 70%-t. Ezt komolyan magyaràzni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Automata kávégépek
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest