- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
Semmi durva nincs ebben, írta, hogy 20db értékelése volt és 4 éve regelt, nos az gyakorlatilag SEMMI, én kb akkor utalok előre, akinek minimum 100 fölött van és legalább 10+ éve itt az oldalon van+rang stb...ezeket is szoktam csekkolni, neked is ezért utaltam anno ha emlékszel, plusz innen is "ismerős" voltál...
-
ldave
félisten
-
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
Akkor téged is átvernek a munkáltatóid, hiszen ennyi a nettó reál bér, az internet szerint Magyarországon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: bocsánat BRUTTO
"A legfrissebb KSH adatok (2025. december) alapján a nettó átlagkereset Magyarországon:
Nettó átlagkereset (kedvezmények nélkül): 486 800 Ft.
Bruttó átlagkereset: 789 200 Ft." -
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
Hát én szerinted miről beszélek 🤷 Most 2026-ban majdnem 30 év elteltével, a Resi9-et ha az akkori matek szerint nézzük, tehát játék ár/fizetés, nos bőven 100K felett kellene lennie az szerint, de a játék árak (hála istennek) nem növekedtek ilyen mértékben, tehát nem infláció követő volt, egyelőre, de ez még változhat 😅
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
F-ECT$
titán
-
Kendek
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
A sima PS4 is eléggé jól vette a ciklus végét, pedig ott a Pro sokkal erősebb volt.
Most pár millió Pro gép van csak eladva, nem ez lesz a fejlesztési célhardver. 1-2 játék esetén lehet hogy lesznek gondok az alap gép teljesítményével, de tömegesen nem várható ilyen.
Dive ever, work never. -
Farkassacred
őstag
Simán annak éri meg akinek vannak olyan játékok a listáján amik jobban futnak rajta. Nekem pl. jelenleg csak egy van a Des, de az se biztos hogy ott lényeges a különbség..
1 óra játékra hetente meg nettó felesleges költekezés szerintem.I'll meet you again through the eyes of our son. -
zojjektum
őstag
Csúnya lenne, ha pro lenne az alap. Azért a ps5 tábornak a jelentős hányadát a base gép adja. Tessék szépen normálisan optimalizálni és, ha már van pro és erőforrás azt reszelgessék rt-vel, hajszállal meg a franc tudja milyen fosokkal, hogy tudjanak villantani. Köszönöm szépen én elvagyok olyan látvánnyal is , ha úgy tud futni, mint re9
-
Beegabor81
tag
-
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Az volt emlékeim szerint az első játék ebben a generációban, ami csak 30fps-en tudott futni. Lehet azóta már peccseltek bele valami jobb módot is. Mondjuk ez nem volt újdonság, a nagy sikerű elődje is egy trágyadomb volt tehnikailag, csak ott legalább a játék zseni volt. Hát a folytatásban már az sem. Megjelenéskor vettem, végigjátszás után valami 3 hónapig árultam egy frissen megjelent játékot, mire valaki elvitte. Hát most lehet, hogy pár petákért gyorsan elviszik. Én így hogy az egyiket végig, a másikat csak egy kicsit játszottam, amit a játékosok művelnek a CD kapcsán, az a teljes és visszafordíthatatlan agyrák

-
Moby
veterán
-
30z.Samu
titán
-
axlfsi
veterán
Már sokan megírták, de nem lehet elégszer mondani; kb. mostanában kezdtek el jönni rá játékok, melyek kvázi kihasználják az erőforrásait... Részemről is bőven ráérhetne 2030-ra a PS6, addig pedig kódoljanak ügyesen játékokat, mert még van hová fejlődni a hardver mellett... De tudom, hogy ez nem így megy, "hiszen fogyasztói (fckn) társadalomban élünk", -> "PS5 kuka, szép volt, jó volt, jöhet az új! "
bontatlan ARCTIS NOVA 5 WIRELESS eladó ||| ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜ -
light1994012
tag
-
Farkassacred
őstag
-
-)Verso(-
támogató
Én szeretem a "dedos" játékokat, mert vissza hozzák a gyerekkort még ha kis időre is, sokan ezért imádják a Nintendot, mert ezzel őket szólítja meg, és eléggé jól csinálják azt amit, ez látható az eladásokban is👍 Gyakorlatilag 3-4 címből "élnek" elég jól évtizedek óta 😅
-
-)Verso(-
támogató
Hát igen sajnos eléggé maximalista vagyok elég sok mindenben, de mindig rá kell jönnöm, hogy ezek a dolgok nem ennyire egyszerűen működnek 😂 Zeldákat pont ez miatt dobtam, mert nagyon zavart, habár Switch 2 már egy fokkal jobb a helyzet, valamelyest megoldották, hogy ne legyen az egész olyan mint amikor szürke hályog műtétre várnál😂
-
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
"redőny télen nyáron csontra lehúzva, olyan a lakás mint egy kripta" nálam is kaptam is érte rendesen, miért nem engedsz fényt az életedbe? :D STB. :Y"
Nekem a szemem miatt is muszáj vagyok, mert műtötték mindkettőt, és nagyon érzékeny a fényre, télen nyáron napszemüvegben közlekedek, sőt ha bemegyek egy plázába esetleg még ott is, mert még az a fény is zavar...nagyon ritkán látni engem napszemüveg nélkül, kizárólag itthon nem hordok!
-
-)Verso(-
támogató
Hm, érdekes, hogy nálad nincs HDR, mert ez HDR játék, na mindegy, de akkor vágod miről beszélek, nem annyira drasztikus amúgy, de szeretem ha tűéles a kép, nem pedig ilyen homályos, de amiket tettem be képeket eléggé szembe tűnő azért a különbség, és engem ez az ami zavar...
Moby-Köszi kipróbálom, kíváncsi leszek, hogy tényleg megszűnik -e ez a fátyol, mert évek óta ezzel küzdök 😂
-
-)Verso(-
támogató
Na arra én is😁 De én már eléggé régóta "küzdök" ezzel a "homály" effektel vagy mivel, azért is írtam, hogy másnál is ilyen vagy csak nálam van ez? 🤔 És nem mindegyik játéknál, tehát szerintem van ahol jól megvan oldva a HDR és van ahol kevésbé, én erre tudok még gondolni, mert a tévé jól van beállítva az tuti, mert ha nem így lenne, nos akkor mindegyik játék ilyen lenne, de nem ilyen mindegyik 🤷
-
LÁZ
addikt
-
Omateee
tag
+1 szavazat a Stalker 2-re. Ha szeretted az előző részeket, ez rátesz még pár lapáttal. Az atmoszféra, a sztori és önmagában a megvalósítás hozza a jól ismert Zóna hangulatát. Megjelenés óta nagyon sokat reszeltek rajta, ebben a formájában abszolút ajánlott a stílus kedvelőinek.
-
LÁZ
addikt
nekem bejött, ha megeszi a masina a lemezt, akkor azt a 15kt bőven megéri használtan, pláne, hogy jött hozzá story dlc is.
én a ps szerint 400h után engedtem el, de túrista vízummal voltam, meg kis növényhatározóval
#thisistheway. viszont arra számíts, hogy sok lesz a caplatás a korlátozott qtravel rendszer miatt, de vhol ez is a szépsége.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL -
Peace
nagyúr
-
Farkassacred
őstag
-
TrishtanAG
senior tag
Megint elmenne másfelé a beszélgetés, de nem ok nélkül van a Steam nagyképernyős módja, ami nagyjából a Steam Deck felületével egyezik meg. Minden létező játék indítható onnnan, ami fel van telepítve a gépre, nem kell a Windows ikonjait bambulni egy Tv-re kötött a PC-n.
www.adventuregames.hu -
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Bizony!!! Én is tegnap értem a végére. És ugyan gyönyörű volt, de kicsit sajnáltam, hogy nem láthattam milyen a Pro-n. Nem tudom kell-e az nekem, évente 2-3 játék miatt kapcsolom csak be a konzolt, minden más PC-n pörög. 300k-ért láttam már mondjuk beépített lemezmeghajtóval 3 év garival itt az aprón. Még kicsit gondolkozom rajta. Gondolom Saros meg Wolverine is megkapja majd a PSSR 2.0 támogatást, szóval elgondolkodtató....
-
Peace
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
markknight
nagyúr
-
LÁZ
addikt
nekem pl megérte azt a 2-3 ezret a maradék 3 hónapra a prémiumért, volt 2-3 játék ami csak ott van meg (monkey island, lego indiana), ami érdekelt, február végén lejár, utána úgy is extra lesz majd..
ps. de csak igy van sztem is értelme, ha pár hónapra akciósan befizet az emberfia
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL -
undercover
őstag
Hogyne nyernék vele. Kipróbálhatok játékokat. Vagy vegyem meg 20 ezerért a Wukongot és akkor jöjjek rá, hogy ez nekem nagyon nem tetszik?

Ez most csak február 24-ig szól nem örökre. Kivéve ha akkor valamiért olcsóbb lesz a premium, de nem hiszem...
Nioh 3 demo is jól jött mert kiderült, hogy nem fekszik nekem a játék. Értem, hogy vannak benne jó ötletek, de egyszerűen nem fekszik a harcrendszer. És ne menjünk el amellett sem, hogy a játék pontosan úgy nézz ki mint az első rész. Ami szerintem 2026-ban elég kevés.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23// -
_drk
addikt
-
bmakszim
őstag
Szerintem meg az általad linkelt, már a képeken át is kínai fröccsöntött műanyagtól bűzlő, bazári ledes környezetszennyezés néz ki igénytelenül.
Én se vennék hozzá talpat, max a gyárit, de magában is stabilan áll.
#211294 pzstm Ez a handheld spec vajon milyen erőt képvisel mondjuk az alap PS5-höz képest?
-
-)Verso(-
támogató
-
Monoton
tag
BO7 jól működik bill+egér kombóval én is úgy használom bár nem vezeték nélkül. Annyi problémám volt az elején vele, hogy ha a kontroller bekapcsolva maradt a játék indítása után, akkor zavarták egymást az eszközök (főleg a menüben), hiába volt a játékon belül mousera állítva. Így miután elindult a PS, kikapcsolom a controllert és billentyűzettel navigálva indítom a játékot.
-
Raga
senior tag
Ezek biztosan.
Compatible Wireless Keyboards (BT/Dongle)
Logitech: K400, K380s, K480, K600, K780, MX Keys
Razer: Turret Wireless, Blackwidow v3 Pro, Pro Type Ultra
Redragon: K530 Pro, K618, K596 Vishnu
Others: Apple Magic Keyboard, Keychron seriesCompatible Wireless Mice (BT/Dongle)
Logitech: MX Master 2S/3, MX Anywhere 2S, G502/G502X Lightspeed, G305, G603/G604, G903
Razer: DeathAdder V2 Pro, Viper Ultimate, Basilisk Ultimate, Naga Pro
Corsair: Dark Core Pro RGB, Harpoon Wireless
Other: Microsoft Sculpt Comfort, Pulsar Xlite V2, Glorious Model O/DItt meg egy lista:
https://share.google/mDvCHqRxqwLnJmvOpGoogle a barátod.
-
Raga
senior tag
-
törölt tag
-
itldj
aktív tag
-
lmno
őstag
-
RangerFox
Topikgazda
-
TrishtanAG
senior tag
-
RangerFox
Topikgazda
-
-)Verso(-
támogató
-
Lackooo84
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
Ja ezért van velük tele a Triwarden
Amúgy addig nincs gond amíg garis, mert adnak újat, de ezt nem értettem a Sonynál miért éri meg nekik, főleg a joyok, hát gyakorlatilag olyan nincs is amelyik ne kezdene el driftelni egy idő után, és most már azokra is 2 év gari van, nem jobban megérné nekik hall szenzoros cuccot belerakni, mint sem újat adni minden meghibásodàsnál, ott a Sony-nál is elég érdekes lehet a gondolat menet 😂 -
-)Verso(-
támogató
"Slim se gagyi!"
Ha láttál volna már szétszedve élőben egyet, nos nem ezt mondanád 😂
Én a belsejében található alkatrészekre/dolgokra mondtam, hogy gagyi, gyakorlatilag mint ha egy AliExpresses cucc lenne+a Triwarden tele van velük, azért a FAT-ek ennyire nem hibásodtak, és sokkal minőségibb cuccokat kaptak anno
-
PTM
senior tag
Az LPCM tömörítetlen formátum, én arra állítanám ha le tudja keverni a rendszer úgy, hogy ne hiányozzon a center sávja. De a gyakorlatban szerintem a Dolby Digital vagy DTS tömörítését sem fogod kihallani (én egy elég jó házimozin nem hallom ki). Atmos-szal egy 4.1-es rendszeren ne foglalkozz szerintem.
Corsair K100 Air billentyűzet újszerű állapotban eladó -
STC Speed
őstag
-
balintka
addikt
-
Farkassacred
őstag
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
bmakszim
őstag
Sokan egyébként az új Pro és Slim-hez adott kontrollerekre hivatkoznak V2-ként, mert állítólag jelentős üzemidő boostot kapott, tehát a felhasználó számára is hozott javulást. Lehet benne valami, mert már egy hete nyúzom az új Prot és még nem kellett tölteni a kontrollert.
The 2024 rumors are finally confirmed! The new CFI-ZCT2W revision with the BDM-060 board is the real DualSense V2! Battery Life Boost: longer playtime achieved by removing components (e.g., secondary mic) and optimizing the electronics.
THIS IS NOT V3! We are still waiting for the V3 model with the rumored removable battery.
Forrás: twitter -
Omateee
tag
-
Kendek
MODERÁTOR
Ezzel kapcsolatban kicsit ellentmondásosak az infók. Ha az új, CFI-71xx Pro-hoz is csomagolt CFI‑ZCT2W kontrollert tekintjük V3-nak, akkor van ilyen. De ha olyat vársz aminek az aksija könnyebben cserélhető, akkor ez még nem az, és külön sem kapni ilyet, különben híre ment volna már.
-
F-ECT$
titán
Belenéztem egy BO6 PS5 tesztbe, Pro-val se tudja tartani a 120 fps-t. Stabilabb, mint a sima PS5, de van, ahol még a Pro is droppol. Szóval jobb gép (ez nem is kérdés), de továbbra is azt mondom, hogy nem elég jó (főleg az áráért).
A PC-t nem lehet 1 az 1-ben összehasonlítani a konzollal, mert a PC-t több mindenre is tudod használni. Nekem pl mindenképp kellett vennem egy PC-t (otthoni ügyintézés, net, stream, gyereknek iskolai feladatok, stb), az alapból 300k lett volna integrált vga-val. Vettem bele egy 250k-s vga-t (BF akciók előtt nekem kb ennyibe került volna a Pro-ra váltás - és így ugyanennyibe került hogy játékra is alkalmas PC-t csináltam belőle), és így lett egy második játék gépem (már a gyerekeim is néha leülnek játszani, szóval amúgy sem ártott ez), és a PC-m így jóval erősebb lett, mint a Pro, valószínűleg a PS6-tal lesz kb egy szinten. Tudom rajta futtatni a PS-re meg nem jelenő játékokat, van rá olcsó Game Pass, és nekem fps-ezéshez sokkal jobban kézre áll az egér, mint a kontroller valaha is fog. (No meg a minden platformra megjelenő játékok is olcsóbbak rajta, előbb jönnek az akciók, amik nagyobbak is, mint konzolon - itt legalább van egy kis verseny, nem úgy mint a PS boltban).
De az is tény, hogy körülményesebb mire összeáll minden, ezt valaki vagy szereti / elfogadja, vagy marad a konzolozás
Dive ever, work never. -
Mike
veterán
Jó, hát semmi gond ezzel, de nekem nem kell, haverom most vett 1.3 millióért pc-t, ehhez képest szerénykedek a 150k-s fat géppel, de nekem amire kell, bőven megfelel, és eszemben nincs majdnem másfél millióért gépet venni
azért is írtam, annak aki kérdezte, hogy nem biztos hogy kell neki pro, 4K, több fps, döntse el ő maga, hogy neki szüksége van erre, de ami megjelenik, az slimen, faton is menni fog.
de sokaknak sírt itt a szája a 60 fps miatt, szaladhattak venni pro-t
-
Mike
veterán
-
-)Verso(-
támogató
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
F-ECT$
titán
sokan csak a lelkük megnyugtatására írják
Biztos vannak ilyenek is, de nálam nem ez a helyzet. PS4 esetén is a Pro-t vettem, mert ott megérte a felárat, ami kisebb is volt, és teljesítményben is többet adott. Másrészt most vettem 850k-ért PC-t (ok, monitor és hangfal is volt benne), ebből azért bőven lehetett volna PS5 Pro-t is venni, de semmi ingerenciám nem volt fizetni érte. Egyszerűen nem jött a "kell nekem" érzés.stabilabb FPS, és a többi játéknál szebb grafika, több effekt stb
Itt a kérdés a mérték. A legtöbb játéknál az van, hogy ugyanúgy megkapod a 60 fps módot a sima gépen is, alig észrevehető grafikai különbségekkel. Persze, van néhány olyan játék, aminél szembetűnő az előny (pl FF 7), de a legtöbb játék elé ha odatesznek, akkor kapásból nem mondod meg, hogy melyik gép futtatja, és ez baj szerintem. Adják drágán, ha jó, de nüanszokért nem fogok +150e Ft-ot fizetni.Ettől még persze meg lehet venni, de ahogy te utaltál a megnyugtatásra a hozzászólásodban, ezt ugyanúgy el lehet mondani a Pro tulajok egy részére is. Azért mondogatják, hogy megérte, hogy meggyőzzék magukat is, hogy nem fölösleges kiadás volt ez csak
Dive ever, work never. -
crue
őstag
-
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
Nekem a Sony tévém bekapcsol és átvált akkor is ha nem azon a bemeneten van éppen. Azt viszont már nem tudom, hogy a Nintendo és az Xbox is bekapcsolja e..
Lg-n egyébként hol állítom be, hogy a konzol bakapcsolja a tévét indításkor? Sehol se találtam, pedig marhára hiányzik.I'll meet you again through the eyes of our son. -
SoupSayse
tag
-
S e t h
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
-
F-ECT$
titán
Attól mert hosszú, még lehet DLC

Sajnos lassan be kell látni, hogy hiába telik el 5 év két rész között, elég kevés újdonságot tud hozni az új játék. Nincs már hova fejlődnie a grafikának, vagy ahhoz olyan durva hardver kell, ami PC-n is kiveri a biztosítékot, konzolon meg nincs is rá lehetőség. (Azért egy CP2077 Path Tracing tud nagyon látványosan szebb lenni, mint a Raster, de még az RT-hez képest is, cserébe harmadolja az FPS-t...)
Ez a Jótej csak egy "DLC" a Ragnarök, Miles Morales sorba illik: grafika kb ugyanaz, mechanikák kb ugyanazok, a sztoriban sincs semmi olyan, amit ne láttunk volna már.
Bár megjegyzem a Doom 1 és Doom 2 között se volt olyan oltári nagy különbség anno, mégse volt felháborodás
Dive ever, work never. -
raziel01
veterán
-
-)Verso(-
támogató
-
james001
veterán
-
Roland861010
veterán
-
polonic
félisten
-
F-ECT$
titán
-
nrg.960
tag
Korábban PS4 fat majd PS4 Slim modelljeim voltak. A kontrollert nem annyira szerettem, az xbox kontroller nálam etalon, de meg tudom szokni a dualsense-t.
Xbox a Forza Horizon és a kontroller miatt lett, hogy őszinte legyem PS-en az exkluzív címek nem nagyon fognak meg, általában amivel játszom azok multiplatformosak.
Egyelőre csak gondolkozom. Aztán lehet megvárom a következő generációt és akkor váltanék Sony irányba. Végülis elég sok játékom van Xbox-ra digitális formában.
Ps-nél meg az accountot vitte a srác, szóval ott újra kellene kezdeni. -
Batyops
aktív tag
-
Mr X
veterán
-
pr0bi
senior tag
-
ChiliChili
tag
-
dunc
nagyúr
-
Elims
veterán

Farkassacred: Yötei--witcher-re írtam.A tsushima-t nem ismerem.Ja és direkt odaírtam,hogy szerintem.
ChiliChili: Sima gyári beállítással kezdtem az olyan mint a sima ps5-ön.Majd szétnéztem a beállításokban és megtaláltam a sugárkövetést.Rányomtam és bizony észrevehető a különbség.
Írhatnám azt is,hogy az ember szeme kiég. :-) Tényleg szebb. Viszont nem annyival,hogy ezért érdemes legyen rátenni min.120-130e-t egy sima ps5-re,hogy lecseréld pro-ra.ProEvoFan: Én nem tudtam,hogy milyen lesz a játék,sejtettem,hogy nem lesz rossz,de ennyire nem gondoltam jónak.A többi vásárló meg gondolom pontosan tudta,hogy mit vesz.Szerintem jól tükrözi ez a szám a játék milyenségét/minőségét. :-)
-
Elims
veterán
Csatlakozom.
Nagyon nagy játék!!!
Pro-n meg tényleg gyönyörű a grafika!
A sztori,a mellékküldetések is veszettül eltalált!! Próbáltam hasonlítani a witcher-hez,-szerintem- annak esélye nincs ehhez a ghost of yötei-hez.De egy kérdéssel jöttem.
Aki játszott a ghost of tsushima-val és a yötei-jel,írjon kérem,a tsushima sokkal "rosszabb"? -
ricsi0307
senior tag
Részben igen. A Forza Horizon tartott csak Xboxon, de mivel az 5 megjelent PS-re és már most lehet tudni hogy a 6 is elérhető lesz így nincs miért maradnom. Az új GamePass-t hagyjuk is, az ulti drága a prémiumba nincs day1 game, kb ezért volt csak meg az előfizu. Cloudgame szerintem használhatatlan arra jó max hogy kipróbáld a játékot telepítés nélkül. A konzol aranyárban fut most hogy kivonultak a piacról, és úgy ezek összessége ami miatt olyan szájízzel lett hogy inkább váltok.
-
Payphone
tag
Lehet volt már fentebb erről szó vagy csak nekem új infó (bár kvázi nem régi történet) De ez hogy az új sorozatos slim megint 825gb ez egy vicc xD En komolyan nem értem a sonyt (mondjuk úgy az egész világot sem). De hogy valamit komolyan vissza fele fejlesztenek. Basszus régen mindig az első formában megjelent fat gépet voltak a legrosszabbak, ps3-nál ezer hiba volt melegdett chip hiba stb, ps4-nél nagy gond nemvolt csak irtó hangos volt és meleg. Itt vagyunk a PS5 korszakba és a Fat a leghalkabb és legminősgéibb
Ez egy vicc számomra. De ez hogy az SSD méretetét vissza csökkentették. Komolyan ennyire smucig szemetláda minden szég hogy 30% kevesebb ssdt adnak (ami elvileg rosszabb minőség is) ami nekik maximum 500 forintba kerülne? tudom hogy az egész világ errő. szól, vesz most az ember egy Dell Vostrot es 2 év múlva törik a zsanérnál, ha meg 10 éve vettél egy vostrot annak semmi baja 10 év múlva sem. De neeem vegyed a latitudet ami 3x annyiba kerül cserélbe amúgy azis melegszik mint a dög, de ha egy nap 4-nél többször nyitod fel akkor már nem törik el. Nagyon örlük hogy gyári fat gépem van, és gartulálok a sonynak hogy szemét sz*r banda lett ő is
-
CragON
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy addig nincs gond amíg garis, mert adnak újat, de ezt nem értettem a Sonynál miért éri meg nekik, főleg a joyok, hát gyakorlatilag olyan nincs is amelyik ne kezdene el driftelni egy idő után, és most már azokra is 2 év gari van, nem jobban megérné nekik hall szenzoros cuccot belerakni, mint sem újat adni minden meghibásodàsnál, ott a Sony-nál is elég érdekes lehet a gondolat menet 😂
Kendek
RangerFox