Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #90804 üzenetére
Ami fontos, hogy UHD (2160p) alatt a legközelebbi beállítható kimeneti felbontás az a FHD (1080p). Szóval ha monitorban gondolkodsz, akkor olyan kell ami 1080p natívan, vagy pedig tud fogadni 2160p jelet és leskálázza magának a köztes felbontására.
A konzol egyébként a kimeneti felbontástól függetlenül számolja a képet, és a végeredmény skálázva van. Szóval a képminőséggel nem lesz gond.Hangot lehet USB-s adapterrel és a kontroller Jack csatlakozóján keresztül is kiszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Atomgeszi #90809 üzenetére
Ha minosegi a hangtechnika,akkor kell egy minosegi hdmi-s erosito Adapter alatt a bluetooth adaptert erti.
Ezt a projektoros kerdest passzolomA hangal en is bajban vagyok(meg).5.1-es hazimozim van,tvn nincs hang kimenet se a PS-n,igy marad a kontrolleres jackes megoldas,egyenlore.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #90810 üzenetére
USB-s hangkeltő van pár fajta, de jellemzően Jack kimenettel. Létezik USB-t HDMI-re alakító adapter is, de azok leginkább képpel együtt funkcionálnak, azt nem tudom, hogy csak a hang az átirányítható-e. A konzol alapvetően kezel mindenféle USB-s hangkártyát, aminek lehet bármi a kimenete, az már nem számít. Akár Bluetooth is, ahogyan Gubu0101 hangoztatja, de bármilyen vezetékes csatakozó is.
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #90881 üzenetére
100 GB a PS5-ös lemezek kapacitása, amihez társul ~45 MB/s olvasási sebesség. Ha osztunk és szorzunk egyet, akkor kijön, hogy akár ~37 percbe is beletelhet egy játék felmásolása. Persze ha úgy nézzük, akkor igen, csak az elején pörgeti egy kicsit, az azonosítás érdekében...
(#90883) RangerFox: Jó, de én sejtettem, hogy lesz hangja neki, szóval nem lepődtem meg rajta. Viszont annyira írtátok, hogy baromi hangos, hogy még annál is hangosabbra számítottam. Ahhoz képest pedig egyáltalán nem volt olyan hangos. Úgy is írhatnám, hogy én nem találtam zavarónak, ennyi bőven belefér, a technológiával jár.
-
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #91820 üzenetére
Nem röhej ez. A Telekomnak a profilja a mobil és az otthoni előfizetések. Ezek értékesítése érdekében próbál trendi lenni és bevonzani olyan termékekkel új ügyfeleket amik jelenleg kapósak. A T-nek nem a PS5 eladás a fontos, hanem az új előfizetés megkötése
[ Szerkesztve ]
-
Lei559
tag
válasz Atomgeszi #91820 üzenetére
Szia,
Javítsatok ki kérlek ha tévedek , de én úgy tudom , hogy egy ideje már a nintendo switchen kívül más konzolt nem lehet előfizetés mellé vásárolni a telekomnál , ugyanis kívül esetek az audiovizuális eszköz minősítésen..
Szóval ha valaki ez miatt püföli naphosszat az "f5"öt a telekom weboldalán , az előbb szerintem kérdezzen utána. Lehetőleg több személytől , mert sokszor a chat operátorok nem igazán tudják , hogy melyik rendezvényen vannak.
-
.LnB
titán
válasz Atomgeszi #92112 üzenetére
Sajnos túl nagy a csend a Playdead új játékáról.
Somerville lesz hasonló majd nemsokára.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Atomgeszi #92124 üzenetére
Twelve Minutes
Na azt nem tudom, hogy csak arra jelenik e meg. Én még a REPLACED-et is figyelem. De lehet, hogy az is csak Xbox-ra lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aktív tag
válasz Atomgeszi #93346 üzenetére
A Spider-Man remastered a Miles Morales Ultimate hez jár kód formájában, vagy a normál verziót elindítva a játék menüjéből tudod megvenni a Spider-Man PS5 portot. (Mikor én vettem még 6500ft volt, nem tudom változott-e az ára)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz Atomgeszi #93357 üzenetére
Az szerintem magára a Miles Moralesre vonatkozik, ha megvan a PS4 verzió arról tudsz frissíteni a PS5-re ingyen. (+utána meg meg tudod venni a Remastered-et)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
balazs025
senior tag
válasz Atomgeszi #93368 üzenetére
Valószínűleg az ügyfélszolgálatossal elbeszéltetek egymás mellett. Sima Spider-Mant nem lehet, és soha nem is lehetett ingyenesen Remastered-re upgrade-elni. A Mile Morales standard edition-nél lehet a PS4-es verziót ingyenesen PS5-ösre.
A Spider-Man GOTY-nál pedig sajnos a dlc-k nincsenek a lemezen, hanem kódként vannak.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Atomgeszi #93384 üzenetére
Pedig igaza van, nem lehet upgradelni ingyen. Mentéseket át lehet vinni, ennyi. A Miles Moralesen belül meg tudod venni az első rész PS5 verzióját 6500Ft-ért. De ha nem hiszel nekünk, megveheted, aztán majd csodálkozol. Mondjuk a mailre tudnál hivatkozni, valószínűleg visszautalnák az árát.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #93388 üzenetére
Itt nincs ilyesmiről szó, a mai napig nem lehet ingyen upgrade-elni. Sőt, még csak különállóan megvásárolni sem, kifejezetten csak a Miles Morales-szel együtt, illetve mellé. Ami azóta változott a Sony-nál, hogy minden ilyen upgrade az fizetős lesz, még az a fajta is ami azelőtt ingyenes volt.
-
balazs025
senior tag
válasz Atomgeszi #93384 üzenetére
Az, hogy az ügyfélszolgálatossal mit beszéltél nem tudhatom, de a hivatalos oldalon leírtakat te értelmezed félre. A PS4-ről PS5-re való upgrade leírása a Miles Moralesre vonatkozik, ahogy azt már előttem is írták neked. Az pedig azért szerepel ott, mivel érthető módon, a PS4-es alap Miles Moralesen belül nem lehet megvásárolni a Spider-Man Remastered-öt, mivel az egy PS5-ös játék. Ezért előtte el kell végezni az ingyenes upgrade-et, de ez továbbra is a Miles Moralesre értendő.
-
-
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #93405 üzenetére
Ha nem játszottál a pókemberrel és a hozzá megjelent DLC-kkel még PS4-en, akkor az Ultimate Edition éri meg a legjobban, igen. Viszont ha már végigjátszottad, akkor a Remastered-nél pontosan ugyanazt a játékot kapod, csak fel van javítva PS5-re. Ergo ha csak egyszer végigjátszósan nyomod a játékokat, akkor úgy felesleges.
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #93869 üzenetére
Csak a PS5 kezdeti beállításánál ajánlja fel, szóval Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Beállítások alaphelyzetbe állítása > Konzol alaphelyzetbe állítása. Ez töröl minden adatot a konzolról, és újraindítás után majd fel fogja ajánlani a PS4-ről átmásolást.
Ennél egy fokkal egyszerűbb ha te kezdeményezed, Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Adatok továbbítása.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #93869 üzenetére
Ps plus nélkül nem akarja felajanlani, ps4 pron meg minden áldott játékot egyenként kell kijelölni, olyan opció nincs, hogy minden játék mentést másoljon egyből, csak egyenként.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs