- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Az megint egyedi eset: az Eternal is hasonló mértékben kapott akciót, relatív hamar (~1 év), azt 9900-ért vettem anno mindennel együtt, a DA talán 12500 volt fullosan most, és akkor nem számolom az öt évi inflációt hozzá.
Fizikailag azért is lehet kevés belőle, mert a kék oldalról is, akinek van rá céleszköze, bedobott egy havi GP-t érte és már túlvan rajta. -
F-ECT$
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Vannak olyan időszakok, amikor a digitális játék olcsóbb, mint a használt lemezes, de ez inkább kivétel, mint általános jelenség.
axlfsi: persze, továbbra is jelzem, hogy ezt csak mint érdekesség dobtam be, hogy a HA-n épp minden elérhető lemez el van adva. (Azaz igény lenne a lemezes játékokra egy csomó embernél még, de lemez egyre kevesebb van forgalomban.) Majd pár héten belül beszerzem én is, most van más, amivel játszok

-
markknight
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Kritikán aluli az is. A Rockstar legalább volt annyira menő, hogy azt mondta a GTA 6 esetében, hogy nesztek itt a fullos trailer töltsétek le teljes pompájában.. Itt arra nem voltak képes a Sony, pedig amúgy ők akarnak eladni, nem én
De tényleg, felhúztam 4K-ra a felbontást és beültem a 4K monitor elé és halvány fingom sincs mit kéne látnom a Silent Hill F videón.. Pedig ha valaki, hát nekem aztán nagyon jó szemem van, visus 1,5 
-
axlfsi
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Félreértettél vagy én nem fogalmaztam elég konkrétan, de egyről beszélünk; én is pont ezt mondom, hogy a pár év nem- vagy csak alig alvás, amit még nyögök, megérzem, erre gondoltam (nem maga a játékkal van a baj, hanem annak a rosz időben való időzítésével,... btw, itt, egy ilyen topikban nyilván semmi értelme erről beszélni, a játékosok sokszor még a saját hibájukból sem tanulnak, de ha csak egy valaki elgondolkodik az alvás fontosságán, már megérte említeni).
-
F-ECT$
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Social media helyett? Peeeersze, közben meg ide írogatsz, mi?

Egyébként ja: a nem alvás sajnos tönkre tudja vágni a szervezetet hosszú időre is. És sajnos sok játékos az alvásidőből "lopja" el a játékidőt, ha mellette dolgozni, gyereket nevelni, stb kell.
De ha valaki már nyugdíjas / nem kell dolgoznia, a gyerekek is kirepültek / nincsenek, akkor megvan a lehetőség napi 8-10 órát is tolni. Kérdés persze hogy ennyi szabadidővel ez a legjobb tevékenység-e, meg hogy honnantól számít függőségnek, de ezt már mindenkinek magának kell eldöntenie.
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Mármint, hogy mi?
A Saros-ban lesz kampány - már amennyire egy rougelite-nak van ilyen -, de a Returnalban is volt eleje/közepe/vége a sztorinak. Jó, vége az... na szóval aki tudja, tudja.
Nálam sima day-0 preorder, a Returnal-nél nem tudtam ott lenni az elején, de itt most bedobom a kasszába amit kell a Housemarque csapatának, mert megérdemlik. -
PTM
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Technikailag és koncepcionálisan is nekem ott látszik neccesnek, hogy bárki belenyúlhat. Konzoloknál a legapróbb részletekig szabályozzák a játékokat (például a trófeákat is), én ezért nem látok ilyenben realitást. Meg lehetne csinálni mint kb. mindent, de szerintem a belátható jövőben nincs napirenden.
-
PTM
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azt csak én írtam, hogy nem szeretnék ilyet, az amúgy enélkül is lyukas rendszerbe. Az más kérdés, hogy valószínű nem is terveznek hasonlót, a zárt rendszerek nem erről szólnak. Egyik konzolon sincs ilyen. Nem akarok bunkón írni csak elég rossz napjaim vannak, de ezt ábrándozásnak tartom.
Szerintem sokkal fontosabb és reálisabb is lenne például, hogy meg lehessen változtatni a fiókhoz tartozó régiót, vagy bevezessenek egy emberibb refund policy-t a digitális vásárlások után.
-
-
Moby
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Jujjujujj...a felratokon keresztül fogják szerteszét hakkolni az betonstabil rencert!
-
vg
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
"A második rész előzményének", ezt írtam. A második rész az első rész előzménye. Tekintettel arról, hogy Six-ről szól a játék, vagy jó lett volna tudni, h miként került a kitömős vadászhoz a második rész elején, vagy mi történt vele miután felért a Maw tetejére az első rész végén. Mindegy, nem fontos.
-
vg
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem, az olyan. De miért a második résszel kezdesz? Minden örömödet, rácsodálkozást elrontasz amit tud adni a két rész. Mindkét rész minden perce arany. Kár, h a harmadik rész egy vacak spinoff lett, jobb lett volna valami más a III felirat helyett. Annak kellett volna lennie a második rész előzményének.
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Megvan Plus-ból, de ennyit simán rádobok nekik a Control-ért, köszi a jelzést!
Más érdekesség:
Az eddig is már lábujjheggyel a szolgáltatásban lévő Lords of the Fallen alapárát láthatóan random módon csökkentették 11.290-re. Nem akció, hanem ennyi lett az alap ára.
Baldurs Gate 3 a megjelenés után 2 évvel(!) is megkapta eddig legnagyobb akcióját: -25%
(Bár ez a kivételes esetek egyike) -
Vitee
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
erdekes, en filmeknel, sorozatoknal kifejezetten torekszem arra, hogy semmilyen mozgasinterpolacios, elsimitos cucc ne legyen bekapcsolva. Projektorozasnal is kifejezettem szerettem, ha szaggat a film, kadenciahelyes a lejatszas, az adja meg a filmes hangulatot.
Mai tv-ken mindenki egybol nyomja be a "szappanopera" effektet a tv-n, ami pedig total idegenul nez ki.Viszont jatekoknal meg kifejezetten rosszul vagyok a 30fps-tol, az nekem a jatszhatatlan kategoria sajnos.
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
De, az meg van, mivel az önkéntes fordítók szabadon használhatják az AI-t. Csak az a baj, hogy amit ők összehoznak belőle frankó magyarítást, az nem kerül be frissítésként a játékokba.
Biztos vagyok benne, hogy vizsgálta már a Sony is ezt az AI fordításos lehetőséget, és ők is arra juthattak, hogy nem jött el még ennek az ideje.
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért nem szó szerinti amatőrök szoktak fordítani, ők sokszor jobb minőséget hoznak össze, mint a hivatalos, fizetett fordítócsapat. Csak éppen nekik is idő kell, egy most megjelent játék esetén nem lenne ilyen magyarítás, bőven várni kellene rá.
Azt tudom tolmácsolni amit ezek az amatőrök mondanak. Az AI fordítás még nem tart ott, hogy önmagában elfogatható eredményt adjon, de kiindulásnak jó lehet. Minimum egy emberi fordítónak át kell mennie rajta és korrigálnia kell a hibákat.
-
markknight
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Youtubeon van arra lehetőség, hogy a videókhoz automatikus fordítást kérj, ott van magyar is. Most mennyiből tartana a Playstationnek egy ilyesmi "szoftvert" integrálni a rendszerbe? Effort vs impactben marhára megérős lenne nekik, de senkit nem érdekel. Konzol fronton ki foglakozik az AI-val? Béta jelleggel be lehetne vezetni egy ilyen fordítós cuccot. Szerintem a JRPG-ket is sokkal többen játszanák európában ha nem lennének nyelvi korlátok.
Ilyenekbe meg amúgy nem mennék bele, hogy rossz a fordítás és a többi. Annál biztosan jobb minthogy emberünk egy árva kukkot nem ért belőle. Ráadásul aki valamilyen fogyatékkal él, az a különböző szoftverekkel látvány szinten teljesen szét tud egy-egy játékot bombázni, de legalább van lehetősége élvezni.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én biza szó nélkül felálltam volna és ettem volna valahol egy szendvicset...9400 Ft...Napokig megvan belőle a reggeli vagy a vacsora

Amúgy igen, valószínüleg benne van a pakliban az is, hogy minden nagyon megdrágult és még ez mellé drágult a PS+ is, ugye. Enni muszáj, de PS pluszozni nem... -
-
F-ECT$
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ez azért durva, én olyan 6k körül meg szoktam ezt úszni, de mondjuk fél éve ettem utoljára hambit, azóta lehet már drágább lett
Én 63k-ért vettem 2 év prémiumot, szinte csak abból játszok, szóval nekem megéri a dolog, de ahogy nézem egyre szűkül az a réteg akinek szintén meg fogja a jövőben.
-
marinea2
addikt
-
markknight
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ez nem a Sony-n, hanem a fejlesztőkön múlik. Amelyik játéknál úgy döntenek a fejlesztők, hogy ezt támogatják, ott támogatva is van, tudod használni. Ilyen emulátorozás meg szimulálás.. ne a Sony terhe legyen szerintem.
Üzletileg én alapból elvágtam volna ezt a lehetőséget. Van egy drága konzolom, meg hozzá egy 30 ezres kontrollerem. Legyen szíves mindenki ezt használni és hozni nekem a sok-sok pénzt. Szóval alapból egy nagy engedmény, hogy jöhetnek a third party kontrollerek, meg a fejlesztők azt csinálhatnak amit akarnak.
Fontos, hogy nekem nem fáj. Tőlem játszhattok egy gitáron is, nem érdekel túlzottan. Hogy a ledet miért nem lehet kikapcsolni én sem tudom. Én a csippantást is kikapcsolnám ha lehetne, de nem helyette minden alkalommal hallgatnom kell mikor bekapcsolom a konzolt.. meg nézhetem ahogy sárgán világít.. csodás.
-
markknight
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Pont olyan dolgokat soroltál fel ami tanulható, képezhető. Nem akarom játszani a Dalai lámát, de feladni nem bűn, meg beletörődni és mantrázni, hogy "nekem nem megy" sem az. Mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Viszont van egy híres mondás, ami pont idevág: Nem akarásnak nyögés a vége.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ezért írta fent a nagyságrendi összeget, ami egyébként 1.229 forintért 1 hónapot jelent. Vagy vársz akcióra 5 rongy körül. Egyébként nem hosszú játék, 1 hónap alatt nagyon lazán tolva is végig lehet vinni.
Annál úgyis jóval hamarabb végig fogtok menni rajta, mert nagyon adja magát a játék. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tényleg, felhúztam 4K-ra a felbontást és beültem a 4K monitor elé és halvány fingom sincs mit kéne látnom a Silent Hill F videón.. Pedig ha valaki, hát nekem aztán nagyon jó szemem van, visus 1,5
Kezdem elveszíteni a fonalat...

Kendek
RangerFox