Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hala istennek, bugsnax
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
l.skywalker
félisten
válasz predakon #10448 üzenetére
A videójátékipar is valahol művészet. Van akinek Picasso csak egy elrontott gyerekrajz, valakienk etalon.
Én nagyon szeretem az ilyen játékokat, jobban, mint a kétszázadik FPS-t ami annyira élethű, hogy érzem a tarkómon az enemy lehelletét.
Az AEON Must Die is valami eszméletlen szép
Készül már egy ideje...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Ajjajj, medieval játék, ha ez konzol exc. lesz bajban vagyok
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #10453 üzenetére
Gondolom az lesz, mert a Remake sem jött màsra.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
lipitloty
csendes tag
Hát, ezek közül egyik sem hozott lázba.
-
l.skywalker
félisten
-
RangerFox
Topikgazda
A Hitman VR-ban érdekesen hangzik, habár jobban örültem volna annak, ha bejelentik mellé, hogy az első két rész feljavítva, ray tracinggel elérhető lesz Ps5-ön (nyilván nem VR-ban). A godfallal pedig továbbra is szkeptikus vagyok, de legalább már nem mutattak olyan jelenetet, ahol a karakter hátán lévő kard áthalad a paláston... Egy Guacamelee 3 bejelentésre vártam, de hiába. A Crash pedig ezek után tuti vétel.
[ Szerkesztve ]
-
lipitloty
csendes tag
válasz l.skywalker #10457 üzenetére
Szerintem is az Aeon must die volt a legerősebb, szép volt, bár a játékmenetet nem tudom ez alapján elképzelni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #10457 üzenetére
Genshin Impact
Hitman VR
Spelunky 2
Crash 4ezek mind jöhetnek
szerk.: a Pathless lesz a PS5 Journey-je
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz lipitloty #10459 üzenetére
Mondjuk az szerintem actual gen-re (is) jön. Legalábbis Steam-re, Switch-re, PS4-re és XO-ra már be volt jelentve.
Szerk: nem is jön nextgen-re
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #10456 üzenetére
Ja, én MediEvil-t olvastam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #10456 üzenetére
Jön mindenre is:
https://twitter.com/Hood_OL/status/1291477356302008322Coming to PS5, PS4, XSX, X1, and PC in 2021.
-
-
törölt tag
Jó lesz ez a Bugsnax de viccen kívül. Tetszett a gameplay trailer.
-
Carlos Padre
veterán
Nézem a VR srácok ms eventes streamjét és már előre kacagok az arcukon, épp most fejtegetik, hogy mit várnak tőle
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #10466 üzenetére
Màr ott bukott az egész, hogy az emberek egyáltalán vàrtak valamit.
-
KaitouP
nagyúr
válasz hombre[EU] #10469 üzenetére
Bugsexelés. Vagy snackelés.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #10469 üzenetére
LSD gyártás, mi történne?
-
hombre[EU]
veterán
gyorsan átfutottam a tegnapi directet és szerintem összeségében az xbox thirdparty-indie showja erōsebb lett
viszont itt volt egy hitman trilogy vr bejelentés,ami számomra nagyon fontos volt,mert azt várom hogy az új gépen a nagyobb ps4(ill. crossgen) játékokból kapunk VR verziót is...nekem konkrétan a Reddead2 pro minōségben tökéletes lenneLife, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #10474 üzenetére
VR-ban behajolni a ló alá, és megnézni hogy húzódik össze a heréje hidegben
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #10474 üzenetére
Persze, hogy erősebb lett, hisz az egy naaaagy odabaszó bemutató akart lenni, a Sonyé meg csak egy kis szokásos State of Play. Ennél ellenére annyival azért nem volt jobb.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #10477 üzenetére
nem is azért, és egyébként a kettō ugyanaz volt csak itt most okosabbak voltak és a bejelentés pillanatában leszögezték,hogy indie,psvr,crossgen (nem a jövō)...hanem abból a showból több játék érdekelt ill. új volt: ascent, bloodlines2,scarlet nexus,medium vagy a chorus-scorn is érdekesek voltak... most a genshin impact,crash4,godfall,bugsnaxet már "ismertük", nem éreztem azt,hogy sok újdonságot kaptam. a végére egy crossgen Silent Hillt azért bedobhattak volna akkor másképp néznék vissza
Life, Uh, Finds A Way
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #10478 üzenetére
Kisebb csodaként élném meg, ha egyáltalán a következő generációban látnánk egy új Silent Hill játékot...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz RangerFox #10481 üzenetére
Hja csak arra irtam h szerintem lesz a kovetkezo generacioban bejelentes, hiszen az jo par evig eltart majd elorelathatolag. Csak poenkent irtam h lehet hogy a jatek majd csak PS6ra jon talan. (Konami csak nek akarja meg 5-10 evig pihentetni)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #10483 üzenetére
Konaminak már arra sincs játékfejlesztő embere, hogy idén egy új PES-t kiadjanak... Nehogy azt higgye valaki, hogy jófejségből lesz csak egy update idén teljes új játék helyett, amikor ráadásul új konzolok is jönnek.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Suicide Squad játékon dolgozik a Rocksteady.
-
CptAdamica
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz CptAdamica #10491 üzenetére
oké azt tudom de a s.squad nem egy külön "téma"? van elōélete ennek a mashupnak?
nekem joker,batman,harley (és a squad) az gotham...superman meg
NYmetropolis[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #10492 üzenetére
Egy univerzumban vannak. Gotham és Metropolis két város az Egyesült Államokban, de mindkettő létezik a DC univerzumban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz #42308056 #10493 üzenetére
oké...a s.squad a jó brigád ugye? ilyen "kormánypárti", būnözōkbōl álló avengers...szóval superman a gonosz/ellenség ebben a mixben?
az érdekel mi a felállás ebben a helyzetben:
(jó) s.squad vs (rossz) superman
(jó) superman vs (rossz) s.squad
vagy s.squad feat. superman vs valaki(k)[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #10494 üzenetére
Én sem tudtam összerakni fejben hogy ez most mi akar lenni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wlac
Ármester
Szerintem az egy célkereszt a fején, úgyhogy az első kettőből tippelek valamelyikre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
törölt tag
Pletykák szerint "Kill the Justice League" lesz az alcíme. Ki tudja mit találtak ki. Lehet egy jó kis thrilleres történetet is kapunk hozzá.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #10499 üzenetére
Én is csak annyit tudok róla hogy úgy néz ki, mint egy élőholt superman.
Gyors gugli:
Superman tükörképe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest