Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#9801) .LnB válasza RangerFox (#9781) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Erre nem volt szükség. :( Ameddig láttam, semmi baj nem volt a kommentekkel. Oké XSX bemutatóról szóltak, de egymás között normálisan beszéltünk/röhögtünk. Ha most elzavarod az embereket a hír alatti kommentszekcióba, vagy az XSX topikba, abból megint csak a cirkusz lesz. Oké, hogy azt már nem neked kell felügyelned, nem a te gondod..

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#9802) .LnB válasza Deck (#9798) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az az augusztus 6.-i dátum, az nem hivatalos, ezt ne felejtsd el.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#9803) Deck válasza .LnB (#9802) üzenetére


Deck
titán

Persze :K

PS5

(#9804) hombre[EU] válasza Deck (#9798) üzenetére


hombre[EU]
veterán

az a Returnal lesz a fekete ló :) sokan nem tudják,hogy a Housemarque milyen gameplayre képes...és ez most big budget

Life, Uh, Finds A Way

(#9812) Bogyi007 válasza .LnB (#9805) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nem igazán értek egyet...

Indul az új generáció amihez azért szokás a meglevő userek megtartása mellett új felhasználókat is megnyerni.

Nos a Microsoft a régebbi tagokat szerintem az olcsó GP által is és az immáron kvázi 4 generációt is áthidaló szoftverekkel ezt ki is pipálta.

Az eddigi két bemutatót látva pedig (hogy mindkét oldal fog még villantani újdonságokat abban biztos vagyok) azt figyelembe véve hogy maga a gep indulásakor mit tudsz esetleg a kosárba dobni mellé szerintem a Box egy kicsit most jobban áll. Nem feltétlenül exkluzívokat tekintve hanem minden elérhető forrást tekintve...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#9816) ProEvoFan válasza Bogyi007 (#9812) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ps5 is támogatja a visszafelé kompatibilitást, plusz ott van a vr meg az exkluzívitás.
Mivel van előrébb az MS?X360 játékokkal?Nem értem komolyan.

(#9821) saelin válasza Wlac (#9808) üzenetére


saelin
veterán

Engem a store minősíthetetlen mivolta csesz fel a legjobban! A felület a konzolon nagyon fapados, a weben sem egy steam, és a telefonos app sokszor okoz anomáliákat vásárlások után. Arról nem is beszélve, hogy a telefonos app is kb egy böngésző gyakorlatilag... Nincs normális whistling, mert csak neten látod a tartalmát, ugyan így nem szól ha akciós egy játék a listán és hasonlók.
Kedvecem amikor egy demót vagy trialt kipróbálva, esetleg egy alapjátékot megvéve bundle-k és későbbi digitális játékok kiadásai nem vehetőek meg, mert összeakad a license és simán csak "unavailable" lesz a felhasználónak.

Röhögünk hogy a Windows 10 store vagy az Epic Games Store mekkora hulladék, de gyakorlatilag a Sony is oda állhat melléjük. Következő generációra ajánlom ezen a téren kapják össze magukat, mert ez így szégyen nekik és a felhasználóknak is.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#9822) Tuomas válasza saelin (#9821) üzenetére


Tuomas
addikt

Jaa az nagy tré, hogy hiába rakok valamit kívánságlistára, ugyan úgy lesegethetem a kiszemeltemet, hogy mikor akciós már, mikor akciós már, mert nem képesek egy olan "fícsört" kidolgozni, hogy a kívánságlistán szereplő tétel akciója esetén küldjön már egy emailt, hogy te hülye, akciós a játék!? A legputribb ebshopok képesek ezt megoldani, de egy sony nem?! Mókás. :DDD :(
Arról nem beszélve, hogy vásárolni csak konzolon tudok, mert mobilappon belül folyton valami hibát dob. :(

[ Szerkesztve ]

We were here

(#9823) frankdelgado válasza Bogyi007 (#9812) üzenetére


frankdelgado
őstag

Én ezt látom, hogy mindkét cég csak a langyos pisit eregette ezeken a rendezvényeken. Persze majd lesz pár év múlva HZD2, meg gow2, meg majd lesznek remasterek, meg egyéb folytatásaok (Days gone 2 jöhet :) ). Jó a ps5, van faxa ssd, meg duálsokk. A bejelentett játékok - amik már az új hardverre jönnek - a l@faxestifény kategóriába tartoznak. Kijátszom a fél pókembert , utána azért bugsnaxozzak, hogy élvezhessem a hardver előnyeit? Kíváló élmény volt így a generáció végén végigpörgetni a jobb ps4 exeket, de a kövgenről még nem győztek meg a sanyiék.. se Ugyanakkor jelentős fegyvertény XBOX fronton a Forza, a ganépass és az MS Flight szimulátor. Szerintem.

(#9829) Scarletiel válasza Wesder (#9820) üzenetére


Scarletiel
senior tag

Persze hogy Sony verő dolgokat várok egy olyan cégtől aki a konzoljait úgy harangozza be hogy a világ legerősebb konzolja meg a legjobb. Erre kapok a legerősebb konzolhoz indie játékokat ami egy kenyérpirítón is elfutna. Meg egy csúnyácska Halo-t, egy majd érkező forzát, meg egy fable-t amiért már 100 éve sírnak hogy legyen.
A Sony meg a kisebbik ágyúval megfektette a népet, a nagyobb meg még jön.

A game pass felhozatal nagyon jó én is előfizető vagyok, de önmagában ez kevés. Van akinek ezt nehéz elfogadnia de a többség Forza minőségű új exclusive IP-ket várt.

(#9832) erahurka válasza d@vee (#9799) üzenetére


erahurka
félisten

"Bocsi, de a Bugsnax nem hoz lázba"

Nem is vagy igazi vérbeli gamer akkor.

(#9833) Wesder válasza Scarletiel (#9829) üzenetére


Wesder
félisten

Ha Sonyverő dolgokat akarsz, akkor vàrj az örökkévalósàgig nyugodtan, mivel nem lesznek, én meg leszarom és megveszem mindkét konzolt.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9834) GEIL válasza Wesder (#9833) üzenetére


GEIL
addikt

:DDD :R :C szinbtén....

[ Szerkesztve ]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#9835) Qru


Qru
MODERÁTOR

Fejezzétek be legyetek kedvesek az xbox-os offolást, az nem ide tartozik.

#nincsbennetarcsi

(#9836) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Nekem a tegnapi MS show csak egy hatalmas nagy arcon csapás volt és ráébresztett arra, hogy minek vegyek Xbox-ot? Totál ötlettelen játékok tömkelege, szóval sokkal inkább egy PS5, aztán bepótolom az elmúlt évek nagyobb címeit, TLoU 1-2, Uncharted, Spider Man, GoW, elvileg a Silent Hill is érkezik, PC-re meg marad a gamepass.

Amúgy a fekete PS5-ről van valami hír?

Megyen!

(#9837) Wesder válasza Qru (#9835) üzenetére


Wesder
félisten

Akkor mutass egy topikot, ahol lehet beszélgetni a két konzolról és hasznàljàk is az emberek, mert nem nagyon lesz ilyen.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9838) opr válasza Qru (#9835) üzenetére


opr
veterán

Melyik az a topik, amelyik arra van szanva (es ennek megfeleloen figyelve), hogy kulturaltan lehessen beszelgetni a nextgen konzolokrol?

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9839) d@vee válasza Qru (#9835) üzenetére


d@vee
őstag

Konzol mind a kettő, miért ne beszélhetnénk arról, hogy a másik oldal mennyire tetszik ehhez képest? Bezzeg azzal nem volt baj, hogy nemrég a PC-vel volt összehasonlítgatva, valaki szóvá is tette.
Átmentem box topicba miután innen kizavartak, erre ott mi van? Valaki leírta a negatív véleményét a show-ról majd meg is kapta, hogy ha nem tetszik akkor minek van ott?
Vicc az egész.
Töröljétek a fórumot ha nem szimpi hogy nextgennél nextgenről (vagy annak hiányáról) beszélgetünk, teljesen kultúráltan.
Még off gombot is használunk ;]

[ Szerkesztve ]

Ja

(#9840) frankdelgado válasza Qru (#9835) üzenetére


frankdelgado
őstag

Nem offoltam, a ps show-ról és arról írtam, h miért nem adták el nekem a ps5-öt és az XSX-et. (eddig) Tessék alaposabban átolvasni a törlendő kommenteket.

(#9841) ProEvoFan válasza Qru (#9835) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Minek kell mindent törölni?
Normális hangnemben megy minden!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#9842) Qru válasza Wesder (#9837) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Semmi akadálya, hogy nyiss/nyissatok egyet. Ha tényleg van rá igény akkor pörögni fog.

#nincsbennetarcsi

(#9843) opr válasza Qru (#9842) üzenetére


opr
veterán

Ok, akkor nyitok egy uj topikot, aminek a linkjet berakom ide is meg az XSX topikba is.
Viszont ha nem gond, szeretnem kerni, hogy legyen figyelve a topik, mert flame-war topikot meg nem szeretnek, jo lenne megoldani, hogy ugyanilyen kulturalt modon menjen a tarsalgas, mint itt. :R

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9844) Wesder válasza opr (#9843) üzenetére


Wesder
félisten

Mivel itt meg igazàból az SX topikban is tudunk kultúràltan beszélgetni a két konzolról, szerintem felesleges egy 3. topik erre, de ők tudjàk.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9845) opr


opr
veterán

Mivel a dedikált PS5, illetve XSX topikokban jelezve lett, hogy csak a konkrét topik tárgyáról lehet beszélni, hasonlítgatni nem, viszont többünket is érdekel mind a két konzol, illetve filozófia, megnyitottam ezt a topikot, ahol büntetlenül lehet beszélgetni mindkét nexgten konzolról, hasonlítgatni, információt megosztani, stb.
Nagyon kérek mindenkit, hogy ne menjünk el az agyatlan flamewar irányba, kulturált módon beszélgessünk.

Nextgen konzolokról, KULTURÁLT módon

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9846) hombre[EU] válasza frankdelgado (#9840) üzenetére


hombre[EU]
veterán

ide mehetsz->Melyik konzolt válasszam? ;)

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#9847) opr válasza Wesder (#9844) üzenetére


opr
veterán

Egyetertek, de nemvan demokracia, ha ez az ukaz, akkor ez az ukaz. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9848) Rage47 válasza saelin (#9821) üzenetére


Rage47
veterán

nincs igazán verseny, hova siessen a Sony javítani ezeket a szar rendszereket.... nálam is mindig lutri, hol tudok éppen vásárolni, általában mind3 lehetőséget, desktopot, ps-t, mobilt ki kell próbálnom :D

(#9849) CptAdamica válasza Wesder (#9844) üzenetére


CptAdamica
veterán

+1 Szerintem is full felesleges egy 3. topik ennek. Ha amúgy is pangás van, miért ne lehetne folytatni a témát ilyenekkel? Sose értettem ezt a nagy topik szigort. A HTC topikok pont ilyenek, aki már kicsit is másról beszél, az törölve is van. Mondjuk meg is lehet nézni, hogy halottak a topikok, bár fénykorukban sem pörögtek annyira. (Nyilván ez nem lesz halott topik)

Megyen!

(#9850) predakon válasza Qru (#9842) üzenetére


predakon
őstag

Ne fajjon mar neked, hogy legalabb ma beszelgetunk a temarol konyorgom. Senki sem volt tragar

[ Szerkesztve ]

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.