Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81918) Sinesol


Sinesol
veterán

Annyit tudok hozzátenni a Muzikeres témához, hogy saját költségemen kellett visszaküldenem a csomagot, ez benne is van a tájékoztatóban. Aztán hetekig leveleztem velük, míg végül kb. 3hát mulva kaptam, vissza a pénzemet, miközben a csomag 2 nap alatt célbaért. Valamikor nem is válaszoltak, ha válaszoltak azt mondták pár nap, aztán meg hogy majd jövő hét, de persze nem történt semmi. Végül szerencsére visszakaptam a pénzem, de többet nem szeretnék vesződni ezzel a céggel. Nem véletlenül van tele a facebook faluk is lesújtó véleményekkel, szinte mindenki panaszkodik rájuk. A rendelés az tényleg gyors, pár nap alatt megkapod a terméket, de imádkozz, hogy ne kelljen gariztatni, vagy visszaküldeni, mert akkor már magasról tesznek rád.

Összehasonlitásképpen: Rendeltem a DJSoundLight nevű cégtől, felhivtam őket telón, hogy visza szeretném küldeni a fejest, persze érthetően nem igazán tetszett az üzletvezetőnek, de szimpatikus volt a hozzáállása, természetesen elpanaszolta, hogy ez neki elég veszteséges, de üsse kő, küldjem csak vissza. Ráadásul még a dobozon a záró tépőzár is leszakadt kibontásnál, emlitettem is, azt mondta mindegy, megesik az ilyesmi.
Na szal visszaküldtem, 2 nap alatt ott volt, 1-2 nap mulva szamlamon is volt a pénz.
Nem tudom ki hogy van vele, de ez lenne a standard, nem az a kinlódás, ami a Muzikernél van. Szallitasban ők picit lassabbak, 4-5 nap volt mire tőlük megkaptam a csomagot, igaz pont közbeesett a hétvége is, lehet azért is. Amikor érdeklődtem azt mondták, hogy sok a forgalmuk, meg külső raktárakból készitik a csomagokat össze.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.