Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126376) Micsurin válasza Topiccsendőr (#126375) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Lineárisat nem találtam belőle még, legalábbis olyat nem ami keményebb mint a gyári. Wilbers - Hagon semmi, Wilbers csak az új 48 lovas CB szériához gyárt lineáris erősebb rugókat. Lehet egy szett gyárival is előrébb lennék? Beülne továbbra is de nem hintázna?

edit.: Hátuljával megvan a terv az májusban lesz lerendezve a Hagon gyárt hozzá fokozatmentesen állítható gátlókat eleve erősebb rugókkal és jobb csillapítással, elvileg nagyon jók ilyent használ egy két tag a hazai csoportban is. :K Csak a vám + áfa miatt ez most drága buli lesz... pont ezért még mindig filózok, hogy az YSS ECO jobb ötlet lenne talán.

Csak félig színterezett betét én sem várok csodát..., rendes színterezetthez erősen ajánlatos lenne elvileg EBC tárcsákat feltenni ha nem akarom kb 2 nyaranta eldobni a tárcsáimat. :DDD

CB400 swap meg a gumiméret miatt is ajánlatos lenne mert szélesebb a hátsó felni és ott a gyári méret az a szett ami nekem most fent van ez en bloc ajánlja két srác is nem csak a fék miatt.

Ez bameg olyan mint a dominó ha egyszer belerúgsz a dologba ez nem akaródzik megállni. :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.