Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Végiglapoztam a kínálatot, de a legnagyobb jóindulattal sem tudok 130-ért gépet ajánlani az Edigitalból. Az első gép, ami egyáltalán szóba jöhetne, az a Dell Inspiron 3542 144900-ért. Ebben már nem mobiltelefon-cpu van és a garanciája is működik, de ezen kívül minőségre kb. nulla, ahogy a többi is ebben az ársávban.
[ Szerkesztve ]
-
bgabesz75
tag
válasz redwhite78 #83682 üzenetére
Köszi 17" coll alá nem megyek inkább gyűjtök még. Csak régebben hagytak a nagyobb méretű notikba kettő winyó helyet? Kisebbeknél megértem hogy ki kell szedni az optikait.
-
ivana
Ármester
válasz bgabesz75 #83704 üzenetére
Kb. a kenyérpirítóm gyorsabb, az i3 U nagyon gyenge, a geforce 820 pedig olyan erős kb. mint egy HD 4600 az inteltől. Illetve az asus X széria minősége is nagyon rossz.
Ha csak külső perifériákkal használnád akkor tudom ajánlani a az itx gépet sokkal bikább lesz. Full HD ips monitor i5 SSD gtx 750 simán belefér ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
joker91
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Notebook vásárlás előtt egy kis tanácsot szeretnék kérni.Válaszolva a kérdésekre az összefoglalóba(ami a lényeg):
1. az elkövetkezendő napokban lenne a vásárlás
2. 150e környéke
3. irodai munka
4. 15,6-os kijelző lenne az ideális
7. Windows operációs rendszer (8, 8.1)
8. 4 GB RAM, bár gondolom ez már benne van ebbe a kategóriába
10. csak újKedveltebb márka a Dell, Lenovo.
Garancia idő minél több legyen.Van ilyenre tippetek melyik lenne megfelelő? (kinézet - ilyesmi, nem elsődleges)
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz joker91 #83711 üzenetére
Jelenleg a HP Probook 455 az egyetlen elérhető gép ebben a kategóriában, ami irodai munkára alkalmas.[link]
Ha vársz februárig, akkor lehet még választani a Fujitsu A544 Win8-cal, de ez most hiánycikk.
Egy használt üzleti gép ebben a kategóriában sokkal jobb választás lenne, mint a fentiek, azokra is van garancia meg számla hozzá.[ Szerkesztve ]
-
joker91
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ! Legkésőbb jövőhéten mindenképp meg kell vásárolni. De lehet már a hétre beszűkül.
Egy ilyen Lenovo nem ajánlott? Dell-eket meg 166e környékétől találtam. Ár rugalmas, ha 160-ba lenne tökéletes az is jó.Hp probook-ok is szimpatikusak. De OS-nél nélkül sajnos kiesik, OS-el meg eléggé megdobja az árát.
Használt sajnos most kiesik, mindenképp újra lenne szükség.Jut eszembe, van még pár eredeti Windows, úgyhogy ha OS nélküli is lehet jó, de elsősorban OS-el lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Hello!
Szűkítés után eddig 4 noti maradt, ezek:
DELL Latitude E6410 (i5-520M, 4GB RAM, 160GB HDD, 14,1"/1280X800), HD+ kijelző mennyivel jobb?
HP Elitebook 8440p (i5-520M, 4GB RAM, 250GB HDD, 14.1" 1366x768)
HP Elitebook 2540p (i7-640LM, 4GB RAM, 160GB HDD, 12.1" 1280x800) 10k-val több az előbbieknél
DELL Latitude E6410 (i5-560M, 4GB RAM, 160 GB, 13,3" 1366x768)
Árban kb egyformák (az i7-es több), megbízhatóság és képminőség érdekelne főleg, valamint, hogy a HD+ display mennyivel jobb?
ati
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Na megjött a Fuji A544. Elsőre nem rossz gép. Gyors. De a zsanérja szerintem elég gyengék. Simán lazák. Nem tűnik valami masszívnak. Előtte A530 volt na az az volt. A tapi része is szar szerintem. Kotyog. A gombja hangosak. A ventije meg ahogy a tesztben írták nálam folyamatosan megy érdekes. Nem hangos de nem is halk. Firss win 8.1 netezés közben. Lehet a Biosban kell állítani valamit. Kicsit olyan mintha nagyon sporoltak volna vele. Kicsit csalódás az A530 után a gép.
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz ati888 #83715 üzenetére
Az utolsó gépnél nagy kavarodás van, E6410 14 hüvelykes és ilyen felbontással nem szerelték, E4310 lesz az inkább, nem? HD+ ekkora méretben ugye felbontásban és képminőségben is sokat ad, én tuti azzal vennék gépet.
Az E6410 és a nagyobb HP egy kategória, nagyjából ízlés és paraméterek kérdése melyiket veszed, egyikkel sem nyúlsz mellé. Az E4310 egy fél mérettel kisebb (amennyiben a típus elírás és nem a kijelzőméret), de még jó választás lehet. A 2540p már lényegesen kisebb, így ott a méret lehet döntő, illetve ott normál HDD/SSD beépítése is csak optibay kerettel működhet, ami problémát okozhat. Emiatt én a 14-es gépek közül venném valamelyiket.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
redbulz
tag
Sziasztok,
Tanácsos lehet egy ilyet megvenni ennyiért, vagy ez már inkább felejtős mert túl öreg?
-
ivana
Ármester
válasz bgabesz75 #83721 üzenetére
Az itx egy alaplap szabvány, egy darab pcie port van rajta.
-
félisten
-
redbulz
tag
válasz szabonagyur #83724 üzenetére
Jogos a felvetés, bár eddig (kopp-kopp) nem volt problémám garhiány miatt. Kérdés, hogy ezzel túl nagy rizikót vállalok-e, ér e ez a ketyere ennyit így, vagy inkább rá se nézzek ilyen hirtelen lelkesedéssel?
-
félisten
-
redbulz
tag
válasz szabonagyur #83726 üzenetére
Biztos sokat Leginkább havi 1 alkalommal elutazáskor meló utáni kikapcsolódáshoz(játék).
(azt hiszem vissza kell vennem a hirtelen lelkesedéseimből, mert ezt sem gondoltam végig, szóval köszönöm a kizökkentést )[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Speede05 #83729 üzenetére
Uhuhuuuu
Hát, Fujitsuk ritkán hullanak darabokra és kell belőle 3 cserét adni mire jót kap egy ügyfél. Ez Asusnál és Lenovonál standard.
Nyugi így is rommá alázza a többit
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
QwErTy42
addikt
válasz Speede05 #83729 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve!
Az hogy nem kiemelkedő a minősége (hozzátenném zárójelben, hogy 125 ezerért túl sok elvárása laptop terén ne legyen az embernek...) még továbbra sem jelenti azt, hogy ne verne köröket az említett "készülékekre".
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
MailMan89
csendes tag
Sziasztok!
Lakótársam szeretne magának új laptopot, a limit 200 ezer. Csak netezésre meg alkalmankénti sorozatnézésre kell, semmi játék, Photoshop, stb. SSD, DVD-meghajtó nem fontos, az egyetlen lényegi szempont az időtállóság. Előre telepített Win előny. Preferált márkák: Asus, Lenovo, Toshiba, de lehet más is. Dellek annyira nem jönnek be neki külsőre (ja igen, lányról van szó... . Legyen legalább 15.6"-os, vagy nagyobb. Tudnátok erre tippet adni? Köszi előre is. -
anorche1
őstag
Off:
Szerintetek, 2 év múlva egy már nem garis, de hibátlan állapotban lévő a544 -et mennyiért lehet majd eladni? Mennyit eshet az értéke? Tudom, senkinek nincs varázsgömbje, meg ennyi idő alatt bármi megtörténhet, de kb. mégis?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
-
Wa2x_
veterán
válasz MailMan89 #83734 üzenetére
Nemrég vettem én is egy Probook 450 G1-et, teljesen meg vagyok elégedve, halk, nem melegszik, minőségi anyagokból jól össze van rakva, ami talán annyira nem jön be az a hangszórók minősége, de ennek a notinak nem is ez a fő szempontja.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
ati888
senior tag
Sok olvasgatás után végül két versenyző maradt, a HP 8440p és a DELL E6410-es, i5 procival, 4 GB RAM-mal. Én a HP felé hajlok, mert a Dell kijelzőjét eléggé lehúzták, a HP-ből most 1600x900-as felbontásút keresek, mert azt jobbnak mondják.
Ha valaki tud még segíteni a választásban megköszönném.
ati
-
deleteman
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
1, ASAP Mert sajnos a régi laptopom (HP ProBook 4710s alaplaphibás lett)
2, Max. 200 - 250 eFt
3, Leginkább irodai munka, de havonta egyszer-egyszer játszanék is. De nem csak, most hanem az elkövetkezendő 5 éveben is. (a mostani laposom is ennyit bírt, plusz az is megállta még a helyét )
4, Szeretnék kipróbálni egy-két újabb game-t a részletesség nem legfontosabb, a lényeg, hogy szaggatás nélkül elfusson. kb. közepes beállításokon (de mint említettem a később megjelenőek is)
5, Mivel nincs TV, és a filmnézést is ezen oldom meg ezért preferálnék egy 17,3"-ost, de ha az ár/érték arányba 15,6" illeszkedik jobban akkor az se probléma. Továbbá IPS-t preferálnék, de ez sem perdöntő
Leginkább a processzor, (i5, i7) videokártya (GTX) tekintetében szeretnék olyat ami időtálló.
6, Heti rendszerességgel hordozom, de leginkább vonaton nézek rajta filmet. (tehát se a súly, se az üzemidő nem fontos amennyiben az legalább 3 óra )
7, semmi
8, 1 TB, 4 GB RAM de akkor legyen bővíthető, mert (8 GB-t szeretnék a végén)
9, -
10, Új gépElőre is köszönöm a segítségeteket,
Üdv, -
félisten
-
deleteman
csendes tag
válasz szabonagyur #83747 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ. Azért gondoltam, hogy ennyi pénzből jól tud lakni a kecske (és még marad is a káposztából ). Tudnál még említeni egy két alternatívát az ASUS N550 mellé, ami hasonló tulajdonságokkal bír?
Köszi,
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest