Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#11551) giigz válasza B-L-A-C-K (#11549) üzenetére


giigz
veterán

Jaaa, köszi mégegyszer jó ajánlás volt, persze ennyi pénzért (egy havi fizetés) Magyarországon nem lehet igazán kompromisszummentes notebookot kapni. Ennek a G580-nak is sok jó, kiemelkedő tulajdonsága van, és vannak gyenge pontjai, ami még mindig simán elviselhető.

Ugye jó az erős vga, jól lehet vele játszani. Jó a billentyűzet, bár F1 közben a kurzoroknál egy kicsit benyomódik, arra kell figyelnem, hogy nehogy erősen nyomjam... A fényes kijelző szintén hátrány, most is fel kell venni a fényerőt, hogy éppen lássak valami, de így is csillog rendesen... Amit most észrevettem ma, mert ugye idáig mindig töltőn volt otthon, az az akksi üzemideje. Mivel nincs viszonyítási alapom, ezért nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem, de én többre számítottam. 50 perce netezek rajta wifiről, se játék, se film nem volt, és 100%-ról most jár 62%nál... Nem túl sok, ennél többre számítottam, de gondolom az átlagban bennevan ez az üzemidő.

Tehát nem sok negatív tulajdonság van igazából, megérte megvenni. :)

[ Szerkesztve ]

(#11552) B-L-A-C-K válasza giigz (#11551) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Persze ennyi pénzért (egy havi fizetés) , ezt kb úgy írod mintha te dolgoznál már, de úgy tudom még nagyon nem...:D

Amúgy nem is kel tőle azért elájulni, hiszen egy belépő játékos gép, ennyi pénzért persze lehetett volna venni minőségibb gépet, csak ugye ott játék meg kilőve. Amúgy 130 ezerért akinek játékra is kell most szerintem ez a legjobb.

(#11553) giigz válasza B-L-A-C-K (#11552) üzenetére


giigz
veterán

Attól, hogy anyám dolgozott érte, ugyanúgy érzem a pénz súlyát.

(#11554) B-L-A-C-K válasza giigz (#11553) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Konkrétan ezzel nem erre céloztam hogy nem érzed vagy érzed...:)

(#11555) general


general
addikt

üdv! sürgős

a windows-zal vásárolt notikon eleve telepítve kapja az ember a rendszert, vagy külön hozzá a szoftvert? ha előre telepítve van, megkapom azért a win 7-et külön, hogy bármikor újrarakjam? (tudok a "one key recovery"-ről), gondolok itt arra a problémára, hogy ha előre telepítve van, milyen és hány partícióval?? mert azt szeretem magam megszabni, ráadásul én sosem rakok oprendszeres partícióra fontos adatokat, mindig egy külön, 50 gigás part. van neki. (víruspara, reinst.)

(#11556) Esz.Zsé


Esz.Zsé
csendes tag

Köszi a segítséget. Mondjuk az y580 már jócskán megdobja a költségvetést, konkrétan 40-60e-el. AMD-s ATI gépeket meg nem is néztem, nem tudom, hogy melyik egy kategória az intel-s geforce-al. Most kicsit elkenődtem, már azthittem megvan amit akarok. :( :DD

(#11557) darvak válasza Esz.Zsé (#11556) üzenetére


darvak
senior tag

Hmm., módosítom, 200-ért se Z580-at, sem z585-öt nem vennék, túl drága.

Vagy vegyél 160-ért z580t, 165-ért L850, vagy ami a legjobb lenne, ha találnál valahol 190 körül új Y570a-t.

Elsőre ennél olcsóbban nem nagyon találtam:
y570
vagy:
y570

[ Szerkesztve ]

(#11558) B-L-A-C-K válasza general (#11555) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Rajtaszokott lenne előre telepítve, olyan szinten hogy bekapcsolásnál már csak a felhasználói nevet meg ilyeneket adod meg.

De végül is itt a problémád ahogy látom a particionálás, 1 partíció szokott lenne általában, de 2 perc alatt tudod particionálni win alatt is ezzel a módszerrel:

Számítógép ---> Jobb klikk kezelés ---> Lemezkezelés ---> Itt kiválasztod a megfelelőt gondolom a "C" lesz amit bontanál, itt erre jobb klikk ---> Kötet zsugorítása ---> Majd értelemszerűen kiválasztod amennyit kell csökkenteni, és zsugorításra nyomsz (viszont nem enged egy bizonyos határig a win, ha több kell mint amennyit enged akkor particionáló programmal kell, ezt tudsz leszedni a netről van egy halom pl ez.). ---> Utána megjelenik egy új partíció itt a lemezkezelésben, fekete csíkkal a tetején ---> itt szintén jobb klikk, és "új egyszerű kötet....", majd értelemszerűen végig mész, és kész...

alwarez: Azt írtad hogy 200 ezer + 20 ezer max. Na most akkor az akárhogy is számolom 220 ezer, Y580-as 233-ért tudok jelenleg legjobb áron (bár lehet van mégolcsobban nem nézegettem azért mindenhol), azaz az csak +13 ezer, nem pedig 60 ezer nem?

[ Szerkesztve ]

(#11559) giigz


giigz
veterán

1 óra 20 perc után 46%-on áll a töltöttség.

(#11560) darvak válasza giigz (#11559) üzenetére


darvak
senior tag

~3.5 órát kéne bírnia netezés mellett. Nézz rá,h az igp-t használja-e, jól megy-e az optimus.

[ Szerkesztve ]

(#11561) Esz.Zsé


Esz.Zsé
csendes tag

Köszi darvak! Csak az i5-s proci, 1TB merevlemez, meg 8giga memória még mindig jobban hangzik (nem mintha igazából tudnám mennyivel különböznek, de gondolom nem véletlen nagyobb számok) , bár az 555-st láttam, hogy mennyivel jobb.
B-L-A-C-K, igazad van. :) Csak lokálpatriótaként úgy gondoltam, hogy a helyi pc boltban megtudom vásárolni a választott gépet és mivel a legolcsóbb helyen az ÁrGép szerint ott van ahol te írtad, így nem valószínű. De azt hiszem most felhagyok vele. De a 8giga memória még mindig zavarja a szemem, de lehet, hogy csak parasztvakítás.

(#11562) B-L-A-C-K válasza Esz.Zsé (#11561) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Miért nem rendeled meg internetről? Ingyen oda viszik ahová mondod, és vásárlás után 7-14 nap (ezt nem tudom pontosan, meg bolt függő) el is állhatsz a vásárlástól, még akkor is ha nincs semmi baja csak egyszerűen meggondoltad magad.

8 giga miért szúrja a szemed ezt nem értem? Sok vagy kevés? Amúgy már pár ezer a memória, szóval ha sok lenne ezzel ne foglalkozz mert piti összeg már.

(#11563) darvak válasza Esz.Zsé (#11561) üzenetére


darvak
senior tag

Nm!

Játék szempontjából nem igazán mérvadó, h i3, v i5, mivel jól teljesít az i3 is a kártya mellett.
Ha játék+átlagos dolgok mellett nemigen használod másra a gépet, akkor nem kell neked i5.

HA igen, akkor y580-ra érdemes gyúrni, mint 200-ért z580-ra.

(#11564) Esz.Zsé


Esz.Zsé
csendes tag

Köszi a segítséget srácok! Azt hiszem akkor ez lesz a nyerő:
LENOVO IdeaPad Y580 59-349166
Darvak, hát a tanulmányaim miatt az Autocad esetleg.

[ Szerkesztve ]

(#11565) darvak válasza Esz.Zsé (#11564) üzenetére


darvak
senior tag

Autocadre bármelyik gép elég lenne, ne aggódj ezért. ;)
GTX660M meg - a kijelző felbontásán - gyakorlatilag minden játékot visz magas beállítások mellett.

(#11566) general válasza B-L-A-C-K (#11558) üzenetére


general
addikt

értem, köszi,de az még nem derül ki, hogy az előre telepítetteknél kapok-e win példányt, amiről bármikor újrarakhatom a rendszert?

(#11567) premete válasza general (#11566) üzenetére


premete
veterán

Vagy kapsz, vagy nem kapsz, ez a 3 lehetőség van.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#11568) B-L-A-C-K válasza general (#11566) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

premete kolléga jól mondja, vagy igen vagy nem...:) Ha nem kapsz akkor a winyón van, ha kapsz akkor DVD-n van. Nekem pl a mostani gépemhez DVD-n adtak, de ez tényleg változó.

[ Szerkesztve ]

(#11569) Dhampir válasza B-L-A-C-K (#11558) üzenetére


Dhampir
félisten

Y580-as 233-ért tudok jelenleg legjobb áron

Felment az ára, a múlt héten ugyanott még 231 volt.

(#11570) B-L-A-C-K válasza Dhampir (#11569) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Úr Isten, gondom ilyen emelés mellett aki esetleg kinézte le is mond róla...:)

(#11571) general válasza B-L-A-C-K (#11568) üzenetére


general
addikt

nos ez egy elég nagy szemétség... megveszed végre a nyomorult oprendszert, nem kevésért, és csak egyszer használatos?? és ha az ember bekap egy vírust nadjisten, ami miatt reinstall kell, vagy egyáltalán csak újra akarja rakni a windowst, egyébként is ajánlott úgy 2 évenként.. ez így nevetséges. persze letölteni le lehet, és a kóddal aktiválni, de azért az átlaguser nem biztos, hogy ezt meg tudja csinálni... és különben is, végre kifizizetem, adjanak már egy hivatalos példányt, nem?
köszönöm a válaszokat.

(#11572) B-L-A-C-K válasza general (#11571) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Ezt ki mondta neked hogy1x használatos?

(#11573) thomeef válasza Dhampir (#11537) üzenetére


thomeef
őstag

80 fok fölé szinte soha nem megy a gép, a közeljövőben veszek alá egy notepal U3-at, kivi leszek azzal mennyi lesz, most egy műanyag logitech notitartón van, ami nem igazán segít:D

Ventilátor teljesen átlagos, közepesen hangos, nem sivít, tehát hangos, de nem idegesítően hangos. A hangszórókat 25% fölé még nem mertem emelni mert jön át a szomszéd :DDD De 25%-on is kitölt egy 15nm-es szobát. Először kicsit fura volt, mert nem a szokásos helyről a kijelző alja felől jön a hang, hanem a noti elejéből/aljából jön, de hamar meg lehet szokni. Párom speciel semmit nem vett észre belőle, lehet csak én vagyok ilyen vájt fülű :)

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#11574) Chaser válasza general (#11571) üzenetére


Chaser
titán

Ha nem adnak dvd-t valszeg van recovery. Ha véletlen letörlöd akkor meg kérsz a gyártótól lemezt. Ha nem adnak akkor írsz az MS-nek. Ha ők se adnak letöltöd vmelyik torrentről az iso-t, nem jogellenes. A licenszért fizetsz, nem a lemezért vagy imagért, a licence pedig a gépeden van. Lehet fenn vannak az ISO-k az MS oldalán is és letölthető onnan. Mindenesetre nem bonyolítanám túl a helyedben ezt a kérdést.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#11575) B-L-A-C-K válasza thomeef (#11573) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

"A hangszórókat 25% fölé még nem mertem emelni mert jön át a szomszéd"

Ezt most te komolyan is gondolod amit írsz?

(#11576) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Hali!

Nézelődök a notik között, de annyira nagy a kínálat, hogy azt sem tudom hol kezdjek hozzá.

Nem akarom sztorikkal húzni a ti időtöket, csak pár tippet kérek, hogy mit érdemes közelebbről megnéznem.

Mire kell?

Mostanában sokat fogok utazni vele, elsősorban arra kell, hogy felvett videókat és fotókat backupoljak (beépített HDD mérete annyira nem lényeges, de minimum 500 GB kellene, a többit megoldom külső HDD-vel). Ezeket jó lenne elkezdeni feldolgozni már út közben, ezért bírjon vágni Full-HD filmet (Adobe Premiere Pro vagy Sony Vegas) és a fotókat is tudjam szerkeszteni (Adobe Lightroom 4, Photoshop CS6, stb). Ehhez mérten, ha nem is IPS, de egy jobb TN panel kellene monitor ügyileg. Persze ha belefér az IPS akkor hajlok felé.

Ezen kívül játékból nincs nagy igényem. World of Tanks, Diablo 3 meg hasonló kaliberű vackok fussanak el.

Milyen méret és súly kell?

Ha lehet akkor 15" alatt és minél könnyebb kivitelben, hogy ne tépje le a vállam a táska. De a teljesítmény érdekében hajlandó vagyok bevállalni a gerincferdülést, az az ha a nevezett árkategóriában egy vastag, nagy, nehéz noti lényegesen jobb teljesítményt tud, akkor megnézem azt (de ha nem túl számottevően lassabb a kompaktabb, könnyebb noti akkor inkább azt). Ja és optikai meghajtó a legkevésbé sem kell nekem (esetleg van megoldás rá, hogy SSD-t tegyek a helyére amolyan "mobilrack" módon?).

Mennyit szánok rá?

Két gépet akarok kinézni, ugyanis most hirtelenjében nem akarom és nem is tudom leapasztani a bankjegy állományom. Részletre venném, ha nem kapok a banktól segíjt akkor marad az olcsóbb. Alapból hajlandó vagyok elmenni 250-260 ezerig, ha erre azt mondja a bank, hogy húzzak vissza anyucihoz akkor kell "just in case" egy 200e körüli (azt egy forinttal se meghaladó) gép is, azzal már nem küldenek el a vérbe.

Előre is köszönöm az összes tippet ami érkezik! :) Korábban már jártam erre, akkor napolnom kellett a vásárlást, meg akkor még kicsit mást is akartam, mint most.

[ Szerkesztve ]

(#11577) thomeef válasza B-L-A-C-K (#11575) üzenetére


thomeef
őstag

Vékonyak a falak...azt akartam mondani ezzel hogy 25%-on már teljesen élvezhető a hangrendszere, 75-ön speciel már zavaróan hangos.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#11578) B-L-A-C-K válasza thomeef (#11577) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

És 100%-on nem torzít?

(#11579) Nyertes480


Nyertes480
csendes tag

Üdv az uraknak! Már rég töröm magam, hogy találjak egy olyan notebookot, ami a lehető legtöbb alvárásomnak megfelel.
Annyi már kialakult, hogy valószínűleg egy Lenovo lesz a jó megoldás.
Elsősorban munkára, inyernetezésre lenne használva, de a néha befigyelne egy kis játék is. (Integrált videókártya kilőve.) Processzorból is i3 vagy i5 lenne az optimális. Ami nagyon megnehezíti a dolgot, az az, hogy 17"-os képernyővel tetszene igazán a gép. (Hurcolni nem sokat akarom, de hunyorogni még kevesebbet.)
Ami eddig a legjobban bejött, az a lenovo g770, de azt már nem nagyon forgalmazzák.
Ha nincs más, akkor javasolhattok 15"-os notikat is.
Új gép érdekelne, 200 alatt.
Remélem van ilyen.

saját kezűleg épített OSB dobozos projektor

(#11580) Chaser válasza Nyertes480 (#11579) üzenetére


Chaser
titán

Az új 17-es inspiron is jó lehet, olvass utána.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#11581) general válasza B-L-A-C-K (#11572) üzenetére


general
addikt

csak arra gondoltam, hogy vicces, hogy nem adnak egy példányt, le kell tölteni, ha törlöd az egészet, és nem recovery (pl vírus miatt, vagy egyszerűen tiszta lapot akarsz)

igen, MS-től kérni, letölteni, stb ezekre gondolok, ha már kifizetsz nem kevés pénzt én megcsinálom, de nagyon sokan vannak, akik azt sem tudják, hogy mivaaan? operációs rendszert letölteni, micsináljak... :)

mindegy, témát lezártam, csak megjegyzésképpen írtam. nem fontos.
köszönöm a hozzászólásokat

(#11582) darvak válasza Stauffenberg (#11576) üzenetére


darvak
senior tag

Szerintem jobb kijelzővel - a többi igény megtartása mellett - újban ilyen gép nem nagyon van, esetleg használtban.

De még keresgélek

[ Szerkesztve ]

(#11583) thomeef válasza B-L-A-C-K (#11578) üzenetére


thomeef
őstag

Nem torzít egyáltalán, de egy kicsit már sistereg, közvetlen közelről nem ajánlott, 1-2m-ről már el lehet hallgatni 100%-on is.

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#11584) Mopar426


Mopar426
tag

Hali szevasztok!
Egyik barátom szeretne új laptopot venni, neki lenne pár kérdése hozzátok a következő kritériumok alapján:

150 -200 ezer Ft között lenne a keret.
Elsősorban játékra lenne mint például: DCS A10C, BF3
Körülbelül 8giga ram-ra gondoltunk, 1gigás videokari, 2,3-as 2,4es proci vagy felette, attól függ mi fér bele. Legjobb Ár/teljesítmény a lényeg.

Ha írnátok pár biztos tippet azt szívesen fogadnánk.
Előre is köszi a segítséget.

Hope for the best, plan for the worst!

(#11585) thomeef válasza Mopar426 (#11584) üzenetére


thomeef
őstag

Dell 7520 memóriabővítéssel 1 biztos tipp :)

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#11586) darvak válasza Mopar426 (#11584) üzenetére


darvak
senior tag

(#11587) Borote válasza thomeef (#11585) üzenetére


Borote
addikt

Erre a 7520-ra nagyon kíváncsi vagyok, ezért a 190k-s árért baromira megéri :)
Tán még jobban is, mint az Y570 :D

(#11588) darvak válasza Borote (#11587) üzenetére


darvak
senior tag

Hát igen, elég jó, csak nem ismerem. :U
itt csak i7-es teszt van.
de a "so-so built quality" meglepő. Valaki fogdosta már? :)

(#11589) darvak válasza darvak (#11588) üzenetére


darvak
senior tag

(#11590) Dhampir válasza Borote (#11587) üzenetére


Dhampir
félisten

Már írtam róla röviden: Dell Inspiron 7520

Windows 7 alatt is ki kellene próbálni. A ventilátor folyamatosan, magas fordulatszámon, baromi zavaróan ment a géphez adott Ubuntu Linux alatt. Az első elindításnál még csendes volt, de minden további bekapcsolásnál még az operációs rendszer betöltődése előtt azonnal hangosan és szünet nélkül ment a hűtés.

Ár/érték arányban viszont tényleg a legjobb vételnek tűnik, de a hűtési tapasztalatok miatt korábban nem ajánlottam.

[ Szerkesztve ]

(#11591) general


general
addikt

azoktól kérdezném, akik használnak Photoshopot, Lightroomot, melyik laptop a jobb választás szerintetek, azonos ram mennyiségénél:

- intel Pentium B960 + Geforce 630M (a CUDA támogatás miatt)
- intel i3 2350M vga nélkül ( hyperthreading miatt 4 szálon megy a számolás)

a 2 proci tudtommal csak 100 Mhz-ben és a HT használatában tér el, de ez vajon mennyit számít, a CUDA támogatásával szembeállítva? nem tudom, a 2 program mennyire használja a CUDA-t, úgy tudom - lehet,h rosszul -, csak bizonyos feladatoknál, effekteknél segít rá!

bocs, ha kicsit OFF, de nem tudom, hol kérdezhetném meg.

(#11592) Dhampir válasza thomeef (#11573) üzenetére


Dhampir
félisten

Köszönöm, hogy megírtad.

Hozzá vagyok szokva az integrált megoldások révén csendes, legtöbbször szinte hangtalan hűtéshez, talán ezért is döbbenetes számomra, amikor egy ventilátor folyamatosan keveri a levegőt. :)

(#11593) Chaser válasza Borote (#11587) üzenetére


Chaser
titán

Ahogy látom az Y5x0 babérjaira akarnak ezzel törni. Fém borítás, jó hangszórók, elérhető FHD felbontás és talán backlit is lesz. Ha NBD garos akkor nem rossz. Még ezt a mocsok csilli kijelzőt is elfelejtenék - vagy legalább választható lenne - akkor nem is nagyon tudnék külsőleg belekötni. 17-eseknél gy tudom matt van.

szerk: Dhampir: A régebbi szériáknál is gond volt a hűtéssel, annak hangját sokan kifogásolták. Úgy látszik ezt még nem nőtték ki. Újabb bios-szal érdemes megnézni esetleg.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#11594) Pocok256 válasza general (#11591) üzenetére


Pocok256
veterán

Azért ezeknél egy SSD is igen egészséges tud lenni ;)

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11595) Pocok256 válasza general (#11591) üzenetére


Pocok256
veterán

Kiestem a szerkesztési időből , de ezeknél a programoknál nem kell a HT re alapozni mert értelmét veszti minden olyan programnál ahol normálisan meg van írva a többszállúsítás.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11596) general válasza Pocok256 (#11594) üzenetére


general
addikt

igen, de nem ez a kérdés. a pénzügyi keret limitált a laptopra. ezen belül kell választanom. szóval? valaki erre? csak mert gyorsan kéne döntenem. :F

azoktól kérdezném, akik használnak Photoshopot, Lightroomot, melyik laptop a jobb választás szerintetek, azonos ram mennyiségénél:
- intel Pentium B960 + Geforce 630M (a CUDA támogatás miatt)
- intel i3 2350M vga nélkül ( hyperthreading miatt 4 szálon megy a számolás)
a 2 proci tudtommal csak 100 Mhz-ben és a HT használatában tér el, de ez vajon mennyit számít, a CUDA támogatásával szembeállítva? nem tudom, a 2 program mennyire használja a CUDA-t, úgy tudom - lehet,h rosszul -, csak bizonyos feladatoknál, effekteknél segít rá!

többszálúsítás: tudtommal a HT pont ezt jelenti, + 2 virtuális mag, így 2 helyett gyakorlatilg 4-gyel dolgozik, szóval nem értem a hozzászólást... :F

(#11597) Chaser válasza general (#11596) üzenetére


Chaser
titán

Én az elsőt venném. PS már régóta ki tudja használni arra alkalmas vga erejét. Meg természetesen mellé majd egy ssd-t ha engedi a keret és minél több ramot. Utóbbival kezdeném.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#11598) Pocok256 válasza general (#11596) üzenetére


Pocok256
veterán

Azt hitem érthető volt a HT leírásával, hogy melyiket =)

intel Pentium B960 + Geforce 630M (a CUDA támogatás miatt)

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#11599) Tikakukac válasza general (#11596) üzenetére


Tikakukac
titán

Virtuális 2 mag != 2 rendes maggal. Plusz ha a program nincs megírva rendesen többszálúra, akkor max 5%-ot nyersz ezzel.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#11600) M3xx


M3xx
tag

7520-al kapcsolatban, mennyire érzi meg a VGA ha FHD kijelzővel akarunk játszani, tehát adott esetben pl. a 7730-as Radeon. Azaz a FHD megléte lehet hátrány is? spyduck féle y580 teszt gondolkodtatott el a dolgon.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.