Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70230) [Prolixus] válasza holodp (#70222) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Teljesen megszokott, hogy XY kiskernél időszakosan olcsóbb mint közvetlen adott márkaboltból, beszerzik x áron, azt már ők döntik el hogy mennyi haszonnal adják tovább. A leet.hu egy viszonylag új webshop, de én már rendeltem tőlük vagy kétszer is, nem volt semmi gáz.

"Szemezek a GMMK full billzettel, ugye ha itt fellép ugyanez a probléma, akkor csak cserélnem kell benne a switchet és működik?"

Igen, de gyakorlatban nem feltétlenül. Az esetek nagy többségében nem a kapcsoló adja meg magát, hanem a PCB-n a forrasztás. Hot-swap socket forrasztása ugyanúgy meg tudja adni magát, egy ilyen esetben a kapcsoló csere semmit nem fog csinálni. Hot-swap sokcet újraforrasztható, de ugyanúgy nem hot-swap billentyűzetben a kapcsoló is, szóval a megoldás ugyanaz lesz.

A hot-swapnak nem ez az elsődleges előnye, hanem inkább az hogy ha új kapcsolókat akarsz nem kell tokkal vonóval új bill-t venni, illetve hot-swapot könnyű szétszedni, modolni a billentyűzetet, megkenni a stabokat stb. Úgyhogy ha ezekből egyiket sem akarod csinálni, nem igazán nyers egy hot-swap billentyűzettel.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.