Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz prolad #15000 üzenetére
HI!
9500 Ft alatt bármi lehet amit billentyűzetnek hívják - tartósságra egyikre sincs garancia.
esetleg Logitech K120 USB - erre a gyári adatok alapján 10000000 leütést garantálnak.
10000 Ft körüli áron a Trust GXT-280- 5000000 leütésre tervezve
12500 Ft -ért meg az Ozone Blade a megfelelő a számodra - 5000000 leütésre tervezveegyéb elvárás?
világítós legyen ,gamer legyen,kicsi enteres,magyar karakteres,stb...[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
tvhez miylne kisebb méretű billentyűt érdemes ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MrM94
addikt
Sziasztok, pro es kontra a ket billentyuzet kozott?
Alienware Tact X
Logitech G510s
Ar nem szamit.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
prolad
addikt
Erről vélemény?
Mennyire lehet magyarosítani egy angol/US bill-t?Van olyan ékezetes betű,ami nem működik? -
jeni
félisten
válasz prolad #15006 üzenetére
rejtve van az í betű vagyis az AltGr+J betű komb. kettős gombbal menne
inkább keress olyat ami angol-angol kiosztású és ne amerikai-angolt válaszd,mert azokon kevesebb a gomb
matricázni meg lehetséges,csak kérdés nem -e kopik meg utólag a betű rajta?
vagy inkább FULL magyart[ Szerkesztve ]
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
A Tesoro Durandal-al kapcsolatban érdeklődnék!
Kapható az ultimate kéz támasza külön is?
Full magyar kiosztás?
Tapasztalatok róla (Durandal / Durandal ultimate(?
Kezelő szoftver felülete mennyire grafikus képernyő olvasó (Jaws) tudná olvasni?Köszi
...
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy ~kb. mennyibe fog kerülni és mikorra várható hazánkba magyar kiosztással a Roccat Ryos TKL Pro ? Nagyon csini és pont elég is amire kell, szerintem a Ryos MK alá kell jönnie ha jön és egy 18-20k körüli ár elfogadható lenne érte.
Közben megtaláltam a Roccat topikot így sorry ha nem ide tartozik közvetlen a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
afrojack1
senior tag
Hali
Melyik a jobb bill. Gamere,gépelésre,netezésre gigabyte osmium mechanikal gaming keyboard vagy razer blackwidow ultimate?
Szívem kicsit a razerhoz húzz de megéri ?
Gigabyte 25k, razer 40k, gyönyörü a razer de kár hogy, 10billt. Érzékel egyszere a gigabyte meg 64!! gigabyte se rossz!SC: Herczku_Death
-
nyunyu
félisten
válasz afrojack1 #15011 üzenetére
10billt. Érzékel egyszere a gigabyte meg 64!!
Emberek, gondolkozni is kene, nem csak agyatlanul beszopni a marketing bullshitet.
Komolyan kivancsi lennek ra, hogyan kezelsz uzemszeruen 10 gombnal tobbet.
Nem er ratenni a billzetre egy vastag lexikont.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
afrojack1
senior tag
Igazad van csak ilyen árnál úgy vagyok vele hogy tudjon is ilyet!!
SC: Herczku_Death
-
LógaGéza
veterán
válasz afrojack1 #15013 üzenetére
Mi az, amihez egyszerre kell nyomva tartani 10+ gombot?
Tudom, hogy egyes repülőgépszimulátorba elég komoly kombók vannak, de aki ennyire komolyan tolja, az kontrollert vesz, nem billentyűzetet...Szerintem nem ér annyit a Razer... Több rosszat hallottam róla, mint jót... Annyiért inkább már egy Filco, és akkor a minőség is megvan.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Abrion
senior tag
Hali
Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek a szilikonos billentyűzetről, és hogy melyiket ajánlanátok megvételre.
-
peterez
csendes tag
válasz jim bcs #15010 üzenetére
Lehet, hogy te azt 18-ért vinnéd, de egyelőre 53 és 60 ezer Ft között mozog
http://ipon.hu/webshop/product/roccat_ryos_mk_pro/534080Ennyiért van igényesebb cucc, bár kinek mik a szempontok, ugye.
-
nyunyu
félisten
válasz Abrion #15021 üzenetére
Elso melohelyemen ~8 eve kapott minden helyszini supporttal foglalkozo kollega felcsavarhato billzetet.
Legtartosabb peldany kemeny 2 honapig birta.
Nem hinnem, hogy a mostaniak jobbak lennenek.Akkoriban meg nem nagyon voltak TKL billzetek, a legkeskenyebb kaphato billzet a Labtec UltraFlat volt, ami eppenhogy befert egy hatizsakba allitva.
Azon persze sosem talaltam az Ins/Del... gombokatHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Abrion
senior tag
Köszönöm a véleményeket meggyőztetek arról hogy ne vegyek ilyet
Ara kíváncsi leszek, mikor lesz érintő-felületű billentyűzet, tudjátok, olyan mint az okos-telefonál van.
-
Sanki
addikt
Szombaton átvettem a Trust GXT 280-as billentyűzetet. Így pár nap használat után azt tudom mondani tényleg megérte a pénzét. Halk, meg szerintem minőségben is ott van.. Jól olvashatóak a gombok nappal is és éjszaka is.
Remélem ez is sokáig fogja bírni, mint az előző pár száz forintos billentyűzetem, már vagy 5-6 éves biztos van, csak már meguntam azért váltottam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
jim bcs
nagyúr
válasz peterez #15018 üzenetére
Na fuss neki megint a kérdésnek!
A lényeget nem sikerült értelmezni, ha elolvastad volna figyelmesen akkor rájöhettél volna hogy nem kívánok még 30k-t sem kiadni egy billentyűzetért nemhogy 50k-t!!! Te a sima Ryos szériáról beszélsz, én meg az új kompaktról, a Roccat Ryos MK széria alja 30k mivelhogy van MK--MK_Glow--MK_Pro ahol a teteje valóban 50-55k és itt már megint nem értem mit akarsz mivel a Ryos TKL Pro és Roccat Ryos TKL egy jóval kisebb/kompaktabb bill. aminek valahol 18-25k körül kellene beékelődni. Azért kérdeztem direkt a TKL Pro-t mert annak az árából már tudok saccolni mennyi is lesz a sima TKL mivel ez érdekel, nem kell karácsonyfa.
"ennyiért van igényesebb cucc"
A Razer-t és társait hagyjuk 1000+1 panasz van rájuk nem csak itthon de még külföldön is a világ minden részén. Ugyanígy van panasz a Roccat-re is tehát félreértés ne essék ez megesik, nálam bevált. Fejtsd ki mire gondolsz pontosan![ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz jim bcs #15030 üzenetére
Szerintem az igényesebb cucc alatt nem a Razerre gondolt (még a gondolat is fájó), inkább a Filco termékeire. Az most a Szint, amit követni kellene.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a TESORO Durandal Ultimate (G1NL) LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Black Win 8 / 8.1-l kompatibilis?
Hivatalos oldal Win 7-ig jelöli.Köszi
...
-
jim bcs
nagyúr
válasz alfiboy #15032 üzenetére
error-->system reboot
reboot completed---> Ezt úgy hívják hogy laikus marketing!
ez nem processzor+lap kombó vagy egyéb olyan hardver ami tényleg függ a másiktól, egér/bill. független és mindennel kompatibilis ugyanúgy ahogy az egérpadot teheted egér alá de monitor vagy billentyűzet alá is, hidd el még a win95 is felismeri
vedd meg jó lesz még az ezután készülő windows_12-höz is
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz jim bcs #15035 üzenetére
Gondolom arra gondolhatott, hogy a hozzá adott szoftver, amivel pl a makrókat lehet állítgatni, az működik-e Windows 8 alatt.
Nem olyan egyszerű a helyzet mint gondolnád. Volt nekem egy Corsair Vengeance 1500 -as, virtuális 7.1-es fülesem. Windows 8 megjelenése után olyan fél évig nem volt hozzá normális driver, végül kijött egy beta, amivel ugyan lehetett használni, de közel se volt olyan jó a hangja, mint pl Win7 alatt, driver nélkül meg buktam a virtuális térhangzást (amúgy se volt értelme, de az más tészta).Win95-ben meg elég gyatra volt még az USB támogatás, tuti kell hozzá külön driver... Kicsit lehetne gondolkozni is, mielőtt nekiesel egy tudatlan társadnak
-
jim bcs
nagyúr
válasz LógaGéza #15036 üzenetére
egyértelmű hogy működik méghozzá ha más nem a win7-es driverekkel és gond nélkül mivel az alapleképzés nem változik, ezeket a mondvacsinált 5.1/7.1-eket meg hadjuk az megint más oda nem kell füles driver csak egy normális hangkártya és az ahoz lévő driver
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz jim bcs #15037 üzenetére
Csak példaként hoztam fel. A füles, a Win7-es driverrel Win8-on meg se szólalt először, csak driver nélkül. Az, hogy mennyi értelme van, nem tartozik a témához, a lényeg a driveren volt. Azóta már én is okosodtam, mint az adatlapomon is látszik, hogy most milyen "láncot" használok, a virtuális csodától meg megszabadultam azon az áron, mint ahogy vettem - legalább nyertem ingyen tapasztalatot
A billentyűzetet meg én nem venném meg, amíg nem biztos az, hogy megy a szoftvere Win8-on. Nem mintha szükségem lenne rá (teljesen alap a billentyűzetem is, csak épp mecha, mégse érzem az ilyenek hiányát), csak az a tudat, hogy fizettem valamiért, amit a gyártó hibájából nem használhatok - az örjítő tud lenni.
-
prolad
addikt
válasz jim bcs #15035 üzenetére
Nem biztos,Func egerem nem igazán akart menni a win8-cal (pl.ha egyszer kihúztad,újraindításig már nem ismerte fel a gép,pontatlan volt),csak decemberben jött ki hozzá a javítás,onnantól teljesen jó.Szerintem simán megtörténhet egy komolyabb tudású bill.-l.Nyilván ez a legalapabb faék tudású cuccokra nem vonatkozik.
-
jim bcs
nagyúr
válasz prolad #15041 üzenetére
akkor lehet én vagyok szerencsés de én még ilyet se magamnál se az ismerősök körében nem tapasztaltam, a perifériák Logitech és Roccat vegyesen mindenkinél csak hogy ezt is tisztába tegyük
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz prolad #15041 üzenetére
Biztosan értelmezés kérdése, szerintem a komoly billentyűzet az egy jó minőségű mechanikus billentyűzet. A többi funkció csak olyan OTT jellegű, hozzáadott érték jellegű szolgáltatás. Pl egy 'komoly' tv sem attól komoly, hogy tud wifit meg 18 bemenete van hanem attól, hogy jó képet mutat.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
alfiboy
aktív tag
válasz jim bcs #15042 üzenetére
Srácok!
Miattam ne vitázatok!
Az igazság az, hogy én teljessen vak vagyok ebből fakadóan a makrokra semmi szükségem se a led világításra, csak a kéztámaszra. Persze mivel van látó a családban a led az jól jönne, de a makróra nekik se.
Szóval az lenne a kérdés, hogy a fentieket figyelembe véve használható lesz e tökéletessen Win 8/8.1-el?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest