Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Annyit kérhetnék még esetleg, hogy akinek van lemérné nekem a Strafe tömegét?
Van ahol 2.02 lbs-nek írják (~916g) míg máshol 1.27 kg-nak.Melyik a valós?
Köszi!
-
Domonkos
Ármester
válasz Neil Watts #30001 üzenetére
Én ennek hinnék leginkább.
Szóval 1.27kg. Mérni sajnos nem tudom.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
veterán
-
Grafirka
őstag
válasz Core2duo6600 #30000 üzenetére
Nem irtal arat. Logitech G610 egyszinu feher fenyu vilagitassal rendelkezo, minosegi mechanikus billentyuzet . Letisztult formaju robusztus massziv USB csatlakozasu , sokak alltal kedvelt billentyuzet. En is most szeretnek beszerezni egyet, szamomra is fontos , hogy ne legyen agyondizajnolt , tele makro gombokkal es egyeb gamer csicsakkal.
-
mzso
veterán
válasz haxiboy #29983 üzenetére
"Cougar 200k-ból volt egy hibás batch, tudunk róla, azóta javították a hibát, mást meg egyáltalán nem tudunk ajánlani"
Hát itt notika77 igen csak szidta az nemrég vett 200k-t. A legtöbbje nem széria hibának tűnik
"A fujistu is marad a listában, mert nincs alternatíva amit ajánlani tudnánk, meg kell nézni mit vesz az ember de az említett 2 billencs még mindig jobb mint egy random tescoban kiválasztott szörnyűség."
Hát egyelőre a úgy néz ki a Genius i220 is sokkal jobban helyt állt. Annak nem nyeklett-nyaklott, recsegett, szorultak a leggyakrabban használt billentyűk. Csak évek után kezdett el behalni a space..
Ráadásul hasonló áron itt páran említették a szintén slim Stream 3.0-t ami még ollós is. (Ami ha mást nem is azt biztosítja, hogy nem fog oldalra bicsaklani)
De legalább a hibákat jó lenne felsorolni, főleg hogy ha ennyire kompromisszumosak a billentyűzetek...
Páran beszoptuk így a K900-al.Esetleg más színnel kiemelni a kompromisszumosakat, meg a kevésbé problémásakat..
[ Szerkesztve ]
-
Marmonkanna
tag
egy laikus kérdés:
konkrétan itt hirdetni nem lehet, az tiszta, de azért is a fejre koppintanak, ha megemlítem, hogy eladó az ilyen-olyan billentyűzetem? -
ChuckyCheese
tag
Hali!
A Cooler Master Storm Suppressor-ról mi a véleményetek? Mert arról egyéb helyeken olvasni azét jókat. Van/volt itt valakinek?
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
nyunyu
félisten
válasz Marmonkanna #30009 üzenetére
Arra van a hardverapró.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
válasz Marmonkanna #30009 üzenetére
Tudtommal aláírásba továbbra is rakhatsz linket ezzel kapcsolatban, nem törvényellenes.
Üdv. core2
-
nyunyu
félisten
válasz Neil Watts #30001 üzenetére
Annyit kérhetnék még esetleg, hogy akinek van lemérné nekem a Strafe tömegét?
Van ahol 2.02 lbs-nek írják (~916g) míg máshol 1.27 kg-nak.Papírvékony műanyag burkolatú MXB3 830 gramm.
Aluházas MXB6 1350 gramm, plusz 260 gramm a csuklótámasza.Úgyhogy az a 2.02lb az aluházas Corsairre az valami elírás lehet.
-
nyunyu
félisten
Erről a KB900-ról van egyáltalán valami komolyabb teszt?
Világítós KB910-et egyik borg társam szidta, mint a bokrot, hogy az nem ollós, és szeretnek beragadni a gombjai, de a KB900-ról nem találok semmi tesztet/véleményt/robbantott ábrát.
-
Kiglerx
tag
Sziasztok!
Irodába keresnék vezetéknélküli billentyűzetet:
1.Mekkora összeget szánsz rá? 10-15k
2.Használt szóba jöhet-e? Csak új
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? Irodába, programozáshoz, gépeléshez
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) ollósat semmiképp
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények Vezetéknélküli, numpad, Ne legyen összenyomrítva/átavariálva az insert-home rész, (világítós),
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? Mindenképp gyárilag magyarAhogy néztem a világítós, vezeték nélküli bill-ek, nem ez az árakategória, de ha esetleg valaki tud javasolni oylat, akkor szívesen fogadom.
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
veterán
-
bogarfx
aktív tag
válasz ChuckyCheese #30010 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy, de sajnos nekem személy szerint nem jött be az a gumis anyag amivel be voltak vonva a billentyűk, a világítás engem zavart még leggyengébb módban is. Vissza is küldtem.
Ha most vennék akkor lehet várnék egy Asus Cerberus-ra Black Friday-kor, például volt múlt hét pénteken 10 ezerért az Edigital-ba, csak közben én már megrendeltem egy Roccat MK Pro-t. -
-
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Na kitöltöttem mégegyszer:1.Mekkora összeget szánsz rá? - 10-30 között kb.
2.Használt szóba jöhet-e? Nem igazán vágyom rá. Számla kellene sajnos, hogy leírhassam.
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? Mert kell végre egy normális, ami érzékeli ha lenyomok egy gombot. Játékra is használnám és minden egyébre amire szokták.
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) Mechanikus jó lenne. De ha van másikból is ami tényleg jó, akkor az is ok.
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?) Világítás ha van, akkor az jó. Ez talán a legfontosabb. De persze nem ásom el magam, ha éppen nincs rajta. Numpad lehet rajta. Ha nem mechanikus, mert ugye az eleve drága, akkor lehet rajta macro vagy csuklótámasz ilyesmi.
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk) Nem igazán. Ha van ISO angol, akkor az is tetszik.Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
G610-zel mik a tapasztalatok? Akciósan 32k.
Esetleg van alternatívája hasonló árban, barna kapcsolókkal, dedikált hangerő szabályzóval? -
mzso
veterán
válasz nyunyu #30014 üzenetére
Én nem tudok róla. Nem lepődnék meg ha az össze ilyen gány lenne kettőt kivéve, amik szigetesek (LX370, KB915), az össze Fujitu billenytűi tök ugyanúgy néznek ki mint a KB900-éi. (Hacsak nem csinálnak ugyanilyen kupakkal ollósat is, amit nem tartok valószínűnek.)
A 910 egy az egyben úgy néz ki mint a 900, gondolom annyiban több, hogy világít...
Aki révén bekerült az ajánlottak közé biztos élvezte a recsegve műkdöő billentyűket...Borg társad? Ki az 7/9?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
kicióccó iso layout, outemu blue kapcsolós tkl bill amazonról - 27€ - vsz magyar áfa miatt kicsit több lesz kosárba téve.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsokat kérnék
1.Mekkora összeget szánsz rá?
20k körül gondoltam max
2.Használt szóba jöhet-e?
igen, de ebay/amazon is játszik
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
játék, netezés, munka vegyesen. a mostani membrános billemen nem túl komfortos a gépelés
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
ollós is jöhet, de inkább mecha
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
numpad jó lenne, de ha nincs az nem kizáró. világítás jó lenne, elég akármilyen egyszínű is, nem kell RBG szivárványszín sz*rság. vezetékesben gondolkozom.
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
jó lenne magyar, mert nem csak én használnám, és a többiek sztem agyf*szt kapnának egy angol/külföldi billtől. de játszhat más nyelvű, EUs kiosztású bill is, ami magyarra matricázható/hekkelhető, ha a hekkelés árával együtt belefér a keretbe.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Mr.Kr$B
tag
Sziasztok!
A razer blackwindow tournament edtion 2014 mennyire ajánlott? Amazon-on rengeteg rossz értékelést olvastam róla, főleg ilyen ilyeneket, hogy 6 hónap után nem működik, duplán érzékel stb..
-
Supatron
csendes tag
Sziasztok!
Magyarországon lehet kapni valahol darabra Gateron vagy Greetech brown/blue kapcsolót? 1-1 darabot szeretnék beszerezni mintának, de eddig nem jártam szerencsével, egy egész keytestert pedig nem szeretnék megrendelni. A válaszokat előre is köszönöm.
-
zsuha
aktív tag
Sztetek ez a bill megér 33k-t? 20 perc mva lesz ligtning deal.[link]
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #30031 üzenetére
A rohadék, termékek áránál még a német 19% ÁFÁval mutatja az Amazon
Pl. fekete kapcsolós MXB3 62.97€-ért.Checkoutot végigböködve, magyar címre rendelve már 67.21€ végösszeg látszik, ez már 19% helyett 27%-kal van számolva:
€ árfolyam meg kifejezetten vicces, ha default HUFon hagynám a fizetésmódot, akkor 331.666-ért váltja az Amazon (22291Ft), míg ha EUR opciót választom, akkor a bankom váltaná át 319.77-ért. (21492Ft?)
Ez laza 3.7% felárat jelentene, kb. akkora lehúzás, mint a PayPal.(Akad még olyan bankkártya, ami csak Forintban terhelhető?)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Az nem mechanikus.
Szállítási díjnak 7.5€ az alapdíja, plusz kilónként 1.3€.
Erre a billzetre 9.53€ lenne pluszban, mivel nincs 39€ a végösszeg.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Core2duo6600
veterán
válasz Grafirka #30004 üzenetére
Valobam nem írtam árat, mivel fogalmam sincs róla, hogy milyen árban vannak !
Hát ennek van ára az biztos.
Mit jelent, hogy mechanikus ? Mindegyik az, hisz nem érintésérzékeny nem ?Csak ez az egyfajta van ?
Ráadásul kicsi az enter.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Vanir
veterán
válasz Core2duo6600 #30043 üzenetére
Van egy szép kis összefoglalója ám a topiknak.
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Mechanikus billben gondolkozok. Emagon nézegettem most BF közelette de nem tudom melyik lenne a jó. Láttam h van rengetek Cherry MX modul tudom melyik milyen de sokat meg sem találok h a bill pl milyennel van szerelve.
5-15e-ig (már ha van ilyen) szívesen beszereznék egyet. Tippek ? (nem lenne hátrány a magyar kiosztás de az se baj ha angol)
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Domonkos
Ármester
válasz Core2duo6600 #30046 üzenetére
Igazad van, de ez is pont a negyzetracsos vs kockas papirlap esete...
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest