Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46017) Domonkos válasza Songo (#46015) üzenetére


Domonkos
Ármester

Roviden:
A minosegi kupak olyan anyagbol keszul, ami ellenallobb a normal hasznalotbol eredo kopassal szemben. Ilyen pl a PBT. A PBT dragobb es nehezebb is eloallitani, mint a kommersz ABS-t, igy a belole keszult kupakok is dragabbak.
Masik dolog meg a festes. Legalabb 5-fele feliratozasi mod megy manapsag. De csak 2 van kozuluk, ami jol kepes ellenallni a kopasnak. Az egyik a double-shot, a masik a dye-sub. Elobbi 2 kulonbozo muanyag osszeolvasztasabol jon letre (intarzias jelleggel), mig masiknal a festeket jol felhevitik es belefecskendezik a kupak anyagaba. Ezzel a ket eljarassal lehet olyan feliratot kesziteni, ami nem csak a kupak feluleten lesz, ergo ha kopik is a kupak, akkor is lathato marad a felirata. A tobbi eljarassal ilyet nem lehet elerni.
Ha a jo feliratozast es a tartos anyagot egy kupakba kombinalod, akkor a vegeredmeny egy idotallo, tartos lesz. Egy olyan, ami meg evek multan sem fog kifenyesedni vagy megkopni. Persze lehet mas anyagbol es feliratozasi modszerrel is jo eredmenyt kapni, de ezt a mai piac nem igazan reprezentalja. (Talan a corsair, de az is semmi egy ducky-hoz kepest).

Harmadik, talan kevesbe fontos szempont pedig az anyagvastagsag. Ez erzetben es az akusztikaban lehet fontos. Bar ez inkabb mar tenyleg csak preferencia, de altalaban a vastagabb kupakoknak jobb az erzetuk, es melyebb a hangjuk.

Persze vehetsz akarmilyen cherry kompatibilis kapcsoloval ellatott billentyuzetet es utolag is vehetsz ra jo kupakokat, de igy kicsit dragabban fog kijonni...

[ Szerkesztve ]

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.