Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33082) Burt1793 válasza Pxs (#33029) üzenetére


Burt1793
veterán

Szerintem egyszerű a megoldás, meg kell szokni a billentyűzetet. Én azt tudom ajánlani, hogy a klav.hu-n, vagy egy kolléga által múltkor linkelt keybr.com oldalon gépelj minden nap fél-egy órát és meg fogod szokni. Sebesség növelésére is nagyon jók ezek a gyakorlások.
Én a keybr.com-on gyakoroltam mostanában (a klav.hu-val tanultam meg vakon gépelni pár éve), beállítottam nehézre, tele van speckó karakterekkel és kis-nagy betűkkel, amit írni kell. A virtuális billentyűzetet, ami visszajelzésként a kijelzőn van el lehet tüntetni (engem zavar, mert 105 gombos, magyar kiosztást használok, még ha nincsenek is feliratok) és mehet a gépelés. Be is jelentkeztem facebook-kal, így figyel és olyan kombinációkat ad, amiket többször elrontok.
Néha én is úgy érzem, hogy ezen a mechanikuson többet rontok (bár itt is elég keveset), de ez agyhiba. :D Túlságosan előre gondolkodom, pedig ott még nem tartok és hamarabb beszúrok pár betűt. Ezen az mindenképpen javít, hogy ez az oldal sokszor nem értelmes (vagy legalább is én nem ismerem) angol szavakat mond tollba.

(#33081) kelna91: Én speedshopnál láttam piros kapcsolósat, magyar kiosztással 72 ezerért... :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.