Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33951) DokiBaxxi válasza Skullwipe (#33949) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Nekem is jól jönne valami vélemény :K
Több helyen is olvastam, hogy hosszas használat után már annyira nem csábító, beakadnak a gombok, stb. Valaki ezt meg tudja erősíteni/cáfolni?

Egyébként kapható red switch-el is.

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#33952) Ringman válasza nyunyu (#33938) üzenetére


Ringman
nagyúr

majd kiderül(vagy nem), de jobb híján - szabvány layout, red switch, max 100€ - megrendeltem.

(#33953) Asrach


Asrach
tag

Sziasztok
Cherry MX kapcsolót hogyan lehet cserélni ha esetleg arra kerülne sor, itt ilyenkor nem kell forrasztani vagy hasonló?

[ Szerkesztve ]

(#33954) Varoz válasza Al Capone (#33941) üzenetére


Varoz
őstag

Örülök, még egy elégedett tulaj. :R


m.balint94

Ha K70, akkor kukkants rá a G.Skill KM780-ra! Jobb alternatíva olcsóbban!

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#33955) Domonkos válasza Asrach (#33953) üzenetére


Domonkos
Ármester

Forrasztani mindenkepp kell.
Ha nem plate mounted a kapcsolo, akkor egesz egyszeru, szetbontas utan par perc alatt megvan az egesz. Ha van plate akkor az mar mas teszta. :D Egesz sok videot lehet rola talalni a neten - azok alapjan konnyen meg lehet oldani.

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33956) Skullwipe válasza Asrach (#33953) üzenetére


Skullwipe
senior tag

De kell. Csak rugót, vagy stemet tudsz cserélni így. Ha "meghal' a kapcsoló akkor a kis fém lemezekkel is lehet gond, akkor pedig ki kell forrasztani azt a két lábat.

(#33957) Asrach válasza Skullwipe (#33956) üzenetére


Asrach
tag

értem és ha csak magán a jellegén akarok változtatni pl: kék helyett valahova piros kell azokhoz hol tudok szerezni alkatrészt? (rugót illetve stemet)

[ Szerkesztve ]

(#33958) nyunyu válasza Asrach (#33957) üzenetére


nyunyu
félisten

Rugót azt még szoktak árulni a különböző koreai mecha nepperek, de stemet egyáltalán nem lehet külön kapni.

Cherry meg Gateron nagyjából csereszabatos *, többi gyártó kapcsolói viszont nem ugyanakkora alkatrészekből épülnek fel, így azok stemje nem biztos, hogy beépíthető egy Cherry vagy Gateron házba.

*: Méretpontosság mondjuk nem a Gateron erőssége, hajszálnyival kisebb a stemjük, mint a Cherryé, így Cherry házban sokkal jobban lötyög a Gateron stem, mint az eredeti.
Azon viszont meglepődtem, hogy a Cherry Black stem nem szorult a Gateron házban.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#33959) nejad


nejad
aktív tag

Hellosztok! 30k-ig milyen billt ajánlotok? Néztem az összefoglalót de ott csak kettő van kiemelve, ilyen szegényes ez az árkategória? Illetve még az érdekelne, hogy hogy lehetne magyarra átállítani mert szinte csak angol van ajánlva? Játékra lenne használva.Kösz!

(#33960) Asrach válasza nyunyu (#33958) üzenetére


Asrach
tag

Mondjuk konkrétan Switcheket lehet venni és abból kilehetne venni, de egyébként nem akarok ilyesmivel foglalkozni, főleg ilyen utánzatos gányolást nem csinálnék maradok a cherrynél csak arra voltam kíváncsi hogy lehetséges-e.
Egyébként Egy Asus Rog Claymore-t használok, MX Red kapcsolókkal.

[ Szerkesztve ]

(#33961) #00369152 válasza Domonkos (#33943) üzenetére


#00369152
törölt tag

Köszi!
ISO vs ANSI-ról most így elkezdtem olvasgatni és lehet, hogy sikerül meggyőznötök az ansi javára :D

(#33962) Domonkos válasza #00369152 (#33961) üzenetére


Domonkos
Ármester

az ansi jo.

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33963) Skullwipe válasza Asrach (#33960) üzenetére


Skullwipe
senior tag

Teljes mértékben, ahogy mondod. Nekem az nem tiszta, hogy esetleg melyik fajta kapcsolókat lehet akár teljesen cserélgetni, szabadon forrasztgatni?

[ Szerkesztve ]

(#33964) Asrach válasza Skullwipe (#33963) üzenetére


Asrach
tag

Na várjunk csak van olyan amit ki lehet emelni és kész?
Tudtommal a Claymore billentyűzetekben [link] ez a fajta van.

[ Szerkesztve ]

(#33965) Ringman válasza Domonkos (#33962) üzenetére


Ringman
nagyúr

egyedül az ű van messze, az kényelmetlen - persze tudom bindeljem altgr layerre.

de a bal shift kényelmesebb, meg az enter is. - pont az ű pozíciója miatt.

szerk:
(#33966) Domonkos

most iso van előttem - laptop, úgyhogy kipróbálni nem tudom de amíg csak iso layoutot használtam, gyűrűsujjal nyomtam meg az entert az asni ű magasságában - tehát a felső részét a kupaknak.

de nem szabályos módon gépelek, nem is merőleges a kéztartásom a billentyűzetre, szerintem a kisujjamat nem nagyon használom.

[ Szerkesztve ]

(#33966) Domonkos válasza Ringman (#33965) üzenetére


Domonkos
Ármester

En nem tudom hogy te hogy nyomod az entert, de hogy egy billenty felett sokkal kenyelmesebb atnyulni, mint ketton, az biztos. Bal shiftnel hasonlo modon. Az ű pozicioja annyira nem zavar. Nalam a \ es a | van alatta.

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33967) Skullwipe válasza Asrach (#33964) üzenetére


Skullwipe
senior tag

Az előbb ezt mondta domonkos neked. De én arra gondoltam, hogy cherry helyére lehet-e forrasztani matias-t, vagy valami más fajtát. De nagy részt megegyeznek, a pcb-n is látszik a helyük a lábaknak, így inkább ez csak attól függhet, nem hiszem hogy erre van még ennyire is általános válasz. De ilyen speciális kapcsolókat természetesen nem lehet cserélgetni mint a hall-effectesek, vagy mindnféle mini-k. Mondjuk azt érdekes lenne tudni, hogy van-e nagyobb szívás a mitsumi mini switcheknél (hat lábon vannak és soha nem kaphatod szét amig kinem forrasztod) ;]

[ Szerkesztve ]

(#33968) Skynet258 válasza vlevi (#33940) üzenetére


Skynet258
veterán

Na ma végül megvettem ezt a Hama urage Cyberboard-ot (későbbi keresések miatt gondoltam kiírom a nevét). Szóval. Halk. Nagyon. Nekem ez mániám, a blogom miat elég sokat gépelek, és utálom, ha valami hangos, hát ez nem az. Pár hónap múlva persze azzá válhat, de ez majd kiderül, most egy álom a hangja.
Anyagminőség szuper, nagyon jó a hűvös fémhez hozzáérni, egyben van az egész. Mondjuk csavargatni nem fogom (ki az a hülye aki ezt tenné egy billel), de érzetre mindent kibír...
Kinézet szubjektív, nekem ez az újfajta (nekem legalábbis) megoldás nagyon tetszik, hogy félig csupaszak a gombok, és a kis kör alakú bizbaszok világítanak. :DDD

A világítás homogenitása a gombokon nem idézi a több 10 ezres darabokét, de ugye nem is kerül annyiba. Semmi vészes amúgy. Tök sötétben ha kikapcsolod a világítást, akkor olvashatatlan szintre kerül kb. az egész, de ha leveszed minimumra a fényerőt (3 állása van egyébként), akkor nem is zavaró, de mégis látszik minden. Apropó világítás. Van epilepsziát előhozó villogás (ezt ki használja amúgy?), pulzálás, nekem mégis inkább a folyamatos fény jön be, ott is az egyszínű megoldások (pl. fehér), bár a dobozból kivételnél lévő lila/kék/piros átmenetes megoldás sem rossz, most épp ez megy. Mondom ezt úgy, hogy idén 33 leszek, szóval nem a világító robotokra gerjedek már egy ideje. ;) Elöl is van egy sáv ami világít, de nem egy Cougar 200k féle kiégetem az agyad horror, hanem egy tök szolid valami, épp dereng a bill alól, ízléses de komolyan.

Szóval a hangja álom, nem tudok betelni vele egyelőre. Évek óta keresek egy halk megoldást, eddig egy Logi K310 volt egész jó társam ebben, évek alatt sem lett vészes a hangja, csak meguntam a szigetes elrendezést. :B

A topikról pár szót, mert fontosnak tartom. Szóval, itt a legtöbb komment a mecha billek istenségének áldoz, a membrán inkább szolgalélek, a tömegek olcsó sportja. Ezt megláttam, elfogadtam, nem is rossz szándékkal mondom ezt. Csak amiatt említem meg, mert ma sikerült egy mecha bill-t is megnyomkodnom. Hát beszartam, és már értem, miért ajánlja itt mindenki csakis azt. És fejet hajtok a dolog előtt. A mehca bill tényleg egy más dimenzió, nyomásra, stabilitásra, mindenre, szóval srácok, tényleg az a next level mindenkinek (nekem is majd egyszer). Igazából nem tudom milyen switch volt, MM-ben egy Roccat, gondolom Black vagy Red lehetett, nekem az hangos kissé, de tényleg teljesen más érzés lehet olyat használni... :R

Viszont én személy szerint most egy árban baráti membrános billzetet kerestem, ami !halk!, örülök a LED-nek is, masszív mint az állat, a fém is pozitívum... Jó ránézni, jó megnyomni, én elégedett vagyok. Akinek hasonló igényei vannak, nyomkodja meg élőben, Duna Plaza-i MM-ben tutira van kint egy. ;) Biztos vagyok benne, hogy sokan keresik ezt az árkategóriát, érdemes ránézni.

Flickr album ha valakit érdekel, csak kattintgattam párat (a Huawei P10 vízjel miatt bocsi, ezt kaptam most tesztelni, és rajta maradt ezeken a képeken is. Nem fotóztam újra :B ).

MM-ben 16k, ami nem kevés, sokaknak nem is ér talán ennyit, de meg akartam venni mert kíváncsi voltam. PCX-ben a Google egyik találati oldala szerint 11k körül lesz, az már barátibb ár érte. :K

Remélem nem nyúlt hosszúra, és amatőr is vagyok a billentyűzetekhez, csak használom őket és keresem az ideálist bizonyos szempontok alapján. Nézzétek el nekem profi topiktársaim. :R

vvlevi: mielőtt elfelejtem: vannak rajta multimédia gombok! ;)

https://geekpulse.hu

(#33969) scabi78 válasza Skynet258 (#33968) üzenetére


scabi78
senior tag

Köszi a leírást, meggyőztél. :R (a VR teszt is meggyőző volt)
Nekem is halk bill kell, mert a nappaliban van a gépen és a család nem örülne a hangos gépelésnek, meg nem is szánok egy billentyűre ~11-nél többet... (a roccat iskut használtam vettem 7k-ért)

[ Szerkesztve ]

Tiszta Windows, rendes ház!

(#33970) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Üdv!

Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet kapni még TESORO Durandal G1N Cherry MX Blue billentyűzetet?

Legutóbb a hardverkernél volt rendelésre, de azóta akárhol nézem már nem kapható.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#33971) raskolnikoff válasza Graphics (#33970) üzenetére


raskolnikoff
őstag

Ugyanilyet keresek Redben. Amúgy nekem Blue van.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#33972) vlevi válasza Skynet258 (#33968) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hinnye. De szép színes :D
Én nem találtam rajta dedikált play, volume, sleep, ... gombokat. Csak az Fn+F1-F12-vel előhozhatót. De mondjuk pont az alvás azok között sem volt ott :(

Gépelni milyen rajta?
Én egyébként már régen vettem volna egy Genius Skorpion K9-t, ha a világítása nem csak az a bazári szivánrványszínű lenne. Vagy egy Cougar 200-t, ha nem olvastam volna róla oly sok negatívumot. Sajnos a környékemen nem lehet kapni sehol, csak webshopos rendelés jöhetne szóba, látatlanul. Azt meg úgy nem akarom. Egyszer majd el kellene jutnom egy olyan helyre, ahol megtapogathatom.

(#33973) Domonkos válasza Graphics (#33970) üzenetére


Domonkos
Ármester

Durandal kifutott. Nem hiszem hogy ujonnan fogsz mar kapni. Van neki egy V2 kiadasa, de nem tudjuk hogy azt mikor lehet (vagy hogy egyaltalan lehet-e majd) kapni Magyarorszagon.

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33974) Graphics válasza Domonkos (#33973) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Az kellemetlen, ilyenre adtuk be az igényt, hát nézelődök, hátha

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#33975) Domonkos válasza Domonkos (#33973) üzenetére


Domonkos
Ármester

Nosza. Megis sikerult meg kettot talalni. Tobbrol tenyleg nem tudok.

[ Szerkesztve ]

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33976) Graphics válasza Domonkos (#33975) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

MX Blue-s kellene, gépírás oktatáshoz :/

@raskolnikoff-nak viszont jó lesz :D

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#33977) Domonkos válasza Graphics (#33976) üzenetére


Domonkos
Ármester

Gepirashoz miert nem inkabb valamelyik das keyboard ultimate valtozatat valasztod? :D

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

(#33978) Graphics válasza Domonkos (#33977) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ezt kérték igazából, akkor mikor megigényeltük a lóvét rá, akkor még volt Tesoro MX Blue-s, most mire jóváhagyták nincs :D

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#33979) Hunner válasza Graphics (#33978) üzenetére


Hunner
senior tag

"vagy azzal egyenértékű" nálunk ez a kulcsmondat amit minden beszerzésbe beleírunk, pont ezek miatt

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#33980) Graphics válasza Hunner (#33979) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Itt sajnos bonyolultabb volt a szitu, meg kellett azt is indokolni, miért nem jó nekünk a 2000 Ft-os Genius...

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#33981) raskolnikoff válasza Graphics (#33976) üzenetére


raskolnikoff
őstag

Hűha. Már foglalom is! Nekem egy másik jött be onnét de valamiért azt írta kifogyott. Asszem az egy használt volt.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#33982) Hunner válasza Graphics (#33980) üzenetére


Hunner
senior tag

Az ilyesféle beszerzéseknél az indoklás és az egyenértékűség vizsgálata nem zárja ki egymást.
"xy specifikáciokkal rendelkező x db durandal billentyűzet, vagy azzal egyenértékű specifikációban az eredetileg beszerezni kivánt eszközzel legalább megegyező termék beszerzése"

És meg is vagytok :K
De ez itt off, meg amugyis csak jótanács, ha legközelebb ilyen lenne. hagyjuk is

[ Szerkesztve ]

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#33983) Zsiráfnyál


Zsiráfnyál
aktív tag

[Masterkeys Pro L]

Itt összekeverhették a fehéret az RGB-vel (lásd : árgrafikon), vagy 2016 Novemberében tényleg ennyire durván le volt akciózva ?

[ Szerkesztve ]

(#33984) X Factor


X Factor
addikt

Sziasztok,

keresek billentyűzetet a következő paraméterekkel:

- világÍtson
- magyar kiosztás
- halk (nem kell h. mechanikus legyen, brown-nal gondolom jó drága lenne, a többi meg nagyon hangos)
- usb hub
- 20k alatt

A legnagyobb problémám, hogy a legtöbb webshop-nál nem lehet arra szűrni, h. legyen benne usb hub.

Make things work

(#33985) Mr.Csizmás válasza Zsiráfnyál (#33983) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

piros rész = nem volt készleten.

szerintem az előző adagot szórhatták ki, majd másfél hónapig. (néha lehet jókat fogni iponon, pl. B250-es alaplap 18ért jött előrendelésből)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#33986) Hunner válasza X Factor (#33984) üzenetére


Hunner
senior tag

Nem akarok belevau, de usbhub meg az ajánlóból egy 15ezres bill?

[ Szerkesztve ]

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#33987) X Factor válasza Hunner (#33986) üzenetére


X Factor
addikt

Nem nekem kell, ezaz igény, amire kell valami megoldás :) Egy ezer éves a4tech bill szolgálja most az érdeklődőt, de kezdi megadni magát.

Volt USB hub, sőt van is, de az új bill-re ezek lennének az igények, és hát ez eléggé leszűkÍti.

Make things work

(#33988) Ringman válasza X Factor (#33984) üzenetére


Ringman
nagyúr

ha a világítástól el lehetne tekinteni, akkor meg lenovo enhanced performance keyboard.

(#33989) Skullwipe válasza Asrach (#33964) üzenetére


Skullwipe
senior tag

Na, nézd, ez most épp egy jó példa rá: 1STPLAYER Firerose. Rendesen kiteszteli, nagyon jó kis cucc ez, főleg ennyiért, nem gondoljátok?

(#33990) nyunyu válasza Domonkos (#33973) üzenetére


nyunyu
félisten

Van neki egy V2 kiadasa, de nem tudjuk hogy azt mikor lehet (vagy hogy egyaltalan lehet-e majd) kapni Magyarorszagon.

Tesoro topikban már valami nyárt emlegettek a szállítmány beérkezésére.

Még a végén előbb lesz magyar PBT kupakom, mint hogy megjelenjenek az új Tesoro billzetek.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#33991) Asrach válasza Skullwipe (#33989) üzenetére


Asrach
tag

Én itt úgy látom kiszedi forrasztás nélkül az egészet, kérdés hogy ezt az enyémnél meglehet-e csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#33992) nyunyu válasza Asrach (#33991) üzenetére


nyunyu
félisten

Abban az olcsó kínai billzetben foglalatba megy bele a kapcsoló, nem kell forrasztani.

Amit te néztél, az viszont rendesen forrasztva van, nem lehet csak úgy kihúzni a plateből a kapcsolókat.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#33993) Asrach válasza nyunyu (#33992) üzenetére


Asrach
tag

Ezt honnan tudod egyébként?

(#33994) Skynet258 válasza vlevi (#33972) üzenetére


Skynet258
veterán

Dedikált gombok valóban nincsenek, csak FN gombos kombók - a semminél több. :)
Gépelni jó rajta, mondjuk szoknom kell az eddigi szigetes megoldáshoz képest, de már most jobbnak érzem. Nem ragaszkodtam én ahhoz sem, csak megszoktam, na meg viszonylag halk volt. Cougar 200 nálam is képben volt egy ideig, aztán többen írtak a vílágító csíkról elől, meg hogy zavaró, meg hogy minden bekapcsnál narancs színben világít; így inkább kiesett. :(
Szines is lehet egyébként, Karácsonykor jó dekoráció lesz - nálam most sima fehér alap fényerőn, így ok. :DDD

https://geekpulse.hu

(#33995) Skullwipe válasza nyunyu (#33992) üzenetére


Skullwipe
senior tag

De láttad, hogy bírja a folyadékot (még azt a bonyolult tesztelési folyamatot is belinkelte, el se bírtam most olvasni, majd átnézegetem lassan). Ne már hogy ez olyan általános dolog lenne. Nem fog bekrepálni ha ráborul egy kis víz, csak ki kell szárítani, nekem ez nagyon tetszik. Meg ugye doubleshot abs kupakjai vannak (olvashatóságát ezeknek nem tudom, az hogyrondazegydolog), jó volt látni ahogy hasonlítgatta ARazer-hez ;]

[ Szerkesztve ]

(#33996) Lauda


Lauda
félisten

Sziasztok!

Olyan billentyuzetet keresek, mint ami a notikon hasznalatos, azt hiszem slimnek hivjak oket. Azonban az elrendezese legyen olyan, mint a normal, nagymeretu billentyuzeteknek, kulon numlock resszel, ketto kozott pedig az ins, page up stb gombokkal, alul pedig a nyilakkal. Jelenleg egy logitech g11-et hasznalok, ilyent szeretnek slim verzioban. Legyen vezetek nelkuli, magyar/angol ezt meg nem tudom. Koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#33997) Vanir válasza Lauda (#33996) üzenetére


Vanir
veterán

Ha lemondasz a wireless-ről, akkor Cherry Stream 3.0 / Cougar 200K / Cougar Vantar. Ha mindenképp madzag nélküli kell, akkor passz részemről.

(#33998) Lauda válasza Vanir (#33997) üzenetére


Lauda
félisten

Koszi a tippeket!

Nezelodtem termeszetesen, csak nem ismerem oket milyenek, emiatt erdeklodom, hatha vannak bevalt tipusok. :) Talaltam rapooban pl a RAPOO E9270P, ez viszont nem tetszik. Hp-ban van egerrel egyutt szettben, nem ismerem milyen minoseg. Masik ami tetszik is a RapooE9050, ez viszont nem olyan kialakitasu, nem tudom megszoknam-e. :(

Viszont most nezem a 9070 rapoo-t, ez lehet jo lenne, van kulon numlock resz.

A rapoo egyebkent milyen minoseget kepvisel mondjuk a logitech-hez kepest?

[ Szerkesztve ]

(#33999) Ringman válasza Lauda (#33996) üzenetére


Ringman
nagyúr

lian li bill-ből van ilyen, de a minőségét passzolom

de makróbillentyűs slim wireless billentyűzet lehet egyáltalán nincsen

(#34000) Domonkos válasza Lauda (#33998) üzenetére


Domonkos
Ármester

>A rapoo egyebkent milyen minoseget kepvisel mondjuk a logitech-hez kepest?
Inkabb a logitech - szerintem.
Ket ujjal valo pufolesre nagyon jok az ilyesfajta billentyuzetek is, de komolyabb igenybevetelhez nem ajanlottak. Elettartamot es egyeb tenyezoket figyelembe veve nem javaslom hogy nagyon 10k-nal tobbet kolts ra. :K

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.