- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
A kövi autós találkozót szerintem ne tegyük vidékre (szünet előtt szerintem sokaknak már nem férne bele), viszont a rákövetkező, húsvét után lehetne valahol félúton/vidéken.
Csináltam egy szavazást, hátha ettől egységesedne/tisztulna a kérdés (kedd vagy a szerda, illetve Budaörs vagy nyári rezidencia).
(Ahogy látom lehet hack-elni a szavazást, de kétlem, hogy bárki akarna ilyet csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Van egy autóm, amit megvennének tőlem. Jelenleg ki van vonva forgalomból ideiglenesen, és nincs rajta műszaki.
Ennek oka, hogy már nem akarom megcsináltatni, mert nem éri meg (küszöbök, hátsó perem teljesen elrohadva, 22 éves az autó).
Ettől függetlenül a vevőnek kellene, sejtem, hogy miért.
El lehet így adni, hogy utólag ebből nekem ne legyen gondom, pl szavatossági igény? Ha ezek bele vannak írva az adásvételibe, akkor én védve vagyok?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest