Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Bazsee71
őstag
Igen, pontosan úgy befolyásolja a lefolyást az előáztatás, mint bármilyen más gépnél. Ugyanazzal az őrleménnyel, ha nekifekszel és egyből felküldöd 9 barra, akkor be lehet fullasztani, de ha szépen előáztatva, és egyenletesen növelve érjük el, akkor szépen lejön.
Ehhez képest a hőfokot elhanyagolhatónak érzem, mint tényezőt, de leszögezem, hogy ez csak megérzés, sosem próbáltam.
Rá kellene akasztani Kávé Kálmán SEP-jét, és megnézni 10-10 egyforma shotot 95 fokos és 100 fokos vízzel.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.