Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121073) #98690560


#98690560
törölt tag

Pár hónapja volt egy CasMo kávém, amivel nem tudtam mit kezdeni, sehogy sem állt össze, úgyhogy gondoltam végre kipróbálhatom vele a fagyasztást, mert még soha nem csináltam ilyet. Szóval kinyomtam a csomagból a levegőt, betekertem fóliába, beletettem két réteg ikeás simítózáras tasakba és irány a fagyó. Tegnap jutott eszembe, hogy ott van, kivettem, kihámoztam a csomagolásokból és hagytam máig szobahőmérsékleten pihenni. Ma húztam belőle és nem hiszem el, hogy mennyire komplex ízvilágot adott elsőre, szinte kiugrott a csipkebogyó a csészéből. Azóta már a harmadik csapolás megy és elképesztő még mindig. Most azt nem értem, hogy mi változott az elmúlt 3 hónapban, hogy ennyire "kinyílt" a kávé. Vagy beképzelem, hogy ennyire jó? Esetleg öregedett és beérett a fagyóban? (úgy tudom, hogy megfagyva nem öregszik) Nem tudom, de baromira örülök, hogy ilyen finomat csináltam itthon :))

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.