Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120979) Bazsee71 válasza Cathfaern (#120977) üzenetére


Bazsee71
őstag

Tippre a 2 perces bloom lesz az áttörés, de ugyanezzel a recepttel egy 90-100 °C közötti bloommal kiderül.
Sage Precision Brewert használom mostanában, ott 5 perc a max. bloom, azzal is megyek. Gagné ajánlás szerint el lehet vinni akár 8-10 percig is. Így lehet menni durvább őrleménnyel, abban a tartományban pedig már kevesebb a fine is (kb mindegyik őrlőnél). Vízhőfok 96-97 °C körüli.
EK43 SSP HU késsel így el tudok menni 1,57-1,60 TDS-ig. De a Fellow Ode + SSP Lab Sweet páros is jól működik 1,53-1,55 TDS-ig.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.