Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Ketogén étrend
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/own/t-bali3.gif)
t-bali3
senior tag
Csináltam 10 grammból egy szimplát az új szűrővel. Lassan jött le megint és jóval több, mint 30 másodperc alatt. Gondolom ez azt jelenti, hogy túl erősen tömörítem vagy túl finomra darálom, ugye?
Most egyenletesebb volt a lefolyás az elején teljesen rendben volt, de a végére megint bubizott.
Ami fura, hogy nagyon kevés lett a crema, de volt.
A pörkölés intenzitása befolyásolja a cremát? Ez most egy új-hullámos kevésbé megpörkölt kávé, nemsokára jön valamelyik Pacific. Remélem lesz ilyen színe.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.