Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10886) t-bali3


t-bali3
senior tag

Csináltam 10 grammból egy szimplát az új szűrővel. Lassan jött le megint és jóval több, mint 30 másodperc alatt. Gondolom ez azt jelenti, hogy túl erősen tömörítem vagy túl finomra darálom, ugye?
Most egyenletesebb volt a lefolyás az elején teljesen rendben volt, de a végére megint bubizott.

Ami fura, hogy nagyon kevés lett a crema, de volt.

A pörkölés intenzitása befolyásolja a cremát? Ez most egy új-hullámos kevésbé megpörkölt kávé, nemsokára jön valamelyik Pacific. Remélem lesz ilyen színe.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.