Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
válasz
tariattila #11946 üzenetére
Ja! Asszem sokat köszönhet nekem ez a mókár. Legalább plusz egy százast!
Ha nem szellőztetem itt meg,akkor nem igen tartana itt az ár!
Ennyi pénzért már jó sok BÁR-t kell mutatnia azoknak az óráknak!Pedig majdnem meglett! Na mindegy! Hiszen úgyis csak a Gádzsá adhat nekem erőt és presszónként 1g/cl alumíniumot!
-
adpeter
tag
válasz
tariattila #11944 üzenetére
Na ja! Lehet felrakom a Babyt 100.000 ért aztán megszellőztetem itt a fórumon,hogy lecsúsztam róla és,hogy 300ig érdemes lecsapni rá!
Nekem amúgy ez a kedvencem: "2DB MUTATÓS ÓRA AMI A BAR-T MÉRI" ééérted...méri a BÁRokat!
-
válasz
fragola.6035 #11942 üzenetére
-
fragola.6035
aktív tag
Ez így van, 35-ért csak üzemképes. Teljes felújítás munkával, festéssel, új karokkal, szűrőkkel, stb. kb. 60ezer, egy új Procon bele 30ezer, és van az új gazdinak a következő 20 évre egy zsír gépe 130ezerből. Ennek már van egy kocsmáros gazdája. Remélhetőleg Lollo fog rajta folyni.
-
adpeter
tag
Ki ez a "Séf" gyerek,aki ujjat húz Bélával? A végén még feldühödik,aztán megveszi az egész Vaterát is!
-
válasz
fragola.6035 #11927 üzenetére
azért ez még a lali-kúra előtti áron ennyi, nem? szólj, ha 35-ért van full felújítva
-
tariattila
veterán
válasz
fragola.6035 #11935 üzenetére
pirosat akar
Toobee: +1
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11932 üzenetére
Mindenféle emberekkel nem levelezek
Félre a tréfát, a 250es lélektanit átléptem még, de a fölött nem tudom... Holnapig még megálmodom, de mivel az eredetileg vasárnap estéből csinált az eladó holnap estét... ha ma este lett volna, frankó tűzijátékba torkollik a dolog. Holnapig még alszom is rá.Hja, nekem is egy hónap kipróbálás lett volna fixen, azt megmarad vagy feldobom eladni, esetleg bérbe adom...
Kicsit ágyúval verébre lenne ez már a reggeli két duplából cappuccinohoz... Mondjuk szerintem is legjobb otthoni gép kategória...
-
tariattila
veterán
válasz
annyiért én is hiszek benne!
MrB! : szerintem levelezzétek le! Béla csak kipróbálni szeretné... utána megveheted tőle annyiért amennyiért ő vette! és akkor a mostani licit értékéért a tied lehet!
szóltam...uff.....
hoppácska... kivéve ha nem az új versenyzőé lesz
-
Toobee
veterán
válasz
Ebben mekkora bojler van? Mondjuk már ránézésre is frankóbb vétel, mint bármelyik kisgép. Igaz nem szép, de legalább csúnya.
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
tariattila #11906 üzenetére
-
cekkk
veterán
Valaki nem látott valamerre egy jó árú(35 ezer körüli), eladó használt gépet?
Nézegetem a használt piacokat, de vagy át siklok felette vagy nincs most semmi. -
adpeter
tag
Ja! Az a poén, hogy a tagnak szerintem fingja nem volt a valódi értékéről. Ha előző nap kérem meg, hogy zárja le 150-ért akkor már itt lenne a pultomon!
Most meg vagyonos ember lesz belőle! Pedig azért valószínűsíthető az is,hogy a gép "szürke import" vagy még sötétebb! -
bbuffy
senior tag
Megnézegettem ezt a gépet de a padlódíszem sokkal szebb.:-))
Az a pid meg jó ronda.Tényleg megint mi a f@sz a baj a dzsottókkal hogy megy a herót?
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11914 üzenetére
Lesz erre még licit. Akár Béla is visszatérhet, ha neki megéri kicsit kisebb haszonnal továbbadni majd.
-
tariattila
veterán
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11910 üzenetére
Senki nem fogja vakra elhozni. Megnézni, kipróbálni szerintem bárki veszi meg, ki fogja. Ha a PID nem működik, fűtőszálak nem működnek... max nem jön létre az üzlet. Hirdetett állapota hibátlan, újszerű.
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11901 üzenetére
5-10... elején is 10essel lőttem fölé, ez meg csak minimállépcsővel emelte... Na gondoltam meredek az emelkedő, fullad a motor, visszaváltottam azt toltam egy padlót. Majd kiderül, lesz egy gépem, vagy valaki eltolja a 300as lélektani felé.
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11903 üzenetére
Majd kiderül.
-
Toobee
veterán
Megszponzorálnálak egy kis alkohollal, hogy csattogjon az a billentyűzet
Mondjuk még mindig nem értem, hogy miért nem lehet elengedni ezt a gépet, ott van még másik 87 darab, amikhez hozzá se nyúlt. Más meg örömmel használná, féltett kincsként tekintene rá. Szóval, ha nem tudjukki nyeri, akkor talán még az eredeti funkcióját is elláthatná. Tóbi out.
-
válasz
tariattila #11901 üzenetére
na igen, a saját magára tett 10e ft-os emelés igazi erődemonstrációs atombomba
-
_MrB_
csendes tag
válasz
tariattila #11899 üzenetére
Let's roll
-
tariattila
veterán
ki? mr.somogybabod?
vagy Atc? Őt tudom, hogy képbe van mindenhol... mint egy jó üzletember...
viszont a babodi tag szerintem ámokfutó....látom keménykalapos a legény...
ATC saját magára tett még... megfélemlítés??
viszont a babodi meg 5ezres-ös léptékről 10-esre váltott... LOL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Cipő topic
- Yettel topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest