Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90434) #10726912 válasza öhhöm (#90431) üzenetére


#10726912
törölt tag

Ha zenét hallgatsz, akkor a Denon és azok a kis dobozok is megérdemlik a jobb minőséget a Youtube-tól. (FLAC, SaCD, DSD, satöbbi). Óriási lesz a különbség az MP3-hoz képest, nem kell annyira tolnod a mélykiemelést és nem lesz hiányérzeted sem, nem a mélyhangokra fogsz fókuszálni. (ha jól sejtem, vanm már tapasztalatod ezen a téren, de csak sejthetem, említésre meg még nem került)
Másik dolog: nem tudom, milyen hangkártyád van, de egy tizenezer forintos lejátszóra kéne kültened, nagyon meghálálná a rendszered. De használtan pl a Cambridge Audio lejátszóiból is szemezhetsz, hatalmas előre lépés lenne a pc-hez képest.De pl az LG G30 telefon kimenete is okozott már kellemes meglepetést rendszerbe kötve.
Egyenlőre nem csinálnék a helyedben hangdoboz cserét (a javaslatok ellenére sem), hanem inkább költenék ezekre a dolgokra. Warfedale Diamond 1.12-es dobozokat hallottam nemrég, jól voltak kiszolgálva, és nagyon szép teret tudtak teremteni. Előbb hozzd ki azokból a dobozokból a maximumot, forrás és kábel terén, aztán ráérsz eldönteni, hogy akarod e, avagy sem a meglévő dobozokat.ugyanis minnél kevesebb torzítást viszel be forrás oldalon, annál nagyobb terhelést fog elbírni a hangdobozod.
Ha mindezek mellett költesz kicsit hangkábelekre, RCA átjátszó kábelre, egészen jó rendszered lehet azokkal a kis dobozokkal is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.