Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90551) salesman válasza Tamoo (#90550) üzenetére


salesman
őstag

+1
Én tavaly vettem egy több mit 30 éves hangfalpárt egy soproni úriembertől, úgy hogy meg sem tudtam hallgatni, mivel pesti vagyok. Egy ismerőse jött Pestre, Budaörsnél gyönyörűen bcsomagolva vettem át a hibátlan hangfalakat. Egy telefonos beszélgetésből, a fotókból sok mindent le lehet szűrni...

Türűűűdrááá!

(#90552) Chaser válasza salesman (#90549) üzenetére


Chaser
titán

úgy lesz, most csak körbenézek

Tamoo
lehet én is elkövetem azt a hibát ( :
kell a bt - illetve bármilyen megoldás amivel telefonról tudok zenét küldeni a rendszerre -, azért is jó dolog a bt, ha beesik egy ismerős, nyugodtan hallgathat saját zenét is hókuszpók nélkül, de én is szeretek csak úgy eldőlve tallózgatni a zenéim közt
ezt a chromecast-et megnézem, bt-t nem látok rajta, de ha wifin megy úgy sem baj, viszont ha jól látom ez hdmi-n csatlakozik a rendszerhez, ez se sok erősítőn van - amiket néztem -, és nem ront a hangminőségen?
lehet majd végigmegyek használt vonalon is, először tudjam újan mit kapok ennyiért

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#90553) Tamoo válasza Chaser (#90552) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

chromecast audio-t nézd. Azon van optikai és analóg kimenet hdmi pedig nincs. Nekem is van, nem rossz minőségű, spotifyhoz vettem. Ha rossz minőségről van szó akkor talán a BT a legrosszabb átvitel. :D

[ Szerkesztve ]

(#90554) #10726912 válasza Dorian (#90535) üzenetére


#10726912
törölt tag

A misztikum egy dolog, a logikus értelmezés szintén, az igénytelenség a zenehallgatásban (pl mp3) szintén egy dolog. Hogy mi-micsoda, ennek megítélése nem annyira szubjektív, mint realizmus. A misztikum könnyen kiszűrhető, az általad említett ember nem misztifikált semmit, csak az mp3 szakértők ezt nem értik. Ettől Ő még realista alapon hifista, míg az mp3 rajongók meg nem hifisták, csak annak akarnak tűnni. Hogy mennyit pazaroltál el évek alatt, az nem a HI-Fi létét kérdőjelezi meg, hogy zenét hallgatsz, az nem jelenti, hogy hifista lennél (telefonról is szól zene, az sem hifi).
rukh: komolyan magyarázni kellene több évtized után a Hi-Fi értelmét? Ha nem sikerült megtudnod mostanra, akkor már mindegy, nemde? A téma a Hi-Fi-ről általánosságban, ez ezen eszközeivel foglalkozik, hol van az ellentmondás? Az MP3 nem Hi-Fi eszköz, hanem egy rontott, hiányos adat. Innentől nem értem kérdésed, vagy azt, hogy mi a kérdés azzal kapcsolatban, amit írtam.
Fapaci: ha megeszel egy paradicsomot azzal a céllal, hogy te magyar paradicsomot akarsz enni, de nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy kizárd az átcímkézés lehetőségét, az átverés lehetőségét, akkor csak paradicsom evő vagy, nem magyar paradicsom rajongó. A magyar paradicsom is lehet jobb, rosszabb, a rosszabb magyar paradicsom lehet olyan silány, mint a legjobb spanyol paradicsom, de TE elvileg a legjobb ízű magyar paradicsomot akarod enni. De azt mondod, hogy az ízéből akarod megmondani, melyik a magyar...ebből következik, hogy egyre több a spanyol paradicsom, mert elhisszik, hogy az magyar, nem tudják, mi az igazi finom magyar paradicsom, és eszik azt a spanyol sz.rt, amit az igényes magyar paradicsom hívők lecsónak se akarnak enni.De az MP3 jó, mert van belőle remek spanyol paradicsom ízű is...hát jó étvágyat hozzá, én igyekszem magyar őstermelőtől vásárolni, és az ízekre koncentrálni, nem pedig arra, hogy lehet, hogy átvertek, de mivel nem tudom, hogy milyen is lehetne ez a paradicsom, ha magyar kertben nőtt volna, akkor már f-.sza..

(#90555) MasterMark válasza Tamoo (#90553) üzenetére


MasterMark
titán

Pedig Tidal is megy rajta... :DDD

Amúgy tényleg egészen korrekt, ha jól rémlik van neki valami kapcsolója, ami letilja a zenébe belenyúlást is.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#90556) Chaser válasza Tamoo (#90553) üzenetére


Chaser
titán

köszönöm, ezt valahova biztos fel tudom használni :R feldolgozom a mai infokat ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#90557) salesman válasza Chaser (#90556) üzenetére


salesman
őstag

Azért mielőtt megvennéd valamelyiket, referálj légyszíves, köszi!

Türűűűdrááá!

(#90558) Chaser válasza salesman (#90557) üzenetére


Chaser
titán

az audio chromecastra gondoltam, vettem anno egy microhifit, kis samsung, de nagyon szép hangzása van, gyakorlatilag már nincs olyan eszközöm amivel össze tudnám kötni:) apróért' vettem, nem szívesen válnék meg tőle, jó lesz akár a konyhába, egy sráctól vettem itt pár éve, nemrég meg szintén tőle egy jbl fejest, mondhatni miatta nem tettem le a "régi álomról" :) a jbl fejes meg a kis samsung emlékeztet rá h mit nem szabad kihagynom

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#90559) fererencz89 válasza #10726912 (#90554) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

"Az MP3 nem Hi-Fi eszköz, hanem egy rontott, hiányos adat."

Ez nem igaz az összes digitális formátumra? A lossless nem csak a CD-hez képest veszteségmentes, ami ugye az eredeti analóg jel "lebutított" digitális változata, tehát már eleve "egy rontott, hiányos adat"?

Nem szotkam hibázni.

(#90560) #10726912 válasza fererencz89 (#90559) üzenetére


#10726912
törölt tag

De,igaz, a mondandóm nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy a legkisebb rosszat keresi az ember logika szerint. Sajnálom, hogy pont ez maradt meg, illetve nem fogalmaztam úgy, hogy ne lehessen ilyen részleteket kiemelni.
Átfogalmazhatnám, de nem tartom jelentősnek a mondandóm lényegét tekintve.

[ Szerkesztve ]

(#90561) fererencz89 válasza #10726912 (#90560) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Sajnálom, hogy a "kötekedés" maradt meg, nem pedig a gondolatmenet. Az eredeti jel "végtelen bitrátájú", ehhez képest a 320kbit/s és az 1000kbit/s is egyformán eltörpül, nagyságrendi különbség sincs a kettő között.

Egyébként én is lossless formában gyűjtöm a zenéimet, de a nyakam nem tenném rá, hogy érdemes. :D
Került már hozzám olyan (valóban) veszteségmentes album is, amit töröltem, mert a jutyúb verzió jobb volt. :Y

Ahhoz tudnám hasonlítani (nem a legjobb), mint hogy a hangdobozok jóságánál sem a papírforma, a műszaki adatok döntenek, hanem amit hallunk a végén. :)

Nem szotkam hibázni.

(#90562) Joshi válasza fererencz89 (#90561) üzenetére


Joshi
titán

"Került már hozzám olyan (valóban) veszteségmentes album is, amit töröltem, mert a jutyúb verzió jobb volt."
A Hifi szellembe ahogy Tiger.huhhhh is fogalmazott egyszerűen nem fér bele a warez. Mert torrenten minden szemetet le lehet tölteni hiába nevezik Lossless-nek. Szóval ilyen probléma nem lehet aki igazán Audiofil. ;]

(#90563) rukh válasza #10726912 (#90554) üzenetére


rukh
aktív tag

Egyet értve a minőség melletti elkötelezettségeddel én csupán arra utaltam, hogy szerintem a topik címével (elvárt tartalmával, színvonalával) összhangban célszerű lenne frissíteni a Téma tudnivalókban és az Összefoglalóban leírtakat (az előbbi szerint "...a topik elsősorban a külön alkotóelemekből álló sztereó hangrendszerrel foglalkozik" - minőségi elvárások megfogalmazása, vagy azokra történő utalás nélkül)..

Üdv mindenkinek, Rukh

(#90564) fererencz89 válasza Joshi (#90562) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Az vesse rám az első követ, aki... :D

Úgy tudom, többféle mastereléssel is kerülhetnek ki albumok. Ez egy Sz. Gábor vinyl rip volt egy fórumról, amit egy tag csinált a jónak mondott rendszerével, és megosztotta. Nem volt jó.
De ahogy én tudom, a lemezvadászok sem érik be akármivel, különbséget tesznek kiadási időtől és régiótól függően. Szóval lehet jobb egy 1970-es USA lemez mp3-as anyaga, mint ugyan az az album 1980-ból, balkán kisiparos nyomású lemezként, übertechnikával digitalizálva 5Gbit/s bitrátával.

Van 1-2 albumom (Ryo Fukui), amit csak mp3 formátumban lehet elérni, nincs lossless, eredeti lemezt venni meg kb lehetetlen. Ne is hallgassam, ne is élvezzem azokat a csodásan jó zenéket, mert mp3? :))

(A minőségre törekvéssel egyetértek...)

[ Szerkesztve ]

Nem szotkam hibázni.

(#90565) Joshi válasza fererencz89 (#90564) üzenetére


Joshi
titán

Nem csak mp3 van, igaz aki igzán audiofil az fizet mint a katonatiszt. :DD

(#90566) #10726912 válasza fererencz89 (#90564) üzenetére


#10726912
törölt tag

Tapasztaltam én is, hogy van különbség FLAC és FLAC között. Ugyanez igaz CD-re is, ott is hatalmas különbségek lehetnek. De az MP3-ból még nem találtam olyan minőséget, ami a Jó (nem a hamisított, vissza alakított, sokszor MP3-ból vissza alakított) FLAC, vagy attól nagyobb minőséget überelné. S ezt mások is leírták már. De ez meghallgatáskor könnyedén kiderül, ha egy hamis Flacról van szó, egyszerűen Rosszabb a hang.
szerk: hallgasd, ha jobb formátumban nem tudod megszerezni, ami valóban jobb, nemcsak nevében. De ezt is tapasztalat útján tudod meg, meghallgatod mindkettőt, tudva, hogy mi-micsoda és aztán döntesz.
Rukh: bocsánatot kérek, amiért félre értelmeztem a mondanivalód.
Nem tudom, miképpen lehetne ezt megvalósítani, valahol nem is érzem ezt fontosnak. Nem akartam ekkora port sem kavarni, csak elragadott az indulat, hogy itt a fórumon egyre nagyobb a kommersz, nem Hi-Fi eszközök és felfogások népszerűsége. A névváltoztatást csak negatívumként írtam, ha a fórum a nevéhez hűen próbálna működni, akkor lehetne egy nagyon értékes, újoncoknak is tudást adó hely. Itt nagyon sokaknak érzésem szerint sokkal nagyobb tudásuk van nálam (pl Dorian, Salessman, Djgyuri, fehér ember, fapaci, Earl, és bocsánat, akiket hirtelen nem említettem), lehetne hifi szellemiségű újra a fórum (páran tesznek is sokat érte, a felsoroltak közül is).
Joshi: A digitalizált világ ezt próbálja lemásolni.

[ Szerkesztve ]

(#90567) Joshi válasza #10726912 (#90566) üzenetére


Joshi
titán

"A digitalizált világ ezt próbálja lemásolni."
Ha Ryo Fukui-ról van szó akkor, nyilván ha csak LP létezik belőle. :D De a mai kornak megfelelően nagyon jó digitális felvételek is vannak, vagyis szerintem sokkal tisztább ezáltal sterilebb de az legalább mindig ugyan olyan minőségű marad. Nekem konkrétan nem tetszik hogy nem csak a zenét hallom hanem a koszt is :DDD , de hát mindenkinek más a jó.

(#90568) fererencz89 válasza Joshi (#90565) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Ebből például nincs is azon az oldalon eladó. Szinte szent grálnak tartják.

Nem szotkam hibázni.

(#90569) zoli0321


zoli0321
csendes tag

Sziasztok

Egy Jamo S626-ot szeretnek eegy Harman Kardon AVR 745-tel meghajtani, a hangfal 6 Ohm-os, az erosito 8.
Ha egy 2 Ohm-os ellenallast sorba kotok vele az jo megoldas?Mire kell figyelni az ellenallas teljesitmenyen kivul
Koszonom

(#90570) ctrlaltdel13 válasza zoli0321 (#90569) üzenetére


ctrlaltdel13
őstag

Erősítő 8 ohm-os?
Ezt azért gondold át.
Simán rá kötheted, mindenféle ellenállás nélkül.
Az erősítő teljesítmény, hangfal terhelhetőség arányára figyelj inkább.
Hogy mi a pontos arány azt mindenki másképp gondolja, szerintem az erősítő tudjon többet teljesíteni, mint amit a hangfal elbír.

(#90571) MasterMark válasza zoli0321 (#90569) üzenetére


MasterMark
titán

Ellenállás sorbakötni? :F

Az meg van, hogy itt impedanciáról van szó, ami ráadásul nem is állandó.

Switch Tax

(#90573) #10726912 válasza Joshi (#90567) üzenetére


#10726912
törölt tag

Akik profi szinten űzik az Lp-zést, azok nem hallanak koszt, sercegést sem, tiszta hangról beszélnek, megkímélt lemezekről, stb. A digit világ csak próbál a nyomába lépni ennek a szintnek, pont úgy, ahogy az LP is próbál a valóság nyomába lépni.

(#90574) öhhöm


öhhöm
kezdő

Sziasztok!

Egy barátom keres magának kompakt méretű sztereó erősítőt max. 35-40e Ft-ig. A céljainak 4 ohmon csatornánkénti 30-50W felelne meg leginkább. Ki is nézett a jófogáson 3 különböző típust. Ezek között van olyan amibe beépített tuner, van olyan is amibe tuner, CD lejátszó meg sokminden egyéb is van, de a legfonotasabb szempont számára az erősítő hangminősége lenne. Szerintetek az alábbi 3 közül melyiknek van a legszebb hangja, illetve melyiket lenne érdemes választani?

Cambridge Audio One DX1

Denon PMA 201SA

Denon DRA-F101

Várom a véleményeteket. Ha esetleg tudtok ezeknél jobb kompakt méretű erősítőt, amit használtan meg lehet kapni max. 35e Ft-ig, akkor nyugodtan ajánlhattok mást is.:) Köszönjük.

öhhöm

(#90575) Joshi válasza #10726912 (#90573) üzenetére


Joshi
titán

Ok, de mit jelent az hogy megkímélt lemez? Mert ha rongyosra hallgatja akkor az bizony elkopik, a koszról nem is beszélve. Ugye most kipróbáltam az LP-t, de már az új lemez is egy retek volt néhány elővétel után. Arról nem beszélve hogy ha elindítok egy lemezt azt végig kell hallgatni, vagy bénázni a tűvel hogy arrébb rakja az ember. Nagyon kényelmetlen, ez inkább arra jó hogy néha-néha nosztalgiázzon az ember.

(#90576) rukh válasza #10726912 (#90566) üzenetére


rukh
aktív tag

Semmi probléma, a(z értelmes és korrekt) viták mindig hasznosak :)

Üdv mindenkinek, Rukh

(#90577) zsizsikes válasza öhhöm (#90574) üzenetére


zsizsikes
újonc

Szia öhhöm,
Érdeklődnék hogy sikerült-e megoldani a hangfalaid problémáját, s ha igen, hogyan? pusztán azért kérdem, mert nekem szintén ugyanilyenek vannak - fyne audio f301 - és minden tekintetben teljesen elégedett vagyok velük. szerintem bárki bármit is mond, ennél jobbat ebben az árban nem lehet kapni. Hacsak nem használtat veszünk, mert akkor töredék áron lehet venni bármit, de mint tudjuk, a használt az mindig lutri. Ja és én nem tapasztaltam az említett zörgést még a belinkelt deep hous vagy nemtom milyen zenével se, nagyobb hangerőn és enyhe mély kiemeléssel se.

(#90578) #10726912 válasza Joshi (#90575) üzenetére


#10726912
törölt tag

Csak leírásokból tudok válaszolni, nem mindegy ezek alapján, hogy mennyit volt hallgatva a lemez és milyen eszközökkel. Elhiszem, hogy nyűg arrébb rakni, keresni lemezen másik számot, nem vitatom azt sem, hogy nem ez a legkényelmesebb zene hallgatási mód, de (a hifisták szerint) a minősége jobb, ha korrekt rendszeren van hallgatva jó felvétel és jó állapotú lemez. Magam sem fogok belevágni már az LP-zésbe, bár nem tartom kizártnak, hogy pár év múlva kiegészítésként, élményként foglalkozok majd vele, hallgatni ilyen rendszert biztosan akarok majd. :) Aki most fog bele, annak kitartónak kell lennie, hisz sok lemezt digitálisan rögzített felvételekkel etetnek, azaz a jel, amit az LP-re nyomnak, digitális technikával rögzítik, azt alakítják vissza, innentől viszont értelmetlen, csakúgy mint az MP3-ból vissza lihegett Flac. Értékes lemezeket venni, találni újként, használtként is nagyon macerás és költséges dolog, a buktatói miatt is. Emiatt vagyok szkeptikus az LP-vel szemben kezdőként, holott amíg nem hallom az ellenkezőjét, addig az LP-t (minőségi rendszeren), addig mindenképp előbbre valóbbnak fogom tartani az LP-t. Lényeg, hogy nem mondomés vallom azt, hogy LP-zzen bárki is, Te sem, csupán értéknek tartom és olyan dolognak, ami valószínűleg nekem már nem lesz (rendszer és minőségi lemez gyűjtemény), de koncert termem sem lesz, oda is eljárok majd, igyekszem majd eljutni LP-zős hifistákhoz, és eltölteni alkalmanként pár órát zenehallgatással :)
rukh :R

(#90579) öhhöm válasza zsizsikes (#90577) üzenetére


öhhöm
kezdő

Szia!

Köszi az érdeklődést. Minden rendben! Már megszűnt az említett probléma. Kiderült, hogy semmi baja a dobozoknak! Egy banális apróság okozta a hibát... Mindkét hangsugárzónál a mély/közép hangszórót egy fekete műanyag gyűrű öleli körül, és tulajdonképpen ez rögzíti a hangszórót. Mint kiderült, ezek gyárilag kissé lazára lettek hagyva, ezáltal a hangszóró is elég bizonytalanul volt rögzítve a dobozban, így nagyobb hangerőn kissé berezonált ez a műanyag perem. Mindkét doboznál 1-2 teljes fordulatot lehetett még húzni az összes csavaron. Így az egész erősen rögzítve lett, és a probléma megszűnt! Semmilyen mély hangnál nem zörögnek már.

A Fyne Audio F301-esek valóban szuper hangdobozok! Gyönyörű hangjuk van, és én is bárkinek tudom ajánlani aki polcsugárzót keres. Az egyetlen problémám velük még mindig a színük... Sajna csak feketében volt akkor amikor én rendeltem őket, úgyhogy ezek is ilyenek.:(

öhhöm

(#90580) #10726912 válasza öhhöm (#90579) üzenetére


#10726912
törölt tag

Nem nézegetni, hallgatni.. :))

(#90581) öhhöm válasza #10726912 (#90580) üzenetére


öhhöm
kezdő

Jogos... De mindenképp írni akartam a végére valami negatívat is, és ennyit tudtam összekaparni. Amúgy már megbarátkoztam a színével is. :K

[ Szerkesztve ]

öhhöm

(#90582) p76 válasza #10726912 (#90578) üzenetére


p76
senior tag

Analóg lemezjátszónál én azt tartom nagy hiányosságnak hogy nincs rá szoftver frissítés. Amitől persze jól lefagyna az egész, és zenehallgatás helyett lehetne a hiba okát keresgélni. Amíg ezt nem oldják meg addig nem veszek.

(#90583) #10726912 válasza p76 (#90582) üzenetére


#10726912
törölt tag

Engem az appok hiánya is nagyon zavar, és nincs rajta egy normális böngésző sem.. :U

(#90584) DonThomasino válasza #92251648 (#90528) üzenetére


DonThomasino
veterán

Szabad tudni ki az a 3 szemèly?

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#90585) salesman válasza DonThomasino (#90584) üzenetére


salesman
őstag

Én, a Gyula, meg a Tóth Ottó... ;)

Türűűűdrááá!

(#90586) nonsen5e


nonsen5e
addikt

Sziasztok!

Mi az a legolcsóbb erősítő amivel búgás, sípolás, sistergés és recsegés (ezeket produkálja már a 40 éves erősítőm) nélkül tudok meghajtani két Orion HS280 hangfalat? Nem vagyok audiofil, sőt.., ha jobb minőségű mint a mostani Orister 1015, akkor már tökéletesen megfelel, csak ne legyenek az említett anomáliák és ne menjen rá a fél vesém.
Néha esetleg rádugnám a Superlux HD681 Evo-t is, de az ok gépről is (ALC1220).

:R

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#90587) MasterMark válasza nonsen5e (#90586) üzenetére


MasterMark
titán

Biztosan az erősítő csinálja ezeket, és nem a forrás?

Switch Tax

(#90589) sony309 válasza nonsen5e (#90586) üzenetére


sony309
őstag

Használt erősítőt (azokkal jobban járnál, szerintem!) nézhetsz itt az apróban vagy az avx-n.
Kb. 20-30 eFt-tól vannak olyanok, amik kielégíthetik az igényeidet.

Amit találsz, tetszik és megfelel az ára is, belinkeled és a hozzáértők véleményezik Neked!

[ Szerkesztve ]

S3x, hifi & rock and roll

(#90591) sony309 válasza #95152384 (#90590) üzenetére


sony309
őstag

A használt nem jelenti azt feltétlenül, hogy hibásan működő!

S3x, hifi & rock and roll

(#90592) nonsen5e válasza MasterMark (#90587) üzenetére


nonsen5e
addikt

Mióta először elkezdett ilyesmiket művelni (és még nem untam rá), legalább 2x cseréltem gépet. :)

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#90593) MasterMark válasza nonsen5e (#90592) üzenetére


MasterMark
titán

Minden alaplapi zajkeltőnek, ilyen zajai vannak, csak azért mondom.

A kábelen is összeszedheti.

Persze az erősítő is lehet, de arra gondolnék utoljára. (Mondjuk a te esetedben meggondolnám. :DDD )

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#90594) salesman válasza #95152384 (#90588) üzenetére


salesman
őstag

Ennyiért már erősítőt is lehet venni...
[link]

Türűűűdrááá!

(#90595) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Halló

Szeretném majd egy kicsit összeszedni a rendszerem és megosztani veletek, de egyelőre csak egy gyors képpel jönnék.

Ilyen lett a helyzet.
Így lesznek a nagy hangfalak, max kicsit széljeleb tudom tenni. A kanapé durván 2,5M messzire van.

Érdemes lenne forgatni rajtuk vagy jók így? Faltól való távolság elég?
Lesz majd függöny persze mögöttük de csak valami vékony.
Sajnos ezzel a hangfallal is fent áll az a probléma, hogy a kanapénál nincs meg a kellő mély! Sokkal jobb mint a Monitor 100-ak természetesen de nem az igazi. Igaz most még csak a kis Minx-el hajtottam őket nem a Vincentel.

Bármi észrevétel/ ötlet/ tanácsotok van szívesen veszem

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#90597) nonsen5e válasza MasterMark (#90593) üzenetére


nonsen5e
addikt

Kábel az éppenséggel még lehet vagy nem tudom, de közvetlenül amikor TV-re van dugva (azt használom monitor gyanánt), vagy fül vagy fejhallgatóra, akkor ezek közül egyik zavaró effektust sem hallom. Sőt, ha az erősítő elé beteszek egy vastagabb fémlapot, akkor a sípolás megszűnik. Most is alufóliába van tekerve, mert így elviselhetőbb. :D

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#90598) Tamoo válasza Kiskokó (#90595) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Szép. (Azt sosem értettem miért jó ilyen magasra tenni a tévét. :) )
Kanapé mögött van szabad tér? Forgatást kénytelen leszel próbálgatni.
Ha a kanapénál nincs mély az sajnos akusztikai-elhelyezési probléma lehet. Átrendezéssel megoldható. ;]

[ Szerkesztve ]

(#90599) Chaser válasza Kiskokó (#90595) üzenetére


Chaser
titán

csontkovácshoz tartós bérleted van, vagy más okból raktad ilyen magasra a tv-t?:)

szerk:
salesman
és mi köze egy használt termék árának egy újhoz?:) ezt a gondolatmenetet valahogy nem tudom megérteni, még jó, h használtan minőségibbet lehet kapni ugyanannyiért, az lenne a csúnya ha nem úgy lenne, csak a használt az használt

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.