Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
-
Bence01
tag
Sziasztok,
A centeremet a Tv fölé fogom tenni egy polcra és az lenne a kérdésem melyik módszer lenne a legjobb, ha már a polcra kell, hogy kerüljön. A polc még nem készült el így több megoldás közül válogathatok. Van 2 db L alakú polctartóm ami elég masszív így az biztos felhasználásra kerül.
A kérdés, hogy tegyek rá egy fa vagy esetleg gránit lapot vagy ne? Az is lehet, hogy akár az L felfogató magában tartja a centert egy gumi lappal vagy valami tüskével. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
A center Mission M3c2i típusú.Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
nagyúr
"A véleményed megfogalmazása hagy kívánni valókat"
Tudod, ez nem zárdaszüzek gyülekezete, hanem szőröstökű vagányoké. Egyébként igazad van, Tamoo nem a legszerencsésebben fogalmazott, én a "marhaság" helyett inkább a "baromság" kifejezést használtam volna a helyében.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
Most néztem meg a Divergent cimű filmet.Érdekes..
-
Poplacsek
senior tag
Nekem is Oppo 105D lesz a következő. Sokat agyaltam, hogy HTPC, vagy Oppo, vagy akármi más, de a HTPC-vel az lenne a legnagyobb bajom, hogy onnantól állandó fejlesztésben lennék... Míg ha meglesz az Oppo, akkor lezárom a projektet és használom évekig. Csak már meglenne, várok rá vagy két hónapja...
-
tomic
addikt
válasz dunkel #82892 üzenetére
Köszi a tippet,de a Popcornt mindenképp el szeretném előbb utóbb adni. Htpc-be +dac-ba kezdeni nem fogok az biztos.Iszonyat sokba lenne. Másik lejátszót milyet vegyek? Volt előtte egy Mede8er,a Popcorn válltotta(de minek). Ettől feljebb szerettem volna lépni,de mint mondtam csak a zene miatt.
BBéci Gondoltam,hogy analógon vezetném ki a hangot.De az is lehet eleinte csak az AQ Vodka HDMI kábelemmel lenne használva.
Elhiszem,hogy a drága sztereóval mutatná meg igazi erejét.De. Mint mondtam anyagi limit meg van szabva nálam.Ráadásul a felhasználási szokásom sem indokolná a sztereó lánc pluszba való kiépítését. Így hát ez a veszély nem fenyeget,hogy megtudjam mi is rejlik benne.robim Ez egy jó hír amit írsz,hogy tetszik a hangja. A szokásaidat olvasva nagyon hasonló az enyémmel. Bár én azért hallgatnék vele zenét is nem csak a háttérben szólna. Mondjuk az is tud marhára zavaró lenni ha (sza..ul) szól.A kérdés az lenne,hogy megéri-e a felárat a 105 pl a 103-hoz képest? A 103 ast kb 350-400 euroból meg tudnám venni.A 105 meg legalább min 1200-tól indul. De abban az árban viszont ott van az Olive 4HD is amit egy kedves fórumtárs ajánlott nekem. A legkevesebb ráfizetéssel akkor járnék,ha a Popcornt eladnám és egy 103-ra befizetnék.Persze ha vállalható zenére ez is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Vikthor #82893 üzenetére
No újfent írok, de direkt neked címezem
kitakarítottam az erőlködőt de nem nagyon volt benne por
viszont megoldottam, és így szinte hideg
a venti szívja a levegőttudom, tudom, nem a legigényesebb, sőőt
de még mindig olcsóbb mint egy DSP Chip
de köszönöm amit írtál, mert te segíttettél a döntésben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #82967 üzenetére
Az erősítő tetején az egy laptop-hűtő venti? A center a földön van? (Gondolom csak ideiglenes.)
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Az öreg Denonom is szeret melegedni, hasonlóan igényesen oldottam meg.
A center miért ott lent van nálad?
-
adodaniel
őstag
A center használaton kívül van, azért van a földön remélem.
-
őstag
Látom gyorsan összefújta a szemetet a szél. Villámgyorsan alátámasztottátok a fórum hírét. Részemről befejeztem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz liszi70 #82968 üzenetére
igen, egyenlőre ideiglenesen, még ki kell találnom hogy hova is rakjam
a régi nagy fenekű tévéken nem volt ilyen gond
de ha van ötletek, jöhetjjó az, a célnak tökéletesen megfelel...
jah és igen az egy laptop hűtőSzóval, srácok, jöhetne tipp hova is rakhatom a centerem, mert eddig az erősítő tétjén volt, de az nagyon lefogta a szellőzést
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adodaniel
őstag
válasz Lacielvtárs #82972 üzenetére
Hol vannak a frontok? Mert a jobb szélen szerintem az már egy szekrény lesz. Elhelyezés tekintetében ezt lehet irányadónak tekinteni elsősorban.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adodaniel #82973 üzenetére
a frontok fenn vannak a szekrény tetején
igen a tévé állvány két oldalán szekrény van és annak a tetején vannak a frontok
tudom hogy a közelében kellene lennie a tévének no meg a frontok között kellene lennie
jövőhéten lakásfestés lesz és azon agyaltam lehet veszek egy fali konzolt és akkor a tévé mehetne fel a falra és akkor ott ahol most a tévé van azon a polcon lenne a center
mert gondolom nem jó ötlet ha a tévé mögé raknám"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adodaniel
őstag
válasz Lacielvtárs #82974 üzenetére
Ha csak nem hangáteresztő a készüléked, akkor nem. A frontok sem jó helyen vannak a szekrény tetején. Milyen dobozaid vannak?
A fali konzol jó ötlet, de nem lesz túl magasan a TV? Elég magas ez a PC állvány.
Nálam így néz ki (nem a nézési pontoból fényképeztem).[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Tanács kellene
kb 10 éve használom nagy megelégedéssel a Yamaha RX V550-es erősítőm egy teljes JBL ATX szettel.Közben szereztem hozzá még egy ugyan olyan mélyládát. Nekem tökéletesen elég hangzásra stb stb..
Most kezdtem el gondolkozni erősítő cserén, mert megláttam, hogy a Sony STR DH540 elég jó áron kapható,tudja a HD hangot valamint 5.2-s. A kérdés, hogy ez az 5.2 valóban ad-e többlet élményt a mostani megoldáshoz képest.Vagy kb ugyan olyan? Még lecserélném a frontokat egy nagyobb JBL hangfalra (szigorúan csak használtat) így a mostani frontok mennének háttérsugárzónak.
Tehát a kérdés, hogy van-e értelme erősítőt cserélnem?A kanál a gyengék villája
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adodaniel #82975 üzenetére
az egy tv állvány, valami obi gazdaságos
a magassága: 57 cm
egy kép hogy most hogy is néz ki ha ez segítség az ötletelésbenszóval akkor a szekrény tetején nem jók?
eddig nem zavart hogy ott vannak, no meg azért kerültek fel oda megy a gyerköc elég szépen szerette borogatni az állóhangfalaim
amúgy nagyon agyalok álló hangfalakon
mert hogy azóta a kisasszony már 5 éves, már nem borogat[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
devil-k
nagyúr
Ilyen mentalitással nem is kell írni. Viszlát!
Lacielvtars
Merész ötleteid vannak. Ez az elrendezés úgy rossz, ahogy van. A lakásfestésnél gondolkozz el, hogy tudnád a szobát átmozgatni, hogy normálisan elhelyezd azokat a hangdobozokat.adodaniel
Lehet, ,hogy nagy füle van és a szekrényig felér.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
adodaniel
őstag
válasz Lacielvtárs #82977 üzenetére
Ha megnézed a linket, amit küldtem a hangfalak elhelyezéséről, ott írja (mint a topik összefoglalójában is), hogy a frontok magassugárzóinak fülmagasságban kell lenni.
(#82978) devil-k Ez gonosz volt, ne "igazold a topik hírnevét".
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adodaniel #82979 üzenetére
akkor buktam, mivel nem vagyok avatár
akkor lehet vagy ezek maradnak és veszek alájuk egy hangfal állványt
anno ilyenem volt
vagyis haonlóak
amúgy sony dobozaim vannak.
a linked meg nekem nem jön bedevil-k: ahogy a bemutatkozómban is van, nem vagyok egyszerű eset
de köszi a véleményed...
át fogom gondolni, van még rá egy hetem, de jöhetnek ötletek, vagy lehet hasznos lenne ha elolvasnám az összefoglalót[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
válasz Lacielvtárs #82982 üzenetére
Így vannak elhelyezve nálam a dolgok. Az összefoglaló nagyon hasznos olvasmány.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Sefter #82980 üzenetére
Maximálisan egyetértek. Borzasztó egy film.
adodaniel
Ez csak vicc volt.Lacielvtars
Nehogy mellre szívd.spiky03
Csak ennyi.(#82987) adodaniel
Sorozat színésznek lenni megint más. Ott lehet, hogy jól nyomja, de engem végig idegesített ez a srác. Ráadásul olyan klisés hülyeségek voltak a filmben, hogy az már nekem fájt.Más: A csajok bosszúja viszont nem lett rossz vígjáték. Van benne egy-két paraszt jelenet.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adodaniel #82983 üzenetére
erjha, ez nagyon korrekt...
hát akkor én az enyém lehet le is takarom egy nagy halotti ponyvával
de értem akkor a lényeget amit mondasz a centerrel kapcsolatban...
akkor lehet állvány lesz vagy álló hangfal
agyalok már rajta egy ideje
csak nem akartam ennyit ráköltekezni
bár ezek a sony frontok jók nekem, csak lehet mennek állványra és akkor a centerrel szinte egy magasságban lehetnek is akár...
köszönöm srácok a véleményetek és ötleteitek és végképp köszönöm hogy nem én vagyok az egyetlen aki machinált az erőlködő hűtésénszerk: devil-k: azért fórumtesó, több kell hogy én mellre szívjak bármit is
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Lacielvtárs #82988 üzenetére
Centerre megoldás: tv a falra, helyére mehet a hangfal.
Szekrényeket nem tudod mozgatni?
-
Dorian
félisten
válasz Sefter #82980 üzenetére
Mondjuk ilyen címmel nem is lehet filmművészeti magasságokra számítani
Hétvégén én is nagyon mellé választottam, gondoltam másnapos józanodásra pont jó lesz egy könnyű vígjáték. Csajok bosszúja. Na ez igen-igen könnyű volt, kómásan is nehéz volt végignézni. Mondjuk sejthettem volna.
Remélem a Captain.America jó lesz.devil-k:
Hee? Utoljára ilyen rossz élményem a Csodálatos pókember 1 volt, azóta igyekszem kerülni az ilyen filmeket.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Norbi 72
veterán
Elárulod,minek hütöd azt az Onkyot?Ránézésre 508-as,ennyire hajtod?Ne sz.rjatok már ennyire be.
Rajta volt a center?
Istenem,inkább nézek még valami filmet,Peebody és Sherman kalandjai jó lesz...
Nem akartam reagálni a szekrény tetején lévő frontokra,jajj Vilmossal,Krusovice-vel nyugtatom magam,meg Adele-vel..
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Osynho #82989 üzenetére
hát sajnos nem nagyon
mert kábé a bal szekrény mellett ott van 20 cm-re a konvektor
a másik szekrény meg a sarokban van
ott már nem tudok mozgatni
max azon agyaltam még ha nem fali konzolt vennék hanem egy kis polcot a tévé fől a centernek?
vagy az nagy marhaság lenne?
ilyesmire gondoltam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Norbi 72 #82991 üzenetére
jaja de azért tudott szellőzni
lehet igazad van egészen addig amíg el nem pukkan benne valami és dobhatom ki vagy venni kell másikat
azért amit itt írtak nekem hogy fél percig ha a kezem el bírja viselni a meleget akkor minden ok
no azért tudni kell ha dolgozik az erölködő akkor én azt mondom hogy nagyon meleg
fél percig sem bíznám, elég ha olya 5-10 mp és már nem bírom tovább...
lehet túlparázom de így viszont biztos ami biztos...
mert te azt mondod nem kellene rá?szerk: bocs, szerkeszthettem volna a másikat, sorry
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #82993 üzenetére
Nekem 4 éve van 608-asom,3 centi(!!)van felette,oldalt nyitott,néha megküldöm,de álltalában normálisan hallgatom.Amióta elötte van a KZH-8-as tápszűrő,nem melegszik annyira.De fel tud forrósodni.
(#82994) Dorian
[ Szerkesztve ]
-
vieri2000
tag
Érdeklődöm milyen tapasztalat van a Magnat Supreme 1002 hangfalakról?
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #82997 üzenetére
Persze,hogy szokott.Nem dísznek vettem,hadd szóljon!De ha komolyat szeretnél,cseréld le 876-ra,többé nincs gondod..
(#82996) lemmy9 Hát,furcsa a sztori,nem mindenki szereti az ilyen jellegű filmet
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Dorian #82990 üzenetére
A csajok bosszúja nem sem tetszett, tegnap szenvedtem végig az asszonnyal. Neki tetszett ő nevetett rajta. Én 1-2 jeleneten csak.
Az Amerika Kapitány 2-vel nem fogsz mellé, jó film lett. Nekem jobban bejött, mint az első rész.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest