Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz Csabroncka #83499 üzenetére
Lejárt a szerk. időm
Tehát a fő kérdés számomra:
példa mono jack csatlakozásra"in medias res"
-
-
BBéci
legenda
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de hangfal dobozt keresnék kölcsönbe szállításhoz álló hangfalakhoz!
A belső méret min: 110x30x40 kellene és lehetőleg pest v. környéke lenne jó.
Elhozatalt-visszaszállítást megoldom.Honorálnám is a segítséget!
-
Norbi 72
veterán
Szia!
A studio 190-esek még megvannak,ma hajnalban válaszolt a csereajánatra az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
válasz mettek #83519 üzenetére
Onkyo-ról itt a fórumon azt olvastam, hogy a xx7 széria hdmi panel problémás lehet. Esetleg helyette ez a 609? Nem sokkal több (sőt szerintem 60-ért ez is megvan). (bár ezt véleményezze majd valaki, mert én az Onkyo vonalon nem vagyok képben )
Szerk.: most olvasom, hogy mennyi a keret. A korábban ajánlott Denon 2809 elég jó vétel 70-ért...
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Van nálam egy Nad T747. Az a gondom vele, hogy a pontmátrix kijelzőn a pontok "összevissza", mondhatnám random fényerővel világítanak. Nincs talán egy betű karakter sem, amiben teljesen egyformán világítana. Lehet ez egy komolyabb hiba kezdete szerintetek? Vagy vigyem vissza inkább?
Köszi a segítséget bárkitől.
"csak a zene van"
-
cecil
aktív tag
válasz bajnokpityu #83520 üzenetére
kombi autóba nem fér bele? Mekkora a doboz?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Norbi 72 #83523 üzenetére
Ne azt gondold, hogy hatalmas a különbség, csak a sötét szobában látni egyértelműen, hogy kb. 30% eltérés lehet a fényerejük között, amit tényleg csak akkor szúrsz ki, ha nagyon arra koncentrálsz és előtte állsz fél métere. A boltban nem vettem észre. Sok minden mást kellett figyelni és az idő sem volt elegendő.
Meg ne haragudj érte, de ötletet, tanácsot kértem, nem kritikát, de
Az eladó azt mondta, hogy visszavihetem. Borzasztóan sajnálom, mert nagyon szép a képe és a hangja "sajnos". Még így is megtartanám, ha nem félnék egy komolyabb meghibásodástól.
"csak a zene van"
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #83527 üzenetére
Szerintem vidd vissza és válaszd ugyanazt a típust.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz dgyuri0123 #83527 üzenetére
Nem kritika volt,csak egy kérdés.Ha nem nagyon venni észre,akkor ne vidd vissza.Hacsak nem tudnak adni helyette másikat.
Sanci megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A mai modernebbeket otthoni használat mellett ki lehet tolni néhány évről hosszabb távra, az életre valóban túlzás. Amennyit elmászik, talán szemre le is követhetetlen. Pl projit is sűrűbben kell mérni, nem kéne állandóan a színbeállító embert hívni ( ha már hátalvónak is van térbeállító embere)
-
bbmt
senior tag
Egy ismerősöm lehet megveszi a Yamaha rx v550-es erősítőm és CAV DP288-as hangfalakat nézegeti hozzá.Én nem ismerem ezeket,van itt aki ilyet használ vagy ismeri? Mozira használná a srác!
A kanál a gyengék villája
-
adodaniel
őstag
-
adodaniel
őstag
válasz dgyuri0123 #83536 üzenetére
Próbáld meg ezt alkuval. Mondjuk 3 hónap garancia mellett nem vinném egyből vissza.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz adodaniel #83538 üzenetére
Láttam a hirdetést köszi. Az a bajom vele, ha a távja kopott, akkor az már a legelsők közül való, így kb 5 éves lehet.
A mostani kb. 2 és fél max. 3 éves és tényleg tip-top állapotú, még a távja is.
Egy esetleges eladáskor szerintem elég sokat számíthat mindez.
Ja és a kikiáltási ára is elég magas, amiből nem is szeretne engedni. Úgy pedig már nem éri meg."csak a zene van"
-
tomic
addikt
Szerintetek vàllalható a meglévő Elac 247-esek közé betenni egy CC 241BE centert? Vagy maradjak a sima verziónàl?
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Ma kíváncsiságból lekapcsoltam az Wharfedale Obsidianok mellé vett SX-10-es sub-ot, Szinte alig változott valami! A Warfik mellett jól szólt, viszont szerintem az RTi A7-ek már elnyomják a hangját!
Lehet nagyobb sub vásárlás lesz a dologból?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
karika011
tag
Én betenném simán , nem hiszem hogy kihallatszik hogy a hangváltója más , meg a doboz merevítése picit eltér a simától .A hangszórók ugyan azok bennük. Fehér használt BE-néztél?
A múltkori "magas hang" problémád megoldódott? A hangváltóban a jet sugárzó jumpere hogy áll? -
Digital
addikt
válasz Dorian #83542 üzenetére
Tesóm a legutóbbi làtogatàsa alkalmàval 40hz-re àllította és úgy maradt! Most 80 Hz- ismét jó!
Norbi 72: Nemsokà megyek Siófokra, megnézem azt a PSW 125-öt![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Digital #83546 üzenetére
srácok, olvasom amit írogattok...
van egy Onkyo sr 508-as erősítőm és abban állítható az amiről írtok...
azt milyen értékre állítsam?
ti 40 Hz-en használjátok?
mert nekem az a tapasztalatom (mert most 40-en van) hogy nagyon erős a sub hangja...
emeljem én is próba képen?
bocsánat ha sötét a kérdésem, de tök arra következtettem hogy a sub vágási értékét kell állítani és minél több a Hz annál kevesebb a mély?
bocsánat a konyha nyelvért, de egyszerű népek egyszerű gyermeke vagyok[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adodaniel
őstag
válasz Lacielvtárs #83547 üzenetére
Ami értéket beállítasz vágási frekvenciának, az az alatti tartományt küldi az erősítő a hangsugárzók csatornáiból a sub-ra (az eredetileg LFE csatornához tartozó jelen kívül).
-
Digital
addikt
válasz Lacielvtárs #83547 üzenetére
Nem tudom ezt olvastad-e már? Nekem sokat segített!
40Hz-en ráengedi a frontokra azokat a hangokat, amelyeket már nem igazán tudnak szépen megszólaltatni! Engedd 80Hz-ig, az alatta lévő frekvenciát add át a sub-nak, az az ő "szakterülete"!
Az LFE csatorna 120Hz alatt húzódik! Az a 40Hz átfedés gondolom az átfedés miatt van kitalálva"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Digital #83549 üzenetére
köszönöm a válaszotokat...
no meg a cikket, kiművelem magam
akkor hazamegyek és átállítom 80-ra...
én is erre gondatlan, csak nem tudtam értelmesen megfogalmazni
csak az tűnt fel hogy sok a mély és iszonyat módon dübörög ami nem lenne baj ha nem menne a többi hangfal hangjának rovására
no meg persze ha nem veremén felé vele a kisasszonyt a másik szobában amikor alszik...
most persze eddig levettem film közben a sub-ból -10 db-ra és így rendben volt, de akkor beállítom amit mondtok...
köszönöm[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?