Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz gyurczy #32380 üzenetére
A tervrajzaidat elnézve nekem még lenne egy olyan ötletem az elhelyezésre, hogy ha egy egységként kezeljük a kanapét + a TV szekrényét (+ center) és elforgatnád 90 fokkal balra, akkor a két frontnak kb. lenne 3 méter helye egymástól. Ha a jobb oldali faltól kb. 50 centire lesz, akkor is marad kb. 2,5 méter a két front mögött.
A kanapé a szoba közepén lenne majdnem, de a sweet point nagyon nem kerülne messze a mostani helyétől.
A bal hátsó maradhatna úgy, ahogy az első rajzodon volt a bal első. A jobb hátsó meg kerülhetne a számítógép asztal jobb oldali sarkára, az ajtó mellé.
Így el lenne nyújtva ugyan az 5.0, de beállítással talán korrigálható és nagyjából egyenlő távolságra lennének a hátsók.
Alternatív megoldásként a bal hátsó mehetne a jobb oldali ajtó mellé a falra, a kanapéval egy vonalba, csak így a másik hátsót a kanapé másik oldalára kellene helyezni, mondjuk egy állvánnyal. ez nem tudom mennyire elfogadható és az étkező asztalnál mennyire lenne zavaró.
Több ötletem nincs.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest