Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Tetszenek ezek az újvonalas motorolák. Ha csalódnék a Samsungokban, esélyes, hogy a moto/pixel vonalon nézegetnék.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Essien
aktív tag
Emagon hetente akciózzák pár napja vettem 124-ért ,szerintem ennyiért teljesen jó vétel . Aksi valami parádés, ma például reggel 7-kor vettem le , eddig 3 óra 10 perc kijelzőidő és 75%-on van .
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Rigormortiis #1 üzenetére
Az Edge 50 szériáig + G85-ig nekem is tetszett, amit csináltak, de ez az idei felhozatal nem túl bizalomgerjesztő számomra.
Ramot meg tárhelyet pakoltak mindbe dögivel, de az SoC mindegyikben gyenge. (még az Ultrában a 8s gen 3 csak-csak elmegy, de ott is inkább ment volna bele egy sima 8 gen 2).
Kár értük.#KeepFightingMichael
-
Songoman
aktív tag
"Csak a barométer és az infra maradt ki." vs. "Infra van"
-
kbyte1024
veterán
Valóban nem egy erőmű,de nekem is ez a Soc van a note 13 pro 5g-be,és elég mindenre. Ahogy a kolléga is írta 123ezerert jo vétel.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
judas13
addikt
Moto nagyon beleehúzott mostanában.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ghiottone
nagyúr
Az Edge 50 teszteket elnézve már csak az Ultra hiányzik a sorból.
Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Graphics
Jómunkásember
170-ért nagyon túlzó az ára, kicsit elszaladt az árazás a Moto-nál, mondjuk úgy, nem ezt szoktuk meg.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Milka 78
nagyúr
Ha nem számítom bele a támogatás hosszát akkor perpill kb mindenbe jobb a múlt évi Edge 40 és az nem sokkal volt drágább ilyen tájt...valahogy most nem fog el az a wow érzés, de vitán felül egy gyönyörű megjelenésű telórol van szó.
-
vence
tag
Aki ez alapján a "Verdikt" alapján tájékozódik a piacon, az meg is érdemli ...!
Közel 3 hónapos csúszásnál, azért már nem az ajánlott árakból illene kiindulni, mert közben már, árazott a piac is.
Így egyáltalán nem lenne jó (nem kérjük!)
" 150 ezerért a 8/256 GB-ost" - több okból sem:
- ez € 300 körül több megbízható forrásból is elérhető.
- nem ritkán a 12 - 512 GB-os verzió is jóval olcsóbban elérhető volt már és remélhetőleg lesz is.Akinek pedig "hiányzik az S23 FE színvonalas zoomja"
az közel dupla áron megveheti a top 8/256 GB-os verzióban ...
és nem csak memóriából fog "vérszegényt" kapni !!Oh wait!
Ha már zoom-kamera, akkor lehet előbb érdemes lenne megnézni az
Edge 50 Pro-t is, 12 -512 GB .... stb.A nyers erőn kívül mégis mi szól a Galaxy mellett ... ??
Akinek pedig a játék a legfontosabb, az tényleg vegyen inkább egy POCO-t! -
Graphics
Jómunkásember
Nem szoktam Samsungot venni, de én inkább megvenném az S23FE-t, mint ezt az alulmotorizált Moto-t.
Kicsit összekaphatná magát a Moto, mert a tavalyi modellcsalád jobb volt.
-
vence
tag
Ezen az összehasonlításon sokkal alaposabban, részletesebben kellene végig menni ...
Szerintem, korántsem egyértelmű, kezdhetjük a 12-512 GB-os memóriával ... és nem mellékes, hogy új típusként, nem kifutóként hozza ezt az árszintet.Ez persze nem azt jelenti, hogy sok más telóhoz képest, vagy egyéni igényeket figyelembe véve, nem az Edge 40 a jobb ajánlat.
Mondom ezt akkor is, ha mindig a támogatás hossza jön fel érvként a Moto-k ellenében. -
mhydas99
aktív tag
Nem ertem ezt.....a Moto edge 40 elegge jobb vetel ennel leszamitva a minusz 1 ev tamogatast. Van wifi 6, ip68, vezetekmentws toltes, hdr support, proci erosebb. Az hogy az uj kameraja marginalisan jobb, hogy plusz 300 nit fenyerore kepes, az uj akksija fwl oraval tovabb birja nem tudom kinek eri meg....
-
janeszgol
félisten
A kijelző patent. A hardver kevéske, bár a mindennapokban jó lehet. A kamera a közepesnél jobb.
-
kbyte1024
veterán
De itt nem a sima edge 40-el kéne összehasonlitani hanem a fusionnal. Attól függetlenül tényleg túlárazott de aki nem játszik mint én annak simán jó lehet.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
vence
tag
Hasonló árról van szó, azt ne feledd!
(Egy frissebb modellnél!)
és azért máshol (Samu, Pixel stb.) elég húzós felára van a plusz
memó-nak is!A WiFi 6 pl hol kell, ill. hol nem elég a két sávos (ki tudja hány csatornás) tesztek szerint is gyors 5-ös, vagy 5+ ??
A "kicsit jobb" fotós képességekért pedig több 100 EUR esedékes más kategóriákban.
De - mint írtam - ez egyéni preferenciák kérdése.
Nekem pl. számított a dizájn is.
Játszani nem játszom, amit, az pedig bőven elmegy.Nem tudom a hiv. HDR mihez kell, de az NBC-n max-ot hozott a kijelző színhűségben pl. !!!
Mellesleg mindkettő IP68 !
Ne fals érvekkel, ha lehet!Az Edge 40 -nek egyébként is inkább a "Pro" az utódja, ahhoz kell hasonlítani. (Persze ez sem 100%-os átfedés.)
De kb. ezért best-buy a Fusion.Meg kell nézni a az ide vonatkozó GSM Arena-s közvetlen compare cikket!
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Én nézelődtem a gyereknek mit vegyek, jövőre megy felsőbe, legyen nála most már egy teló - de azért ne túl drága mert ki tudja mennyi idő alatt és mi fog vele történni... Én egy pár hónapos csodaszép kék Edge 40 Neo mellett tettem le a voksom, holnap szülinap és meg is kapja.
Egy ideje áttértem iPhone-ra, de emiatt a kis Moto miatt kedvet kaptam megint droidozni. Na inkább a felsőbb ligából persze, de cirka 2 év alatt meg is untam az almázást. Kamerában marha jó, ott nem is adnám lejjebb, de a többi... semmi extra. -
tag
Vártam ezt a telefont, de most kicsit csalódott vagyok. Ez ugye az Edge 40 Neo utódja, amiben van HDR10+ támogatás és Wi-Fi 6 egyaránt, ebből viszont kimaradt. A Snapdragon 7s Gen 2 sem nagy előrelépés az előd Dimensity 7030 chipjéhez képest, maximum az alacsonyabb csíkszélesség miatt energiatakarékosabb. Ez most szerintem kapufa.
No Cat No Life
-
veterán
Az idén a Motorola inkább az energiahatékonyságra helyezte a hangsúlyt a nagy teljesítményű SOC-ok helyett.
Az Edge 50Pro telefon tesztjének már a címében benne volt a lóerőhiány, ez a telefon 490 ezres antutu pontszámot hoz, ami eléggé megmosolyogtató 2024-ben, de a sorozatcsúcs Edge 50 Ultra is Snapi 8s3 procit kapott, ami tavalyi szint teljesítményben.
Viszont tény, hogy az üzemidő jó, a jól optimalizált szoftver miatt a teljesítményhiány a mindennapi használat során nem érződik.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
Pár hozzászólást töröltem.
NE folytassátok![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
DrKapocs
őstag
Samsungról váltottam Motorolára, de nem bántam meg. Jó a Motorola. A52s-ről Edge 30 Ultrát vettem, 170-ért pár hónapja. Szerintem nem volt rossz vétel. Számomra inkább 30 Ultra, mint ez a modell, de megértem a hosszabb támogatást, mint érvet.
-
Tetszik ez a Motor, de inkább a tesóját választanám Edge (2024)-et, jobb wifi modul miatt is.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tag
válasz Luck Dragon #33 üzenetére
Illetve tudja a vezetékmentes töltést is. De nekünk oly' mindegy, mert US Only.
No Cat No Life
-
Garzonrobot
kezdő
Alapvetően értem a Motorola féle koncepciót. Hétköznapi használatra, átlag júzernek elég a hw, közösségi hírfolyamokat lehet görgetni, messenger fut, kisebb játékok elmennek rajta, a betöltéseknél meg nem érvágás neki, ha pár mp-vel többet kell várni.
Ami fontosnak vélt adat az egyszerűbb júzernek, azt meg bele lehet írni a fícsörök közé: 50 mpx, ois, vízálló, 1600 nit, 5000 mah, vegán bőr, stb, ezeket hozza.Hogy a wifi 5 vagy 6, az ufs 2.2 vagy 4.0, antutu 480k vagy 800k, szerintem a Motorola célközönségének tökmindegy.
De legalább jól néznek ki, legalábbis szerintem nagyon eltalálták a designt.
Asszonynak is azért lett anno ip13, mert szép volt a piros belőle... Néha elég ennyi is hogy kifizesse valaki a felárat.
-
vence
tag
válasz kbyte1024 #16 üzenetére
Akkor írom konkrétan ...
így talán majd megérted a problémát ..."De itt nem a sima edge 40-el kéne összehasonlitani hanem a fusionnal."
- Mégis milyen másik Fusion-nel?!
A tavalyi 40-es sorozatban nem volt Fusion !!
(Talán Indiában vagy valahol Fusion-ként fut a 40 Neo.)
"Attól függetlenül tényleg túlárazott ..."- Melyik is lenne most túlárazott és hol?
Az 50 Fusion-nál az ajánlott ár lehet kicsit magas ...
(de az sem annyira, mint az 50 Pro -nál)
de miért is lenne túlárazott ???Amikor már röviddel a start után olcsóbban vettük a 12-512 GB-os verziót itthon, mint bárhol máshol a 8 GB-os elérhető volt?
És ez az eMAG-os akció - 130 eFt körül, már többször is ismétlődött.
(És többször be is lett írva a vonatkozó topikokba.)Azért, mert a cikkben - abszolút indokolatlanul - és a piacról tudomást sem véve, ilyesmit írnak, attól még nem lesz valami túlárazott,
mint ahogy "vérszegényt" sem! -
vence
tag
válasz Luck Dragon #33 üzenetére
Már kérdeztem, de akkor még 1x ...
Mihez nem elég egy kiváló WiFi5 ??
( NBCH mérés ... ők szinte mindent mérnek és tesztelnek, nem csak írogatnak)És - ha jól emlékszem - nem kevés dologban gyengébb is a N-AM modell, mert a gyengébb Lat-AM Fusion verzióra épül.
(Kijelző, Soc ...)De lehet én a másik N-AM verzióra gondolok, amihez a cerka van ...
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Figyu, szerintem ne téríts itt, iszonyú kontraproduktív, ráadásul fals.
Az eMAG speciel nem hivatalos magyar készletből csinál akciót, szóval kapásból nem vehetjük figyelembe az ő árazásukat egy tesztnél, mint ahogyan sosem vehetjük figyelembe a szürkeimportos árakat sem. Ez itt évtizedek óta így van, akkor sem fog változni, ha hisztirohamot kapsz.A Fusion tavaly Neo volt, ezen lovagolni minimum vicces.
Igen, a hardverhez képest túlárazott. Pont.
És tök elegem van abból, amikor egy fanboy akar minket kioktatni a piacról. Szóval ne csináld.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
vence
tag
Igen, ezzel kevertem ...
Moto G Stylus 5G (2024)Igaz ott a Moto G sorozat része,
de lényegében, ahogy írtam, ez a Lat-AM Fusion -re épül + az érintő cerka és full Fusion design és HW.
Mint, ahogy a Moto G86 is 90x %-ban ez a nagyon bejött, bejövős dizájn lett.
-
-
vence
tag
Nézd nekem total mind1, de nem lenne jobb, pár jogos észrevételt figyelembe venni. ???
És elméletileg EU-s közös piac is van/lenne!Arra pedig nagyon kíváncsi lennék, h hány fórumozó, vagy olvasó értene Veled/veletek egyet, hogy az eMAG-ot a sufnikhoz soroljátok.
Egyébként ugyanazokat a szériákat árulják, akármilyen készlet is ... És, ha jól rémlik - kaptam már tőlük Bravo ..-s címkével is telót.
Szóval, min nem egyértelmű, de lényegében mind1 ...Mert a POCO- t pl lazán ajánlgatjátok ...
a Pixel 7a pedig ebben a tesztben is említésre kerül, mint egy alternatíva ...Ezek kb. olyan dolgok, mint az eSIM 100k fölött, vagy az
eSIM "programozás" ...Részemről ezzel a téma lezárva.
Van, ahol megköszönik az észrevételeket ... -
törölt tag
Mondjuk ha a tesztelőktől elvárod, hogy a hivatalos ár feltüntetése helyett ennyire naprakészek legyenek az akciókkal és az aktuálisan legjobb beszerzési lehetőségekkel, akkor te is úgy hasonlítsd a többi telefon árait ehhez.
Vannak ám akciók, kuponozás, stb máshol is, "S23 FE közel dupla áron" nem kevésbé félrevezető ennyi erővel.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Ez ilyen badabumm tschh... 😂
Hm ez offisölbe badum tish, hát nekem úgy nem adja.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nem észrevétel, hanem te folyamatosan beszólsz a Mobilarenanak és szerkesztőinek, nem épp kedves, hanem kioktató, majd te jobban tudod stílusban.
Bocs, de ezzel itt lassan mindenkinek teleszalad a töke.
Mármint Veled ...Nem igazán van mit ezen megköszönni....
Amit Te csinálsz, annak a flamekeltés a neve, már a jelenléteddel negatív érzéseket váltasz ki a fórum többi tagjából..De röviden: Nem tudsz viselkedni.
Nem vagy tagja a közösségnek, és nem is törekszel annak tagja lenni...
Vergődsz itt is napok óta... De inkább hetekben mérhető ez a romboló tevékenységed...Nem nagyon vagy hajlandó rajta változtatni sem.
Máshol megköszönik ezeket az észrevételeket...Fejezd már be végre.
@Donki Hóte: Szólj, ha találsz rá megoldást, engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest