Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz Tamoo #165205 üzenetére
Értem, köszi, annyira engem sem érdekel, azt hittem van valami "fix" módja az ilyen megállapításoknak, bár azt azért gondoltam hogy ha ennyire egyszerű lenne akkor az itteni igencsak haladó felhasználók már prezentáltak volna hasonlót.
Ugyanitt szeretnék segítséget is kérni bárkitől.A REW-hez feltettem az ASIO4ALL-t, szeretnék több csatornával játszadozni, de csak LEFT RIGHT hangszórókat tudok kiválasztani.Az eddigi google keresgélésem eredménye annyi lett hogy ehhez a Windowsban is több csatorna legyen beállítva.Ezt hiába akarnám, csak 2.0-t enged.A VGA HDMI-jéről megy a cucc az erősítőbe.Mit bénázok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest