- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
GoTReX #94006 üzenetére
Nem valami nagy durranás, íze is közepesen szar mindegyik ízesítésnek. Energiaitalnál nem igen nyújt többet.
Amit ma vettem napalm nevű csoda nagyon kellemes csalódás volt viszont, kicsi adag, nincsen benne kreatin meg cukor, szóval felesleges dolgok, ár.érték arányban kellemes, és először éreztem pörgetőtől, hogy a fülem telimegy vérrel, és mintha szúrkálnák, jó piros is volt, persze idegesített, de legalább tudtam, hogy "ez 6 bammeg"
500g 7000-ért vettem cimbitől és 5.7 g egy adag, íze a közepesen szarnál kicsit jobb talán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Witcher topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest