- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Cassidey #46290 üzenetére
Köszi, érdekesek a kaják, nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak (csirke vagy rizs
).
Amennyire kell, annyira tudja, hogy mit kellene enni, és különösebb mérés nélkül a mennyiséget is be tudja állitani, úgyhogy majd ha lesz kedve, akkor biztos csinálja (amig meg nem igy csinálja, és netán hisztizik, egyszerű oltani
).
Ha csinálja és esetleg mégse jönne össze, mert már azóta megváltozott a teste és nem reagálna, akkor majd úgyis kiderül, és belőjük a kaját jobbra, de az már más tészta.Ennél jobban egyelőre nem akar belefolyni a dolgokba (szerintem nem is kell, mert jól csinálja és jó kaját is csinál nekem is), én pedig pont ezért nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest