Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #31792 üzenetére
Nekem ezek mennek:
Kicsit hajaznak a klasszikusokra, de inkább eggyel könnyedebb.
De én nem fülesen hallgatom, hanem a hangszórókon. Szóval, ha én ezt hallgatom, akkor mindenki más is... Bár csak a csúcsterheléses edzésekre teszek zenét, a többin nem kell. Ha meg valaki vihog, vagy nyávog a teremben, azt megkínálom egy 25-ös tárcsával...
-
penene
őstag
válasz kolosanyi #31792 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a vadabb zenék mellett a chillesebb zenékre is jól tudok edzeni. Valahogy az segiti a koncentrációt és jobban tudok kontrollálni.
A vadabb zenére meg kijön az állat, az azért jó, viszont a kontroll rovására is mehet úgy, hogy észre sem veszem.Mozartot ki kell próbálni.
-
Unsign
tag
válasz philoxenia #31794 üzenetére
Varhato volt Egyebkent szep talalat
-
N.Ferry
senior tag
válasz philoxenia #31794 üzenetére
Egyébként a Spiro valóban nagyon jó zsírégető,de hobby szinten felesleges.
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Unsign
tag
Tegnapi ajanlas alapjan vettem egy doboz Full blastot. Teszteles elkezdodott. Jelenleg 76 kg vagyok, eddig 8 ment le es 73 kg a cel (170 cm magas vagyok). Ckd nekem egy nagyon konnyu dieta, bar sok hibaval (toltes, keves zsir), de kell az eneregizalo melle, amire a termogen zsiregetok jok. Amit en tudok ajanlani edzes elotti kiegeszitot az a War machine. Kozel 0 ch mellett teljes erteku edzesek mennek vele es meg a sulyokon is tudtam emelni az elmult 2-3 honapban.
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
-
dragonfx
veterán
aki használ itt sustát irja már le hogy miként...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Radnix
senior tag
válasz CriticalHit #31779 üzenetére
Ehhez a formához biztos nem kellett növi, még 57 évesen sem.
Sly már bukott le növivel valahol valamilyen határon.
-
Dyrtyho
őstag
Tudom, hogy ez most hülyén fog hangzani, de ti általában milyen zenei mixekre szoktatok gyúrni ? Van olyan dj akinek úgy tudnátok ajánlani a mixét a gyúráshoz ? Leginkább rock, elektro vagy pedig hip-hop zenei mixeket hallgatok gyúrás közben ? Előre is köszi, még 1x ne haragudjatok a kérdésem miatt
best regards, egy fórumozó blogger
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31775 üzenetére
Joooooh... tudsz am peldat hozni te is.
Ez tudod kb olyan, h nemelyik konyhasneninek/bollernek is nagyobb a karja, mint a mienk...Amugy szep szal legeny lehet...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31772 üzenetére
En ugyanigy vagyok ezzel, gondolom mar eszrevetted...
Szivesebben is olvasok ilyeneket, mint a sok... tudod mit.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Kleroo
veterán
válasz CriticalHit #31779 üzenetére
Biztosra veszem,hogy nem.
Sohasem volt fele ekkora sem,pedig nem drámákban játszott....Stallone jó példa. Fénykorában nagyon brutálisan ki volt gyúrva. De a mostani formájához képest egy ropi volt.
És ha jól rémlik, ő be is vallja,hogy tolja a koxot.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
CriticalHit
őstag
majdnem 60 évesen szinte a semmiből szépen megvastagodott
le a kalappal
[link]
megy ez szteroid/növekedési hormon nélkül?"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
rmartin94
aktív tag
29,5-30-asról indult a karom, mikor Novemberbe elkezdtem kondiba járni. előtte meg itthon edzegettem, illetve így utólag inkább bohóckodásnak nevezném. Mielőtt egyáltalán nem edzettem, talán ilyen 25, max. 26-os karom lehetett. (Ez volt kb. 2 éve szeptemberbe).
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #31775 üzenetére
Jó, anyámnak vastagabb a karja mint az enyém, igaz neki sem 10%-os testzsírja van.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Dani82
senior tag
válasz God Vazzeg #31757 üzenetére
Bicepsznél nektek másnap van izomláz pl? Tudom hogy nem ez a mérvadó,meg az izomláz nemjó, de én szeretem ha másnap van, mert akkor tudom hogy odavertem.
Viszont pl. tegnap érzésre kurva jót bicepszeztem, felválta csináltam tricepszel, egy bi-egy tri gyakorlat és 4 ilyen kör, de ma semmi érzete nincs -
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31766 üzenetére
ennyi, ez a lényeg. én szeretem olvasni az ilyen, "On-abb" hsz-eket, ne érts félre.
némelyiken jót nevettemja, ma mi is mell/vállat tolunk, adni fogja keményen
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
rmartin94
aktív tag
válasz Dicker #31756 üzenetére
rúdnál meg scott-padnál az utóbbi 1,5 hónapban próbálok a bicepsz külső fejére dolgozni, a franciarudat is ezért fogom szélesen. A csuklóforgatásost amúgy mind1 hogy ülve vagy állva csinálom nem? Na majd kipróbálom ezt az edzéstervet amit írtál. Scott padon ha egykezes súlyzóval csinálom, akkor nem úgy fogom mintha kalapács bicepszeznék, hanem úgy, mint mikor a csuklóforgatásosnál a végén beforgatom a karom, tehát vízszintesen van a tenyerem, nem függőlegesen. Amúgy most kicsi eléggé még a kezem, kb. 35,7-es, de azért akarok már most a külső fejre is dolgozni, mert már most hülyén néz ki, hogy a külső fej szinte semennyire nincs kidolgozva.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31727 üzenetére
pontosan!
látom, ma nagyon elemedben vagy, szinte "sziporkázol"Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz God Vazzeg #31697 üzenetére
Bele kellett fogynia a csokornyakkendőbe....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
KoVee84
senior tag
Ne is mond, első héten házisárkány üzemmódban üzemelt. Mostanra hálistennek elmúlt. Egész jól el van tőle és nagyon látványos a fogyás. A fél kiló csirkét meg a 140 gr rizst meg a salit ő két nap alatt eszi meg
Spiropentet ismerem, viszont amit ő csinál (hot iron, crossfit, kangoo), ahhoz nem jó, mert a folyamaton magas pulzus mellett elég komoly keringési zavarokat okozhat. Éppen ezért nem is ajánlják pörgős edzések mellé.
-
Tulku
veterán
válasz God Vazzeg #31735 üzenetére
Alapgyakorlat, mindenkinek ezt ajánlanám, én nem is nagyon javaslom a vízszintes nyomást, ha ezzel kezd az ürge és megdolgoztatja a felső részt, majd fokozatosan lefelé haladva az alsót szinte biztos a siker.
Sokan nem ismerik fel, hogy a mellizom össz mélységét alapvetően befolyásolja a felső mell nagysága, ezért is olyan fontos az általad írt gyakorlat - legyen az kétkezes vagy egykezes súlyzóval végzett.
-
Dicker
őstag
válasz rmartin94 #31753 üzenetére
Nem mindegy, hogy a Scott pad alatt mit értesz. Kalapács egykezese, vagy nem? Szűken fogod, vagy szélesen? Belső részére dolgozol a bicepszednek, vagy a külsőre inkább? Sokaknak nagy hibája egyébként, hogy a külső részére nem fektetnek túl nagy hangsúlyt, és egyoldalas az edzésük. Persze a belső fele gyorsan tud fejlődni, de hülyén néz ki idővel.
Én egy átlagos testalkatú, és fejlődésű embernek ezt szoktam ajánlani, már bontott napoknál:
Húzódzkodás szűken alsó fogással. (ha megy, elmarad a kalapács gyakorlat, ha nem akkor a következő: )
Francia rúd állva - 4 sorozat
Beforgatás ülve - 4 sorozat
Scott pad szűken - 4 sorozat
Kalapács - 3 sorozatIdővel pedig felső csigán lehet csúcsosítani, amennyit enged a genetika, de az elején, ha nincs mit, akkor nincs sok értelme.
Aki ezt jól csinálja annak az első 3 gyakorlatban folyamatosan be van durranva a bicepsze, a harmadik hozza meg a halált, amikor a külseje is felmondja a szolgálatot. Persze ehhez kell már a megfelelő időérzék a pihenőkhöz, hogy legyen kellő intenzitás. Illetve a sorozatok száma függ a céltól is. Tömegnövelésnél ha szükséges, akkor lecsökkenhet 3-3-3-4-re is. Ha erőnövelés a cél, ott megint más a felállás, de ott kötelező a húzódzkodás is, nem választható.
Bicepsz növelésre egyébként rengeteg praktika van. Sok mindent ki lehet próbálni. Van akinek segít akár az is, ha comb mellé rakja be, és az ott megemelkedő teszto szint segíti a növekedését.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz KoVee84 #31751 üzenetére
Sibutramin-nal vigyázz, elég durva - az agyi működést befolyásoló - mellékhatásokat tapasztaltam nónemű egyednél...visszajátszhat a dolog.
Persze volt kellemes mellékhatása is...Én akkor már sokkal inkább javasloma béta receptor szimpatikomimetikumot (Clenbuterol) itt ugyan kézremegés, álmatlanság felléphet, de kiszámíthatóbb és mivel megemeli a testhőt, diétát betartva biztos a siker...ezen kívül antikatabolikus hatása révén igen jó edzéshez...már aki bírja hogy szuszog mint a gőzgép
-
rmartin94
aktív tag
válasz God Vazzeg #31752 üzenetére
Bicepszezésnél nekemis az jött be, hogy nagyobb súlyokkal ilyen 8-12 közötti ismétlésszámok, így lehet hogy nem érzem annyira a bicepszem, de már mindent lassabban, koncentráltan csinálok, és nekem csak így képes nőni a karom (kb. havonta 0,6 cm-t nő, az ektomorf testalkat átka ). Az amúgy járható út bicepszezésnél, hogy egyik héten Scott padon nyomom egykezes súlyzóval, a másik héten meg francia rúddal állva? Mert a Scott pad az kegyetlenül jó gyakorlat, legalábbis nekem. És a Scott-pad, franciarúd állva+csuklóforgatásos bicepsz váltott karral szerintem egy hétre sok lenne együtt a koncentrált bicepsszel, és a kalapács bicepsszel együtt. Mikor kisebb súlyokkal csináltam, akkor szinte egyáltalán nem nőtt. Nekem az kell tényleg, hogy nagy súlyokkal jó mélyen stimuláljam az izmot, és egy oldalon olvastam is, hogy ektomorfoknál ez válik be a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
KoVee84
senior tag
válasz God Vazzeg #31750 üzenetére
84 cm, de azt nem írtad, hogy 9 évesen a 93-mal meg én is szívesen kiegyeznék! (remélem összejön nemsoká)
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy jó eldiétázgatok év végéig, nem eszem semmi cukrosat, nem piálok annyit, mint korábban és a kenyér meg a tésztát is teljesen kilövöm, meg veszek jövőhéttől Full Blastot, ha már ennyire dicséritek.
Asszonynak vettem Sibutramint, 1 hónap alatt 5 kilót (most 59kg) fogyott tőle, de alig eszik. Szóval az nekem meg nem pálya, mert akkor erőm se maradna edzeni.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz KoVee84 #31744 üzenetére
Kb úgy, mint én 88-as derékkal 195-höz. Az 10 centi mínusz. Meg fogom csinálni...
Az egészből még kimaradt annyi, hogy a mellkas kerülete az kb 30 centivel kisebb kellene legyen, mint a vállé és a comb a térd kerületének 1,75-szöröse. Találtam olyat is, hogy a mellkas a comb kétszerese, de ez marhaság, a vállam 140-es, nem a mellkasom, pedig az majdnem tökéletes a fentebb említett aranymetszés szabálya szerint.
-
kolosanyi
veterán
Na akkor az arányokról (biztos sokatok tisztában van vele, én csak most jutottam el odáig, hogy jobban utánanézzek). A vállkerület és a derék aránya 1:1,618. A magasság és a derék viszonyszáma 1:1,447 (tehát a magasság kb 45%-a az ideális derékméret és azt kell felszorozni 1,618-cal a vállhoz). A befeszített vádli mérete egyenlő kell, hogy legyen a nem befeszített felkar és a nem befeszített nyak méretével. A feszített alkar és felkar között pedig kb. 6 centi az ideális különbség.
Ezek inkább a sportos atlétákra hasonlító arányok, mint a testépítőkére. Ha ezt így elképzelem, akkor talán egy antik szobor képe jelenik meg előttem. Ez naturálban teljesen elérhető szint. Hirtelen most ennyit tudtam összekaparni a neten. Kinek mi a véleménye? Esetleg ki tudná kiegészíteni?
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #31740 üzenetére
ha viszont nem dolgozik bele, akkor kisebb súllyal tudok dolgozni,nem? ördögi kör ez, én mondom
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #31735 üzenetére
kipróbálom hamarosan. ezek szerint eddig szarul csináltam
köszi
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #31730 üzenetére
akkor következő lépésként tudom ajánlani a gyerekosztályt
én egyébként karedzés során ált. 3-3 gyakorlatot nyomok bicepszre-tricepszre, az utolsó mindig fst-7 jellegű.
bicepsz esetén mivel a bal kezemet nem tudom teljesen kifordítani viszonylag korlátolt a gyakorlatok száma: váltott egykezes bicepsz, kalapács, meg kétkezes bicepsz olyan rúddal, amin ilyen kerek, forgó izé van, tehát nem hátrány, hogy kacska a kezem
tricepsz szerencsére változatosabb, mindig valami nehézebb gyakorlat az elején, pl. koponyatörő (ez 45 fokos padon, á lá dexter jackson), szűknyomás, aztán két könnyebb gyakorlat börtön tric, tolódzkodás ritkán, mindenféle letolás, nyújtás csigán. ezekből a legjobban az jön be, amikor előredőlve nyújtód a karod a fejd fölött, vagy alsó csigán, szintén fej fölé. ismétlésszám mindig 10+, de inkább 12-14.
szerk: mellre pedig semmilyen nyomógyakorlatot nem csinálok egyenes padon, csak 30 fokoson.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Morris #31732 üzenetére
Szerintem sincs okvetlenül szükség rá. Vállazásnál kap rendesen a mellizom felső része is, amúgy meg ott a tolódzkodás. Persze ez egyéni dolog, kinek mi jön be.
(#31731) N.Ferry
Érdekes egy dolog ez. Én 42,5-nél járok, a napokban mértem arányokat direkt, volt már nagyobb, de most mindenki azt mondja, hogy ne akarjak nagyobbat, mert pont jó. Persze nagyobbat akarok...
Kérdés, hogy mi lehet az optimális méret. Mihez érdemes viszonyítani, a felkar hosszúságához? Mikor lesz esztétikus (a lepucolt méret)?[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Tegnap kipróbáltuk a falmászást. Kb 10 méter magas pályák voltak, három pályán gond nélkül felmentem, a még kettőt próbáltunk de azok kifogtak rajtam. Hiába, nem éppen ideális a testalkatom erre a sportra, amikor három ujjal szorítva egy pici kődarabot kellene megtartanom a testsúlyom. 40-50 kilós lányok meg úgy mentek fel mint valami pók.
Morris: Nem azon fog múlni hány gyakorlatot csinálsz. Nálunk is van lyan aki 1,5 órát mellezik, 4 nyomógyakorlattal, tárogatással, minden irányból megdolgozza, aztán alig van melle. Szinte minden izmot maximum 2-3 gyakorlattal elég magas szintre lehet edzeni, de a legtöbb hobbigyúrós formát egyetlen jól végzett gyakorlattal is felül lehetne múlni.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #31725 üzenetére
Én is imádom. Végre már nem a derekamat meg a hasamat szorítja a ruha hanem a felkart és a felső testet.
A nadrágok már nagyok a pólók meg kicsik!N.Ferry: Sok helyen a mellizom edzésére is azt mondják, hogy teljesen fölösleges a pozitív (45fok) és a negatív pad. elég csak egy vagy max két féle gyakorlat. Ezt nem vágom én sem, mert én mindet csinálom. Abból baj nem lehet. Mondjuk a pozitívnál vigyázni kell, mert szépen tudja nyírni a vállakat!
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
válasz God Vazzeg #31727 üzenetére
Én is endo vagyok,tudom miről beszélsz...
kolosanyi : Nekem eddig 46-os aránylag kidolgozott kar volt a legnagyobb,amit sikerült elérnem,az már tetszett és egy kicsit látványosnak is mondható.
Most még csak 42-es,de most szeretném elérni a 48-at,az már faja lenne[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
kolosanyi
veterán
válasz Morris #31722 üzenetére
Az odáig rendben van, hogy nem csak izoláló, hanem összetett gyakorlat is kell a kar fejlődéséhez is, de még mindig az a legfontosabb, hogy szépen, koncentráltan tudj dolgozni, nem a súly. Egyébként meg ott a szűk húzódzkodás alsó fogással, ideális gyakorlat kar edzésnél.
(#31728) bandus
Mellettünk levő szobában az egyik srác ilyen volt. Igazi magas, ropi ektomorf, de mindig kicsi ruhákat vett fel és azt hitte, hogy izmosabb lett.Egyébként ha már szóba került ez. Srácok, szerintetek milyen az ideális kar méret (szigorúan elvonatkoztatva a profiktól és maradva az átlag, naturál, hobbisportoló szinten). Derék és váll méretre ugye szoktak mondani olyat, hogy "aranyarány". Létezik ilyen arányszám a kar és a láb méretére is?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #31725 üzenetére
ez könnyen megoldható, elég az S-M-es ruhák közül válogatnod, nem kell érte plusz hónapokig keményen edzeni
-
N.Ferry
senior tag
válasz God Vazzeg #31723 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz szerintem.
A bicepsz is több részből áll,nyílván több szögből kell megdolgoztatni,hogy kidolgozott legyen.
Lepucolva természetesen kidolgozottabbnak néz ki,de egy olyan kar,amit mondjuk csak sima rudas bólogatással edzenek,sose lesz olyan kidolgozott,mint egy rendesen leedzett kar.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
bandus
veterán
válasz Morris #31722 üzenetére
én kb 10 kg-ossal csinálom a beforgatott bicepszet, a francia rúdra meg 7.5/10 kg-ot pakolok oldalanként. mondjuk sose nem is volt 40-esnél nagyobb karom de nem baj, a nadrágjaim mellett az ingeim sem szeretném, hogy szűkek legyenek
-
Morris
veterán
válasz N.Ferry #31721 üzenetére
Persze mert mindenki kisebb súlyokkal edz relatíve nagyobb ismétlésszámmal.
Nekem nagyon szépen fejlődik a bicepsz. mondjuk 40-45kg-mal csinálom és 4x7-eket nyomok. Sokkal jobbnak érzem mintha kisebb súllyal 8-10eket csinálnék. Egykezesnél meg 18-al. Elégé megdolgoztat és formálódik is szépen. 44cm-nél tartok. -
bandus
veterán
válasz N.Ferry #31718 üzenetére
ebben nem fogunk egyetérteni. továbbra is tartom, hogy a karizom gyakorlatok nem olyan bonyolultságúak, amik eget verő koncentrációt igényelnének. szóval szerintem a kolléga esetében nem ezzel van a gond.
-
Tulku
veterán
válasz atillaahun #31705 üzenetére
Sokan hajlamosak a kart túledzeni, túlterhelni, erre általában beégéssel reagál.
Elveim (mert nekem is nehezen fejlődnek a mellemhez képest pl):
- nem edzem mással együtt (lehetőleg külön napon, pihenőnap előtt)
- 2 max 3 gyakorlat izmonként (különösen a kétfejű hajlamos beégni) de az ismétlési számot meghúzom 12-14-re, lassan, lehetőleg szabályosan végzem
- szabad súlyos és csigás gyakorlatok váltakozva, nem jó ha csak ez vagy az van túlsúlyban.
- 2-3 hetente csinálok egy kar szuperszett napot, pihenőnap előtt, nekem nagyon bevált -
N.Ferry
senior tag
Vedd kicsit visszább a súlyokat,alapgyakorlatok(kétkezes egyenes rúd,francia,kalapács)
Negatív szakaszt tarsd ki legalább 2 másodpercig.
A bicepsz kis izom,nem kell neki 8 gyakorlat 20 ismétléssel.
Én spec. 3 munkasorozatot szoktam elvégezni(bemelegítés után)
Csúcsosításra pedig szerintem nagyon jó gyakorlat a Scott-pados egykezes bicepszezés,ott is a negatív szakaszt amíg csak tudod tartani.bandus : Hülyeség,agy-izom kapcsolat mindenhez kell,amiről te beszélsz az max. a féltestes bólogatás bicsepsze,lehetőleg akkora súllyal,amivel 1 szabályos ismétlésre se lenne egyébként képes az illető.
Walking Dead
-
kolosanyi
veterán
válasz God Vazzeg #31715 üzenetére
Nekem is ez volt, mikor végre elkezdtem érezni a hátam edzés közben. (Az evezésekkel voltam nagyon sokáig bajban, mindenhol éreztem, csak ott nem, ahol kellene. Aztán lejjebb vettem a súlyt, abbahagytam a rángatást, megtanultam koncentrálni és mindjárt jött a már említett szófordulat. Pedig el nem hittem volna, hogy kisebb súllyal jobban meg tudom dolgoztatni a hátam, ezért csak pakoltam eszetlenül a tárcsákat...)
-
kolosanyi
veterán
válasz God Vazzeg #31711 üzenetére
Mondjuk tény, hogy a kar edzésnél nem ez szokott a gond lenni. Inkább a hát, meg az oldalsó váll az, amelyikre nehéz ráérezni, ahogy bandus is mondja..
(#31712) Tamoo
Synthol?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz God Vazzeg #31711 üzenetére
Nekem bicepsz csúcsosító gyakorlat kellene. Mit tudsz javasolni?
Genetikai módosítás? Bár Dikler azt mondta drága.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #31708 üzenetére
szerintem azért a kar esetében nem szükséges ennyire túlbonyolítani a dolgokat. ahhoz azért nem sok agy-izom kapcsolat, vagy mi kell, hogy az ember behajlítsa vagy kinyújtsa a karját, mint pl. hát, vagy oldalsó váll esetében. szerintem csak egyszerűen nehezebben fejlődnek a karizmai. meg kell próbálni más gyakorlatokat, vagy ismétlésszámot.
attila, hogy néz ki most egy karedzésed?
-
kolosanyi
veterán
válasz atillaahun #31707 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz atillaahun #31707 üzenetére
Nem a bonyolultságon van a hangsúly, hanem az agy-izom kapcsolaton. Ha helyesen végzed a gyakorlatot, akkor "érzed" az izmot. Ilyenkor tudod a legjobban megedzeni. Nagyfokú koncentrálás kell hozzá, de ha belejössz egyszerű lesz.
-
atillaahun
veterán
válasz God Vazzeg #31706 üzenetére
A genetika után nekem is ez volt a 2. tippem, hogy egyszerűen szar a kar edzésem, csak mégis fura hogy minden más megy, ezt az egyet meg nem tudtam rendesen megtanulni, pedig nem túl bonyolult gyakorlatok.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Keress meg egy jó edzőt, nem jól csinálod a gyakorlatokat. Apró változtatásokkal is nagyot lehet fejlődni
-
atillaahun
veterán
Ha én elég aránytalanul fejlődök tehát mellre nagyon, karra gyakorlatilag nulla, minden másra meg kb. átlagosan - pedig minden testrészre edzek heti 1 órát - akkor mihez kezdjek magammal?
Most azt fontolgatom hogy egy időre a mellet teljesen elhagyom, és edzek inkább heti 2 kart. Vagy valami jobb ötlet esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz Kleroo #31679 üzenetére
Barmilyen fustolt kagylo konzerv/hal konzerv/kenyer.
Vakuumos alu felvagottak/sajtok amig ki nem bontod jol birjak, akkor meg mar ugyis megeszed az egeszet...
Meg kis helyet is foglal es konnyu.
Protein bar
Protein por/viz
Konzerv majkrem esetleg.....
Fustolt sult pulykacomb kezbe nehogy leessen az izmod menet kozben[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Dicker
őstag
Én még diákkoromban jártam ilyen csodákra. Ott volt 12 órás, hegyen, erdőn keresztül, meg némi közút, amíg kiérsz a terepig. Egy nap persze nem vészes. Szerintem kettőn se, de jó cipő az kell. Nem rémlik már hány km volt, de szerintem 50-60 körül lehetett. Persze nem tartott 12 óráig, az én csoportom 6, és háromnegyed óra alatt beért, de sokan jöttek még 8 óra alatt.
God Vazzeg
Ennek a Nitrox-nak azt hiszem mos új változata van. Először próbáld ki, hogy az is ugyanolyan jó e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest