Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Flash Gordon #195729 üzenetére
igen, a hobbim, jól látod
amúgy én értem, hogy az izomszövetekben tárolódik, de az izomszövetekhez a vér juttatja el... a kérdésem annyi volt (puszta kíváncsiságból), hogy az ábrák alapján a vérben lévő aminosavak szintje relatív konstans, tehát - paraszt logikával feltételezve - a vér szállítókapacitása telített, viszont - szintén paraszt logika - nem a gyomorban tárolódnak a "várakozó" aminosavak, hanem pontosan melyik részen? belek? persze ez végsősoron valóban lényegtelen.
a fehérjeszintézist és az emésztést nem keverem, ugyanakkor az IF legjobb tudomásom szerint nem csak az emésztőrendszer pihenéséről szól, hanem a teljes szervezetre értendő pihenőidő (mert minden sejt megújulása lényeges, nem csak az emésztőrendszeré). és mondjuk a magas leucinszint alapból blokkolja az autofágiát.
persze, ha valakinek az IF-el csak annyi a célja, h korlátozza az időt, ezáltal a "bevihető kalóriák mennyiségét", vagy épp csak az emésztőrendszert akarja pihenteti (ha feltételezzük, hogy a 100g fehérjével az emésztőrendszer végez 2-3 óra alatt, és azok valami köztes "állapotban" várakoznak az elszállításra), akkor teljesen rendben van.
amúgy én nem érzem azt, h ez "kákán a csomót" kategória lenne, te írtál valamit "jó hír az IF-eseknek", ami az én logikám szerint nem feltétlenül igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest