Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
persil #185536 üzenetére
ok. en akarhol olvastam ilyesmi temaban, mindenki mindig azzal foglalkozott csak, hogy x tomeg, y testzsir %. ha felszedek 5 kilot, es ranezesre nem vagyok zsirosabb, akkor engem nem nagyon erdekel, hogy abbol mennyi viz es mennyi nem. vagy milyen tenyezon valtoztat, ha ezt tudom? mashogy eszel, iszol edzel esetleg? nyilvan nem sulycsoportot akarok megutni, szoval vizhajtas ilyenek nem erdekesek.
en vizzel olyan szinten foglalkoztam csak, hogy barmikor kreatinoztam amikor abbahagytam mindig lement 1-2 kg viz is.
de akkor ertelmezzetek ugy, hogy ennyi vizet es izmot szedtem fel. meg ki tudja mennyi zsirt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magic: The Gathering Arena
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest