Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
Peterhappy ma futás közben Don't talk to strangers dallama ment egész végig a fejemben. DIO a legnagyobb rock énekes \m/
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Never79 #98958 üzenetére
Dont talk tó strangers? Küszöbtempó felett közelebbi hozzatartozóimra is nyolc méter magasról xarnék...
Holy Diver \m/
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tisn
addikt
thx sracok tenyleg nem nagy a baj, ujjak is mozognak, csak a szoritas faj kicsit.
P: lehet a holnapi kondit kihagyom.
-
stefyY
őstag
-
jimpo
senior tag
Lesz egy kis séta a napokban, az Osprey Exos 48 megpakolva.
Ebben van négy deciliter H2O, meg kaja ~2 teljes napra, de lehet több is. Na meg pár ruha, illetve az apróságok. Már amennyire egy 20 ezres powerbank az lehet, a maga 405 grammjával.
A szállásom szintén velem, továbbra is függőágyban alvás.Sajnos a kemény két deciliter bor amit terveztem hozni az otthon maradt.
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Alg
veterán
Én is nagyjából ennyivel indulok majd neki Észak-Svédországnak, szintén Exos 48
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tomcica
Topikgazda
válasz Never79 #98954 üzenetére
jelige:
"A lanyoltozo sarkaban fogsz sirni,amikor senki sem lat"@tisn - a lenyeg h senkinek nem lett komolyabb baja bringa,cipo,kocsi stb. mind azert van h hasznaljak,ha gyari kinezetuek akkor ott baj van..szoval vedd igy es kesz.Csak egy targy.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
Ezt csak ugy itt hagyon Pepenek ha nem mas nezze vissza 40-50ev mulva.
[link]There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Lortech
addikt
Sérülés nálam is. Vasárnap gokartozás közben odavertem a bordámat. Kicsit sajgott, de semmi különös, csináltam mindent tovább.
Hétfőn éreztem nagyon enyhén, hogy volt valami, de semmiben nem akadályozott. Ment 60 fekvő, squat sorozat 60 kiloval, felfutottam a 8-ra rekord idő alatt, semmi probléma.
Kedden se volt semmi, fekvők mentek, aztán késő este végre elmentem egy FM-re Z2-ben, benne kb. 15db 100-as gyorssal és a végén egy kis hajrával. Bemelegítésnél nem éreztem, és végig a 21k közben egy pillanatra se jutott eszembe a bordám.
Aztán kb. 2 órával később, lefekvéskor már alig tudtam vízszintbe kerülni, éjszakára, reggelre még rosszabb lett, tegnap délelőtt röntgen, elmozdult bordatörés gyanújával, de negatív lett szerencsére. A doki azt mondta, nem látható repedés attól még könnyen lehet. Nem bírom rendesen megfeszíteni a törzsem, fordítani pláne, lépésre fáj, vízszintben pedig brutális a fájdalom. Szóval most se futás, se saját testsúlyos edzés.
Konklúzió: fogalmam sincs, nem érzem, hogy annyira fullba toltam a kretént, mert az előzmények alapján egyáltalán nem tűnt úgy, hogy ebből ez alakulhat ki. Csak azt tudom magyarázatként, hogy sérülhetett az izom, és az FM okozta extra stressz bedurrantotta a gyulladásos folyamatot. ¯\_(ツ)_/¯ui: ma reggel bicepszre izoláltan tudtam nyomni 5 könnyített sorozatot
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
veterán
BS Terrex speed flow, akinek erdekes lehet, mondjuk nem egy halali akcio sajnos.
Everybody lies.
-
LanyUs
senior tag
5 fő / nap és éppen Téged durrantanak el… ez mekkora balszerencse… ráadásul abban a teljesen belátható tök egyenes pusztaságban Gyors felépülést
Pro 2 tesztelők! Ha valaki megy benne egy keményebb Z4 vagy Z5 10k-t írja majd meg milyen hatással volt a talpára. De ne rögtön futás után! Csak másnap, mert nekem csak akkor jött ki a terhelés hatása a talpaimban. Megdolgozza azért a karbonlap.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Ma én is teszteltem a speed2-t....
5k@3:49 19:08 166bpm 184spm 1,43m
Hát, szerencsére nem egy sz@r PDN Elite
Eddig oké a talpam, de megvárom a holnapot.
Kifizettem még1 párat, de jegeltem a kiszállítást holnapig....biztosra akarok menni.
mielőbbi jobbulást Nektek[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tisn
addikt
válasz Lortech #98972 üzenetére
jobbulast
Konklúzió: fogalmam sincs, nem érzem, hogy annyira fullba toltam a kretént, mert az előzmények alapján egyáltalán nem tűnt úgy, hogy ebből ez alakulhat ki. Csak azt tudom magyarázatként, hogy sérülhetett az izom, és az FM okozta extra stressz bedurrantotta a gyulladásos folyamatot.
egyik sracnak nalunk ugy lett csipotorese, hogy valamelyik kornyekbeli tulterhelt izom befeszult, es letorte a tapadasi pontot.
de siman lehet izom is, derekamban jellemzoen 2-3cm-es izomresz begorcsoles okozza a 4kezlab maszas majdmeghalok szintu fajdalmat.
-
ígyvanferi
addikt
válasz bandus #98979 üzenetére
Rendeltem a múltkor egy olyan recovery papucsot én is a Mach 6-ossal együtt (igaz ez Oofos - ó, fos?...), de nagyon hamar rájöttem, hogy ennél értelmetlenebb pénzkidobást nehéz elképzeni. Egyedüli szerepe az lehetne nálam, hogy az UB-n két szakasz között ezt veszem fel, ebben ácsorgok. De a rendelésre csak később került sor, a következőt meg már nem várom meg vele, megy vissza, helyette jó lesz az 1000 Ft-os decathlonos strandpapucs is felváltva valamelyik kényelmes futócipővel.
-
bandus
veterán
válasz ígyvanferi #98982 üzenetére
csalódtam most nyitottnak kell lenned az ilyen értelmetlen újdonságokra én otthoni papucsnak használom, így elég időt töltök benne. egyelőre fun, sok különbséget nem veszek észre, de alapból is tetszik ebben a rikító rózsaszínben. de azért vicces, hogy többe került, mint ez az endorphin pro 2
btw, hogy viszonyul a hoka méreted a nike-hoz? nem tettem még le a mach 6-ról, és a wildhorse 8-at is valószínűleg a 6-os speedgoat fogja váltani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcica
Topikgazda
placebo
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
veterán
Ha nem erzed a hatasat, nem vagy elegge leterhelve.
Everybody lies.
-
stefyY
őstag
Ha kiveszed a fűzőjét a Boston 10/11-nek, akkor az is felér egy reco papuccsal, másra úgysem jó.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Peterhappy
őstag
Értelmetlen pénzkidobás az 1000 Ft-os decathlonos strandpapucs, mikor tudod helyette használni a Mach 6 dobozát is
-
ígyvanferi
addikt
Jól van, nem csalódtam, lehet rátok számítani a bajban.
-
ígyvanferi
addikt
válasz bandus #98983 üzenetére
Én istenbizony nyitott voltam, azért próbáltam ki. Csak mondjuk ott az egyik hiba a rendszerben, hogy nem hordok otthon papucsot. Csakis mezítláb vagy hidegben a párom által kötött (vagy horgolt? fene tudja) zoknimamuszt veszem fel. Úgyhogy így eléggé limitált lett volna eleve a használata.
A belső talphosszt ha nézem, a 45-ös Nike akkora, mint a 45 1/3-os Hoka. Ez a gyakorlatban is így van, a Mach picit szűkebb is orrban, oda mindenképp kell ez a méret nekem.
-
INTELligent
senior tag
Megvolt a mai 10x1:00/R1:00 10k iram környékén (a Garmin-t 3:30-4:00 közé lőttem be), csak az volt a gond, hogy a track-en sikerült az első 5-öt full hátszélben, a maradékot meg szembeszélben megfutni, szóval a split-ek nem túlságosan mérvadók.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
stefyY
őstag
válasz ígyvanferi #98990 üzenetére
A Mach azért szűkebb orrban, mert próbálta a Hoka a Concorde formáját lemásolni, annak meg tudod milyen az orra...
-
bandus
veterán
válasz ígyvanferi #98990 üzenetére
köszi, akkor ha hoka rendelésre adom a fejem, akkor a nike 42.5-nek szeirntem is a 43 1/3 fog megfelelni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tisn
addikt
hat ez a saucony endo trail nem tudom, hogy fog feljonni a labamra, olyan mint az ujabb focicipok belebujos felsoresze
-
tisn
addikt
hat most hogy irtal valahogy felkuzdottem. de elegge feltem, hogy szetszakitom. kellett hozza a 70cm-es specin hajlitott cipokanalam.
kenyelmesnek tunik.
lehet odaadom fiamnak majd, o megszokta az ilyet. de nekem nagyon nem praktikus. nem neztem meg elegge, sima magaszarunak lattam, mondom turahoz idealis lesz.
-
Studi
veterán
válasz stefyY #98937 üzenetére
Nézd meg a wattban becsült teljesítményszinteket egy 200-as, 400-as futás, és egy fullkreténben tolt 5k között. Minimum 1,5-2x-es szorzót becsülök, klasszisokkal nagyobb teljesítményt kérnek a rövid sprintek, egész más full belemenni az anaerob tartományba, vagy folyamatosan a határát nyaldosni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest