Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Aerob hiány? Akkor többletem van belőle állandóan, hogy a rosszbaj kerülget, küldök fénypostával szívesen.
LanyUs: Ó, ha a gyorsulás ilyen egyszerűen működne... Azzal egyet kell értenem, hogy 50 alatt már azért minden szekundum ajándék.
xy.zsolt: A nyújtás és alvás egyértelmű, planket sosem próbáltam, valszeg nem is fogom, de valami normális étkezés sem árt. ( hetek óta "moslékot" zabálok a stressz miatt szerintem az itt jelenlevőkhöz képest, ezzel kell valamit kezdenem. )
Spacekombajn: Gyors aerobot az "alapozós" futások nem adnak? Mármint nekem most 5:20-at ír "base" tempóknak garminka, azt 60 percig olyan 75% hrmax körül futom, tehát semmi extra. HKorn ha nem kér sokat, adok belőle, cserébe dobj megy egy kis anaerobbal.
fateless: Célozd meg a 30-at. Enni szerintem mindannyian szeretünk, az az egész fogyás/formálódás procedúra kétharmada-háromnegyede, nem is az edzés, ez a bajom... A lelki részét meg hát köszönöm, de "csak" fülig szerelmes vagyok, az időzítés nem a legtökéletesebb, ennyi a probléma... Ellen kell futni, megold az mindent is. Vagy nem.
A karnitint meg mindenkinek is ajánlom, a gymbeames nem bántja a hasam, 50 gramm körül tolok be egy héten kb.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJi Mini 3 Pro + Rc
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest