Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Zozo0525 #58830 üzenetére
Ebből pont akkora kell mint a lábad, a vibram oldalon van egy leírás, hogy mérd meg a fal mellett. Viszont ezzel is úgy van mint a futócipőkkel, hogy nem mindegyik jó mindenkinek még akkor sem ha sikerült eltalálni a méretet. Nekem v-trek van, nagyon szeretek benne a városban sétálgatni tavasztól őszig, futásra szerintem teljesen használhatatlan.
@envagyok az egyik barátom 100+ volt még tavaly tavasszal, karácsony előtt találkoztam vele, látványosan lefogyott. Nem reklámozni akarom meg nekem nem ismerőseim, annyit tett érte, hogy csak a Béres Alexandra fitnesz menüt eszi már több mint egy fél éve. Lehet nem a legolcsóbb módja de nem kell számolgatni, csak arra kell odafigyelni, hogy lehetőleg mellé még ne vigyen be plusz kalóriát evésel-ivással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest