Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58756) Agony válasza inf3rno (#58753) üzenetére


Agony
aktív tag

A testzsír / izomtömeg / víztömeg?! hármast én is nézem, de nem a konkrét számokat, mert szerintem ezekkel a mérlegekkel nem lehet megbízható számokat produkálni. Még talán az OMRON BF 511 volt, ami közelítőleg jól mért, mert az 8 ponton (kezeken) is csatlakozik.

Szóval a számokkal én nem törődök, inkább a változásokat figyelem. Tök érdekes például ha erőnléti edzés van, akkor másnapra nő a súlyom akár 0,5-1 kg-t is, de a hidratáción látszik, hogy ez nagyrészt vízmegkötés, ami utána 2-3 nap múlva távozik is. :K

Kaja naplóban szívesen segítek ha van valami kérdésed, nekem mondjuk annyiból van könnyű dolgom hogy nincsenek nagy igényeim. :D 80%-ban megvan az a termékkör amit váltogatok meg hogy mikor mit eszek, úgyhogy legtöbbször csak az akaraterő (vagy annak hiánya :U ) kavarhat be. :)

Start with a whisper, end with a scream!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.