Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenoce
tag
A jelenlegi Nokia Exchange Serveres megoldas nagysagrendekkel olcsobb, mint a RIM nagyvallalati megoldasa. Raadasul nincs szukseg BES middleware-re sem.
Persze aki elobb jott a piacra, annak elonye van az ismertseg szempontjabol. Mondjuk az is igaz, hogy a jelenlegi gazdasagi helyzetben a donteshozok mindenhol a koltsegmegtakaritasok lehetoseget vizsgaljak. Ha majd kiszamoljak, hogy ingyen ugyanazt a funkcionalitast megkapjak a Nokiatol, akkor majd szepen lemondogatjak a BlackBerry push email-t. -
Bog
HÁZIGAZDA
1. A BB Professional egyáltalán nem olyan drága
2. A Nokia szolgáltatása a fasorban sincs, a következő lényegtelen apróságok hiányoznak belőle: titkosítás, adattömörítés, MDS, policy beállítások, távoli készülékadminisztráció...
3. Ahogy írtad: ez nagyvállalati megoldás. Ehhez képest a Nokia Mail for Exchange (mert ez a neve neki) csak egy játékszer. Talán az sem véletlen, hogy a BB-hez olyan mennyiségű és részletességű support doksik léteznek, a Nokia oldalán pedig (a business oldalon!) van 5 fícsör, 20 sor marketing és jónapot.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Stiky
senior tag
Te jó isten, szép terjedelmes lett. És végre a témában kevésbé jártas júzerek is emészthető, egyszerű formában olvashatnak a dologról.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
<NewL>
addikt
Köszönjük szépen
Már nagyon vártam/vártuk,közben ahogy láttam jópár ember BB-t vett mostanság.
Most már lesz a mobilarenan is blekis totyikThere's an app for that
-
Phülöp
addikt
Hiánypótló írás.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
hans87
tag
Volt ami eddig nem volt igazán tiszta a RIM megoldásaival kapcsolatban, de már az is OK.
Nagyon jó írás. Köszi.Nokia 5530
-
luw2win
őstag
Hali!
Isteni írás gratTudomásom szerint a Strom 2 már erősebb procit kap, ugye?
Én év vége fele tervezem hogy veszek egy BB-t, a Bold az tökéletes, a Strom meg vonz
De kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki a Strom 2-ből.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Arthuro_Adam
őstag
Milyen nem RIM-es készülékek kompatibilisek a rendszerrel?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Arthuro_Adam #10 üzenetére
Nokia E61, E65, Siemens SK65
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
EczkE
veterán
húú hát köszönjük szépen minden résztvevőnek ez a fantasztikus írást!
én is épp pár napja meséltem erről a barátnőmnek és kb ezek mondtam én is
de persze csak az alapot, hogy egy levelező rendszer és hogy BB teló kell hozzá.
még egyszer köszönjük szépen
Asszem mindenféleképpen!
-
válasz Arthuro_Adam #13 üzenetére
Kb. az, mint annak, hogy az IP Passthrough-t kivették.
“All nothings are not equal.”
-
Szabeszka
aktív tag
Nagyon jó írás, most már a mezei júzernak is van fogalma, hogy mi a BB illetve, hogy működik.
Bog: a Készülék oldalon van néhány elírás, nem vészes, csak szólok.
On the road again
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Arthuro_Adam #13 üzenetére
A saját rendszerüket nyomják (Nokia Mail for Exchange).
-
gabó
tag
válasz Arthuro_Adam #10 üzenetére
Néhány SE-re is van BB klines(P sorozat),de a SE se töri magát a klinesek terén.
Winmobile-ra is van, de ahány CAB annyi szokás és baromira lassú lesz, néha csontá fagy és csak a hard reset a megoldás....Nekem8
-
addikt
"...ők direkt BB kérdekre..." szerintem kérdésekre 6. oldal
[ Szerkesztve ]
-
yorka
tag
Nagyon jó, hogy ilyen cikkek is születnek. Igazi hiánypótló, gratulálok!
-
CsíkosMókus
aktív tag
Apámnak is van egy céges epre (csak strawberry-nek híjjuk), most már legalább van fogalmam róla, miben más mint egy mobil.
-
Loretto
veterán
Bog nem emlékszel esetleg a RIMtől ki tartotta a képzést?
Érdekes volt olvasni, főleg a BB 9000-es gyártás alkotja a munkám.[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Valami kanadai arc volt, rohadt régen. Még arra sem emlékszem, hogy hogyan nézett ki, mert akkoriban voltam Comverse, meg MS tréningen is, meg Aspen képzésen, és keverednek bennem az előadók.
Egyébként most nézem, hogy lehet, hogy ezért vagyok olyan rohadt okos, mert részt vettem ezeken a szarokon
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
"a 2KB-os méretű levéltöredékeket még egy tetves GPRS háló is ki tudja magából préselni"
Nekem ez szúrt szemet. A magyar nyelvben a mértékegységeket szóköz beiktatásával írjuk a szám mögé. Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Cégeknek jó ez nagyon.
Én nem vagyok elég fontos ember, hogy ilyenekkel szórakázzak, még a push mail sem mozgat. Szinte mindig wifi közelében vagyok, leszedem a leveleket és csoki.
Ipari titkokat meg nem tartok a postaládámban, tehát a titkosítás érdektelen.
Egyébként ahogy nézem, azért a tudásához mérten nem mondanám drágának a szolgáltatást sem.
A készülékek közül sok tetszik, főleg a trackball és a fektetett kijelző szimpatikus nagyon, nomeg a jó kis billentyűzet. -
lambeeboy
csendes tag
egy tetves GPRS háló
A szóhasználatra nem ártana odafigyelni.
-
trassher
addikt
Köszi a színvonalasa írást. Számomra a hónap leghasznosabb cikke.
Redmi Note 7
-
papi77
addikt
Köszi Bog,nagyon hasznos írás...
Az első: NOKIA 1611
-
guriga1234
addikt
Az írás tartalma hasznos volt, tetszett.
Most már legalább azt is tudom, hogy miért nem kéne nekem soha BB.
Mindenféle paranoia nélkül is az a véleményem, hogy ez a BB rendszer az ipari kémkedés egyik fellegvára. Ha nem lehet tetszőleges kódolást is használni a meglévő mellett, akkor ilyet soha nem javasolnék senkinek. -
plus44
veterán
Köszi Bog, Gabó és András, kiváló írás. Most már vágom a dolgokat. (nagyjából)
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
bigAA
csendes tag
Én pontosítanék:
Pearl
8100: se wifi, se gps
8110:GPS
8120iFi
Curve
8300:se wifi, se gps
8310:GPS
8320iFiAz első trackballos nem a 8300 volt, hanem a 8100.
Illetve kimaradt a felsorolásból a 88xx sorozat amiben volt egyszerre gps-es és wifi-s is és egyben a kettő, ráadásul sokáig ez vvolt a csúcstípus, kb a Bold-ig.
Tudom, nem pont erről szólt a cikk ... -
Zsolto
őstag
Csak most jutottam hozzá, nagyon klassz volt, köszi Bog, Gabó és András. Most már legalább én is képben vagyok kicsit.
Abban is megerősített a cikk, hogy az én igényeimnek bőven megfelel az időnként a mélszerverre felkukkantó WinMo telóm, de a technológia nagyon impresszív, távolról csodálom.
Amúgy a Bold ütős vas, simán pariban van bármelyik egyéb multimédiás, nem BB cuccal, a spéci mail szolgáltatás nélkül is elfogadnám. Tényleg, azért "hagyományos", POP3 vagy IMAP fiókokat is kezelnek ezek a Blökik, mondjuk úgy, mint a többi PDA-teló?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
majom2
senior tag
nagyon profi cikk, gratula!
-
domi007
őstag
Kimerítő és tartalmas írás, a lényeg mindenképpen átjött: mezei usernek csak fanatizmusból érdemes BB-t vennie, komolyabb előnnyel nem jár.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
bambano
titán
Előre bocsátom, a cikk jó. Örtem is neki, mert mintha én is kértem volna egy ilyen cikket.
Na de a szolgáltatás... az még egy marhaság... Lehet, hogy pop3-on nincs titkosítást, de pop3-at és imap-ot is lehet ssl-en keresztül tolni és akkor ugyanazt a biztonsági szintet képes adni, mint ez. Csak ingyé' van.
Az exchange-t owa-n keresztül simán eléri a winmobilos telefon, nekem a linuxos email szerveremmel se volt még gond, minden ugyanígy működött frankón, csak nem fizettem egy fillért se a blackberry hype-ért... Ész hova mész...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Hunter2
addikt
"A Curve 8300, 8310 és 8320 típusszámokon érhető el, ebből a legutolsó abban nyújt többet, hogy van benne WLAN. Azért van ennyi Curve, mert külön modell készült a Vodafone (8310), a T-Mobile (8320) és a többiek (8300) számára, ez a szisztéma egyébként is jellemző a RIM termékekre. "
Ez nemigazán fedi a valóságot.Ezeket a telókat nem csak ezeknek a szolgáltatóknak gyártják/gyártották, és hardveres különbség is van köztük:
8300: alap
8310: GPS
8320: WLAN -
bolondember
MODERÁTOR
jó kis cikk, thx!
igaz, h mi csak AD szinten támogatunk BB-t, de több kolléga szinte full szupportot tol rá - meg is mutatom nekik...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bigAA
csendes tag
nekm bejött boldon,küld fogad, talán automatikusan nem fogad, de kb 10 percet foglalkoztam vele uh ez nem biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen