Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Na de majd a LAN kábeles DAC-ok
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
senior tag
válasz contaxg #19142 üzenetére
Érdekes, értelmes írás. Lehetne még részletesebb.
Viszont számomra az csapódik le, hogy egy jó minőségű kábel, jó csatlakozókkal már megteszi. Nem kell hawaii bennszülött lányok combján sodort titánium kábel, merinói gyapjú köpenyben. Persze ettől még hasonló árkategóriában jobb lehet a SPDIF DAC, de nekem sincs a notin, és a dokkolón sem.
Más. Windows 8-azik valaki? Foobar HRT-vel Wasapival nem az igazi. Pattog ugyanolyan beállításokkal, mint Win7 alatt. -
vodkaboy22
addikt
válasz szilu7 #19153 üzenetére
Én win8pro + foobar-t használok wasapit nem. Nekem is volt ilyen hiba, de HRT hivatalosan azt mondja ne használj wasapi-t / asio-t! Tehát nagyon nem is aggódom emiatt.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
krichd1
addikt
Milyen kábelt, koax csatlakozót érdemes használni szerintetek, ha ki akarom vezetni laptop alaplapról az SPDIF jelet ? Jó ár/érték arányú dolgok érdekelnek.
(#19154) vodkaboy22: Szomorú ez a bitperfect ellenes hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
válasz szilu7 #19153 üzenetére
A Musicbee WASAPI-ja mit csinál?
(#19155) Ear001
Hát nincs...de komolyan: néha olyanokat tudnak mondani....[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
vodkaboy22
addikt
válasz krichd1 #19157 üzenetére
Khm miből gondolod, hogy bitperfect ellenes vagyok? Vagy , hogy mindenképp kell bitperfecthez asio/wasapi?
Az esetek 90%-ban linuxot használok és ott képzeld az USB-n kimenő biteket kitudom listázni txt-be realtime...És bármilyen hangkódektet visszatudok fejteni pár batch sorral bitekre... Innentől bárki tud írni egy 1szerű java/cpp aplikációt amivel összetudod hasonlítani a kimenő és a valós adatot.
Képzeld csináltam is már ilyet és lássss csodát linux alatt bitre egyezett minden... "vajon miért?"
windows sem hiszem, hogy nagyon felcserélgetné vagy megvágná a biteket mivel azt tényleg lehetne hallani és a hrt nem digitális hangerő szabályozást használ magyarul tényleg a kódolt adatbit fog az usb-re ráülni. Ezért ajánlja a hrt, hogy ne használjatok wasapi/asio softvereket a termékeikhez.
A digitális hangerő szabályozás felülírása a hrt-nél nagyon jó ötlet volt.Contaxq! Lenne egy kérdésem! Forgalmazol-e hrt hdmi-s terméket? (HRT honlapon találtam rá.)
Még1szer is köszönöm, hogy karácsony és szilveszter között gyorsan tudtál nekem egy ms2-t szerezni. Aminek hála rokonok ráharaptak a jóra és érdekelné őket TV/HIFI-hez egy ilyen.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz vodkaboy22 #19160 üzenetére
http://highrestech.com/hdmi-streamer
Erre gondolokVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
válasz vodkaboy22 #19161 üzenetére
Igen tudom... 2 hónapja még nem volt rendelhető.
Egész pontosan ez a válasz érkezett: "The HDMI Streamer isn't canceled, just delayed in favor of the two new products we released. We will be back on the HDMI Streamer shorlty."Azóta már tudjuk, hogy melyek lettek ezek az új termékek, így remélhetőleg lesz valami változás az ügyben. A HDMI DAC-on egyébként nem elterjedt dolog. Ami addig is jó lenne kipróbálni, az egy NAD M51 lenne..
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz vodkaboy22 #19163 üzenetére
A NAD? 1500-2000 dollár.
Keressek nektek a taobao legmélyén hdmi dac-ot?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz vodkaboy22 #19163 üzenetére
Lehet, hogy jobb ha mégis vártok egy picit... KliKK
(#19164) Bodz
Az is megoldás lehet..[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Erről hallott már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
TV-ézni valószínűleg tökéletes...
(#19168) Audison
Ezek nagyjából mindennel elég jól szólnak.[ Szerkesztve ]
-
-
Audison
senior tag
válasz contaxg #19169 üzenetére
Thomannéknál jelenleg €222. Ettől olcsóbban van esetleg valahol?
-
Polllen
nagyúr
válasz vodkaboy22 #19170 üzenetére
És azon a tv/hifi-n csak hdmi digitális kimenet van?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
contaxg
veterán
válasz Audison #19171 üzenetére
Nem tudom... ha gondolod megkérdem holnap, hogy mennyiért kapnád a gyártól
(#19174) Bodz
Ha MSII a DAC és Beyer a fejes még akár jó is lehet..[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Audison #19175 üzenetére
A Thomann milyen költséget számol fel a küldéskor? A gyár 20eurot, de nem tudom, még hogy mekkora kedvezmény van a PRO cuccokra. Eddig csak hifit vettünk tőlük.
-
contaxg
veterán
-
Audison
senior tag
Akkor azért, így már értem. Jó lenne igen, minél olcsóbban megúszni. Bodz linkelt nekem most egy jó üzletet, ezt kár lenne kihagyni, csak nem mostanra képzeltem a vásárolgatást.
-
contaxg
veterán
válasz Audison #19181 üzenetére
OK! Ami tőlem tellik abban segítek, de maga az utalás 15-20EUR, a szállítás is 20 és a thomann sem listaáron kínálja. Megértem ha más irányba is körbenézel...
-
contaxg
veterán
-
guppy
őstag
Mytek-et hallgatok és attól tartok ideje lecserélni szegény kis O2-t
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Deadzone41 #19187 üzenetére
Azt mondják jól fizet
guppy: ABX or didn't happen
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
guppy
őstag
válasz baluka26 #19186 üzenetére
Nagyon , most épp a beépített erősítőjét ABzem az O2-vel, Gradoval nem volt olyan sok különbség, HD600 sajnos már nem olyan rózsás a helyzet, ott az O2 sokkal jobban tetszik, de ezek még csak első benyomások, hamarosan összenézem a matrixal is
(#19188) baluka26 - már csak a placebó és az esztétika miatt is megérte , a hang innentől másodlagos
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
A beépített erősítője nem a legerősebb pontja, de azért el lehet vele zenélgetni.
(Nálam 440-el pl OK, volt, de 650-et nem nagyon hallgattam róla.)Mátrixnál is beépített erősítőket fogsz hasonlítani, vagy ott már kimenetet ?
Halide-t sikerült jól belőni ? Mondjuk túl sok mindent nem kell / lehet állítani.
-
guppy
őstag
válasz bigmasterg #19190 üzenetére
Matrixnal mar kimenetet
Halidet még nem próbáltam ki, ő is nemsokára sorra kerül, most épp zeppelin szól a kaiserról és vigyorgok
-
guppy
őstag
válasz bigmasterg #19192 üzenetére
Najó, csak még 1 szám , jelenleg laptop spdifjéről megy amúgy, így az a jó h könnyű összehasonlítani h mit okoz a jiter, átkapcsolva a superlock-ot -> inputra kíváncsi vagyok halide-nál mekkora lesz a különbség
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz bigmasterg #19195 üzenetére
Nah, halide is működik, így első blikkre azt mondanám a különbségre h placebó is lehet, ugyan is nincs messze az psdiftől superlockal, még jó h 2 spdif bemenet van, így könnyű lesz majd összehasonlítani
ezt a szuperlock dolgot könnyű lesz legalább vaktesztleni, becsukom a szemem, megnyomnom párszor és már nem is emlékszem melyik, így elsőre halide-nél úgy éreztem h nélküle kicsit szellősebb tágasabb, viszont akkora a különbség, h simán rá lehet fogni h placebo, pedig kattingattam csukott szemmel és eltaláltam utána h épp melyik állásban van
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
Csak megerősíteném Bigmasterg ezen hozzászólását, valóban kell a mytek-nek pár óra mire bemelegszik, mert most annyira másképp szól mintha kicserélték volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest