Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz brownus #127429 üzenetére
Nem alkotott, az elején Wagnert játszott (amit a végen is "betett", amikor beteljesedett ördögi terve.
De szerintem sem volt gond a furulyás jelenettel. Ott csúcsosodott ki leginkább a két modell közötti különbség.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Mivel felkerult HboGO-ra a Zoolander, gondoltam ujranezem így tizensokpár év után
Még akkoriban láttam, amikor megjelent, és annyi maradt csak meg bennem, hogy nem tetszett.
Újranézve azonban...hatalmas nagy királyság ez a film Arról nem is beszélve, hogy az akkori amerikai celeb- és közéleti világ nagy része cameózik is a filmben.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
válasz Peterhappy #127450 üzenetére
Nekem innen ismerős a neve: [link]
AND NICOLAS CAGE AS FU MANCHU
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #127453 üzenetére
Nekem annyira nem jött be annak idején, de a bányás jelenet toplistás
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #127457 üzenetére
Van néha olyan is, igen.
Amúgy amit a kolléga kérdez, az sem áll már meg, simán lehetne a csütörtök előtti szerda a mozis hét kezdete, mert szinte mindenhez van már bárki által elérhető premier előtti vetítés szerda esténként.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bagyulajuve
addikt
-
brownus
veterán
találtam még egy pólót ha érdekel, [link]
esetleg valaki csatlakozna? 45 dodo felett ingyenes lenne a posta.... -
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #127459 üzenetére
Jaja, meg is hallgattam ma délután a Past, Present & Future-t, ha már így beszélgettünk róla. Igazi bűnös élvezet.
-
atike
nagyúr
The Elephant Queen trailer [link]
Az első saját gyártású Apple (!) film... (természetfilm, de úgy van összevágva, mint ha egy normál "sztorimesélős" film lenne)
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
mialatt megiszom a második kávémat, egy lista az idei filmekről (mozis - m, letöltősbe/netflix/hbo/prime - o)
the mule 7/10 - m
ralph zúzza a netet le 8/10 - o
instant család 6,5/10 - o
a kedvenc 8/10 - o
alita 7/10 - o
alelnök 8/10 - m
így neveld a sárkányodat 8/10 - o
zöldkönyv 9/10 - m
marvel kapitány 6/10 - o
captive state 6/10 - o
the beach bum 7/10 - o
shazam! 6/10 - o
endgame 7/10 - vip
arctic 8/10 - o
JW3 7/10 - o
aladdin 7/10 - m
fájdalom és dicsőség 8/10 - m
x-men: dp 5/10 - o
yesterday 7/10 - m
pókember: idegenben 6/10 - o
együtt megyünk 7,5/10 - m
midsommar 8/10 - m
raoul taburin 7/10 - m
ad astra 9/10 - vip
rambo 5 7/10 - m
joker 10/10 - m
prospect 7/10 - o
replicas 6/10 - o
IO 7/10 - o
polar 8/10 - o
free solo 8/10 - o
once upon a time in h 9/10 - vip
always be my maybe 7/10 - o
i am mother 7/10 - o
in the shasow of the moon 4/10 - o
a férfi aki megvette a holdat 7/10 - oa port.hut és a mozipremierek.hut pörgettem végig, jó pár film nincs itt netflixről, hbo go/primeról, azokat nem tudom honnan kellene összebogarászni!?
ez 34 db. a fenti listában, most van a 41.hét, nem is olyan kevés ez...találtam ezt, https://en.wikipedia.org/wiki/2019_in_film
innen még lehet találok párat. (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_American_films_of_2019)este összeszedem a még idén meg kellene nézni filmek listáját is
de itt van ez is, f.sza kis lista:
https://www.esquire.com/entertainment/movies/g24561951/best-movies-of-2019/ -
brownus
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #127469 üzenetére
magyar vígjátékok kb '90ig készültek nézhetőek bakterház, legényanya, csapd le csacsi, stb... azóta számomra semmi maradandó nem volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz atike #127472 üzenetére
ezek közül az argo tetszett, de az inkább akció-vígjáték üvegtigrisből az első rész még egynek jó volt nálam, de a többi felejthető... valami amerika szintén nem maradt meg, pedig láttam párszor... búék? kimaradt eddig... lehet ma kikölcsönzöm estére, úgysincs nagyon ötletünk, mit nézzünk
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
Szombaton elveszítjük a VIP-szűzességünket. 1630-as feliratos Joker-re megyünk a kedvenc Feleségemmel.
A szakértőket, VIP fanatikusokat kérdezném, mikorra érdemes odaérkezni, hogy tényleg kényelmesen, nem kapkodósan el lehessen ott beszélgetni, poharazgatni, csipegetni, illetve mi az, amit feltétlen ki kell próbálni, meg kell kóstolni?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #127474 üzenetére
max 30perc áll a rendelkezésére mindenkinek - tehát pontosan fél órával kezdés előtt topogjál ott a bejáratnál, akkor fognak beengedni.
ez alatt bármit, bármennyit fogyaszthatsz, alkoholos italokat is. tapasztalataim szerint a 30perc csodálatosan elég arra hogy végig edd a kínálatot, megidd a borodat, majd a végén magadhoz vegyél mozis ropogtatnivalót és üdítőt annyit, amennyit elbírsz. tele hassal fogsz beülni a luxusfotelbe végül és már indulnak is a reklámok
-
törölt tag
válasz Peterhappy #127474 üzenetére
"a kedvenc Feleségemmel"
Ha a Jokerre a kedvenced viszed, akkor ezek szerint több is van?
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #127475 üzenetére
Köszönöm! Visszaolvasgattam közben korábbi "VIP" hozzászólásokat, úgyhogy látom, vaníliás mini fánkból kell betárazni
Egy van csak, sokszor az is bőven elég, nem is szoktam vinni soha sehová, csak a gond van vele De most annyira ki van már idegileg Ő is, én is, hogy kaptunk a Nagyszülőktől egy szabad délutánt-estét, gondoltam elviszem vacsizni, s mivel engem meg érdekel a film, azt ötöltem ki, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal. No majd mesélek
-
volandy
senior tag
válasz Peterhappy #110177 üzenetére
Contratiempo (The Invisible Guest)
Hát kérem ez igen! Ez krimi a javából! Jó lenne egy folytatás, hogy mi történt utána a bíróságon.
Ja nem! Ez így jó ahogy van! Ez a film fog még napok múlva is járni az ember agyában! -
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #127479 üzenetére
a popcornos szekrény melletti hűtőszekrény legfelső polcán fogod találni őket majd. ahogy brownus a szesszel és áperitívekkel, én a kis fánkokkal szoktam indítani a zabajáratot, mert gyorsan elkapkodják mindig és sosem lehet tudni, vajon fogják-e pótolni majd időben. 4-5db zsupsz a kukoricás bödön aljába gyorsan, akkor megnyugvás és indulhat a vacsi
-
Peterhappy
őstag
válasz volandy #127481 üzenetére
Az egy nagyon-nagyon jó film bizony!
Ha ennyire tetszett - szigorúan pár nap ráhagyással - vállald be az El cuerpo-t (A test) is. Az is a Contratiempo rendezőjének filmje, állítólag szintúgy parádés - és röstellem, de azt még mi sem láttuk...
Illetve vess egy pillantást a Szemekbe zárt titkok-ra, ha még nem láttad (szigorúan az eredeti, argentin változatra!)
@Tibi: köszönöm szépen, bőszen jegyzeteltem!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
volandy
senior tag
válasz Peterhappy #127485 üzenetére
Szemekbe zárt titkok filmeket már láttam, igen az eredeti az jobb volt!
Oké, köszi az ajánlást! Már rajta vagyok! -
sixpak
nagyúr
válasz KaitouP #127486 üzenetére
Nem hinném, hogy összefügg, én soha nem ettem moziban egy falatot sem, mégis 110 vagyok...mondjuk nem is vagyok dagadt.
Film is legyen: megvolt az Alien maratonon belül a 4. rész is...hát jobbra emlékeztem, nagyon zsánpier-es volt.
Utána sokáig kerestem Kim Flowers-ről képeket, de még fürdőruhás sem akadt, nemhogy naked....pedig nagyon tetszett a nadrágja.Meg ez is:
Ma Prometheus harmadszor...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Peterhappy
őstag
-
törölt tag
válasz Peterhappy #127491 üzenetére
Na azért annyira nem volt rossz. Tipikusan az a film, hogy tényleg nem tudtak már mit kihozni a sztoriból. Első részben hajón ölték a monsztát (sic!). Második és harmadik részben bolygón, csak más volt a körítés. Sok mindent nem tudnék most így hirtelen elképzelni ha újabb alien filmet akarnék.
persze az előzmény is jó lenne szvsz ha végre be lenne fejezve. -
mephi666
nagyúr
válasz #75376384 #127492 üzenetére
...4et folytatva, posztapokaliptikus környezetben a földön "abban a sz@rfészekben" ...simán jó lehetne
-
sixpak
nagyúr
válasz Peterhappy #127491 üzenetére
Hát mindenképp a leggyengébb rész, de valóban nem lehetett könnyű valami kiemelkedőt lerakni az asztalra, az előző részek után....nekem a 3 a zsánerem, ami a leggyűlöltebb rész a közönség véleménye szerint.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Viszlát
addikt
Én megnéznék egy olyan Alien-t, amit Sorkin ír és Iñárritu rendez. Érdekes lenne látni mit lehet kihozni a témából úgy, hogy nem komplett idióták a szereplők...
sixpak: épp azon filózom, hogy szerintem én nem láttam a harmadik részt... Fincher rendezte? Azta...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pitterix
őstag
Igazi dán gyöngyszem. A feszültséget végig fenntartja, én egészen addig a bizonyos pillanatig izgultam, hogy ki is a hunyó.
7\10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Peterhappy
őstag
"Na azért annyira nem volt rossz." - De, az volt.
"Sok mindent nem tudnék most így hirtelen elképzelni ha újabb alien filmet akarnék."
Ebben viszont teljesen igazad van.
Mondjuk inkább ne akartak volna újabb filmet...@Pitterix: Az valóban nagyon jó film volt!
Azt hiszem(szerk) áradoztam is itt róla anno, de hogy az ajánlásba itt futottam bele, az biztos.[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
válasz volandy #127487 üzenetére
És még a La cara oculta /Hidden face/ is nagyon ajánlott. De a trailert TILOS megnézni!
"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest